تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2290 از 2365 اولاول ... 1290179021902240228022862287228822892290229122922293229423002340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,891 به 22,900 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه al2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

چشم
    ممنون
    جواب1
    توقع خیلی کم
    جواب2
    در حد 100تومن
    Last edited by al2; 19-12-2017 at 07:39.

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام..حمید اقا...یک سوال داشتم...الان در یکی از انجمن ها دیدم وبرای خودم هم سوال شد...
    امپ هلیکسg4 روی هر کانال۷۵ می دهد..امپ گلیدن ml75.4هم هر کانالش ۷۵ وات می دهد..یعنی از نظر کانال .وات.کشور یکی هستند..حالا..
    ۱-از نظر کیفیت ساخت و صدا کدام بهتره؟؟
    ۲-قیمت امپ گلیدن چنده؟؟
    ۳.این دو تا امپ می توانند کامپ یا کواک ۱۲۰ واتی را به خوبی درایو کنند(((البته گفته امیر اقا در مورد گفته شرکت dls))) یادم هست...
  3. 2 کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

دوستان نظرشون در مورد pioneer-ts-7150f چظوره؟ کسی داره؟
    در مقایسه با 7158 جی وی سی کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    بله من به Bi-Amp توجه نکردم. در اون حالت درسته.6 کانال لازم دارین.اما میفرمائید که قراره این روش نصب رو انجام ندین درسته؟
    بسیار کار درسته که گام به گام نسبت به ارتقا, سیستم اقدام نمائید تا دقیق متوجه تغییرات صدا بشید.

والا هنوز به قطعیت نرسیدم! چون از یه طرف میدونم حالت BIAMP کنترل بهتری روی توییتر و ووفر بهم میده ولی از طرفی دیگه چندتا عیب داره:

1) یه آمپ 4 کانال فقط باید بره برای کامپ
    2) هزینه برای خرید یه آمپ دیگه اضافه میکنه
    3) اگه بستن BIAMP نیاز به داشتن پروسسور باشه هزینه پروسسور رو هم اضافه میشه! ولی خب مزیتش هم اینه که همون آمپ 4 کانال با هزینه پایین تری هم براش کافیه

کلا این سیستم بازی یه درگیری ذهنی بیخود و آزار دهنده است که از زندگی عادی می ندازتت

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد معایبی که نام بردین باید سوال کنم خودم چون کار نکردم اطلاعی ندارم.
    اما در مورد کراس اوور.
    به طور معمول و اغلب میتونید از HPF و فرکانس کات 80Hz استفاده نمائید اما با توجه به توانائیها درایورهاتون.هرچقدر این فرکانس کمتر بشه فشار و استرس روی درایور بیشتر مشهوده و با افزایش ولوم احتمال دیستورشن وجود داره.از طرفی هرچقدر هم از نقطه 80 به سمت بالا بریم مید بیس و بیس کاهش پیدا میکنه.باید با گوش کردن و انتخاب فرکانس بهینه، خودتون این کار رو انجام بدین.اما 80Hz فرکانس مناسبیه برای اکثر درایورها.
    شیب کات هم هرچقدر بیشتر میشه به این معنی هست که فرکانسهای زیر فرکانس کات (مثلا همان 80hz)بیتشتر ضعیف میشن.مثلا شیب 12dB/octave نسبت به 6dB/octave شش اکتاو قویتره و به همان نسبت فرکانس رو تضعیف میکنه وهمینطور انتخاب شیب 18dB/octave و...
    در مورد نتظیم اکولایزر باید عرض کنم بهترین حالت همان فلت هست.چون تسلط به دامنه فرکانسی قرار داده شده در پخشها و تنظیم دقیق آنها و همچنین رکورد، مسترینگ و کیفیت موزیکها کاملا متفاوت هست و این تنظیمات کار سخت و زمانبری هست و اکثرا هم نتیجه خوبی نمیده و البته باز این تنظیمات برمیگرده به سلیقه شنیداری هر شخص.لذا نمیتوان نسخه واحدی برای این بخش پیچید.
    پیشنهاد بنده اینه که همان حالت دیفالت و فلت رو استفاده نمائید و خودتون رو اذیت نکنید.

آره ممنون میشم اگه راجب Z7050 اطلاعاتی بگیرین، فقط این توضیح رو بدم که کلا یکماهه به بازار اومده و خیلی جدیده

والا در خصوص اکولایزر خیلی صدا فرق میکنه وقتی تغییرش میدی، و فعلا که آمپ ندارم روی حالت Flat خیلی صداش مورد پسند نیست ولی مثلا روی حالت از پیش فرض Powerfull صدای جذاب تری بهم میده!

این چندتا تصویر از منوی صوتیش هست که به علت شب بودن خیلی کیفیتی نداره تصاویر ولی خب منظور رو میرسونه

بین این گزینه ها خب اکولایزر و crossover که مشخصه داستانشون از چه قراره، اگرم گزینه ساب ووفر رو فعال کنیم به تنظیمات crossover گزینه LPF اضافه میشه که خب معقوله،

در این بین من برام گزینه های

Source Level Adjuster
    Loudness
    Automatic Level Control
    Sound Retriver

برام غریبه!

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام..حمید اقا...یک سوال داشتم...الان در یکی از انجمن ها دیدم وبرای خودم هم سوال شد...
    امپ هلیکسg4 روی هر کانال۷۵ می دهد..امپ گلیدن ml75.4هم هر کانالش ۷۵ وات می دهد..یعنی از نظر کانال .وات.کشور یکی هستند..حالا..
    ۱-از نظر کیفیت ساخت و صدا کدام بهتره؟؟
    ۲-قیمت امپ گلیدن چنده؟؟
    ۳.این دو تا امپ می توانند کامپ یا کواک ۱۲۰ واتی را به خوبی درایو کنند(((البته گفته امیر اقا در مورد گفته شرکت dls))) یادم هست...
    منم آخرش به نتیجه قطعی نرسیدم سر این قضیه!!

من با مطالعه مختصری که داشتم و توصیه هایی که شنیدم از افراد مختلف، فهمیدم به طور کلی، سه تا رویکرد هست اینجا

یکی اینکه شما لزوما لازم نیست به اندازه Max توان RMS بلندگوت به اون وات بدی (مثلا اگه 80 هست، 60 هم کافیه)

دومین رویکرد میگه بدلیل اینکه معمولا به خاطر افت توان ناشی از سیستم های برق استاندارد ما اتلاف توان داریم و سیستم استاندارد به ما 14 ولت برق نمیده و مثلا بین 1 الی 2 ولت کمتر به ما برق میده و از اونجا که بر اساس استاندارد CEA2006 توان RMS بلندگوها بر اساس برق 14 ولت هست(البته اگه آمپلیفایر ما این استاندارد رو داشته باشه)، پس برای اینکه ما به حداکثر توان برسیم لازمه که بین 20 تا 30 وات قدرت آمپمون بیشتر باشه تا همون توان بلندگو رو بصورت حداکثر داشته باشیم (یا اینکه برق رو تقویت کنیم و هم توان بلندگومون آمپ رو بگیریم)

سومین رویکرد میگه ایرادی نداره اگه 20 الی 30 وات توان بیشتر ما بدیم به بلندگو و بلندگوهای با کیفیت تحمل میکنن!!!

تو همین انجمن هم بین اساتید سر این موضوع اجماع واحدی نیست!

سوال شما دقیقا سوال من هم هست! حالا اینکه واقعا کدوم یکی از این سه رویکرد و یا رویکرد های دیگه که من اشاره نکردم درسته بد نیست جوابش رو بدونیم و بهش برسیم.

الان شما تو سایت فوکال که برین برای بلندگوی من (165FX) نوشته توان لازم برای راه اندازی از 8 تا 80 وات و این کاملا درسته من الان با هدیونیت جدیدم(پایونییر Z7050) حداقل تا ولوم 50 درصد صدای خوبی از این بلندگوها دارم در میارم(بدون آمپ) و خب طبیعیه هدیونیت من نهایتا 20 وات RMS به هر کانال میده و طبیعیه که من روی تنظیمات دیفالت و Flat و off بودن همه گزینه ها وقتی صدارو از 40 درجه پخش مثلا به 27 میرسونم اوکیه و بیشتر از اون دیگه کیفیت لازم رو نداره و دیستورت میشه!! ولی سوال و نکته اینجاست! اگه من مثلا یه آمپ 40 واتی با کیفیت به همین بلندگوها وصل کنم(2 برابر توان هدیونیتم) آیا دیگه تا ولوم 40 هم دیستورشن نخواهم داشت؟ یعنی دیگه فوکال 165FX درایو کامل میشه؟ (وقتی که فقط با 20 وات از 40 ولوم تا 27 دیستورشن نداره)!!

فهمیدن واقعی این موضوع در سیستم های کیفیتی کمک شایانی به جواب سوال شما و من میکنه تا هم بدونیم چه آمپی رو تهیه کنیم و هم اینکه هزینه زیادی صرف مثلا ماسکونی AS100.4 نکنیم! یا اینکه بفهمیم حتما باید As100.4 رو بگیریم و هزینشو بپردازیم تا به نتیجه دلخواه برسیم!!(گفتن این مدل فقط صرفا یه مثال بود و هیچ منظور خاصی پشتش نبود)

8. 2 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خلیج همیشه فارس

پيش فرض

سلام دوستان
    سابم RS12 هست متوجه ی خرخر تو صدا شدم ونهایتش به ساب ختم شد. دید داست کپ ساب یکوچولو جداشده ووقتی وور ساب رو به داخل فشار میدم بعضی جاهاش ب اندازه 1میلیمتر از وور جدا میشه. (چسبش باز شده) گرمای شدید هوا باعث این موضوع شده. برای بر طرف کزدنش باید چی کار کنم؟ ساب باید کلا باز شه یا از رو هم میتونم چسب بزنم و اینکه چه چسبی استفاده کنم
    متشکر از راهنماییتون

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    سابم RS12 هست متوجه ی خرخر تو صدا شدم ونهایتش به ساب ختم شد. دید داست کپ ساب یکوچولو جداشده ووقتی وور ساب رو به داخل فشار میدم بعضی جاهاش ب اندازه 1میلیمتر از وور جدا میشه. (چسبش باز شده) گرمای شدید هوا باعث این موضوع شده. برای بر طرف کزدنش باید چی کار کنم؟ ساب باید کلا باز شه یا از رو هم میتونم چسب بزنم و اینکه چه چسبی استفاده کنم
    متشکر از راهنماییتون
    نه این بخاطر زیاد بودن گینه ساب از ایکس مکسش رد شده صفحش خیلی اومده بیرون تنظیم کردن ساب خیلی سخته منم هنوز نتونستم یه تنظیم ثابت بزنم که مطمئن بشم به ساب اسیبی نمیرسونه هر چی گینو زیاد کنم اصلا متوجه تغییر صدا و دیستورت نمیشم تشخیصش خیلی سخته
    Last edited by farshad0123; 21-12-2017 at 15:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خلیج همیشه فارس

پيش فرض

نه این بخاطر زیاد بودن گینه ساب از ایکس مکسش رد شده صفحش خیلی اومده بیرون تنظیم کردن ساب خیلی سخته منم هنوز نتونستم یه تنظیم ثابت بزنم که مطمئن بشم به ساب اسیبی نمیرسونه هر چی گینو زیاد کنم اصلا متوجه تغییر صدا و دیستورت نمیشم تشخیصش خیلی سخته
    برای تعمیر باید چیکار کنم؟ چه چسبی بخرم بزنمش یا اینکه کلا باید باز شه

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

برای تعمیر باید چیکار کنم؟ چه چسبی بخرم بزنمش یا اینکه کلا باید باز شه
    نمیدونم بعضیا فکر کنم دوخته باشن چسب زدنش هم کار خودت نیست بهتره بدی یه تعمیرکار درستش کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •