تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 346 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 3452

نام تاپيک: Minecraft دنياي خود را آنلاين بسازيد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه awz2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

تا چندوقت پیش که میگفیم سرور بزنین کسی نمیزد :| الان همه سرور زدن :|
    (فک کنم پولایه عیدی شونو جمع کردن)

داره خودمونی میشه Field Marshal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    کوهستان

پيش فرض

اشتباهی شده بود....
    Last edited by Field Marshal; 08-04-2013 at 13:18.

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

تا چندوقت پیش که میگفیم سرور بزنین کسی نمیزد :| الان همه سرور زدن :|
    (فک کنم پولایه عیدی شونو جمع کردن)
    با این وعض کی پول میده این همه وی پی اس بخره ؟ ما خودمون پول میدیم عیدی نیست نترس

مهران اگه منظورت منم که من سروری نزدم پای حرفمم هم هستم.
    این یارو نمیدونم کیه و از کجاست.
    اگه باور نمیکنی دیگه اینم به خودت بستگی داره.
    پسته من چه ربطی به تو داشت ؟! مگه تو اسمت alijoone جواب میدی ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    کوهستان

پيش فرض

پسته من چه ربطی به تو داشت ؟! مگه تو اسمت alijoone جواب میدی ؟
    یاهو حرف زدیم که

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عزیز من دیدی پس پلاگین رو الکی نمی خواستی میگی برای سرور خونگی میخوام این چیه پس اومدی تو سرور میگی برای سرور خونگی می خوام ؟ بگو برای سرور ام میخوام مدم می دونسم خالی می بندی ندادم
    چقدر این جملت آشناست!!!
    یادت رفته خودت هم پلاگین های من رو می خواستی و می گفتی برای سرور خونگیت هست و قبلا سرور زدی و دیگه نمی خواهی سرور بزنی؟!
    منم میدونستم میخواهی سرور یزنی, پلاگین ها و مپ رو بهت ندادم

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    کوهستان

پيش فرض

مهران؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

چقدر این جملت آشناست!!!
    یادت رفته خودت هم پلاگین های من رو می خواستی و می گفتی برای سرور خونگیت هست و قبلا سرور زدی و دیگه نمی خواهی سرور بزنی؟!
    منم میدونستم میخواهی سرور یزنی, پلاگین ها و مپ رو بهت ندادم
    اااااااااااااااااااا چه جالب خدایش برا سرور خونگی میخوام من فقط 8 شب تا 12 ران میکنم کسیم نیومد توش هنوز پس ببین دروغ نگفتم مهران بعدشم به جون مادرت اگه راست میگفتی و میدادی همچین این جواب دادی بعد ساکت شدی انگار دعوا کردیم هه هه باشه سرور زدم همه چیزشم اکی کردم ولی هنوز کسی نیومد میخوایم چیزای خفن بسازیم اگه پایه باشن نیاز زیادی به یه طراح مثل سیاوش دارم خدایش کولاک کرده اها مهران راستی بهت گفتم بزار مسول زندان باشم خودم زندان بسازم تو سرورت نزاشتی خیلی خفن میشد اگه میزاشتی من تو این یه مرد خیلی مخم برا عذاب دیگران فعال هر کی زندان میکردی از به دنیا اومدنش پشیمونش میکردم تو سرور خودم تست زدم رو چند نفر خل و چل شدن هه هه.ممنون از همتون ولی خدایش بیاین سرور شبانه من دوستانست هر کسیم هر نظری داره و سازی تو ذهنش هست میتونه بگه و بسازه منم حمایت میکنم حتی چیزای تفریحی مثل ترن و اینا بسازی و پول بگیرید البته مثال بودا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض میخوایم واقعا یه سرور خفن

راستی یه چیزی بله الان ما سرور خوب نداریم سرور مهرانم زودی جمع میشه چرا چون فقط باید مثل بچه ها توش خونه ساخت ولی نمیاد یه خلاقیتی چیزی به کار بزنها ما طراح خوب نداریم همین مهران اینا این مپشونو از خود شایت ماین اوردن من دیدم خودم تو سایت اگه ماین بازای ایران چنتا ادمای نابقشون جمع میشدن و ماین یه نقشه تپل و پر از چیزای عجیبو دیدنی میکردن خیلی عالی میشد ولی مثلا پولیش میکردن من شخصا میدادم پولو ولی یه چیزی که ارزششو داشته باشه نه ماین خونگی ساده که توش خونچی بسازی مپای پی وی پی هست برید ببیند ادم دلش میخواد توشون گروه بشه بجنگن باهم خدایشم حال میده دیگه فک نمیزنم شرمند کسی ناراحت نشه نظر شخصیم بود ببخشید شب خوش راستی یه مثالم بزنم تو یه سرور 1.4.6 بودم خارجی رفتم شهربازی یه هزارتو داشت پر از تله البته تخم مرغ میزدن خیلی خفن بود پا میزاشتی یجا یه اتفاق میافتاد مثل در زانبی باز مشد میزاشتن دنبالتو خیلی خلاصه خفن بود و خلاقانه اخرشم گم شدم ادمینو گفتم درم اورد

اگه نباشه جاش خالی می مونه awz2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

اقا سرور مهران بازی کردی که حرف میزنی ؟؟؟ فقط که survival نیست hunger .parkour.paintball . و..... داره که حتی 1ثانیه لگ هم نیست هر روز هم چیز های جدید تری اضافه میشه . همه هم راضین
    بعد شم من به مهران گفتم بیا مثل سرور pixel craft بساز ولی گفت که سرورم باید فرق داشته باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض به هر حال نظر من

اقا سرور مهران بازی کردی که حرف میزنی ؟؟؟ فقط که survival نیست hunger .parkour.paintball . و..... داره که حتی 1ثانیه لگ هم نیست هر روز هم چیز های جدید تری اضافه میشه . همه هم راضین
    بعد شم من به مهران گفتم بیا مثل سرور pixel craft بساز ولی گفت که سرورم باید فرق داشته باشه
    درسته دوست عزیز ولی جدی اگه این سرور پولی بود کدوم حاضر بودین برید توش ولی سرور خارجیارو ببین پولیاشونم قل قل ادم چرا چون دارن زندگی میکنن تو اون بازی شهر مثلا نیست اونا شهر دارن ماشین دارن هزار چیز که ما تو خوابم نمیتونیم ببینیم دارن لذت میبرن از بازیشون نه ماکه همینطوری بدون هیچ قانونی الکی خونه میسازی م هر جا دلمون خواستو مغازه هر جا خواستی میسازی از این کارا من یه زمانی سرور زدم یک ماه شلوغم شد ولی برای این که خیلی کار داشتم بستمش تو اون کار میکردی زندان بازن داشتیم زندان حیات داشت مسابقات بکس داشت کارگری میکردن زندانیا بیشتر بچها عاشق این بودن بیوفتن زندان هه هه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •