تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 848 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329729 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان من از مخابرات سرویس 2مگ داشتم بعد از امروز دیدم ipهای پارس آنلاین واسم میاد ولی کار نمیکنه و این صفحه رو میاره

مودمو خاموش روشن کردم دیدم دوباره افتاد رو مخابرات الان متوجه شدم که وقتی مودمو خاموش روشن کنم ispبین مخابرات و پارس آنلاین سویچ میشه یعنی مثل اینکه از هر دو isp روی یک خط تلفن اشتراک دارم و با خاموش روشن کردن مودم میتونم ispرو عوض کنم حالا نمیدونم برا یوزرنیم و پسورد مودم رو ispپارس آنلاین چی وارد کنم که پارس آنلاین هم فعال بشه چون با یوزر پس مخابرات کار نمیکنه و این صفحه رو میاره
    یا خدا مگه میشه دو تا رانژه روی یک خط
    شاید سیمهای خط تلفنتون رو از دم در دستکاری کردن افتاده روی یکی از همسایه ها

2. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

یا خدا مگه میشه دو تا رانژه روی یک خط
    شاید سیمهای خط تلفنتون رو از دم در دستکاری کردن افتاده روی یکی از همسایه ها
    والا عوض میشه مودمو ریستارت میکنم اتوماتیک میفته رو یه isp دوباره ریستارت میکنم میفته رو اون یکی آی پی اولش 10واسم میاد رو پارس آنلاین وقتی هم افتاد رو یه isp دیگه هر چقدر از تو تنظیمات ip عوض کنم باز ipهمون شرکت میاد مگر اینکه مودمو ریستارت کنم که isp عوض بشه

4. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه چیزایی میبینه ادم شاخ در میاره

6. 4 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان پارس آنلاینی از وضعیت پینگ تایم با سرورهای خارج راضی هستید ؟ کلا پینگ پارس با 8.8.8.8 چند هست ؟
    سرعت تک کانکشن سرور خارج خوبه ؟ ثبات داره پارس ؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

امروز از صبح تا ظهر رو پارس انلاین بود هر چی مودم خاموش روشن میکردم نمیرفت رو مخابرات از ساعت 3خودش رفت رو مخابرات و دیگه مودمو ریستارت نکردم

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

سلام
    موقع که تو صف پشتیبانی بودم ، این تلفن گفت از 7 آذر یا 17 آذر ، یه همچین چیزی ، ترافیک مصرفی یه بلایی سرش می اد
    دوستان زنک بزنن وقتی موندن تو صف ببینن چی میگه
    من امروز پشتیبانی کار داشتم زنگ زدم چیزی نگفت فقط آهنگ بود و اعلام نفر در صف.

اگه نباشه جاش خالی می مونه club2energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

زمانی که از یک یوزر پسورد اشتباه یا یوزر پسوردی که مربوط به خط خودتون نیست روی پارس انلاین استفاده میکنید، این پیغام میاد
    خط شما توسط پارس انلاین رانژه شده و پورت پارس انلاین روی خط شماست
    اگر اصراری بر داشتن سرویس از مخابرات ندارید به پارس انلاین زنگ بزنید و مشترک پارس بشید

دوستان من از مخابرات سرویس 2مگ داشتم بعد از امروز دیدم ipهای پارس آنلاین واسم میاد ولی کار نمیکنه و این صفحه رو میاره

مودمو خاموش روشن کردم دیدم دوباره افتاد رو مخابرات الان متوجه شدم که وقتی مودمو خاموش روشن کنم ispبین مخابرات و پارس آنلاین سویچ میشه یعنی مثل اینکه از هر دو isp روی یک خط تلفن اشتراک دارم و با خاموش روشن کردن مودم میتونم ispرو عوض کنم حالا نمیدونم برا یوزرنیم و پسورد مودم رو ispپارس آنلاین چی وارد کنم که پارس آنلاین هم فعال بشه چون با یوزر پس مخابرات کار نمیکنه و این صفحه رو میاره
    - - - Updated - - -

زمانی که از یک یوزر پسورد اشتباه یا یوزر پسوردی که مربوط به خط خودتون نیست روی پارس انلاین استفاده میکنید، این پیغام میاد
    خط شما توسط پارس انلاین رانژه شده و پورت پارس انلاین روی خط شماست
    اگر اصراری بر داشتن سرویس از مخابرات ندارید به پارس انلاین زنگ بزنید و مشترک پارس بشید

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان ما نخوایم از سیستم ورود به مدیریت کاربری جدید استفاده نکنیم باید کی رو ببینیم ؟؟؟؟؟؟؟؟

سیستم ورود به حساب کاربری قدیمی خیلی بهتره و همه چیز در دسترسه !!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حالا این «ترافیک در حال مصرف» که تو صفحه مدیریت سرویس یا صفحه گزارشات می‌زنه و پایینش با رنگ قرمز تو نمودار ترافیک مصرف‌شده نشون می‌ده، یعنی چی؟

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

حالا این «ترافیک در حال مصرف» که تو صفحه مدیریت سرویس یا صفحه گزارشات می‌زنه و پایینش با رنگ قرمز تو نمودار ترافیک مصرف‌شده نشون می‌ده، یعنی چی؟
    فکر میکنم session فعلی هست و اینترنت رو قطع و وصل کنید، 0 میشه.

14. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •