سلام
پی اس 2014 رو. که نصب کردم اجرا که کردممیگه این فایل مخرب هست:|
چه کنم؟
سلام
پی اس 2014 رو. که نصب کردم اجرا که کردممیگه این فایل مخرب هست:|
چه کنم؟
کمودو بازی رو مخرب نمیشناسه بلکه کرکش رو میشناسه
هر وقت پیغام داد شما ignore and add to Exclusions رو بزن
![]()
دقیقا همین رو زدم ولی بازی اجرا نیمشه
این ارور رو میده
![]()
مورد از انتی ویروسه
رو لپتاپ که نود نصبه تست کردم موردی نداشت:|
ببرش توی لیست امن....
اقا برای من که همچین پیغامی نمیده!![]()
از کجا ببرمش به لیست امن؟ این حالیش نیمهش اضافه میکنمش به استثنا بازم جلوش رو میگیره و بدیش اینه که اینجا جلوش رو گرفت دیگه تو بکش خودتو اصلا اجرا نیمشه همون ارور رو میده تا جای نصب رو عوض کنی
شما الان فایل را به لیست استثتائات آنتی ویروس اضافه کردی... بهتره به لیست امن هم اضافه کنید. اعتبار سنجی> لیست امن> افزودن
سلام
امروز انتی ویروس در خواست آپدیت به ورژن جدید رو داد بنده هم تایید کردم و بعد درخواست ریست سیستم رو داد اونم انجام دادم ولی بعد از بالا آمدن ویندوز آنتی ویروس بالا نمیا و میگه
Comodo Security Agent قادر به اجرا نیست و آیا می خواهید از سیستم عیب یاب استقفاده کنید
وقتی روی بله کلیک میکنم سیستم عیب یابی شروع به کار میکنه و می نویسه عیبی پیدا نشد ولی بازم آنتی ویروس بعد از کلیک این ارور رو میده به نظرتون مشکل از کجاست
ویندوز بنده 8 هستش
COMODO Internet Security 6.3.294583.2937
دانلود نسخه جدید CIS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییرات:
NEW: PrivDog - A browser plugin that enhances the browsing privacy, performance and security
IMPROVED: Full Windows 8.1 Support
FIXED: Chrome and Dragon v28 and later do not work in kiosk/sandbox
FIXED: Malware bypasses HIPS and Sandbox while creating autorun entries
FIXED: Crashes occur while quick scanning on some computers
FIXED: Explorer hangs after CIS installation
FIXED: Copy/Paste now works while entering licenses in the license management window
Last edited by pcsoft; 25-09-2013 at 12:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)