تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 396 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من هر کاری کردم این روش روی خوشحالی گل ها تاثیر نداشت ! اگه بگین وظیفه اون دو کلید بر روی Controller xbox چی هست فکر کنم بتونم پیداش کنم.
    من با PC و استفاده از کیبورد بازی میکنم
    RB کات دادن به شوت، اضافه شدن یار دوم
    LB تعویض یار، شوت چیپ

2. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

روشی برای کرش نکردن بعد از یه فصل کریر نیست ؟
    patch اومده ؟ کرک همون کرک اولیست ؟
    اگه میشه به منم جواب بدید...

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

EA برای رفع این مشکل پچ رسمی داد که از طریق نسخه های رسمی قابل دریافته یا این که از اورجین استفاده کنین .
    ولی هنوز برای کسانی که نسخه کرک شده رو بازی میکنن پچی توسط افراد دیگه ارائه نشده .
    مثل این که مشکل کرش شامل حال همه نمیشه و بعضی ها بدون مشکل نسخه کرک شده بازی رو در کریر مد دنبال میکنن.
    شما هم یک تستی بزن

5. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی رو گرفتم چن دستی بازی کردم..چیزایی که فهمیدم ایناست...گیم پلی در حالت نرمال خیلی سریعه و به نظرم این زیاد خوب نیست و بازی رو غیر طبیعی میکنه من روی حالت slow بازی میکنم..
    ولی اصل گیم پلی عالی و روونه و واقعا نسبت به پارسال تغییر خوبی داشته و بیشتر از این بابت خوشحالم که ea مدام سبک گیم پلی رو تغییر نمیده و خوب کارشو میدونه...
    .
    نکته دیگه ای که از بازی متوجه شدم اینه که استپها کمی سختتر و واقع گرایانه تر شده و همچنین ضربات با سر بسیار بسیار عالی و طبیعی کار شده ....
    .
    هوش مصنوعی بازی در بعضی مواقع خیلی بد عمل میکنه مثلا دیروز که داشتم بازی میکردم cpu یه پاس رو به عقب به دروازه بان داد و من در کمال تعجب دیدم که دروازه بان توپ رو رها کرد و توپ گل شد..این در ظرایطی بود که به غیر از دروازه بان کسه
    دیگه ای در محوطه جریمه نبود منظورم اینه که دروازه بان تحت فشار نبود یا اینکه اتفاقی توپ به گل بره..
    .
    از طرفی worldclass خیلی اسون شده و به راحتی گل میخوره ولی لجندری کماکان سخته و ea نتوسنته درجه بندی خوبی داشته باشه ورلد کلاس خیلی اسونه و لجندری خیلی سخت..
    .
    اما نکته مثبت دیگه ای که همیشه دوست داشتم به بازی اضافه بشه پاسکاری های تک ضربیه که تو این نسخه میشه واقعا عملی کرد و ازش لذت برد..
    .
    فعلا همین نکات رو به یاد داشتم اگه چیز دیگه ای یادم اومد حتما مینویسم..

7. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

واقعا یه چیز فیفا رو اعصابه با دوتا دیسک هم تست کردم و کلی تست و ازمون هم انجام دادم
    هی باگ یا بازی میخواد لود شه و بازیکن تو ارنا نمایش داده بشه اونجا میمونه یه ساعت هم منتظر بمونی هیچی
    یا هنگ میکنه یا وقتی میری ان بازی میکنی از 10 بازی یا کمتر تو نت گیر میکنه اوایل خیال کردم نت خودم مشکل داره تا اینکه دوستم هم این مشکل رو داره نمیدونم واسه شما دوستان اینطور هست؟

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان مشکل career mode بعد از 1 فصل کرش کردن حل شده ؟ یعنی میشه چند فصل career رو بازی کرد ؟؟
    اپدیت برای حل این مشکل اومده ولی من که کرک شدش گرفتم کلا این مشکلو نداشتم. الانم دسامبر سال 2014 هستم.

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بازی رو گرفتم چن دستی بازی کردم..چیزایی که فهمیدم ایناست...گیم پلی در حالت نرمال خیلی سریعه و به نظرم این زیاد خوب نیست و بازی رو غیر طبیعی میکنه من روی حالت slow بازی میکنم..
    ولی اصل گیم پلی عالی و روونه و واقعا نسبت به پارسال تغییر خوبی داشته و بیشتر از این بابت خوشحالم که ea مدام سبک گیم پلی رو تغییر نمیده و خوب کارشو میدونه...
    .
    نکته دیگه ای که از بازی متوجه شدم اینه که استپها کمی سختتر و واقع گرایانه تر شده و همچنین ضربات با سر بسیار بسیار عالی و طبیعی کار شده ....
    .
    هوش مصنوعی بازی در بعضی مواقع خیلی بد عمل میکنه مثلا دیروز که داشتم بازی میکردم cpu یه پاس رو به عقب به دروازه بان داد و من در کمال تعجب دیدم که دروازه بان توپ رو رها کرد و توپ گل شد..این در ظرایطی بود که به غیر از دروازه بان کسه
    دیگه ای در محوطه جریمه نبود منظورم اینه که دروازه بان تحت فشار نبود یا اینکه اتفاقی توپ به گل بره..
    .
    از طرفی worldclass خیلی اسون شده و به راحتی گل میخوره ولی لجندری کماکان سخته و ea نتوسنته درجه بندی خوبی داشته باشه ورلد کلاس خیلی اسونه و لجندری خیلی سخت..
    .
    اما نکته مثبت دیگه ای که همیشه دوست داشتم به بازی اضافه بشه پاسکاری های تک ضربیه که تو این نسخه میشه واقعا عملی کرد و ازش لذت برد..
    .
    داداش شما هنوز کریر بازی نکردی. یه دو ماه تو کریر بری کلا همه نظراتت عوض میشه.

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

.
    .
    .
    .
    .
    داداش شما هنوز کریر بازی نکردی. یه دو ماه تو کریر بری کلا همه نظراتت عوض میشه.

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

این پست و یکی از این پستای تکراری رو پاک کنید، یا بهم یاد بدید چطوری پاکش کنم.

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

چجوری میشه کاری کرد وقتی میخوای Tactical Freekick بزنی اون دو تا بازیکنی که اضاقه میشه رو خودت انتخاب کنی ؟

یعنی خودت انتخاب کنی که بازیکن سمت راست و سمت چپ توپ که اضافه میشن کیا باشن ؟

14. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •