تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 307 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    راستش خوندن 228 صفحه پست برای رسیدن به جواب سوالی که فقط یه هفته براش وقت دارم کمی مشکله بنابراین عذرخواهی می کنم اگر احیانا سوالم تکراری به نظر بیاد. چون با خوندن 12 صفحه اول که مربوط به 5 سال پیش بود زیاد کارم راه نیفتاد.
    من برای کار با یه سری نرم افزارها مثل Cadence Custom IC و Mentor graphics که مربوط به طراحی الکترونیکی هستن نیاز به نصب لینوکس دارم. در حال حاضر pc دم دستم نیست و فقط با لپ تاپ کار می کنم که یکیش 64 بیتی با ویندوز 7 و یکی دیگه ش 32 بیتی با ویندوز vista هست. سوال اولم اینه که می تونم روی لپ تاپ هم لینوکس رو در کنار این ویندوز ها نصب کنم؟ مهم نیست تازه کار باشم یا نه چون در دانشگاه به دلیل کار با این نرم افزارها با لینوکس کار کردم و الان می خوام برای اولین بار برای خودم نصب کنم و هر چقدر هم سخت باشه باید یاد بگیرم بنابراین بعنوان سوال دوم می خوام بدونم ممکنه یه توزیع مناسب برای کار حرفه ای پیشنهاد بدین که از همون شروع کنم؟

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بله می تونید لینوکس رو روش نصب کنید فقط تو قسمت پارتیشن بندی دقت کنید.
    برای شروع هم من همون ابونتو یا مینت رو پیشنهاد می کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ممنون از جوابتون. در مورد پارتیشن بندی که اشاره کردین من کلاً یک درایو 50 گیگ رو به لینوکس اختصاص بدم کافیه دیگه؟ تمام پارتیشن ها رو توی همون تشکیل می ده؟ با توجه به مطالبی که در پستهای قبلی خوندم فکر کنم باید اینکارو کنم:
    یکی از درایوها رو که به اندازه 50 گیگ هست خالی می کنم مثلا درایو D. بعد لینوکس رو توی این درایو نصب می کنم و موقع نصب از همین 50 گیگ فضا باید برای پارتیشن بندی مربوط به tmp/ و home/ و boot/ و ... استفاده کنم و بعد که نصب شد درایوهای دیگه از طریق ویندوز قابل دسترسی هستند و این درایو مخصوص لینوکس هست. به اطلاعات درایوهای دیگه موقع نصب لینوکس آسیبی نمی رسه.
    الان درست متوجه شدم که باید چکار کنم؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تقریبا درسته فقط پیشنهاد می کنم از این ۵۰ گیگ ۱۰۰ مگ رو برای ‎/boot و بین ۱ تا ۲ برابر رم برای swap بزارید و در ضمن ‎/home رو هم رو یه پارتیشن جدا تعریف کنید.

5. این کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی تون همین کار رو می کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

راحت بود
    Last edited by sarah_jase; 02-06-2012 at 18:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه afterpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تـــبـــریـــز

پيش فرض

سلام
    این سوالم بیشتر درمورد پایتونه، ولی توی پی‌سی‌ورلد هیچ انجمنی درمورد پایتون وجود نداره!
    ما مثلا یه اسکریپتی داره به نام script.py. این اسکریپت مثلا میاد نتایج رو برعکس میکنه (مثلا) برای این که از این روش استفاده بکنیم، چی باید توی اسکریپت بنویسیم که مثل sys.argv، نتیجه رو بیاره؟:
    ls | ./script.py

راستی کسی نمیدونه توی این ورژن جدید انجمن چطور باید کد اضافه کرد؟
    و این که برای اینکه واقعا نتیجه رو برعکس بکنیم، کامند خاصی هست؟ (الان به ذهنم رسید! )

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

در مورد پایپ‌ها پیشنهاد می کنم این دوتا ویدیو رو ببینی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد برعکس کردن نتیجه اگه منظورت نشون دادن خط اخر تو اوله می تونی از دستور tac استفاده کنم.

10. این کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    این سوالم بیشتر درمورد پایتونه، ولی توی پی‌سی‌ورلد هیچ انجمنی درمورد پایتون وجود نداره!
    ما مثلا یه اسکریپتی داره به نام script.py. این اسکریپت مثلا میاد نتایج رو برعکس میکنه (مثلا) برای این که از این روش استفاده بکنیم، چی باید توی اسکریپت بنویسیم که مثل sys.argv، نتیجه رو بیاره؟:
    ls | ./script.py

راستی کسی نمیدونه توی این ورژن جدید انجمن چطور باید کد اضافه کرد؟
    و این که برای اینکه واقعا نتیجه رو برعکس بکنیم، کامند خاصی هست؟ (الان به ذهنم رسید! )
    به نظرم تو خود اسکریپت پایتونت کل کارا رو انجام بدی بهتر باشه
    این کاری که می‌گی رو من تا حالا نکردم اما فکر کنم اینطوری بهتر باشه:
    ls | python script.py

12. این کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه afterpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تـــبـــریـــز

پيش فرض

در مورد پایپ‌ها پیشنهاد می کنم این دوتا ویدیو رو ببینی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد برعکس کردن نتیجه اگه منظورت نشون دادن خط اخر تو اوله می تونی از دستور tac استفاده کنم.
    ممنون. خیلی کمکم کردن. پس باید با sys.stdin این کار رو بکنم که مثل open کردن یه فایل هست توی پایتون. خروحی رو امتحان نکردم، ولی حتما به صورت sys.stdout.write("something) هست.

اینجا کسی هست که آموزش لیسپ داشته باشه؟ واسه ایمکس میخوام. اگه پی‌دی‌اف باشه ترجیحا فارسی. ولی فیلم آموزشی فرقی نداره. حالا باز چیزی پیدا نشد پی‌دی‌اف انگلیسی هم خوبه. البته یه پی‌دی‌اف فارسی دارم، ولی در حد مبتدی یاد میده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •