تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 754 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329729 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

delay که نوشته چیه؟ یعنی تاخیر داره؟؟ پینگ تایمم ام اصلا خوب نیست شاید مشکل از isp باشه!

قبلا اوضاعاش خیلی خراب بود گفتن مشکل از داخلیه ما هم رفتیم سیم تلفن گرفتیم از دم در ورودی تلقن به ساختمون مستقیم وصل کردیم به مودم گقتن این کارو کنید خطتون خیلی خوب میشه و پینگتون هم خیلی میاد پایین نویز به بهتر شد ولی پینگ تقریبا فرقی نکرد!
    delay میزان تاخیری است که خط ADSL روی ping ایجاد میکنه. هر چقدر Interleaver depth بیشتر باشه این هم مقدارش بیشتره و برعکس.
    بین 12-13 میلی ثانیه تا 70 میلی ثانیه فرقشه.
    خط شما وضعش بد نیست. عالی هم نیست. کمی خطا و نویز روش هست. به نظرم اگر سرویس دهنده Interleaver depth را بالاتر ببره میزان تحمل خطتتون در برابر نویز بهتر میشه. ولی Ping اتون میره بالا. اگر بخواهید Ping بیاد پایین توصیه نمی کنم که برعکس این تنظیمات را انجام دهید چون شدیدا خطتون به نویز حساس میشه و دچار میشکل میشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بعضی از قط وصلیهای زیاد از پوسیدگی کابل تلفن که بیرون خونه اونجایی که کابل قط شده هست میشه. اگه تمیز بشه درست میشه. بعضیاشم از خود Isp هست. / شاید این دوتا رو قبلا گفته باشن یا باشم

اگر این نوع مشکل یعنی اکسیداسیون کابل و کانکتور وجود داشته باشه Line Attenuation خط در طول مدت زمان عوض میشه و بالا و پایین میره.

3. این کاربر از vtechnique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام یه راهکر بدین من چیکار کنم کلافه شدم بس قعط و وصل کرد این نت
    میزان اطلاعاتی که مودمتون میده کمه واسه اینکه خط رو تحلیل کنیم. ولی اگر قطعی وصلی دارید با توجه به اینکه SNR شما دقیقا لب مرز است اکیدا توصیه می کنم به جای هر راه حل دیگری اول از همه تا جایی که میتونید سرعت خط را کاهش دهید. یعنی از 10 به 8 و اگر جواب نگرفتید حتی پایین تر هم بیایید تا خطتان بتواند نویز را تحمل کند. اگر میزان Interleaver depth را مودمتان نمایش می دهد برایم بنویسید. اگر میزان آن کم است مثلا تا 64 می تواند سرویس دهنده آنرا بالا ببرد. اینطوری تحمل خطتان بالا می رود.

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

اگر این نوع مشکل یعنی اکسیداسیون کابل و کانکتور وجود داشته باشه Line Attenuation خط در طول مدت زمان عوض میشه و بالا و پایین میره.
    ببخشید یه سؤال: بالا پایین رفتن بین ۴۴ تا ۵۰ برای این مورد طبیعی هست؟
    line attenuation
    البته من هنوز کمتر از ۴۰ روزه که دارم از Adsl استفاده میکنم (هایوب) ولی بجز روزهای اولیه سال (تعطیلات عید) دیگه بقیش همش عذاب بوده و هست. ازبس که قط و وصل میشه.
    حتی سیمبان مخابرات هم اومد چک کرد سیمکشی یک قسمت رو که مشکلش اکسید شدن سیم ها بود با سیم نو عوض کرد. ولی بیفایده بود!
    بعد گفت دیگه از ما کاری ساخته نیست، مشکل از isp هست.
    اونا هم که وقتی تماس میگیرم فقط بلدن downstream رو بیارن پایین.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    Last edited by B.i.r.i.y.a; 19-04-2014 at 20:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام دوستان من تقریبا دو هفتست که اینترنتم مدام قطع و وصل میشه (چراغ های DataوLink) البته بعضی اوقات اینترنت تا 3 4 ساعت به صورت مداوم وصله. چند بار هم با پشتیبانی شرکت تماس گرفتم و چند تا راه کار بهم گفتن که خوب هیچ کدومشون مشکل رو حل نکرد (مثل عوض کردن نویزگیر و از پریز درآوردن تلفن و ... حتی Down stream و upstream رو هم آوردن پایین). آخر سر شماره یک بابایی رو دادن که گفتن بهش زنگ بزنید تا بیاد از نزدیک مشکل رو چک کنه و در صورت نیاز اگه مشکل از شما بود و از مخابرات نبود سیم کشی جدید کنه. به نظرتون مشکل اینطوری حل میشه؟ به نظر شما مشکل از سیم کشی ماست یا از پورت؟ چون من سه ساله از همین شرکت روی همین خط و سیم کشی اینترنت می گیرم و تاحالا این مشکل رو نداشتم.
    اینم تصویر از وضعیت خط:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته SNR Margin Downstream بعد از هر بار ریفرش کردن تغییر می کنه بازش هم خیلی زیادهاز صفر تا 27 28!
    وضع خطتون خیلی بده. خط شما Attenuation 26 داره که یعنی در فاصله نزدیکی از مرکز هستید برای این فاصله و با این سرعت که متصل شدید SNR شما خیلی بد است. در طول مسیر منزل تا مرکز مخابراتی اتفاقی افتاده است. خیلی هم نویز دارید. اولین گام بررسی تغییراتی است که بعد از اینکه حس کردید خطتان خراب شده است، در منزل یا مسیر انجام شده است. در برخی موارد هم ممکن است مشکل در سمت سرویس دهنده و مخابرات باشد. منتها معمولا شرکت ها خیلی سخت قبول میکنند این مورد را رسیدگی کنند. برای همین اول از خودتان شروع کنید بعد از آنها پیگیری کنید.
    به علت تغییرات زیادی که روی SNR تجربه میکنید مشکل ما یا نویز بیش از حد است که باید دنبال منبع آن باشید و یا اینکه اگر Attenuation هم زیاد تغییر می کند حتی در حد 2dB ، نشان از اتصال نا مطمئن در مسیر دارد. یعنی مثلا سیمی که داخل منزل آمده جایی به مو بنده و یا اکسید شده. یا اینکه در ترمینال هایی که در پست های مخابرات و مرکز هست سیمی که سمت شما آمده خوب رانژه نشده و باید دوباره قیجی خورده شود. بررسی دقیق نیاز دارد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مقدار snr خط ما هم خیلی متغیره! مثلا چند شب پیش 23 بود الان اومده زیر 10 و بیشتر حدود 7 هست.
    اگه isp رو عوض کنم درست میشه؟
    منظورم اینه که آیا ممکنه snr از سمت isp اینقدر پایین بیاد؟
    دیگه دارم کلافه میشم. گفتن خط مشکل داره سیمبان مخابرات اومد چک کرد و یه مقدار از سیمکشی قدیمی رو عوض کرد و سیمکشی رو نو کرد، ولی کیفیت اینترنت هنوز افتضاحه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    SNR متغیر فقط مربوط به نویز خط است و ربطی به ISP شما ندارد. به مسیر خط فیزیکی شما بستگی دارد که 10% آن مربوط به ISP است و بقیه به مخابرات و منزل شما مربوط میشه.
    متاسفانه عیب یابی خطوط بدلیل آنالوگ بودن نیاز به اطلاعات خاص دارد و بعضا بسیار پیچیده. به همین دلیل اکثر شرکت ها و افراد مثل مکانیک های ماشین فقط با سعی و خطا و تعویض تکه به تکه عیب یابی را انجام میدهند. البته بعضی از شرکت ها نرم افزارهای قوی برای اینکار هم دارند که تاجایی که میدونم فقط یک یا دو شرکت هستند. با کمک اونها میشه خیلی تحلیلی تا درصد زیادی مشکل خط را حدس زد.

8. این کاربر از vtechnique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

وضع خطتون خیلی بده. خط شما Attenuation 26 داره که یعنی در فاصله نزدیکی از مرکز هستید برای این فاصله و با این سرعت که متصل شدید SNR شما خیلی بد است. در طول مسیر منزل تا مرکز مخابراتی اتفاقی افتاده است. خیلی هم نویز دارید. اولین گام بررسی تغییراتی است که بعد از اینکه حس کردید خطتان خراب شده است، در منزل یا مسیر انجام شده است. در برخی موارد هم ممکن است مشکل در سمت سرویس دهنده و مخابرات باشد. منتها معمولا شرکت ها خیلی سخت قبول میکنند این مورد را رسیدگی کنند. برای همین اول از خودتان شروع کنید بعد از آنها پیگیری کنید.
    به علت تغییرات زیادی که روی SNR تجربه میکنید مشکل ما یا نویز بیش از حد است که باید دنبال منبع آن باشید و یا اینکه اگر Attenuation هم زیاد تغییر می کند حتی در حد 2dB ، نشان از اتصال نا مطمئن در مسیر دارد. یعنی مثلا سیمی که داخل منزل آمده جایی به مو بنده و یا اکسید شده. یا اینکه در ترمینال هایی که در پست های مخابرات و مرکز هست سیمی که سمت شما آمده خوب رانژه نشده و باید دوباره قیجی خورده شود. بررسی دقیق نیاز دارد.
    راستی یک چیز دیگه. خط شما ADSL2+ وصل شده. اگر ADSL وصل شوید وضعیتتان بهتر می شود. البته اصل موضوع که مشکل نویز و وضع بد خط است فرقی نمی کند ولی چون ADSL تون فرکانسی کمتری دارد میزان نویزی که رویش اثر میکند نصف ADSL2+ است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه T_rex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

یادم رفته چطور اون اطلاعات راجع به نویز خط رو میارن ؟ یه شماره ایی باید تایپ میکردیم ؟

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

SNR متغیر فقط مربوط به نویز خط است و ربطی به ISP شما ندارد. به مسیر خط فیزیکی شما بستگی دارد که 10% آن مربوط به ISP است و بقیه به مخابرات و منزل شما مربوط میشه.
    متاسفانه عیب یابی خطوط بدلیل آنالوگ بودن نیاز به اطلاعات خاص دارد و بعضا بسیار پیچیده. به همین دلیل اکثر شرکت ها و افراد مثل مکانیک های ماشین فقط با سعی و خطا و تعویض تکه به تکه عیب یابی را انجام میدهند. البته بعضی از شرکت ها نرم افزارهای قوی برای اینکار هم دارند که تاجایی که میدونم فقط یک یا دو شرکت هستند. با کمک اونها میشه خیلی تحلیلی تا درصد زیادی مشکل خط را حدس زد.
    حالا بنظر شما من باید چیکار کنم؟
    اون دوتا شرکت منظورتون isp ها بود؟ کدومشون پیشرفته تره و میتونه مشکل رو پیدا کنه؟
    من دیگه کلافه شدم به خدا دیگه نمیدونم چیکار کنم.
    کلی هزینه دادیم و وقت گذاشتیم و کلی پیگیری کردیم تا سیمبان مخابرات تشریف اورد اون قسمت اکسید شده رو عوض کرد. آخرش هیچ که هیچ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مرسی بابت پاسخ
    والا یادم نیست که تغییری روی خط یا اتصالات انجام داده باشیم نه به تلفن دست زدیم نه به مودم و نه چیزی که قبل از این به برق وصل نبوده رو به برق وصل کردیم |:
    فردا قرار شده یک مهندس از طرف شرکت بیاد تا مشکل رو چک بکنه طی تماسی هم که با شرکت داشتم مشکل رو درصد بندی () کرد و گفت که به احتمال 10 درصد مشکل از مودموتونه، 20 درصد از سیم کشی منزل بقیش هم از مخابراته |: گفتن اگه مشکل از مخابرات باشه نیازی نیست شما پیگیری کنید و خودمون مشکل رو پیگیری می کنیم.
    Last edited by ErgmX; 19-04-2014 at 20:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •