اقا بیامال منو بخر core i7 بکلایت داره![]()
اقا بیامال منو بخر core i7 بکلایت داره![]()
salam doostan man ye lap top HP envy 50daram alan chan moddate k hey windowse 8(1 updayte jadid mifreste baram va man koolan qabool nakardam alan b soorate khoodkar in windows ro nasb karde v etelaate man paride qablan ham in amal anjam shode bood vali 2bare bargashte bood b soorate khoodkar vali alan dg barnagashte chikar konam?
salam doostann man ye laptop envy 17tbto daram alan b soorate khodkar windows khodesh ro updayt karde v tamame etelaate man paride albate qablan ham intoori shode bood vali baad az nim saat bargashte bood windowse khodam vali alan rooze k hamintoriye va jaleb ine k hich drive ro baz nemikone b jooz C mamnoon misha komakam konin
سلام
نرم افزاری هست که رنگ لپ تاپ رو بهتر کنه؟
منظورتون صفحه نمایشه؟ اره میشه توقسمت کارت گرافیک اینتل برو دیسپلای رو بزن بعد ادونس سپس مقدار saturation رو کمی زیاد کنی زیبایی را درک خواهی کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جای این سوال در این تاپیک نیست
شما بایدبه تا پیک مربوطه بروید اینجا
البته شم باید اپیدیت سیستمتون رو و never میگذاشتید ک اینکارو نکردید
اقا سلام
اگه میشه این ازمایشی که گفتم رو شما میخواستین انجام بدید ؛ انجام بدید
از ی درایو مثلا e به ی درایو d مثلا ی فایل ----بزرگ ---- کپی کن این دوتا درایو هردو درایو های داخلی هستن .اکسترنال نیستنا -- بعد بررسی کنید که در هنگام مثلا کار با سیستمون چطوری مثلا دوتا نرم افزار سبک باز کنید یا اصن ی کپی دیگه همزمان انجام بدید ...تو قسمت تسک منجر درصد disk روهم بگویید (ک احتمالا 100 % میشه ) هارد لپتاپم س تا پارتشین داره هرکدم 300 گیگ ... نتایج رو بگید ..میخوام ببینم هارد هیبریدی چطوریه ..اخه میخواستم هاردمو عوض کنم واسه همون ...اولین که احتمالا
خلاصه ببینیم اگه هیبریدی خوبه هیبریدیش کنم ....مال من اگه بخوام کپی کن از ی درایو به ی درایو دیگم سیستم خیلی کند میشه حتی اگه رو های پرفورمنس باشه![]()
سلام.دوستان من دیروز این لپ تاپ رو خریدم اما الان تاچ پدش از کار افتاد.ویندوز هم 8.1 هست
کمک خواهشا
یه سوال دیگه.چند وقت پیش میگفتین این لپ تاپ توی یه سری از هارداش مشکل داره.یه مدل خواسی هم بود.
مدل هارد من wd10jpcx هست.راهنمایی خواهشا
اها یه سوال دیگه.چه ویندوزی برای این دستگاه مناسب تره؟
هارد من دوتا پارتیشن داره. از پاذتیشن دوم به اول فایل کپی کردم و کارکرد هارد ۱۰۰٪ شد. برنامه ی سبک باز کردم بنظر اوکی میامد.
کلا هیچ هاردی وجود نداره که فایل از پارتیشن های مختلف کپی کنی و اکتیو تایمش ۱۰۰٪ نشه. کاملا طبیعیه.
اگه خیلی این قضیه اذیتتون میکنه فقط SSD میتونه کارتون رو راه بندازه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)