شما میگی ولی وقتی میبینم غیر افسرا مجبورن تو هفته چندین بار پست بدن و از طرفی در طول هفته فقط دو روز میتونن از پادگان خارج بشن اونم درحالی که تو شهر خودشون دارن خدمت میکنن دیوونه میشم...توی ارتش که باشی درجه خیلی تاثیرش بیشتره تا نیرو انتظامی.
شما میگی ولی وقتی میبینم غیر افسرا مجبورن تو هفته چندین بار پست بدن و از طرفی در طول هفته فقط دو روز میتونن از پادگان خارج بشن اونم درحالی که تو شهر خودشون دارن خدمت میکنن دیوونه میشم...توی ارتش که باشی درجه خیلی تاثیرش بیشتره تا نیرو انتظامی.
باسن 17سالگی میشه رفت داوطلب سربازی یا باید 18سال توم بشه
تو ارتش هم هستند سرباز صفرهایی که از افسر بهتر خدمت میکنند، انشالله به مرور زمان میبینید.
ولی در کل همیشه گفتم که تو ارتش درجه احترامش بیشتره و کارش کمتره ولی در کل از نظر کار نمیشه ارتش و سپاه رو با ناجا مقایسه کرد، میشه گفت پرکار ترین فرد ارتش و سپاه پیش بیکار ترین فرد ناجا کم کارتر هست.
نه فکر نمیکنم، چون به سن قانونی نرسیده، چون اگه ببرن و طرف طوریش بشه براشون مسئولیت داره.
سلام.
بچه ها من از یه نفر شنیدم اون شخصی که برای معافیت پزشکی اقدام می کنه، بیمارستانی که برای معاینه میره اگر ماله ارتش باشه معاف نشه میوفته ارتش یا اگر ماله سپاه باشه و نتونه معاف بشه میوفته سپاه.
این داستان تا چه حد درسته ؟
وقتی درجه رو دادن دیگه کم نمیکنن، مخصوصا برا سرباز . فقط تو مواردی مثل ارتقا مدرک تحصیلی درجه رو افزایش میدن.
تو سربازی مدرک و یه مقدار هم مهارت در انجام یه کار خاص مهمه، وگرنه این درجه ها تو سربازی فقط برای سطح حقوقی که میدن هست که اختلافی ناچیزی هم داره.
در ضمن به لیسانسه ها در حال حاضر و گذشته هم درجه گروهبانی میدن و میدادن و چیز جدیدی نیست.
از بی سواد بگیر تا آخرین مدرک تحصیلی موجود میتونن برن سربازی.
ملاک فقط سنه.
حداقل سن 18 سال هست.
سلام دوستان.
من دو دفعه دچار پنوموتراکس خود به خودی شدم و قفسه سینمم قیفی شکل هستش.
به نظرتون میتونم برای معافیت دایم اقدام کنم ؟
سلام پنوموتراکس سوابق پزشکیش رو که حتما دارید ؟ اگر دوبار باشه معاف دائم هستید
قفسه قیفی شکل اگر بر رویه تنفس و ریه تاثیر گذار باشه معاف دائم و گرنه معاف ار زرم ..
البته من تا الان لیسانس گروهبان ندیدم.
-------------------------------
روالی که در چند سال اخیر وجود داشت
ارتش: س 3
ناجا: اس 1 - اس2 - س3
سپاه: اس 1 - اس2 - س3 (بسیجی بالای 5 یا 6 سال)
من سپاه بود خدمتم و 50% از لیسانسه های پادگانمون گروهبانی داشتن و حتی دوست خودم که ارشد برنامه نویسی بود ستوان 3 بهش داده بودن.
درجشون هم یک و دوش یادم نیستفقط یادمه ما میگفتیم 3موز 2 و 1 خیار
. حالا خودت حساب کن.
این آمار ماله حدود 3 یا 4 سال پیش تو اوایل خدمت من بوده.
حالا شاید جدیدا زیاد کردن درجه هارو.![]()
Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 08-07-2014 at 09:50.
سلام دوستان
کسی می تومه منو راهنمایی کنه؟ من کارشناسیمو گرفتم و میخوام برم سربازی، من واریکوسل درجه دو دارم و هیدروسل خفیف، چند تا دکتر رفتم و تایید شده، معافیت از رزم بهم تعلق میگیره، خواستم بدونم چجوریه این معافیت از رزم من؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)