تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 444 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کاملا مخالفم. نسخه نهایی خیلی خوب شده.
    اینکه بازیکنا سنگین شدن خیلی به طبیعی شدن بازی کمک کرده و دیگه هر جور بخوایم نمیتونیم حرکت کنیم.
    تنها مشکلی که من میبینم گیج بودن بیش از حد بازیکناس که شامل جاگیری بد دفاعا (البته به ندرت) و نگرفتن پاساییه که بهشون میرسه.
    بقیه بازی خیلیم خوبه.
    دروازبان ها هم واقعی اند؟
    از تو هجده قدم با قدرت شوت می کنی سه کنج ولی دروازبان می گیره!
    بازیکنی که توپ در اختیارش نیست باید بتونه بهتر از مهاجم بپیچه
    البته در کل قبول دارم واقعی تر شده ولی سیاست اینه همیشه یه مشکل هایی وجود داشته باشه که نسخه بعدی حرفی برای گفتن داشته باشه

داره خودمونی میشه mehdimvi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نمیدونم چرا مردم ایران اینجورین
    فیفا 12 که اومد گفتن فیفا 11 خیلی بهتره -- 13 که اومد گفتن 12 بهتره -- 14 اومده میگین 13 بهتر -- قطعا 15 بیاد میگین 14 بهتره

3. 8 کاربر از mehdimvi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    من سی دی کی بازی رو تهیه کردم یک مشکل عجیب دارم زمانی که تیم بارسلونا یا منچستر یا هر تیم دیگه رو انتخاب کنم نام بازیکونا تغییر می کنه مثل messi می شه masilo از انگلیسی تغییر می کنه به یک زبان دیگه نمی دونم چیکار کنم خیلی حال گیریه فقط زمانی که آنلاین بازی می کنم این مشکل پیش می یاد.
    از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده میکنم.

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دروازبان ها هم واقعی اند؟
    از تو هجده قدم با قدرت شوت می کنی سه کنج ولی دروازبان می گیره!
    بازیکنی که توپ در اختیارش نیست باید بتونه بهتر از مهاجم بپیچه
    البته در کل قبول دارم واقعی تر شده ولی سیاست اینه همیشه یه مشکل هایی وجود داشته باشه که نسخه بعدی حرفی برای گفتن داشته باشه
    برا من پیش نیومده دروازه بان چنین شوتی رو بگیره.
    معمولا انقدر سمتت میاد و زاویه رو میبنده که هر جور بشوتی میگیره. یا باید دروازه بانو دریبل کنی یا از فاصله با دروازه بان بشوتی یا دقیقا به جهت مناسب، در زمان مناسب بشوتی.

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

چون هنوز کرک درست حسابی نیومده . کاریش هم نمیشه کرد . دقیقا مثل پارسال .

هیچ کرکری بیرون نیومده

ان skidrow تقلبیست برام عجیبه تقلبی تونسته کرک یا نزدیک به ان بزنه

مثلا شما کرکری یکی میاد بنام شما میزنه جالقالق

من اینو 2 هفته پیش گفتم هیچ کرکری نیومده و همگی تقلبیست

من امشب سعی میکنم باز بپرسم از RELOADED حالا اگه جواب بدند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کاملا مخالفم. نسخه نهایی خیلی خوب شده.
    اینکه بازیکنا سنگین شدن خیلی به طبیعی شدن بازی کمک کرده و دیگه هر جور بخوایم نمیتونیم حرکت کنیم.
    تنها مشکلی که من میبینم گیج بودن بیش از حد بازیکناس که شامل جاگیری بد دفاعا (البته به ندرت) و نگرفتن پاساییه که بهشون میرسه.
    بقیه بازی خیلیم خوبه.
    یه بازی خوب بازی ایه که ازادی عمل رو بیشتر به پلیر بده نه اینکه جلوش رو بگیره .
    عملا تو این نسخه مسی تعطیل تشرف داره . دریبل هم کلا باید قیدش رو زد . اما پاس تو عمقها و فاینس شاتها و سانترها به راحتی هر چه تمام تر گل میشن .
    طبیعی کردن یه بازی وقتی خوبه که همه جنبه ها رو طبیعی کنیم نه که فقط سنگین شدن بازیکنها یا فیزیک توپ رو . این سنگین شدن ها باعث شده بیشتر گل ها رو ضربات سر و شوت های از راه دور گل بشه .

