تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 720 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من 42G10 panasonic دارم تقریبا 1 سال پیش خریدم 1.560 حالا یک مشتری گیر اوردم 700 میخواد!!!!!!!!
    حالا نمیدونم چیکار کنم بفروشم 50st30 بگیرم یا دست نگه دارم
    42g10 همه چیزش خوب بود اما انعکاس نور خیلی اذیت میکرد منو همین الان ظهرها نمیشه یک فیلم دید افتاب که میزنه به پنجره با اینکه پرده هست اما تو توی tv بیشتر پنحره و پرده رو نشون میده تا فیلم
    حالا نمیدونم این st30 در چه وضعی هستش ایا مثل g10 انعکاس نورش خفنه!!! مصرف برق جی10 هم از نظر من بالاست حالا st30 مصرف برقش امده پایین یا نه؟
    Please help me

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

V20 مدل 2010 است و دیگه قدیمی شده. جایگزینش برای سال 2011 مدل ST30 هست که کیفیت تصویر و امکانات خیلی بهتری داره.
    با سلام

درسته که مدل V20 جزء مدلهای 2010 محسوب می شود اما از نظر مشخصات فنی و کیفیت و ... کماکان جزء مدلهای High End بوده و نسبت به مدل ST30 به غیر از دارا نبودن گزینه 3D و فیلتر برای محیط های روشن برتری کامل دارد . و این مدل را تنها باید یا مدلهای سری VT مقایسه کرد.در پایین مقایسه سایت avforums به غیر از محاسبه کردن گزینه های مربوطه به سه بعدی را مشاهده کنید.

نتیجه ریویو ها نشان می دهد که V20 هنوز نسبت به مدل ST30 کاملا برتری دارد البته به غیر از گزینه سه بعدی و فیلتر نصب شده برای محیط های روشن:

ریویو مدل V20 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ریویو مدل ST30 :

کد:
    Last edited by irmedia; 21-10-2011 at 20:02.

3. 4 کاربر از irmedia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جنوب غرب

پيش فرض

من 42G10 panasonic دارم تقریبا 1 سال پیش خریدم 1.560 حالا یک مشتری گیر اوردم 700 میخواد!!!!!!!!
    حالا نمیدونم چیکار کنم بفروشم 50st30 بگیرم یا دست نگه دارم
    42g10 همه چیزش خوب بود اما انعکاس نور خیلی اذیت میکرد منو همین الان ظهرها نمیشه یک فیلم دید افتاب که میزنه به پنجره با اینکه پرده هست اما تو توی tv بیشتر پنحره و پرده رو نشون میده تا فیلم
    حالا نمیدونم این st30 در چه وضعی هستش ایا مثل g10 انعکاس نورش خفنه!!! مصرف برق جی10 هم از نظر من بالاست حالا st30 مصرف برقش امده پایین یا نه؟
    Please help me
    انعکاس نور توی این tv خیلی کمه به طوری که توی روشنایی روز هم هیچ مشکلی نداره
    این عکس رو خودم گرفتم با فلاش و از رو به رو

5. 9 کاربر از m365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به همه
    من همین 1 ساعت پیش دوباره رفتم و در مورد قیمت st30 و vt30 پرسیدم . شیراز یکی از نمایندگی های پاناسونیک 50 اینچ هر دو مدل رو داشت و قیمت بدون گارانتی رو واسه st30 1850 و واسه vt30 2800 می گفت ! هر دو مدل هم فقط 2 تا عینک همراشون هست که البته این طور که می گفت مدل st30 عینک باطری خور داره ولی مدل vt30 عینک شارژی داره
    این هم اضافه کنم که میگفت سری R و M گیرنده دیجیتال داخلی دارن ولی سری S نداره و گفت که هر مدلی که بخوام رو داره !!!
    حیف که پولم به vt30 نمی رسه .از لحاظ زیبایی ظاهری vt30 فوق العاده هست ولی خوب 1 تومن هم گرون تره البته از لحاظ فنی هم از st30 سر تره
    دوست عزیز لطفا شمارش را برام PM کن!

7. 2 کاربر از ms1342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من هفته پیش بانه بودم و یه 42ST30 رو به قیمت 1180 با دو عدد عینک ولی بدون بلوری گرفتم.
    از یکی از فروشنده ها که فقط پاناسونیک کار میکرد و مدعی بود که اصلی ترین وارد کننده پاناسونیکه درباره VT30 پرسیدم گفت بزودی میارن. قیمت 50 اینچش رو جلوی من که حساب کرد یه چیزی حدود 3.5 تا 4 میلیون شد.
    این فروشنده که فقط پاناسونیک کار میکنه و مدعی که اصلی ترین وارد کننده پاناسونیکه شمارشو بده ببینم میشه یه 50 ازش بخرم! ممنون

9. 2 کاربر از ms1342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان اگر با این بنده خدا تماس گرفتید لطفا قیمت مدلهای مختلف را بپرسید هم st30 هم vt30 در ضمن بی زحمت قیمت سایزهای مختلف رو هم بگیرید.

11. 2 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من vt20 دارم و کیفیت تصویر vt20 در محیط کم نور بهتر از st30 است ولی در محیط پر نور تصویر st30 بهتر است اشباع رنگ st30 هم بالاتر از vt20 است ولی در سه بعدی برخی موارد st30 برتری دارد مثلا سه بعدی st30 تصویر براقتر است ولی کراس تاک بیشتر دارد مجموعا در کیفیت تصویر واقعی vt20 و مدل فقط دو بعدی آن یعنی v20 را بهتر میدانم ولی تصویر st30 به صورت مجازی به دلیل فیلتر کنتراست در جاهای خیلی پر نور بهتر به نظر میرسد.
    ولی کلا جالب است که تصویر st30 در مکانهای پر نور مانند led است حتی از بسیاری از ال ای دی ها تصویر براقتری هم دارد.
    Last edited by ............; 21-10-2011 at 22:18.

13. 4 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان راهی برای خشگیری پنل v20 وجود دارد؟ یه بچه کلی خط رو صفحه انداخته و کلی تو ذوق میزنه.
    شما باید تشریف ببرید میدان توپ خانه تهران آنجا تعمیرات قاب تلویزیون هست

15. این کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان ببخشید جسارته من خیلی اطلاعات ندارم ولی چرا تو این سایتی که دادین رتبه بندی کرده چرا رتبش پایینه ؟
    کد:
    این سایت کار مقایسه پنلها را بعد از تنظیم پنلها به شیوه خودشان انجام میدهد و در اغلب موارد پنلها را با فاصله بسیار زیادی از آنچه که توانایی دارند تنظیم میکنند و معمولا تنظیمات اعلام شده توسط آنها در سایتها و فرومهای مطرح غیر قابل قبول عنوان میشود اتفاقا در همین hdtv shootout 2011 آقای میلر در سخرانی ای را برای حضار مطرح میکردند که تحت عنوان کنتراست در مقابل دقت رنگ که خلاصه آن این بود که نباید کنتراست را فدای دقت رنگ کرد یا بر عکس که مورد قبول بسیاری از ادیتورها و کالیبراتورهای حرفه ای هست ولی بعضی سایتها دقت رنگ را ملاک قرار میدهند و کنتراست را فدا میکنند.

17. 9 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این فروشنده که فقط پاناسونیک کار میکنه و مدعی که اصلی ترین وارد کننده پاناسونیکه شمارشو بده ببینم میشه یه 50 ازش بخرم! ممنون
    من ازش خرید نکردم چون 42 اینچ ST30 رو 1250 میداد . من از چندتا فروشگاه پایین تر 1180 گرفتم.
    اما به جرات میتونم بگم از تمام فروشنده های بانه از لحاظ اطلاعات خیلی جلوتر بود. به نظرم فروشگاهش داخل پاساژ کردستان بود. متاسفانه شماره ای ازش ندارم.

19. 3 کاربر از 654123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •