تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2290 از 2376 اولاول ... 1290179021902240228022862287228822892290229122922293229423002340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,891 به 22,900 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این قاسمی طوری صحبت میکنه انگار که تیم رو داره برای مبارزه با منچستر و بارسا می چینه .مدام هم میگه که تو فرانسه بازی کرده بابا بازم خوبه بازیکن تو لیگ فرانسه نداشتیم که ...
    یاد فتح ا.. زاده بخیر اگه قهرمان نشدیم لااقل اینطور تو استقلال خودزنی نداشتیم . واعظ به نظر من بره تو همون فدراسیو دوچرخه سواری براش بهتره . با این کاراش دیگه هیچ کسی طرف اونو نمیگیره .البته قلعه نوعی هم میتونست تو اسقلال بمونه ولی ..

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اره مطمئنا ژنرال میتونست همه ی این اتفاقات رو چشم پوشی کنه
    (مثل خیلی از مربیای دیگه که همه میشناسیم و فقط پول براشون اهمیت داره و حاضر بودن فقط بخاطر پول توی تیمی که مسئولین و بازیکناش بهش فحش خوار مادر هم دادن بمونه)
    ولی میدونیم که ژنرال هیچ وقت از اصول خودش پا پس نمیکشه .

ژنرال مرد روزهای سخت , دوستت دارم

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

بعد ميگه جباري جز بازيكناي درجه دوومه و اونجوري كه جباري گفته ، تا حالا در باره ي مذاكره از طرف استقلال بهش پيشنهاد نشده!!
    بهتره جباری بره ..... بازیکن پول پرستیه ..... حدودا 500 میلیون گرفت واسه یک فصل گرونقیمت ترین بازیکن لیگ شد ولی اندازه یه بازیکن معمولی هم نکرد ..... 6 ماه اول سال که مصدوم بود .... ما بقی بازیهاش را مثل بازیکن معمولی بازی کرد.تازه تیم استقلال بازیکن بی تعصب نمیخواد ... یادتون نیست چجور واسه تیم حاشیه درست کرد .. تا قبل از اون قضیه خوشم میومد ازش ولی حالا ازش متنفرم
    البته این که میخواد با علی زاده و بیگ زاده تمدید کنه اعصابم را خورد کرد .....

فکر کنم بی عرضه ترین مدیر عامل ایران واعظ باشه .... آخه تا کی وقت میخواین؟ ماشالله قاسمی را نگاه کنید رفته با زیدان صحبت کرده : دی
    Last edited by vahid78; 15-05-2009 at 14:45.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

پیشنهاد کروزیرو به فدراسیون رسید/ احتمال دیدار با استقلال و پرسپولیس

پیشنهاد و شرایط باشگاه کروزیروی برزیلی برای برپایی یک اردوی تدارکاتی و انجام سه مسابقه دوستانه به فدراسیون فوتبال ایران رسید.
    به گزارش خبرگزاری مهر، مسئولان باشگاه کروزیرو در مذاکره با نمایندگان اتحادیه باشگاههای فوتبال ایران شرایط خود برای برپایی اردوی آماده سازی در تهران را اعلام کردند. این شرایط از طریق اتحادیه روز پنج شنبه به فدراسیون فوتبال ایران اعلام شد.
    مسئولان باشگاه کروزیرو خواهان برگزاری سه مسابقه تدارکاتی مهم مقابل تیم های ایرانی شده اند که بازی با تیم های پرسپولیس و استقلال، همچنین تیم ملی فوتبال ایران به این باشگاه برزیلی پیشنهاد شده است.
    در صورت توافق این اردو دی ماه سال 1388 در تهران برگزار می شود و تیم کروزیرو با همه ستاره های سرشناس این باشگاه به تهران سفر می کند.
    اتحادیه فوتبال همچنین برای مذاکره با باشگاههای سرشناس فوتبال ایتالیا و برزیل و تدارک بازی های مناسب برای تیم ملی ایران اعلام آمادگی کرده است. در صورت تمایل مسئولان فدراسیون فوتبال امکان برگزاری مسابقات دوستانه با تیم های باشگاهی فوتبال این دو کشور وجود دارد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

واعظي آشتياني در گفت‌وگو با ايسنا:
    سرمربي جديد استقلال انتخاب شده است
    اعضاي كميته فني و اسامي مربيان را همزمان معرفي مي‌كنيم

مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: سرمربي جديد تيم فوتبال استقلال انتخاب شده است.
    اميررضا واعظي آشتياني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: سرمربي جديد تيم فوتبال استقلال تهران انتخاب شده است، در هر صورت ما پس از آن كه مهلت تعيين شده براي مذاكره با قلعه‌نويي پايان يافت مذاكره با گزينه‌هاي خود را آغاز كرديم و سرمربي جديد تيم را انتخاب كرديم.
    وي درباره زمان اعلام نام سرمربي جديد استقلال نيز گفت: در حال حاضر به دنبال تكميل كادرفني تيم هستيم و زماني كه اين حلقه فني كامل شد، اسامي سرمربي، مربيان كادر فني، سرپرست و اعضاي كميته فني باشگاه راه همزمان اعلام مي‌كنيم.
    آشتياني ادامه داد: بازيكنان جديد تيم براي فصل آينده نيز با نظر اين سرمربي انتخاب مي‌شوند.
    واعظي آشتياني درباره انتقادهاي امير قلعه‌نويي به مديريت و باشگاه استقلال نيز گفت: با توجه به مباحثي كه مطرح است ترجيح مي‌دهيم تا در موقع مناسب و از راه موردنظرمان موضع باشگاه را منعكس كنيم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

معلوم نیست کیه که دستور خرید شیری و محمدی را میده ..... شیری که تو لیگ 8 ماهش را یا مصدوم بود یا مرحوم تازه یه فصل ناموفق تو استقلال بازی کرده .... محمدی هم بازیکن لنگی .... میرفتن یه دروازه بان بهتر میخریدن.( مثلا همون سوشا مکانی)

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

غيبت نيمي از بازيكنان استقلال
    خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال استقلال تهران روز پنجشنبه در ورزشگاه دستگردي برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال استقلال كه خود را براي ديدار مقابل الجزيره امارات آماده مي‌كند عصر روز پنجشنبه از ساعت 16/45 دقيقه زير نظر اميرقلعه‌نويي به تمرين پرداخت.
    مجتبي جباري و بيژن كوشي به دليل مصدوميت حاضر نبودند ضمن اينكه تمامي ملي‌پوشان استقلال در اردوي تيم ملي حضور داشتند. در واقع استقلال با حدود 12 الي13 بازيكن به تمرين پرداخت.
    اميد طيري يكي از دستياران قلعه‌نويي در اين تمرين غايب بود.
    مطابق معمول روزهاي گذشته تماشاگران در ورزشگاه دستگردي حضور نداشتند ضمن اينكه علي نظري در ورزشگاه دستگردي حاضر شد.
    امير قلعه‌نويي 10 دقيقه زودتر از ساير اعضاي تيم ورزشگاه دستگردي را ترك كرد.
    تمرين تيم فوتبال استقلال تهران امروز بعداظهر تعطيل اعلام شد.
    تيم فوتبال استقلال 29 ارديبهشت در ابوظبي به مصاف الجزيره امارات مي‌رود.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

قلعه‌نويي: روز قهرماني ما روز عزاي آنها بود
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: روز قهرماني ما در ليگ هشتم براي بعضي از افراد روز عزا بود.

به گزارش خبرگزاري فارس،‌ امير قلعه‌نويي روز پنجشنبه در حاشيه تمرين تيم استقلال در خصوص اتفاقات اخير و جدايي از استقلال اظهار داشت: مي‌خواهم به عقب برگردم و توضيحات كامل ارائه كنم. در اواسط فصل بود كه يكي از دوستان مصاحبه‌اي با يكي از مشاوران آقاي واعظ آشتياني انجام داد كه اين مصاحبه ضبط شده بود.
    وي ادامه داد: يكي از دوستان ما اين صداي ضبط شده را نزد من آورد و پس از گوش دادن به آن فكر كردم آقاي زريبافان يا آقاي دانشجو اين صحبت‌ها را انجام داده اند اما بعد از دقت لازم متوجه شدم كه يكي از مشاوران واعظ آشتياني اين گفت و گو را انجام داده است.
    اين مربي تاكيد كرد: در شان و شخصيت خود نمي‌بينم كه آنها را مشاوران استقلال ياد كنم. جالب اينجا بود كه اين شخص در مصاحبه خود با صدايي قلدرآميز گفته كه اگر قلعه‌نويي سياست‌هاي ما را اين گونه عمل كند كاري مي‌كنيم كه ايشان استعفا داده و از استقلال برود.خيلي جالب است اين آقا خودش را جزو تصميم‌گيرندگان مي‌داند. اين اتفاقات زماني افتاد كه استقلال در اوج قرار داشت و ما به حريفان خود 5 گل يا 6 گل مي‌زديم.
    قلعه نويي خاطرنشان كرد: بعد از گذشت چند روز صداي ضبط شده را نزد واعظ بردم و به ايشان گفتم آقاي آشتياني اين آدم‌ها دور وبر شما هستند ولي در شان و شخصيت باشگاه استقلال نيست كه چنين كساني چنين خط ‌هايي بدهند.
    سرمربي استقلال گفت: آقاي آشتياني در آن جلسه متاسف شد و اين بچه را صدا كرد. در حضور مديرعامل به او گفتم بار آخرت باشد كه از اين كارها انجام مي‌دهي. حالا بماند كه وي در اتاق چه حرف هايي زد كه درست نيست آن حرف ها را مطرح كنم. ولي در پايان عذرخواهي كرد و رفت.
    قلعه نويي اظهار داشت: اين مسئله تمام شد تا جايي كه همين آقا شب‌ها به داخل اتاق بازيكنان مي‌رفت و بعضا بدون هماهنگي آقاي نظري سرپرست تيم و بنده بازيكنان را پيش مديرعامل مي‌برد.
    من باز هم به آقاي واعظ آشتياني مراجعه كردم و حتي يك روز در تمرينات رسما اعلام كردم از اين پس هر بازيكني بدون هماهنگي بنده به باشگاه برود،‌ حق حضور در تمرينات را ندارد اما باز اين پايان كار نبود. پس از اين مسئله پاداش‌هاي 20 ميليوني قطع شد.
    اين مربي تاكيد كرد: وقتي اين اتفاقات مي‌افتد علائم با انسان‌ها صحبت مي‌كند. پس از اين اتفاقات همه فكر و ذكرمان اين بود كه مواظب بيرون باشيم و به داخل زمين زياد توجهي نكنيم. در واقع نيمي از انرژي ما هدر رفت كه مراقب حركات آقايان باشيم.
    قلعه نويي ادامه داد: اين مسئله به اتمام رسيد. تا 6 هفته مانده به قهرماني استقلال ديدم آقايان در مطبوعات گفته‌اند ما 8 بازيكن را نمي‌خواهيم. باز هم تحقيق كرديم ديدم كه سرمنشاء اين اتفاق همان آقايان هستند. پس از آن، خبر درگيري ميثم منيعي با من را زدند، كه آن بازيكن را من اصلا در فرودگاه نديدم ولي باز هم رد پاي آقايان مشخص شد. همين علائم باعث شد در يك ماه آخر از آقاي واعظ بخواهم ايشان نه سر تمرين حاضر شوند و نه در هتل حضور پيدا كنند. همين اتفاق هم افتاد.
    وي در خصوص درخواست‌هايش از هيات مديره عنوان كرد: 4 ماه قبل از اينكه وارد جام باشگاه‌هاي آسيا بشويم من به جلسه هيات مديره رفتم كه صورتجلسه آن موجود است. در آنجا گفتم وقتي وارد ليگ قهرمانان آسيا شويم با 3 -4 مشكل مواجه هستيم. اول اينكه بازيكنان نمي‌توانند فشار اين بازي‌ها را تحمل كنند. مشكل دوم نداشتن كاپيتان براي آن مسابقات است. مشكل سوم اين بود كه فوروارد سوم يا همان بازيكن ذخيره ما از لحاظ فني با مهاجمان اول و دوم ما متفاوت بود.
    قلعه نويي اضافه كرد: اشاره كرده بودم كه شايد در آن مقطع مهاجمان ما دوران افت خود را سپري كنند. به همين خاطر راهكار دادم كه رضا عنايتي را به استقلال بياوريم. جالب است اين دوست بزرگوار ما مي‌فرمايند كه عنايتي در آن زمان قرار داد داشته است اما مي‌خواهم بگويم علي كريمي هم قرارداد داشت و مهدي رجب‌زاده هم شرايطي مشابه عنايتي داشت. معلوم است كه وسط فصل بازيكن آزاد پيدا نمي‌كنيم.
    سرمربي استقلال افزود: در همان جلسه آقاي اميدوار رضايي كه از زحمات ايشان ممنون هستم،‌گفت هر چه قلعه‌نويي مي‌گويد گوش كنيد. من تجربه دارم و شما نسبت به من كم‌تجربه‌تر هستيد. به حرف قلعه‌نويي گوش كنيد كه استقلال نتيجه بگيرد. در همان زمان هيات مديره تصميم گرفت رضا عنايتي را به استقلال بياورد. حتي آقاي علي انصاري كه واقعا سهم بسيار زيادي در قهرماني استقلال داشت و در واقع هم مديريت و هم دل و هم پولش به قهرماني ما خيلي كمك كرد، به آقاي نظري جويباري گفت كه با رضا عنايتي تمام كنيد.
    قلعه نويي گفت: عنايتي به من زنگ زد و گفت با كمال ميل به استقلال مي‌آيم تا به اين تيم كمك كنم. حتي هر چقدر هم خود شما پول داديد قبول مي‌كنم فقط رضايتنامه مرا از النصر بگيريد. من اعتقاد دارم آن مصاحبه عنايتي كه گفت واعظ آشتياني را نمي‌شناسم باعث شد در ورود ايشان به استقلال خلل وارد شود و ما به مشكل بخوريم. اعتقاد دارم اگر واعظ آشتياني خودش بود درست مثل فتح‌ا... زاده يا علي انصاري و اين چند نفر كنارش نبودند ما 4-5 هفته جلوتر قهرمان مي شديم.
    سرمربي استقلال خاطرنشان كرد: عقل سليم مي‌گويد وقتي تيم سيزدهم را تحويل گرفتيم و از 600-700 ميليون تومان گذشتيم،‌ حالا كه قهرمان شديد در اين تيم بمانيد. شما ببينيد چه فشاري را وارد كردند كه مجبور به جدايي هستم. جرم من اين است كه تيم را قهرمان كردم. بيشترين گل زده ليگ را داشتيم و جزو بهترين خط دفاعي بوديم و آقاي گل را هم در تركيب خود داشتيم. واقعا جرم من اين است.
    قلعه‌نويي در خصوص تمديد قراردادش پيش از قهرماني استقلال گفت: به آقاي آشتياني گفتم كه قرارداد را سفيد امضا مي‌كنم و حتي قيمت هم تعيين نكردم. خود ايشان هم از اين مسئله تعجب كرده بود. 4 روز قبل از بازي با پيام هم اين درخواست را براي تمديد قرارداد از من كرد و من به ايشان گفتم كه اگر رگم برود،‌ حرف قلعه‌نويي نمي‌رود.
    اين مربي تصريح كرد: سپس در خصوص ليست با من صحبت كردند و گفتم چون آدم مشاوره‌اي هستم بايد با همكارانم شرايط را بررسي و سپس اسامي مورد نظر را ارائه كنيم. خيلي‌ها با اين توضيحاتي كه بنده دادم دوست نداشتند استقلال قهرمان شود اما خدا را شكر كه در سال 88 ليگ هشتم و در شهر امام هشتم به قهرماني رسيديم.
    وي يادآور شد: معتقدم آنها آن روز ظاهرا خوشحالي مي‌كردند و روز عزاي آنها بود. اين مسائل گذشت. ما خوشحال به تهران آمديم تا اينكه ديدم آقاي آشتياني در برنامه 90 صحبت‌هايش 180 درجه تغيير كرد. ايشان مي‌گفت اگر قلعه‌نويي گزينه‌اي دارد انتخاب كند و در برنامه ورزش از نگاه دو بحث ارزآوري را مطرح كرد. پيش خود گفتم يك ماه پيش قرار بود قرارداد سفيد امضا كنيم ولي حالا چه اتفاقي افتاده كه ايشان اينگونه صحبت مي‌كنند.
    قلعه نويي تاكيد كرد: ما هم لجبازي كرديم و نشست نگذاشتيم تا اينكه 4 روز قبل از ديدار با الاتحاد به آقاي فتحي دوست مشتركمان اعلام كردند كه به فكر مربي باشند تا با توجه به فصل نقل و انتقالات استقلال متضرر نشود. اما جالب اينجاست كه مديرعامل هم اكنون بدون مربي در حال جذب بازيكنان است و صحبت از صداقت مي‌كند.
    وي در پايان با گله از برخي اعضاي هيات مديره استقلال گفت: هنگامي كه افشين قطبي پس از قهرماني پرسپوليس اين تيم را ترك كرد، آقاي علي‌آبادي به عنوان رئيس مجمع 3-4 بار با ايشان تماس گرفت و خواستار بازگشت او به پرسپوليس شد. اما جالب است آقايان زريبافان و دانشجو حتي اين زحمت را به خودشان ندادند كه با من تماس بگيرند و بپرسند چه اتفاقي رخ داده آنوقت مي‌آيند مصاحبه مي‌كنند و مي‌گويند قلعه‌نويي خودش رفت. من از اين چيزها گله داشتم و دوست داشتم همه آن را بدانند.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سرمربی آینده استقلال پرویزمظلومی به احتمال زیادهست.

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از سخنان قصار یک استقلالی! پس اول مجروح بوده بعد عمرشو داده به شماها!

عیبی نداره،با اون دامنه لغات گسترده،از این بهتر هم نمی شه
    برات متاسفم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •