برادر e.g-band تو قسمت نتایج به اشتباه زدی 4 بر 2 به نفع الشباب .. آقا عوضش کن تا بهت نگفتم پرسپولیسی هستی(شوخی بودا ناراحت نشی )
امشب 2 نکته خوب تو بازی بچه ها دیدم که اگر بیشتر روش کار بشه واقعا برای فوتبال ما مفیده و اون نزدیک بازی کردن بازیکنا بود .. بازیکنا خیلی نزدیک بهم بودند و این باعث میشه به راحتی همدیگه رو پیدا کنند .
تکته خوب دیگه انگیزه بالایی بود که داشتند .
قلعهنويي: نيمه اصلي بازي باقي مانده است
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: فکر نمي کردم 4 گل به الشباب بزنيم اما هنوز 90 دقيقه ديگر باقي مانده است.
امير قلعه نويي بعد از پيروزي 4 بر 2 تيمش مقابل الشباب امارات گفت: الشباب تيمي است که در دور اول مسابقات خوب ظاهر شد و مسابقه آخرش را برده است.
به گزارش فارس، وي افزود: خدارا شکر مي کنم که 4 گل زديم اما هنوز نيمه دوم اين بازي که در تهران انجام مي شود باقي مانده است. ما بايد در تهران از الشباب پذيرايي کنيم. خوشحالم که از يک بازي سخت 3 امتياز را گرفتيم. البته از ميهمان نوازي طرفداران تشکر ميکنم.
وي افزود: جا دارد از تماشاگران تشکر کنم که در ايران اصطلاحي داريم که به آن ها يار دوازدهم مي گوييم. مطمئن باشيد اگر چنين بازي در اين سطح در ايران برگزار مي شد ورزشگاه پر مي شد اما امروز تماشاگران حمايت خوبي از ما داشتند مي خواهم گلهگي از زمين بازي داشته باشم. اين زمين نسبت به زمين هاي ديگر امارات کيفيت خوبي نداشت.
قلعهنويي در پاسخ به اين سوال که تصور زدن 4 گل را مي کرد، اظهار داشت: سوال بسيار خوبي بود. ما در شرايط بسيار بدي گل خورديم و وقتي اين اتفاق مي افتد تمرکزمان از بين مي رود بين دو نيمه به بازيکنان گفتم اين تيم آسيب پذير است اول گل دوم نخورديد و به بازي سرعت دهيد آن زمان است که مي توانيم بازي را ببريم. در ايران وقتي مترجم ترجمه مي کند. از چيزي که ما صحبت ميکنيم بيشتر عنوان ميکنند اما تعجب ميکنم خيلي زود حرفها را تمام ميکنند!
ورزش3
با گذاشتن عکسهای این بانوان زیبای هموطن مشخص شد چرا صداو سیما هی داشتند سانسور میکردند .. خیابانی هم ملتو خر فرض کرده میگه از همکارامون ممنونیم که در وقتهای مرده تصاویر مهم رو پخش میکنند![]()
برد خیلیییی خوبی بود ! ولی می تونست بهترم باشه ! حریفو دست کم گرفته بودن !!
شانس آوردیم بعد اون تکل پای ساموئل نشکست !!
خبرگزاری ها زدن حضور خواننده لس انجلسی در بازی استقلال - الشباب ....گویا شادمهر عقیلی بوده...کسی عکسی از حضورش تو ورزشگاه داره؟
تبریک میگم برد قاطع و شیرین دم خسرو گرم خیلی عالی بود.و دمت گرم آقای خیابانی تنها گزارشگری که حداقل از گل های ملی استقلال احساس غرور و شادی کرد .جواد جان دوست داریم چون صاف و صادقی حتی اگه انتقاد کنی میدونیم از رو دلسوزیته نه از رو غرض ورزی شخصی
اختصاصی آبیته- پیام خدابنده لو- این عملکردِ خسرو حیدری (در دیدار رفت برابرِ الشباب در مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۳) نه فقط یکی از بهترین «بازی های یک بازیکن در یک مسابقه» در طولِ چند فصل اخیرِ فوتبالِ ایران، که به عنوان مصداقی از شاهکار تا سال ها در ذهن ها خواهد ماند (و در صورت قهرمانی استقلال در آسیا، یکی از پایه های اصلی اش خواهد بود).
واژه «شاهکار» بسیار عظیم و حتی به کار بردنِ آن، خطرناک است. چون اساسا استفاده بی رویه از کلماتی که ذاتشان به «تک» و «منحصر به فرد» بودنشان است، آنها را لوث می کند، اما خسرو حیدری سرشار از معجزه بود و در کنارِ بازی هایِ «خداداد عزیزی مقابل استرالیا در مقدماتی جام جهانی ۹۸»، «وحید طالبلو در دربی برگشت لیگ ششم» و «ایمون زائد در دربی برگشت لیگ یازدهم»، این بازیِ او، به عنوان مصداقی از شاهکار، در ذهن ها باقی خواهد ماند. واژه شاهکار را درباره بازیکنی به کار می بریم که باید مسابقه را به نام او نوشت. اینکه حیدری چطور بازیِ امروز را دگرگون کرد (و شکست ۰-۱ نیمه اول را به پیروزی ۴-۲ تبدیل کرد) را در بررسی پله به پله ی گل ها شرح می دهیم (و اینها جدای از دوندگی های بی حد و حصر و نفوذهای پر تعدادش در طولِ مسابقه، بود که بارها توسط بازیکنان حریف نقش بر زمین شد):
گل اول: فرار از شکست!
استقلال نیمه اول را با گل غیر قابل باور الشباب (در آخرین ثانیه)، با شکست ۰-۱ به رختکن رفت. با روحیه ای ویران که می توانست نا امیدی را از صعود به هشت تیم برتر، از همین حالا کلید بزند.
یک گل سرنوشت را عوض کرد. حیدری قدر موقعیت خوبی که مجیدی فراهم کرد را دانست: یک شوت سرکش که گلرِ الشباب را به زانو در آورد تا ساموئل (با جاگیری خوبش) دروازه خالی را باز کند.
حالا استقلال در خانه حریف گل زده (۱-۱) و نیازی نیست زانوی غم، بغل گیرد!
گل دوم: به سوی پیروزی!
استقلال حالا با روحیه ای بازیافته و با شور (و نشاطی که در طول فصل بارها دیده بودیم) می خواهد عرصه را به الشبابی ها تنگ تر کند.
حیدری کنارِ محوطه ایستاده و سانترهای خطرناک می کند (یک بار هم در نیمه اول چنین کرد ولی مهاجی نبود که آن را گل کند). سانترِ اول را نکونام تنها یه یک «موقعیت خطرناک» بدل می کند اما شماره ی دوی آبی ها، سانتر شماره ی دویش را می فرستد!
استقلال در خانه ی حریف پیش میافتد! ۱-۲! حالا استادیوم آزادی می تواند بهشتِ آبی ها باشد!
گل سوم: ساحلِ آسایش!
الشباب نمی خواهد در خانه یک «بازنده» باشد. شاید تساوی دستِ کم آنها را به پیروزی حداقلی در تهران، دلخوش کند.
این بار هم حیدری پشت محوطه ی حریف صاحب توپ شده، پاسی در عمق می فرستد و آن توپ در چند و رفت و برگشت (با حضور پر تاثیر حاتمی) با ضربه ی سر مجیدی وارد دروازه می شود.
استقلال اختلاف را به دو گل می رساند! ۱-۳! جبرانش در تهران غیر ممکن است!
گل چهارم: تیرِ خلاص!
الشباب حمله می کند و یکی از گل ها را جبران می کند. نتیجه ۲-۳ هم برای آنها خوب نیست. باید یک گل دیگر هم بزنند.
استقلال ضد حمله می زند، حاتمی برای حیدری. حیدری با آرامش مثال زدنی و با پای چپ (غیر تخصصی) شوتی کاملا فنی می زند: ۲-۴!
تمام امیدهای حریف، به نا امیدی بدل می شود! حیدری برای جشنش، تنها یک «گل» کم داشت!
و این بود مصداقِ «شاهکار»!
استقلال می تواند از حالا جشن صعود بگیرد! پیروزی ۳-۰ الشباب در تهران، به شوخی می ماند (لازم به یادآوری نیست که نباید همین حریف را هم دستِ کم گرفت!).
و این آرامش و اطمینان، هدیه ی خسرو حیدری است به استقلال! کسی که در تمامِ ۹۰ دقیقه در حدِ کمال بود! کسی که باخت ۰-۱ نیمه ی اول (که می توانست با دقت مهاجمان در همین نیمه هم «برد» باشد) را به پیروزی ۴-۲ تبدیل کرد!
فرهاد مجیدی، جی لوید ساموئل و فرزاد حاتمی هم خوب های استقلال بودند. ولی حیدری چیزِ دیگری بود! تصورِ این برد بدون حیدری، امکان پذیر نیست!
امشب ، بعد از بازی
فرهاد ، کاناوارو ، فرزاد
esteghlaliran.fb
Last edited by Nasser_ZRE; 16-05-2013 at 01:41.
منم این برد شیرین رو به دوستان تبریک میگن شب فوق العاده ای بود
فقط خداکنه حنیف رو جلسات بعدی محروم نکنن
ماشالله هر حرکت فرهاد هم بوی گل میده
دقیقه 70 بود مربی تیمشون بخاطر یه بازیکن 37 ساله مجبور میشه سمت چپ دفاعشو با یه جوون 22 ساله پر کنه تا جلوی حرکات فرهادو بگیره
پ ن :
اونجا هم خزو خیل هست انگاری
![]()
تبریک می گم برد خوب و 4 تایی کردن الشباب العربی رو !
بازی به قولی دو نیمه کاملا متفاوت داشت . دوستان هم اشاره داشتند واقعا باید متاسف بود که بدون قاعده و قانون کار حرفه ای مذاکره با بازیکنی که قرارداد داره و تیم هنوز بازی داره انجام میشه . علی حمودی هم باید هوشیار تر و با تمرکز تر بازی می کرد . نیمه اول جدای از حمودی و سید مهدی باقی بازیکنان هم کم و بیش تمرکز نداشتن که بین دو نیمه قطعا کار خوبی روی بچه ها شد .
چه بازی خوبی کردند فرهاد و خسرو . خیلی وقت بود این دو رو اینجور سرحال ندیده بودم .
بعیده که این تیم در برگشت بتونه با اختلاف 3 گل ما رو ببره پس از همین الان می تونیم صعودمون رو جشن بگیریم و به اصلی ترین نگرانی هواداران یعنی وضعیت کادر فنی و بازیکنان بپردازیم .
من کمتر به یاد دارم استقلال تونسته باشه روی اوج بودن خودش رو بیش از یک فصل حفظ کنه و به هر شکلی تیم سال بعد از موفقیت تعدیل کیفیت داشته . امیدوارم امسال که قطعا کار سخت تر هم شده وضعیت تیم زودتر مشخص بشه و جوری بشه که هواداران می خوان .
متاسفانه کیف های پر از پول و هدیه های انچنانی در کمین این تیمه و خیلی مشکله حفظ کیفیت این تیم در ادامه راه اسیا ...
+
واقعا اون صحنه اشاراتحنیف رو تلویزیون ایران هم نشون داد ؟! پس چه پسرفتی داشتند در سرعت عمل سانسور ، برادران محترم ...: دی
احتمال محروم کردن حنیف هم شاید باشه . جالبه بعد از اون حرکت گزارشگر عربی طبق معمول چنین صحنه ها لا لا لا .. می گفت و هواداران ایرانی هم حسابی تشویقش کردند حنیف رو : دی
دم این بانوان استقلالی هم گرم ...![]()
ولی من که همزمان با بازی شبکه های اسپرت ورزشی از جمله دبی اسپرت ، الجزیره و ad sport را چک کردم (آخرای بازی) هیچکدوم بازی را نشون نمیدادند!! مگه میشه؟
در کل برد شیرین را تبریک میگم واقعا به این ضرب المثل ایمان آوردم که " دود از کنده بلند میشه " فرهاد جون گل کاشتی اونم تو سن سی و خورده ای![]()
راستی یکی از دوستان گفته بود که خلعتبری را بگیریم ولی من فک کنم همینطور که خودش گفت توی تیمهای ایرانی گزینه ی اول و آخرش سپاهانه و اگه هم نشد میره امارات
Last edited by SaMsUnG; 16-05-2013 at 08:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)