تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 288 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 2876

نام تاپيک: اینترنت استان خوزستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

به محض اینکه ساعت از ۷ صبح گذشت خیلی شیک و مجلسی پینگ از ۱۹۰ شد ۱۰۵ راصد یه مگ الماس

ویرایش: که البته دوباره برگشت به همون ۱۹۰

ویرایش۲: ریست کردم کشور درست شد. رو چه حساب قفل میشه؟ ینی چیکار کنیم دیگه نمیشه کشور عوض کرد؟ چیکار کنیم که همیشه بشه عوض کرد؟
    Last edited by mohammadmohan; 09-04-2015 at 08:43.

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

طرف ما ساختمون بلند هست. فرهنگ‌شهریم فاصلمون با کیانپارس و مرکز شهر که اکثر دکلها اونجاست زیاده. بعد واسه سیگنال من خیلی آروم رادیو رو ۳۸۰ درجه میچرخونم. ینی یه سیگنال از توو سرچ پیدا میکنم بعد بهش وصل میشم بعد رادیو رو میرم تکون میدم که ببینم سیگنال لحظه‌ای میگیره یا نه. که تا الان غیر از راصد یه فارا گرفته با سیگنال ۷۰ تا ۸۰
    دکلهای راصد توو شهرک‌دانشگاه به ما نزدیکه

پ.ن: راصد همچنان داغونه. با این وضعیت شب کابوس‌واری را برای راصدی‌های عزیز پیش‌بینی میکنم.
    مگه نگفتم حواست باشه روی کشورای دیگه غیر از کانادا نزار ممکنه قفل بشه گوش نکردی .حالا که دیگه ریست کردی .اون اپدیت ربطی به نانو بیم و .. نداره .ظاهرا تمام محصولات یو بیکیوتی به فریم وور جدید اپ بشن اون کمپلین تست حذف میشه .

الان دقیقا چی میخای ؟ جهت دکل ؟ ادرس دکل ؟ فارا باید یا سمت گلستان بچرخونی یا رو به پردیس .راصد هم همینطور .اذرخش هم باید توی لیستت به اسم Az@mp بیاد چون بهت نزدیکه دکلاش .رادیوهای جدید روی دکل پردیس فارا فقط روی کشور کانادا برای من میان .دیگه چی میخای .اگه سوالی داشتی بپرس .من در خدمتت هستم.
    Last edited by ahwazp30; 09-04-2015 at 12:43.

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مگه نگفتم حواست باشه روی کشورای دیگه غیر از کانادا نزار ممکنه قفل بشه گوش نکردی .حالا که دیگه ریست کردی .اون اپدیت ربطی به نانو بیم و .. نداره .ظاهرا تمام محصولات یو بیکیوتی به فریم وور جدید اپ بشن اون کمپلین تست حذف میشه .

الان دقیقا چی میخای ؟ جهت دکل ؟ ادرس دکل ؟ فارا باید یا سمت گلستان بچرخونی یا رو به پردیس .راصد هم همینطور .اذرخش هم باید توی لیستت به اسم Az@mp بیاد چون بهت نزدیکه دکلاش .رادیوهای جدید روی دکل پردیس فارا فقط روی کشور کانادا برای من میان .دیگه چی میخای .اگه سوالی داشتی بپرس .من در خدمتت هستم.

من الان یه سرویس با کیفیت میخوام که هم چندساعت دانولد رایگان داشته باشه هم پینگش توو ساعات دیگه ثابت و پایین باشه واسه گیم‌انلاین. خودم نظرم رو فارا بود واسه دانلود (به خاطر قیمت پایین نسبت به ۱۲ ساعت راصد) و تپش واسه کیفیت خوبش واسه گیم. ولی فک نکنم بتونم سیگنال از فارا و تپش همزمان بگیرم.
    الان کشور رو گذاشتم رو فرانسه، راصد که تغییری نکرد، همون سیگنال ۴۵ همون دکل، ولی فارانت رو تونستم همزمان با راصد با سیگنال ۶۰ بگیرم.
    احتمالا وقتی طرح الماسم تمام شد از فارا میگیرم واسه دانلود، اگه تونستم توو همین جهت تپش پیدا کنم از تپش میگیرم اگه نه از راصد یه طلایی میگیرم.
    شایدم اصلا نیاز نشد و با همون فارا تونستم سر کنم. سمت گلستان نمیگیره گذاشتم سمت شهرک‌دانشگاه. ینی از فرهنگ‌شهر به سمت شهرک‌دانشگاه. به هر سمتی که بزارم دکل شرکتها میان ولی سیگنال لحظه‌ای نمیتونم ازشون بگیرم. ینی وصل نمیشه. این سمتی که گذاشتم هم ساختمون هست ولی خوب میگیره.
    الانم که لنگ آدرس دکل‌های تپش هستم. ینی اگه تپش خیلی خوب باشه قید دانلود رو میزنم.
    چیز دیگه‌ای هم نمیخوایم غیر از سلامتی شوما.
    بقیه کشورها هم میخوام تست کنم یکی یکی چون الان با یه کشور عوض کردم تونستم فارا و راصد رو بگیرم همزمان. چه بسا تپش هم بشه چون توو سرچ میان ولی سیگنال لحظه‌ای بهم نمیدن.

ویرایش: من الان یه چی دیدم دهنم باز مونده. چندبار دارم تست میکنم واسه وصل شدن به سایت فارانت. نرم‌افزار کاهش پینگ رو که وصل میکنم سایت فارا باز میشه. قطع میکنم رفرش میزنم باز نمیشه. :O کسی اینجا هست راصد داشته باشه بدون چیز پی ان بتونه سایت فارا رو باز کنه؟
    Last edited by mohammadmohan; 09-04-2015 at 13:55.

4. این کاربر از mohammadmohan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من الان یه سرویس با کیفیت میخوام که هم چندساعت دانولد رایگان داشته باشه هم پینگش توو ساعات دیگه ثابت و پایین باشه واسه گیم‌انلاین. خودم نظرم رو فارا بود واسه دانلود (به خاطر قیمت پایین نسبت به ۱۲ ساعت راصد) و تپش واسه کیفیت خوبش واسه گیم. ولی فک نکنم بتونم سیگنال از فارا و تپش همزمان بگیرم.
    الان کشور رو گذاشتم رو فرانسه، راصد که تغییری نکرد، همون سیگنال ۴۵ همون دکل، ولی فارانت رو تونستم همزمان با راصد با سیگنال ۶۰ بگیرم.
    احتمالا وقتی طرح الماسم تمام شد از فارا میگیرم واسه دانلود، اگه تونستم توو همین جهت تپش پیدا کنم از تپش میگیرم اگه نه از راصد یه طلایی میگیرم.
    شایدم اصلا نیاز نشد و با همون فارا تونستم سر کنم. سمت گلستان نمیگیره گذاشتم سمت شهرک‌دانشگاه. ینی از فرهنگ‌شهر به سمت شهرک‌دانشگاه. به هر سمتی که بزارم دکل شرکتها میان ولی سیگنال لحظه‌ای نمیتونم ازشون بگیرم. ینی وصل نمیشه. این سمتی که گذاشتم هم ساختمون هست ولی خوب میگیره.
    الانم که لنگ آدرس دکل‌های تپش هستم. ینی اگه تپش خیلی خوب باشه قید دانلود رو میزنم.
    بقیه کشورها هم میخوام تست کنم یکی یکی چون الان با یه کشور عوض کردم تونستم فارا و راصد رو بگیرم همزمان. چه بسا تپش هم بشه چون توو سرچ میان ولی سیگنال لحظه‌ای بهم نمیدن.

ویرایش: من الان یه چی دیدم دهنم باز مونده. چندبار دارم تست میکنم واسه وصل شدن به سایت فارانت. نرم‌افزار کاهش پینگ رو که وصل میکنم سایت فارا باز میشه. قطع میکنم رفرش میزنم باز نمیشه. :O کسی اینجا هست راصد داشته باشه بدون چیز پی ان بتونه سایت فارا رو باز کنه؟
    برای من نه با راصد نه با فارا نه با هیچ چیز دیگه ای باز نمیشه .فقط با adsl که از مخابرات داشتم باز میشد که الانم نتش پوکیده ولی گاهی با نت خود فارا هم باز میشد.اما تا جایی که یادم میاد سایتش با نت خودش وا نمیشه .

راصد طلایی و الماسش خیلی فرق نمیکنن وقتی قرار باشه پینگش بالا بره روی اونم میره .من الان همش طلایی داشتم و مشکل پینگ هم بوده .حالا شاید همزمان نباشن مثلا وقتی با الماس میره بالا با طلایی خوب باشه اما اینطور نیست که سرویس طلایی فاقد عیب باشه اونم مشکل پینگ داره گاهی یه دکل داره نمیدونم مال شهرکه یا کوی 22 بهمن اما اخرش 0B هست اون هیچ وقت افت سرعت و مشکل پینگ نداشته .اگه تو لیستت اومد بچرخون سمتش تستش کن .تپش دکلش فقط تو گلستانه اون نزدیکیا دیگه نداره اما خوب چند تا رادیو روش هست در جهات مختلف .شما رو به گلستان (به صورت غیر مستقیم .یعنی مستقیم سمت بهارستان نباید بندازی باید زاویش سمت بازارچه گلستان باشه .من بعید میدونم بتونی از این چند تا شرکت در یک جهت سیگنال خوب بگیری اگرم بگیری ممکنه مشکل سی سی کیو پیدا کنی.بهتره یکی رو انتخاب کنی که هم رایگان داشته باشه هم پینگ خوب برای گیم .ولی اولویتت گلستان باشه چون همشون اونجا دکل دارن .با همون زاویه ای که گفتم بنداز سمت گلستان بعد روی کشور های مختلف تست کن ببین سیگنال چه جوریه .منظورت از سیگنال لحظه ای اینه که توی سرچ سیگنال مناسب میاد اما وقتی کانکت میشی به دکل سیگنال نمیاد درسته ؟

6. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

دکل تپش تو گلستان تو خیابون بوستان و بالای برج ایران زمین هست. یادش بخیر تا پارسال فقط ۱۵۰ متر با خونه ام فاصله داشت جهت خونه مون هم یجور بود که از تپش و رفاتک و راصد می تونستم بدون تغییر جهت رادیو با هم اکانت بگیرم

بنظرم باید بتونی از اذرخش سیگنال بگیری چون اونطرفها زیاد دکل داره یکیش طرف شهرک برق هست

8. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان خوبین؟ میگم آذرخش چطوره؟ دکلش 100 متر فاصله داره تا خونمون. اگه خوبه بگیرم ازش

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

برای من نه با راصد نه با فارا نه با هیچ چیز دیگه ای باز نمیشه .فقط با adsl که از مخابرات داشتم باز میشد که الانم نتش پوکیده ولی گاهی با نت خود فارا هم باز میشد.اما تا جایی که یادم میاد سایتش با نت خودش وا نمیشه .

راصد طلایی و الماسش خیلی فرق نمیکنن وقتی قرار باشه پینگش بالا بره روی اونم میره .من الان همش طلایی داشتم و مشکل پینگ هم بوده .حالا شاید همزمان نباشن مثلا وقتی با الماس میره بالا با طلایی خوب باشه اما اینطور نیست که سرویس طلایی فاقد عیب باشه اونم مشکل پینگ داره گاهی یه دکل داره نمیدونم مال شهرکه یا کوی 22 بهمن اما اخرش 0B هست اون هیچ وقت افت سرعت و مشکل پینگ نداشته .اگه تو لیستت اومد بچرخون سمتش تستش کن .تپش دکلش فقط تو گلستانه اون نزدیکیا دیگه نداره اما خوب چند تا رادیو روش هست در جهات مختلف .شما رو به گلستان (به صورت غیر مستقیم .یعنی مستقیم سمت بهارستان نباید بندازی باید زاویش سمت بازارچه گلستان باشه .من بعید میدونم بتونی از این چند تا شرکت در یک جهت سیگنال خوب بگیری اگرم بگیری ممکنه مشکل سی سی کیو پیدا کنی.بهتره یکی رو انتخاب کنی که هم رایگان داشته باشه هم پینگ خوب برای گیم .ولی اولویتت گلستان باشه چون همشون اونجا دکل دارن .با همون زاویه ای که گفتم بنداز سمت گلستان بعد روی کشور های مختلف تست کن ببین سیگنال چه جوریه .منظورت از سیگنال لحظه ای اینه که توی سرچ سیگنال مناسب میاد اما وقتی کانکت میشی به دکل سیگنال نمیاد درسته ؟
    فک کنم سمت گلستان مانع زیاد توو راهم باشه. چون راصد و فارا رو نگرفت. طرحم که تمام شد تپش و آذرخش هم تست میکنم سمت گلستان.
    یه ۱۰ ۱۵ روز ۱۲۸ طلایی داشتم نسبت به الماس وضعیت بهتری داشت. فقط مشکل این بود که کلا رو ttl ۵۰ بود و تغییر نمیکرد. و چی پی ان کانکت میشد ولی اصلا پیج باز نمیکرد و رسیو نمیکرد، از جاهای مختلف گرفتم ولی باز همین وضعیت بود حالا اومدم الماس درست شده.
    در حال حاظر فقط از فارا و راصد میتونم همزمان سیگنال خوب بگیرم. راصد فارا بشه تپش فارا حله.
    به 0b هم میتونم همزمان وصل شم ولی واسه من تغییری نمیکنه

آره منظورم از سیگنال لحظه‌ای همونه.

پ.ن: از دیروز راصد داغونه طرح الماس یه مگ. دیشب هم داغون بود. امروز هم داغونه. یحتمل شب هم داغونه. داغون در حل ۱۰تا ۱۰تا تایم‌اوت. نمیشه تست گرفت اصن.

11. این کاربر از mohammadmohan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دکل تپش تو گلستان تو خیابون بوستان و بالای برج ایران زمین هست. یادش بخیر تا پارسال فقط ۱۵۰ متر با خونه ام فاصله داشت جهت خونه مون هم یجور بود که از تپش و رفاتک و راصد می تونستم بدون تغییر جهت رادیو با هم اکانت بگیرم

بنظرم باید بتونی از اذرخش سیگنال بگیری چون اونطرفها زیاد دکل داره یکیش طرف شهرک برق هست
    آذرخش سایتی چیزی نداره؟
    چرا انقد اطلاع رسانی هاشون داغونه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

راصد یه مگ الماس
    سی چهل ثانیه نت وصل میشه با تایم‌آوت و پینگ ۱۸۰ بعد دیگه کلا میشه تایم‌اوت تا دیسکانکت کانکت کنم دوباره چند ثانیه وصل میشه بعدش دوباره فقط تایم‌اوت میده. غیر از من کسی این مشکل رو الان نداره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من میخواستم رادیو دسته دوم بخرم این مدلی که میگم پیدا کردن 200 هزار تومن می ارزه اگه سالم باشه؟راه تست سالم بودن رادیو چیه؟!
    انتن (رادیو) وایرلس میکروتیک SXT Lite5

با تشکر فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •