دوستان پچی برای باز کردن پول توی مسترلیگ برای قسمت شاپ نیستش ؟
یک سوال دیگه اینکه توی همون قسمت که میتونی برای بازکنا از شاپ خرید کنی سه تا قفل هستش که سومی هیچوقت باز نمیشه بخوای تمرین یا خریدی رو اضافه کرد اون از کجا باز میشه ؟
دوستان پچی برای باز کردن پول توی مسترلیگ برای قسمت شاپ نیستش ؟
یک سوال دیگه اینکه توی همون قسمت که میتونی برای بازکنا از شاپ خرید کنی سه تا قفل هستش که سومی هیچوقت باز نمیشه بخوای تمرین یا خریدی رو اضافه کرد اون از کجا باز میشه ؟
اقا یه سوال هست خیلی برام مهمه خواهشا جواب بدین
نمیشه واسه بازیکن که میوخایی بخریش خودت یه پیشنهاد بالا بدی؟
هر چی پیشنهاد میدم رد میکنه باشگاهش نمیشه خودت براش پول بذاری یه مقدار زیاد؟![]()
خیر
قدیما یادمه می شد، حتی می تونستی یکی از بازیکناتو با مقداری پول پیشنهاد بدی
بعضی چیزای خوبشو پی ای اس برداشته مثل همین مورد
به اون در صده دقت کن
باید حداقل 15% باشه (15% هم خیلی خیلی سخته)
اون در صدم به چند تا چیز بستگی داره، مثل این که تو پستی که اون بازیکن رو می خوای بازیکن خوبی نداشته باشی یا رتبه ی باشگاهت، طرفدارا، وضع مالی یا تعهد بازیکنی که می خوای به تیمش
لینکا همینایی بود که دادم .لینک دیگه وجود نداره . منم هرچی سعی کردم آپلود کنم نشد . حجمش 200 mb هستش و برا من حین آپلود خظا میده
برای شاپ که باید پچ باشه ...
اما برای اون باز کردن قفل سوم .. مربوط به کسایی هست که بازی اصل دارن و میتونن انلاین بازی کنن.. انلاین که بازی کنی ... تو قسمت item list -- consumebale items البته املاش فک کنم اشتباه نوشتم ... میری و اونجا میتونی extra slot بخری برا هر کی میخوای و یه سری چیزای دیگه مثل موز و قرص نیرو زا و از این چیزا که خستگی رو کم میکنه یا focus point رو زیاد میکنه ...
البته میتونی با یک پچ هم این کار رو بکنی ... - یه پچ هست که همه چی رو باز میکنه .. خودت تعیین میکنی چند بزنه برات
این رو سرچ بزن : PES2013 ITEM EDITOR
یه فایل 4.8 تا 5 مگی میده که اموزشش رو هم داده![]()
جی- تگ تنها ه_ک_ی هست که قابلیت ویرایش های این چنینی رو برای بازی هایی نظیر PES فراهم میاره وقتی که بازی ها ریپ میشن و روی کنسول جی-تگ شده ریخته میشن قابلیت ریپک ندارن البته میشه این کار رو کرد ولی دیگه دیسک نسخه ریپک روی کنسول جی تگی اجرا میشه چون مستقل از رجیون پال و ان-تی-اس-سی و ... هست و عملا دیسکی که در حالت ریپ دستکاری شده روی کنسول غیر جی تگ جواب نمیده. موفق باشید
من فایل rld.dll دیدم نیست بعد تو قرنطینه ی آنتی ویروسمم نبود چی کار کنم؟
PES 2013 هم عمرش تموم شد ولی ما آرزو به دل موندیم بیایم تو این تایپک در مورد خود بازی بحث شده باشه نه مشکلات نصب و ترینرها و ویرایش ...![]()
اگه منظورت اینه که پاک شده از سیستمت بیا از اینجا بگیرش .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)