اگر توضیحات بیشتری میدادین بهتر بود . چون می تونستم جمع بندی بهتری داشته باشم و بتونم با صراحت بیشتری نظر شخصی خودمو بگم .
حال با توجه به توضیحات کوتاه شما بنده برداشت خودمو میگم . اگر جاییش برداشت اشتباه یا ناقصی بوده عذرخواهی می کنم .
----------------------
به نظر بنده تصور جالبی نیست که چیزهایی رو که از طریق ازدواج بدست میاد ، به طمع اینکه خارج از ازدواج بدست میان ، از طریق ازدواج نکردن بدست بیاریم و ازدواج رو برای سنین بالا نگه داریم.
به عنوان مثال ، یکی از چیز هایی که از طریق ازدواج بدست میاد ، رفع نیازهای جنسی هستش . مسلما روش های مختلفی برای رفع نیازهای جنسی هست . اما اصلی ترین دلیل ازدواج همین رفع نیازهای جنسی هستش .
بیشترین میزان قدرت جنسی هم ظاهرا در اوایل سنین جوانی هستش و با افزایش سن این قدرت کاهش پیدا می کنه ... اگر در دور و اطرافتون افزادی باشن که سنین بالاتری داشته باشن و هنوز مجرد باشن ، متوجه میشین که بیشتر از ازدواج فراری هستند و اکثرا دلیلشون برای ازدواج "پیدا کردن یک راه فرار از نصیحت ها و حرف های اطرافیان" هستش تا سایر دلایلشون .
به نظر بنده ازدواج در سنین بالا با توجه به کاهش قدرت جنسی ، ضمینه ساز اختلافات بیشتری در زندگی پس از ازدواج خواهد بود
بنده دقیقا برعکس شما هستم و کمتر علاقه به تنوع طلبی دارم