یا خدا مگه میشه دو تا رانژه روی یک خط![]()
شاید سیمهای خط تلفنتون رو از دم در دستکاری کردن افتاده روی یکی از همسایه ها
یا خدا مگه میشه دو تا رانژه روی یک خط![]()
شاید سیمهای خط تلفنتون رو از دم در دستکاری کردن افتاده روی یکی از همسایه ها
والا عوض میشه مودمو ریستارت میکنم اتوماتیک میفته رو یه isp دوباره ریستارت میکنم میفته رو اون یکی آی پی اولش 10واسم میاد رو پارس آنلاین وقتی هم افتاد رو یه isp دیگه هر چقدر از تو تنظیمات ip عوض کنم باز ipهمون شرکت میاد مگر اینکه مودمو ریستارت کنم که isp عوض بشه
دوستان پارس آنلاینی از وضعیت پینگ تایم با سرورهای خارج راضی هستید ؟ کلا پینگ پارس با 8.8.8.8 چند هست ؟
سرعت تک کانکشن سرور خارج خوبه ؟ ثبات داره پارس ؟
امروز از صبح تا ظهر رو پارس انلاین بود هر چی مودم خاموش روشن میکردم نمیرفت رو مخابرات از ساعت 3خودش رفت رو مخابرات و دیگه مودمو ریستارت نکردم
من امروز پشتیبانی کار داشتم زنگ زدم چیزی نگفت فقط آهنگ بود و اعلام نفر در صف.
زمانی که از یک یوزر پسورد اشتباه یا یوزر پسوردی که مربوط به خط خودتون نیست روی پارس انلاین استفاده میکنید، این پیغام میاد
خط شما توسط پارس انلاین رانژه شده و پورت پارس انلاین روی خط شماست
اگر اصراری بر داشتن سرویس از مخابرات ندارید به پارس انلاین زنگ بزنید و مشترک پارس بشید
- - - Updated - - -
زمانی که از یک یوزر پسورد اشتباه یا یوزر پسوردی که مربوط به خط خودتون نیست روی پارس انلاین استفاده میکنید، این پیغام میاد
خط شما توسط پارس انلاین رانژه شده و پورت پارس انلاین روی خط شماست
اگر اصراری بر داشتن سرویس از مخابرات ندارید به پارس انلاین زنگ بزنید و مشترک پارس بشید
دوستان ما نخوایم از سیستم ورود به مدیریت کاربری جدید استفاده نکنیم باید کی رو ببینیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
سیستم ورود به حساب کاربری قدیمی خیلی بهتره و همه چیز در دسترسه !!!!!!
حالا این «ترافیک در حال مصرف» که تو صفحه مدیریت سرویس یا صفحه گزارشات میزنه و پایینش با رنگ قرمز تو نمودار ترافیک مصرفشده نشون میده، یعنی چی؟
فکر میکنم session فعلی هست و اینترنت رو قطع و وصل کنید، 0 میشه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)