میبینم که دوستان هنوز درگیرن با شرکتا.چند وقتی بود نیومدم.لازم نبود اصن.بابا جمع آوری کنین این اندیشه و مخابرات رو راحت شین.من از وقتی اندیشه جمع کردم دیگه هیچ مشکلی ندارم.نه سرعت نه پینگ.پشتیبانی فنی عالی .همه چی خوبه واقعا
با احترام
تیم مدیریت انجمن
میبینم که دوستان هنوز درگیرن با شرکتا.چند وقتی بود نیومدم.لازم نبود اصن.بابا جمع آوری کنین این اندیشه و مخابرات رو راحت شین.من از وقتی اندیشه جمع کردم دیگه هیچ مشکلی ندارم.نه سرعت نه پینگ.پشتیبانی فنی عالی .همه چی خوبه واقعا
من همه چیو امتحان کردم از طرف من نیست
اگر این کار رو نکردی امتحان کن، مشخص میشه که مشکل از ساختمانه یا خط تلفن:
مودم رو ببر کنار جعبه تلفن توی حیاط و سیم تلفن خونه خودتون رو پیدا کن، و مودم رو مستقیم وصل کن به سیمی که از مخابرات میاد، با یه لپ تاپ (یا شاید با گوشی هم بشه)، ببین که snr تغییری میکنه یا نه؟
اگر ok بشه که یه جایی توی ساختمون مشکل هست، اگر همون جوری بود، معلومه مشکل از طرف مخابراته.
مشکل لعنتی سر بینهایت بودن با قیمت ارزونه
نه داداش مشکل از سیمکشی ساختمون نیست نیست شبا خصوصا اینجوری میشه حالا رو 7.1 هست
Last edited by Angel Of Darkness; 15-07-2015 at 22:58.
دقیقا واسه سیم کشی هست
شبا رطوبت هوا کم هست واسه همون بهتر میشه یخورده
سیم کشی رو چک کن و پریز تلفن رو کلا حذف کن منم دقیقا همین کارو کردم
ولی نگفتین چیو جایگزینش کردین که راضی هستین
دوست عزیز بنتده مودمو مستقیم به سیم ورودی زدم بقیه سیمهای ساختمونم جدا کردم اگهمشگلی باشه بیرون از ساختمونه
مودم ها فایر وال دارن ممکنه سایتی رو گاها بن کنن ولی اینکه ور همه مودم ها اینطوری باشه حرف منطقی نیست
ممکنه این سایت ها روی اندیشه بن شده باشه
مثلا بنده فلان سایت رو زیاد باز میکردم خیلی بعد دیم باز نمیشه ، هر ی ای پی عوض کردم باز درست نشد ، یهو دیدم دی ان اس شرکت سروس دهنده رو گذاشتم و رو همین حساب اونا سایت رو بن کرده بودن ، دی ان اس گوگل که گذاشتم مشکل حل شد
مشکل از من هست یا کلیه ؟؟
چرا هی قطع و وصل میشه ؟؟
هر 1 دقیقه یکبار قطع و وصل میکنه چرا !!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)