تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 328 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خیلی بد بودیم.... امیدوارم از این بازی به بعد مورینیو متوجه بشه که په په کاری نیست که بتونه برا تیم بکنه..... و اینکه رو گل اول لوپز اشتباه بدی کرد.....

2. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

ابرو ریزی تا این حد ؟

باز بارسلونایی ها چهار تا حرف دارن بگن سر داور و خطا و چند تا چیز دیگه بگن حتا حریفشون هم قوی تر و اسم و رسم دار تر بود اما ما چی ؟

همون بهتر که کاپیتان داخل زمین نبود چون اینها کهکشانی نبودن فکر هم نکنم بتونن نزدیک این اسم هم بشن

4. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

بازم حداقل یه گل زدیم

ولی انصافا دفاع تیم یا همون په په افتضاع بود

آربلوا اگه محروم نبود الان اوضاع یه ذره بهتر بود

کلا په په چیکار کرد ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بازی برگشت باید هر چی داریم رو کنیم و په په رو بفرستیم رو نیمکت ، راموس برگرده سر جاش و یکی رو بزاریم دفاع راست(اسین, آربلوا) ...
    شاید بتونیم یه حماسه ای ، معجزه ای ، انقلابی چیزی رقم بزنیم

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

بازی یه افتضاح به تمام عیار بود!
    دورتموند دونسته بود کیا رو باید پرس کامل کنه تا بتونه بازی رو ببره!
    برا شوت بازیکنایه رئال نمیدونستم چرا تعارف میکردن!
    اگه 2-4 میشد یه فکری میشد برا برگشت کرد ولی الان فکرم نمیشه راجع به برگشت کرد!اگه بازی برگشت 3 تا بزنیم تازه مساویه ،در حالی که دورتموندم نمیشینه نیگا کنه ما گل بزنیم که مطمئنا" گل خواهند زد!(باید با امید تمام بگم حـــــــــــذف شدیم!)
    خدا بگم مورینیو رو چیکار نکنه !
    وقتی کاسیاس هست چرا لوپز؟!
    البته یه بازیکن نیمکت نشین فقط و فقط تا زمانی خوب بازی میکنه که بازیکن جای گزین بهبودی کاملشو بدست بیاره!(آخه بعد از اون فقط استرس داره که نکنه من بد کار کنم که منو از تیم بکشن بیرون!این استرس هم کار خودشو میکنه.....!)
    بازی برگشت 100% کاسیاس تو دروازس!
    وارانم که خیلی افتضاح بود به دلیل بالا!
    تیم هم نشون داد که بعد باخت سنگین نباید مثل ...... بشن و راموس همچنان اون لبخندشو داشت!

دیروز خیلی بد خط دفاع به هم میریخت!(جوری که جلوی مسی اونجوری به هم نریخت تو بازی های قبلی!)
    گزارشگرم که معرف حضور همه هست ...... طرفدار به تمام عیار بارسا ...... رو گل چهارم همچین فریادی میکشید که انگار تیم ملیمون به جام جهانی رفته!

کاربر فعال موسیقی راک و متال Metalhead56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بنظر میاد که یک فینال تمام آلمانی رو امسال ببینیم از اونطرف بارسلونا با اون بازی ضعیف جلو بایرن و از اینطرف هم رئال با مهره چینی اشتباه مورینیو جلوی دورتموند جمعا" دوتایی 8 گل خوردن.واقعا" فاصله لالیگا تا بوندسلیگا اینقدر زیاده که تیمهای اول و دومش برن و اینجوری جلوی تیمهای آلمانی تحقیر بشن؟بعدش هم اینها تیمهایی نیستن که بازی برگشت مثل ماست بیان هرکدوم چهار پنج تا از رئال و بارسا بخورن و برای دقیقه به دقیقه بازیشون برنامه دارن درست برعکس بارسا و رئال که هر دو بدون برنامه و سردرگم بازی کردن.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

تو فیکس بوکس اونقدر کری خوندیم که نگو روم نمیشه برم اونجا
    بازی رئال یه حسن داره روز بدشون یا در اصل روزی که قراره افتضاح به بار بیارن از همون 5 دقیقه اول بازی معلوم میشه همون دقایق اولیه من کلا فهمیدم که امشب شب ما نیست
    مورینیو فکر کنم بزرگترین اشتباه زندگیش رو کرد کاملا معلوم بود په په جواب نمیده و داره خراب میکنه باید هر جور میشد میکشیدش بیرون حتی اگه شده یه بازیکن غیر تخصصی رو میذاشت سمت راست
    هیچ فکر به حال سمت راست نکرد تمام حملات از سمت راست انجام دادن و گل زدن جایی که کونترائو حمله میکرد و پشتش خالی بود
    اوزیل اصلا وجود نداشت شده بود مثل مسی تو بازی بارسلونا و بایرن
    بنظر من هنوزم میشه امیدوار بود و منتظر بازی سانتیاگو می مونیم هر چند رئال به من یکی ثابت کرده تو بازی های تحت فشار که بار روانی زیاد دارن راحت بازی نمیکنه حالا مربیش هر کی میخواد باشه
    Last edited by D o l f i n; 25-04-2013 at 10:41.

10. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

بازی یه افتضاح به تمام عیار بود!
    دورتموند دونسته بود کیا رو باید پرس کامل کنه تا بتونه بازی رو ببره!
    برا شوت بازیکنایه رئال نمیدونستم چرا تعارف میکردن!
    اگه 2-4 میشد یه فکری میشد برا برگشت کرد ولی الان فکرم نمیشه راجع به برگشت کرد!اگه بازی برگشت 3 تا بزنیم تازه مساویه ،در حالی که دورتموندم نمیشینه نیگا کنه ما گل بزنیم که مطمئنا" گل خواهند زد!(باید با امید تمام بگم حـــــــــــذف شدیم!)
    خدا بگم مورینیو رو چیکار نکنه !
    وقتی کاسیاس هست چرا لوپز؟!
    البته یه بازیکن نیمکت نشین فقط و فقط تا زمانی خوب بازی میکنه که بازیکن جای گزین بهبودی کاملشو بدست بیاره!(آخه بعد از اون فقط استرس داره که نکنه من بد کار کنم که منو از تیم بکشن بیرون!این استرس هم کار خودشو میکنه.....!)
    بازی برگشت 100% کاسیاس تو دروازس!
    وارانم که خیلی افتضاح بود به دلیل بالا!
    تیم هم نشون داد که بعد باخت سنگین نباید مثل ...... بشن و راموس همچنان اون لبخندشو داشت!

دیروز خیلی بد خط دفاع به هم میریخت!(جوری که جلوی مسی اونجوری به هم نریخت تو بازی های قبلی!)
    گزارشگرم که معرف حضور همه هست ...... طرفدار به تمام عیار بارسا ...... رو گل چهارم همچین فریادی میکشید که انگار تیم ملیمون به جام جهانی رفته!
    کاملا قبول دارم ولی واران مشکل نداشت اصل کار په په بود که گند زده بود به دفاع
    این پنالتی به نظرتون درست بود؟
    هیچ کاری نکرد اخه من هر چی دیدم نفهمیدم چرا این پنالتی گرفت
    اوزیل هم اصلا خوب بازی نکرد
    در کل بازی بدی بود
    برگشت اگه 3 تا بزنیم کار تمومه امیدوارم تیم دوباره بیاد رو فرم!!

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خوب همه چی دست به دست هم داد که ببازیم... هم ما تو فرم خودمون نبودیم، هم اونا تو بهترین فرمشون... پپه سوتی میده، جو ورزشگاه وحشتناکه، بد شانس هم هستیم توپ اونطوری وسط بازیکنا گیر می کنه..پنالتی هم به نظر من نبود ولی خوب بازی بارسا رو که ببینیم 3 تا گل یا حالا 2 تا گل اشتباه خوردن دیگه یه پنالتی که چیزی نیست.

بازی برگشت اگه زود گل بزنیم شاید یه نیمچه شانسی باشه...نمی دونم چرا هنوز یکم امیدوارم!

13. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

خوب همه چی دست به دست هم داد که ببازیم... هم ما تو فرم خودمون نبودیم، هم اونا تو بهترین فرمشون... پپه سوتی میده، جو ورزشگاه وحشتناکه، بد شانس هم هستیم توپ اونطوری وسط بازیکنا گیر می کنه..پنالتی هم به نظر من نبود ولی خوب بازی بارسا رو که ببینیم 3 تا گل یا حالا 2 تا گل اشتباه خوردن دیگه یه پنالتی که چیزی نیست.

بازی برگشت اگه زود گل بزنیم شاید یه نیمچه شانسی باشه...نمی دونم چرا هنوز یکم امیدوارم!
    مطمئنم دورتموند سه شنبه نمیاد دفاع کنه ، شاید روند تیمشون خواه ناخواه دفاعی بشه ، ولی اصلا عقب نمیشینه ،
    کار برای رئال خیلی سخته ، شما اون چند دقیقه ای که منچستر تو بازی برگشت با نانی بازی میکرد رو ببینید ، واقعا رئال عاجز بود و خیلی سخت میتونست
    موقعیت ایجاد کنه ...
    بعد از ده نفره شدنشون و اومدن مودریچ گره باز شد ، بعدش اونجا ما یه گل میخواستیم که نبازیم و در ادامه یک گل هم واسه پیروزی میخواستیم ...
    بازی برگشت احتمالا رئال بازی رو تهاجمی شروع کنه ، از اونور ضد حمله های دورتموند خطرناکه و ...
    در کل فوتبال هستش و هر اتفاقی ممکنه بیوفته ، شاید بارسا هم بازی رو برگردوند...

15. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •