0.05 ولت کم هست
0.1 ولت به vcore اضافه کنید
0.05 ولت کم هست
0.1 ولت به vcore اضافه کنید
ببینم باس اسپید رو چند تا میبرید بالاتر یعنی بعد از 260 چقدر بالاتر میبریدش؟
بهتر 5تا ببرید یا اگه پر حوصله ترید 2تا وقتی که سیستم کرش کرد یا بالا نیومد ولتاژ رو بالاتر ببرید تا به پایداری برسید
دوستان راهنمایی بفرمایید لطفا
سلام
این پردازنده رده سرور هست و باید دید مادربوردی که استفاده شده دارای چه امکاناتی هست تا بشه نظر داد راجبش
زئون مشکلی از لحاظ اورکلاک نداره
فقط می مونه قابلیت بایاس!!
یعنی مدل مادربورد رو خدمتتون عرض کنم؟این پردازنده رده سرور هست و باید دید مادربوردی که استفاده شده دارای چه امکاناتی هست تا بشه نظر داد راجبشاین پردازنده رده سرور هست و باید دید مادربوردی که استفاده شده دارای چه امکاناتی هست تا بشه نظر داد راجبشاین پردازنده رده سرور هست و باید دید مادربوردی که استفاده شده دارای چه امکاناتی هست تا بشه نظر داد راجبش
اینم مادربدمون
راستی در مورد سوکت 771 میشه یه توضیح کوچیک بدید؟
یه سوال دیگه هم دارم..این cpu فرکانسش 2.8 گیگا هرتز هست اما چرا داره با فرکانس 1.6 کار میکنه؟؟؟
![]()
Last edited by hexman; 04-01-2012 at 22:32.
من منتظر پاسخ هستم دوستان..
سوکت 771 در رده سوکت های LGA برای سرور هست در زمانی که LGA775 برای کامپیوترهای دسکتاپ اومد
توضیح خاصی مدنظرتون هست؟
راجب فرکانس هم اینو بگم که این کاهش فرکانس بخاطر مصرف بهینه انرژی در مواقع بیکاری هست هر 2 شرکت اینتل و ای ام دی این تکنولوژی ها رو با اسم های مختلف تو پردازنده هاشون استفاده می کنند
ضریب پردازنده متغیر هست و باعث کاهش فرکانس در زمان بیکاری و افزایش فرکانس در زمان کارهای سنگین میشه
برای اور هم از صفحه بایوس مادربورد عکس بذارید
خیر همین مفدار که توضیح فرمودید کافی بود..احه من تا به حال اسم این شماره سوکت رو نشنیده بودمتوضیح خاصی مدنظرتون هست؟
ممنون از پاسخدهی شما..اما متاسفانه امکان ری استارت کردن سرورمون بای وارد شدن به ستاپ فعلا مقدور نیست برام..برای اور هم از صفحه بایوس مادربورد عکس بذارید
Last edited by hexman; 08-01-2012 at 18:39.
سلام.
من یک لپتاپ دارم با سی پی یو CORE I3 380M که فرکانسش 2.53GHZ هست....
میخواستم یکمی اورکلاکش کنم.. ولی نمیدونم چطوری باید اینکارو کنم..
لپتاپم با اینکه کارایی سنگین میکنم داغ نمکینه. فنش همیشه عادی میچرخه فقط گاهی مثلا COD MW3 بیشتر از2 ساعت بازی کنم یکم سرعت فن بیشتر میشه البته نه اونقدر که صدا بده..
لطفا دقیق راهنمایی کنید چطور میتونم یکمی اورکلاک کنم؟
راستی ایا میشه گرافیک های انبرد مثل Intel HD Graphics رو اورکلاک کرد؟
فقط از رو کنجکاوی هست... بعدا به حالت عادی بر میگردونم همشونو...پس فقط بگین ساده ترین راهش برای اورکلاک سی پی یو که بالا گفتم چیه. گرافیک هم اگه میشه بگین. مرسی
مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)