سلام مال من قطع میشه کاملا
سرعتش بالا بایین نمیاد خوبه
خب snr که شروع می کنه به سمت صفر رفتن و باعث قطع شدن و ریست شدن میشه و دوباره برمیگرده سرجاش
نسل جدید همه رفتن تو تلگرام دیگه فروم خبری نیست
میگم برای شما صرف حجمتون عجیب نبوده تا حالا؟ شما هم شده یکی دو روز ریزمصرفتون خالی باشه بعد برای چند روز رو یکجا نشون بده؟
سلام اینترنت من در طول روز چند بار قطع و وصل میشه مثلا از هر 4-5 ساعت یکبار اول چراغ اینترنت قرمز میشه بعد چند دقیفه همراه با چراغ دی اس ال خاموش میشن و بعد چند دقیقه چراغ دی اس ال شروع میکنه به چشمک زدن و ثابت شدن و بعدش هم چراغ اینترنت روشن میشه اول قرمز و بعد سبز . این مشکل بعد قطعی اخیر به وجود اومده البته من مخابرات شهرستان هستم ولی چون تو تاپیک مربوط به شهرمون اخرین ارسال مربوط به چند سال پیش هست گفتم اینجا مطرح کنم .
خدا رو شکر محله ما هم داره فیبری میشهدر پوست خودم نمیجنبم
![]()
سلام. من سرویس vdsl از شرکت مخابرات سفارش دادم ولی مشکل دارم. لطفا راهنمایی کنید.
مودمم تی پی لینک هست که adsl و vdsl را ساپورت میکنه. در حالت adsl که کانفیگ میکنم بدون مشکل به اینترنت وصل میشه. در حالت vdsl فقط چراغ DSL روشن میمونه و چراغ اینترنت روشن نمیشه. سیگنال به نویز خیلی خوبی هم دارم. حداقل 20 بار تیکت زدم و با 2020 تماس گرفتم ولی نتیجه بخش نبود. احتمال میدم مشکل از عدد vlan باشه. پشتیبان چند عدد رو گفت ولی باز درست نشد. (0 و 654 و 35 رو پشتیبان گفت) قسمت لاگ مودم که میرم پیغام PPPoE timeout waiting for PADO packets رو میده. لطفا راهنمایی کنید... که مشکل چیه (منطقه مخابرات حق شناس منططقه 22 تهران.)
واقعاً مخابرات بی سوادترین و بی ادبترین پشتیبانی رو داره...
دوستان میشه قیمت سرویسهای جدید VDSL مخابرات رو بعد از گرون شدن اخیر بگید لطفا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)