دوستانكسي جواب ما رو نميده بابا بلوم كار نميكنه كمكنوشته شده توسط anishtain4
اگه كسي ديكشنري سراق داره كه تلفظ داشته باشه ممنون ميشم
يه سري به اين لينك بزنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورم با فونوتيك نيست
دوستانكسي جواب ما رو نميده بابا بلوم كار نميكنه كمكنوشته شده توسط anishtain4
اگه كسي ديكشنري سراق داره كه تلفظ داشته باشه ممنون ميشم
يه سري به اين لينك بزنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورم با فونوتيك نيست
اگه همچين برنامه اي هست لطفا معرفي كنيد.
نوشته شده توسط anishtain4
من سراق دارم. انگلیسی به انگلیسیه. حجمشم فکر کنم بالا باشه. میخوای؟
آقا ببخشيد كسي جواب ما رو نميده
يه برنامه اي بود كه حجم فايل هاي ام پي تري رو كم مي كنه با همون فرمت ام پي تري اگه هست بزاريد ممنون
؟آيا برنامه اي هست كه بشه با آن بازي ها و نرم افزارهاي سوني اريكسون را اول روي كامپيوتر تست كرد و اگر جالب بود اونو تو موبايل ريخت . لطفاَ اگر لينكي سراغ داريد كامل آدرس دهيد .
سلام دوستان
آقا من سوال کردم گفتن این مسیج های تصویری رو با این موبایل هایی که قلم نوری دارند طراحی می کنند درسته یا نه
من با همین نرم افزارNokia PC Suite عکس رو انتخاب کردم ولی پسوندش فرق میکنه و نمیشه پسوندش رو هم
تغییر داد
حالا چیکار کنم با چی طراحی میشه کرد
سلام . .نوشته شده توسط kazemfdisk
دوست عزيز شما عكسي كه طراحي كردي فرمتش ميشه otb كه بايد اون رو تغيير بدي به ota كه اين كار رو ميتوني با Rename كردن انجام بدي . .
موفق باشي . .![]()
![]()
سلام . . علي آقا . .نوشته شده توسط علی رضا مجیدی
mp3 to ringtone gold version 3.05
نرم افزاری است برای تبدیل فرمت های مختلف صوتی به یکدیگر که شما بوسیله این نرم افزار میتونید حجم فایل صوتی خودتون رو کم کرده و هر قسمتی از اون رو که خواستید برای خودتون جدا کنید .
شما میتونید بوسیله این نرم افزار فایل های mp3 رو به فایل های دیگه مثل wav و midi و amr و mp3 با حجم کمتر تبدیل کنید .
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی . .![]()
![]()
نوشته شده توسط kaveh123
من برنامه ای دارم که بازی های جاوا را بروی کامپیوتر اجرا می کند اگر خواستی بگو تا آپلود کنم!![]()
سلام
خواهش ميكنم براي گوشي 6270 ديكشنري و نقشه تهران بذاريد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)