تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 400 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

داره خودمونی میشه Ehsan-Dadash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وقتی فریمور V100R001B197D01SP00C751 رو روی مودم فلش کردید، اول با دکمه پشت مودم، حتماً یه بار مودم رو به تنظیمات کارخانه ریست کنید.
    بعد از اون یوزر و پسورد رو قبول می کنه. یوزرنیم: user و پسوردش: admin (با حروف کوچک)
    در کل فریمور جالبی نیست. WebUI اش خیلی نقص داره. حتی MiMo هم براش تعریف نشده.
    وقتی نصب کردم درخواست آپدیت به سرویس پک 1 همین فریمور رو داد، اون رو شما تست نکردید؟ اگه نصب کنم لاک میشه مودم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    برای من با سیم کارت td lte به طور خودکار آپدیت شد !
    سلام.ممنون.پس فعلا با سیمکارت fdd آپدیت نمیشه

3. 2 کاربر از abdollahy2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

وقتی نصب کردم درخواست آپدیت به سرویس پک 1 همین فریمور رو داد، اون رو شما تست نکردید؟ اگه نصب کنم لاک میشه مودم؟
    ببینید
    C751 برا کدوم کشور و اپراتور هست بعدا اقدام به اپدیت کنید .

5. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آرم 4G+ تو فریمورهای b612 روی mimo 4*4 ست شده. یعنی اگه MIMO_RANK روی 4 بره آرم دیده میشه. من چند وقت پیش MIMO_RANK رو روی 2 ست کردم مودم به راحتی آرم 4G+ رو برام میاورد(تو MIMO_RANK – 4 دیگه آرم رو نمیاورد). شاید هم عملا مودم داره دو فرکانس رو تجمیع می کنه. خودم بالشخصه تفاوت سرعتی در MIMO_RANK 2 با 4 احساس نکرده ام.
    این از کدوم قسمت قابل ویرایش هست ؟ میتونید ادرس بدید تا تست کنم ؟ با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ببینید
    C751 برا کدوم کشور و اپراتور هست بعدا اقدام به اپدیت کنید .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نگاه کردم این کد تو لیست نیست !

8. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بیشتر دنبال این هستم
    میتونی یه توضیخ بهم بدی
    کاربردشون چیه؟ مختصر
    این تنظیمات مربوط به استفاده از WAN میشه .
    وقتی شما با استفاده از یک کابل شبکه و پورت WAN مودم اون رو به یک مودم دیگه مثلا یک مودم ADSL وصل میکنید ، با این گزینه ها میتونید نحوه اتصال را مشخص کنید.
    به عنوان مثال :
    PPPoE برای زمانی هست که مودم ADSL شما روی حالت Bridge به ISP وصل هست و رمز عبور و نام کاربری که ISP شرکت ADSL به شما داده را در مودم سیم کارتی خودتون میتونید تنظیم کنید ، تا این مودم 4g باشه که ارتباط شما به اینترنت رو به عنوان اولین دستگاه دریافت میکنه و قطع و وصل اینترنت شما از داخل این مودم انجام بشه.

Dynamic IP برای زمانی هست که مودم ADSL شما DHCP Server فعال داره و به مودم 4G میتونه برای اتصال آی پی بده . (در این حالت اگه PPPoE را در مودم ADSL تنظیم کرده باشید ، ارتباط اینترنتی برقرار میشه و مودم 4G شما از روی این ارتباط به کاربرهای خودش اینترنت میده)

PPPoE + Dynamic IP برای زمانی هست که مودم ADSL شما DHCP Server فعال داره و به دستگاه های متصل آی پی میده اما در داخل اون کانکشن PPPoE برای اتصال به ISP اینترنت ADSL تنظیم نشده و برای برقراری اتصال شما باید نام کاربری و کلمه عبور خط ADSL خودتون رو در مودم وارد کنید.

Static IP واسه اون وقت هست که PPPoE در مورد ADSL تنظیم شده اما DHCP Server مودم ADSL خاموشه و یا به هر دلیلی نمیخواهید IP اتوماتیک از مودم ADSL برای پورت WAN دریافت کنید ، در اینجا می بایست یک آدرس آی پی استاتیک در رنج شبکه مودم ADSL به دستگاه بدین تا بتونه ارتباط خودش رو برقرار کنه و اینترنت را دریافت کنه .

LAN Only برای زمانی هست که پورت WAN مودم شما به یک مودم ADSL متصل نشده و یا اگر شده ، شما نمیخواهید کاربرانی که به مودم 4G متصل می شوند از اینترنت مودم ADSL استفاده کنند ، این گزینه پورت WAN مودم را به یک پورت معمولی LAN تبدیل میکنه که تنها برای تبادل اطلاعات در داخل شبکه داخلی مورد استفاده قرار بگیره.

گزینه AUTO به طور خودکار وضعیت جاری را آنالیز میکند و یکی از وضعیت های ذکر شده را انتخاب میکند . (درواقع بین دو گزینه اصلی Dynamic و Lan Only) سویچ میکند.
    بدهی است اگر پورت WAN شما به یک مودم ADSL دارای اینترنت متصل شده باشد ، قبل از استفاده از اینترنت 4G از اینترنت این مودم برای کاربران استفاده خواهد کرد
    اما اگر شما چنین هدفی نداشته باشید درواقع گزینه AUTO هدف و حالت اشتباهی را برای شما انتخاب خواهد نمود.
    ولی اگر مایل هستید ابتدا از اینترنت مودم دیگری استفاده کنید و در صورت قطع شدن آن اینترنت از اینترنت سیم کارت بهره مند شوید (منظور کاربران متصل به مودم 4G) بعد از اتصال پورت WAN این مودم به پورت ساده مثلا شماره یک مودم ADSL با کابل LAN انتخاب گزینه AUTO هوشمندانه خواهد بود و درزمان قطع اینترنت دستگاه شما به حالت LAN Only سویچ خواهد کرد که اینترنت سیم کارت مورد استفاده قرار خواهد گرفت و در زمان اتصال مجدد مودم ADSL ، اینترنت مودم ADSL را به اشتراک خواهد گذاشت.

نکته :
    استفاده از مودم ADSL فقط برای تفهیم مطلب بود و هر دستگاه مودمی دیگری نیز میتواند متصل شود از جمله یک مودم سیم کارت خور دیگر ...

10. 8 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آپدیت جدید رو نگرفته ام و تست نکرده ام.

12. این کاربر از balouchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

این از کدوم قسمت قابل ویرایش هست ؟ میتونید ادرس بدید تا تست کنم ؟ با تشکر
    شما می تونید از مسیر زیر rank mimo رو از 4 به 2 تغییر بدید و آرم 4G+ رو روی مودمتون بیارید اما فکر نکنم تغییر تو سرعت ایجاد بشه و این خط فقط مربوط به آرم هستش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خط زیر را جستجو کنید(تو بعضی از فریمورها این خط دیده میشه):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از balouchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

منم بعد از تحقیق بسیار و راهنمایی های دوستان فهمیدم دیگه این مودم چه قبول کنید یا نه بهترین مودم حال حاظر هست مخصوصا با این قیمت یک سومی هم که داره بماند یه زمانی 200 یا 150 هم بود حیف من نمیدونم یه مودم B525 یا 5186 همین کارو میکنن اختلاف قیمتشون چیزی جز گرون فروشی و دزدی از جیب ملت نیست هیچ فرقی هم در گیرندگی و چیپست بین اینا نیست بخدا خودتون رو گول نزنید اگه سرعت هم پایینه یا مشکلی هست به منطقه و اپراتور و پهنای باند مربوط میشه ربطی به مودم نداره این مودم استانداردهای لازم و اجرا کردن CAT6 رو چه در مایمو 4 و 2 با هم داره در صورتی که B525 با اون قیمت نجومی فقط مایمو 2 هست و اونا هم همیشگی آرم پلاس رو نمیزنن کلا همه مدلهای هواوی اینطورین
    فقط کاش میشد یه راه کم دردسرتری هم از طریق لن مثلا برای آنلاک و فلش فریمور پیدا میشد ولی بازم با این حال بازم این مودم ارزش بسیار بالایی داره مخصوصا اینکه سرعت فضایی توی TD هم مشخص شد تواناییشو داره و همین که TDD و FDD رو با هم داره مزیت بزرگی هست لنش هم که در تست گیگابیتی نشون میده دیگه والا ادم چی میخواد

16. 3 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بنده و خیلی از دوستان از یک دکل معمولی اندازه مودم B525 یعنی تا 140 مگابیت سرعت دریافت میکنیم و اصلا اینجا خبری از فیبر نوری هم نیست . این مودم به جز wifi5g و پورت usb همه چیز تکمیل هست و فرقی با b525 نداره و خیلی ارزون و به صرفه هست حتی از اینترنت ثابت تمام اپراتورها هم پشتیبانی میکنه که b525 نداره . در ضمن خبر نداری با فریمورهای جدید سرعت مودم چقدر زیاد شده و با b525 هم برابری میکنه اون زمانی بود که مقایسه میکردن با 3372 خبری از ca و mimo رو فریمور مودم ها نبود . شما که رفتی فلان تومن دادی به اون مودم حتما وقتتتون رو صرف مودم هم بکنید تا شاید یه چیزی ازش دراومد .
    من بدون تعصب پاسخ شما رو دادم. من دو تا مودم رو دارم. شما اصلا تا حالا B525 از نزدیک ندیدی که داری در موردش نظر میدی. اول مودم رو ببینید و تست کنید بعد اظهار نظر بفرمایید. در ضمن زمانی که من B525 رو گرفتم خدا تومن نبود با کد تخفیف 480 تومن واسم تموم شد. آنتن دهی ضعیف وای فای نداشتن وایفای 5 گیگاهرتز و سرعت پایین تر در حد یک مودم USB از معایب این مودمه. یعنی هواوی خودش اومده همه امکاناتی که توی 525 هستش رو توی این مودم قرار داده ولی چون عاشق چشم و ابروی مصرف کننده بوده قیمتش رو پایین تر تعیین کرده. با مودمی که گرفتید خوش باشید و ازش لذت ببرید. این از همه چی مهمتره

18. 4 کاربر از alirezaveis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •