سلام دوستان
ماله منم درست شد، مثل پلنگ داره کار میکنه!!!
منم آی پیم دینامیک هست و توی مودم آی پی رو زدم که دستور ipconfig به من میده.
از شما دو دوست گرامی kod89 و zed2 تشکر میکنم که به من کمک کردین.
سلام دوستان
ماله منم درست شد، مثل پلنگ داره کار میکنه!!!
منم آی پیم دینامیک هست و توی مودم آی پی رو زدم که دستور ipconfig به من میده.
از شما دو دوست گرامی kod89 و zed2 تشکر میکنم که به من کمک کردین.
موفق باشی فقط سیدر خوبی باش چون تو سوابق ip ها ثبت میشه و اگر کم سید کنی به مرور میریم تو اولویت های پایین و سرعتمون حتی وقتی مشکلی نداریم کمتر از بقیه میشه...هم تو خصوصی هم تو عمومی...حواست باشه.( حداقل نسبت شیر دریافت و ارسال رو به 1 برسون.)
خوشحال شدم عزیز ایشالا بترکونی یه جور دان کن isp شاکی شهبه قول یه سایت تورنت
show ur isp who is the boss
![]()
با سلام خدمت تمامي عزيزان.دوستان من بارها و بارها اين واژه ي تورنت رو ديده و شنيدم اما هنوزم كه هنوزه چون جزو ديال آپياي بدبخت هستم نفهديم اين تورنت يعني چي؟
دانلود گروهي يعني؟
براي استفاده ازش بايد چيكار كرد؟
آيا با سرعت گند دانلود مثل 20-30 كيلوبايت بر ثانيه ميشه ازش استفاده كرد؟و اگه ميشه سرعتم چقدر بالا ميره؟
خواهش ميكنم خيلي ساده جواب بدين كه مام بفهميم.آخه بايد اندازه تفاوت adsl & --- با ديال آپ بين مغز ماها و خودتون تفاوت قاعل شين!
خيلي ممنون ميشم دوستان.
راستي من اصولا بازي دانلود ميكنم و بزرگترين شاهكار دانلودم يك گيگ در 10 ساعت بوده!!!
سلام
با راهنمای های شما ودوستان
چراغ برنامهµTorrent من هم سبز شدسرعت دان من هم به30رسید اما فقط یک بار.
بعضی وقت ها 15وکم تر شدمتوسط تو15minروی8بود
جرا انقدر کم؟؟؟؟؟ا شکال کار از کجاست؟؟
تیکdht را نیز ورداشتم اما تفاوتی نکرد
تنظیمات برنامه را از قسمت مشکالات تورنت نگاه کرد م اما بازم حل نشد
ویک سئوال دیگر چرا ارسال اطلاعاتم بیشتر از دریافت هست بیشتر وقت ها ؟؟؟؟؟
از تنظیماتم عکس گرفتم تا اگر دوستان وقت داشتن یک نگاهی کنندومشکل را حل کنند
با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الو!كسي نيست اينجا ما رو راهنمايي كنه؟
با adsl دانلود کردن چندین ساعت طول میکشه حالا شما میخواهین با dial up دانلود کنین؟؟؟؟
حالا اون زمانی که adsl نبود من خودم با دیال آپ دانلود میکردم اونم با اکانتهای رایگان شبانه
اگرم بخواهین حجمهای کوچیک رو دانلود بکنین باید بیخیالش بشین که نمیصرفه اصلا !!!
برای حجمهای بزرگ هم اگه پول هایی که بابت کارت و پول تلفن می خواهین بدین رو 1 ماه جمع کنید یه adsl می تونید بگیرید
در ضمن اون موقع هم پستهای اولیه تایپیک رو دوباره بخونید.
راستش من که نتونستم عکستو ببینمولی اگه چراغ تورنت سبزه و ثابت میمونه ولی سرعتت دان پایینه باید فایلی رو دان کنی که سید بالاتر داره چون هرچی سید فایل بالاتر باشه سرعتت بیشتره! پس موقع انتخاب فایل فایلای سید بالارو انتخاب کن
به علاوه این که به سلامت فایل دانلودی دقت کن. راستی در خصوص dht من باید بگم حداقل در مورد من که اینطوری بوده که وقتی فعال سرعتم بیشتر از وقتی که غیر فعال. در مورد سرعت اپلود که چرا بیشتره خودت باید محدودش کنی من یه عکس میذارم که ببینی چون bittorrent و utorrent تنظیماتشون شبیه هم هستش
یه راه دیگه هم هست اگه خواستی مثلا یه تورنت این محدودیت رو داشته باشه روش کلیک راست من بعد از گزینه تخصیص پهنای باند و بعد گزینه محدودیت ارسال مقدار سرعت دلخواه خودتو تنظیم کن . همه این کارارو میتونی واسه سرعت دانلود هم انجام بدی.
سلام به همه دوستان و عرض خسته نباشید
من میخوام portforwarding رو برای استفاده در نرم افزار azureus فعال کنم. مودمم asus am602 هستش. با سرچ کردن در این باره به لینک زیر رسیدم که این کار رو توش آموزش داده، اما توش صحبت از یک IP میکنه که من نمی فهمم منظورش IP کجاست. اگه یه نگاهی به این لینک بندازید و بگید منظور از Enter the ip address to forward these ports to into the Server IP Address box چیه ممنون میشم.
امیدوارم هرچه سریعتر پاسخم رو بدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوست عزیزاز کجا بفهمم یک فایل سید بالا دارد؟؟؟؟
سرعت ارسال راتا چقدر کم کنم مشکلی ندارد؟؟؟
از دوستانی که از تورنت دان می کنند میشه به سئوال من جواب بدهند.
میشه بفرماییدadsl شما از کدام شرکت هست وسرعت دان با یکی از دانلود منیجراتون چقدره(مثلidm)؟؟
سرعت دانلود شما با تورنت چقدره؟؟البته در روز؟؟؟؟فقط میخوام مقایسه کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)