سلام، دوستان کسی HP CoolSense technology
رو نصب کرده روی سیستم اش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، دوستان کسی HP CoolSense technology
رو نصب کرده روی سیستم اش؟
برای چی نمیشه ؟ من که خود دانلود کردم ، لینکش مستقیمه و تو هر سروری میشه ریموت آپلود کنی
خوب درایور رو پاک کردی نباید هم بیاد
آره برای پردازنده نسل سوم باید HD 4000 رو دانلود کنی
ماشاءالله اینتل هم زود به زود آپدیت میده ، من حدود 1 ماه پیش آپدیت کردم الان میرم میبینم باز ورژن جدید اومده!
سلام
این برنامه فقط روی بعضی از مدل های لپ تاپ های اچ پی کار میکنه که از قابلیت HP CoolSence استفاده میکنن
داداش شما تونستی دانلود کنی؟میزنهPage Not Found
یا اینو نشون میده
![]()
Last edited by joibari2; 09-11-2014 at 18:18.
سلام
نه مشکلی نداره
خوب از اول تو همون صفحه اصلی مشخصات رو وارد کن دیگه
دقیقا همین کارو میکنم ولی بعد از انتخاب ورژن اون صفحه ای که گذاشتم میاد.
سلام به همه ی دوستان گرامی:لازم دیدم باز هم سوال تکراری و آزار دهنده ی خود را مطرح کنم:
بنده یک ویندو8.1 Enterprise نصب کردم و درایور جدید ای ام دی رو نصب کردم .الآن مشکل اسلیپ حل شده .مشکل سویچ هم تقریبا رفع شده اما وقتی سویچ انجام می شود مثلا تو یک بازی میرم صفحه ی مانیتور شروع به چشمک زدن می کنه(تند تند کمنور_ پر نور میشه)لطفا کمک بفرمایید.(امکان داره سخت افزار آسیب دیده باشه؟). لازم به ذکر است که من در ویندوز های قبلی که نصب کردم مشکل سویچ داشتم و سویچ انجام نمی شد.در ضمن ویندوزم برای شرکت نوین پندار می باشد.
سلام
ویندوز بعید میدونم انقدر فرق داشته باشه ( من خودم ویندوز 8.1 گردو نصب کردم ، 8 ماهه نصبه از همون اول هم که لپ تاپ رو خریدم همون رو نصبیدم خوب داره کار میده )
تغییر نور صفحه نمایش فکر میکنم که مرتبط با درایور اینتل باشه ، بهتره که آخرین ورژن درایور اینتل که مربوط میشه به ماه گذشته رو دانلود کنید
در ضمن یه سر هم به پاور آپشن بزنید و اون گزینه های در تصویر رو off کنید امیدوارم مشکل حل شه
![]()
داداش فهمیدم مشکل چیه بر پدرشون لعنت فکر کنم به خاطر تحریم هاست
Your request has been denied because we have reason to believe that you are located in a country subject to US export restrictions. We apologize that we are unable to provide the software, services and technology download you have requested at this time.
ولی ما دورش میزنیم :
Version: 15.33.30.64.3958 (Latest)
Date: 10/23/2014
Size: 123.23 MB
Language: Multi language
Operating Systems: Windows 7 (64-bit)*, Windows 8, 64-bit*, Windows 8.1, 64-bit*
اگر ویندوزت 64 بیتی هست از لینک زیر میتونی دانلود کنی آخرین ورژن هست واسه 2014.10.23
ممنون نصب کردم ولی بازم مشکل حل نشده! وقتی AMD رو هم نصب میکنم دیگه نمیتونم تو تنظیمات اینتل برم و یه پیغام میده که amd نصب نشده یا مشکلی داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)