نمیدونم چرا مردم ایران اینجورین
    فیفا 12 که اومد گفتن فیفا 11 خیلی بهتره -- 13 که اومد گفتن 12 بهتره -- 14 اومده میگین 13 بهتر -- قطعا 15 بیاد میگین 14 بهتره
    فیفا 11 کنسول واقعا محشر بود و به نظرم یه بازی کامل بود که کم و کاستی نداشت . اما فیفا 12 که اومد یه سیستم جدید با خودش اورد و پر از باگ و مشکلات خوب طبیعیه که نسخه قبلی بیشتر پسندیده بشه . اما واقعا در حدی هم نبود که ادم به خاطر اون مشکلات این فیفا متحول شده رو بازی نکنه .
    راجع به فیفا 13 که بر عکس همه ازش تعریف کردن و نسخه کامل شده فیفا 12 بود . وقتی 13 اومد کی گفت 12 بهتره . اونو به من نشان بده اول . تحولی که از 12 به 13 شد خیلی ناچیز بود . روونتر شدن بازی + شیوه دریبل جدید + رفع باگهایی که توی سیستم جدید وجود داشت . با همین تحول کوچیک کلی فیفا از این رو به اون رو شد . به هیچ نقطه ضعفی نسبت به 12 نداشت که کسی بخواد ازش بد بگه .
    حالا که 14 اومد تقریبا خیلی از نکات مثبتی که توی 13 وجود داشت رو از بین برد . مثل بازی تکنیکی و سرعت بازی ، روون بودن بازی ، هیجان و در جریان بودن بازی و ... .

راجع به هیجان بازی و در جریان بودنش که فقط میشه گفت این بازی یه افتضاحه . توی 13 خیلی کم پیش میومد که بازی از جریان بیفته و هیجان رو دو چندان میکرد . اما حالا پشت سر هم تو بازی یا افساید میشه یا بازیکنها توپ رو لو میدن .
    شیوه های گل زدن یا گل خوردن هم که همش به یه صورته . یا سانتر یا پاس تو عمق و عملا لذت بازی خیلی کم شده . موقع حمله cpu هر تیمی که میخواد باشه با اکثر بازیکنهاش میاد حمله میکنه که باعث میشه در صورتی که توپ رو بگیری ضدحمله رخ بده . من توی یک بازی 90 درصد حملاتم خود به خود به صورت ضد حمله در میاد در حالی که تیمی مثل بارسا برداشتم که خیلی روی ضد حمله کار نمیکنه .
    Last edited by Gregar; 21-10-2013 at 15:18.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان ، نسخه ی نهایی fifa14 کی میاد؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام دوستان ، نسخه ی نهایی fifa14 کی میاد؟
    خیلی وقته اومده . الان نسخه نهاییه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خیلی وقته اومده . الان نسخه نهاییه .
    میشه سایتشو معرفی کنی ، اخه تو سافت98و سافت گذر نیست
    Last edited by 5836; 21-10-2013 at 17:00.

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

گرفتن توپ از مهاجم خیلی سخت شده
    دفاع ها خیلی سنگین تغییر مسیر میدن
    چکار باید کرد برای دفاع؟
    درکت میکنم
    کاری نمیشه کرد باید کشکتو بسابی فقط

البته مثل بعضی ها هم میتونی خودتو با حرف هایی مثل این که بازی مثل واقعیت هست و خیلی خوبه و انیمیشن ها چه خوب شده و تماشاگرا چه باحال شدن و ورزشگاه ها چه خوب درست شده و خیابون های اطراف ورزشگاه ها چه باحال طراحی شده و از همه مهمتر اینکه گرافیک چهره ها چقدر خوب کار شده ( حالا نه که وقتی داری بازی میکنی از اون فاصله گرافیک چهره ها رو خوب میبینی ) و حرف هایی از این دست خودتو راضی کنی
    وای خدا آخه به کی بگی اینو طرف میاد بخاطر این چیزا ( مخصوصا همون خیابون ها ) کلی از بازی تعریف میکنه که عالی شده و ... بعد میری تو بازی یک Finesse Shot میزنی از وسط زمین میره تو گل !!!
    بعد چون خیابونا خوب طراحی شدن دیگه خیلی بازیه خوبیه فیفا
    باشد که همون خیابون های خوب طراحی شده اطراف ورزشگاه ها بیان و جلو این شوت هارو بگیرن که از وسط زمین نره تو گل

بازی سنگینه ؟
    توپ سنگینه ؟
    بازیکن ها سنگینن؟
    بازی حال نمیده بهت ؟

اشکالی نداره فدات شم . عوضش بازی واقعی شده و خیلی هم خوبه اشکالی نداره که از بازی لذت نمیبری
    مهم اینه که به واقعیت ( ارواح عمش ) نزدیک شده خیلی
    Last edited by Kamyar_AnathemA; 21-10-2013 at 18:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •