تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 503 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

- به نظرت ازش داره ماشین صفرو با مدل 85 عوض کنم با اینکه پیدا کردن تمیز هم کار خیلی سختیه لطفا بقیه ی دوستانم نظر بدن - منظورم 405 وسمند se بنزینیه که 405 گرونتره ممنونم
    منظور شما یعنی 405 صفر کیلومتر رو بدی پارس elx مدل 85 بخری؟
    این بستگی به شرایط هر فردی داره و ملاک هاش برای انتخاب خودرو

من خودم چون تجربه رانندگی با پارس ELX رو داشتم و میدونم نسبت به یک 405 ( البته با موتور معمولی ) خیلی برتری داره احتمالا همین کارو میکردم
    اما یه موضوع دیگه هم هست خیلی باید وقت بزاری و دقت کنی تا بتونی مورد مناسب پیدا بکنی چون خودرویی که از نظر فنی مشکل داره ارزش خرید نداره

2. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

سلام دوستان یه پراید 141 مدل 7/87 با کارکرد 58000 کیلومتر بیمه تا برج 7 سال آینده 4سال تخفیف گلگیر راست در ناحیه جلو به اندازه یه کف دست رنگ و 50تا 60 درصد لاستیک ها و اتاق بسیار سالم و جلو بندی تازه تعمیر کمک فنرهای جلو تازه تعویض به همراه بلبرینگ ها حدودا چند برای فروش بذارم خوبه؟
    محمد جان قبلا قیمت این خودرو رو با عکسایی که نشونت دادم 7.600.000 گفتی اما چون گفتی تا عید افزایش قیمت پیدا میکنن و همینطورم شد من دست نگه داشتم واسه فروشش الان چند شده قیمتش که بذارم برای فروش ؟
    ممنونم ازت.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

محمد جان قبلا قیمت این خودرو رو با عکسایی که نشونت دادم 7.600.000 گفتی اما چون گفتی تا عید افزایش قیمت پیدا میکنن و همینطورم شد من دست نگه داشتم واسه فروشش الان چند شده قیمتش که بذارم برای فروش ؟
    ممنونم ازت.
    الان پراید شما قیمتش شده حدود 10500000 تومان

5. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام بر همه عزیزان.
    خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟
    آقا یه پراید 131 sl مدل 90 ، 30000 کار کرده و گلگیر جلو سمت شاگرد تصادف و رنگ داره چقدر ار قیمتش کم میشه ؟ الباقی بدنه سالمو تمیز هستش.
    با تشکر.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اگه مدل خودرو از بازار قابل قبولی برخوردار باشه از قیمت صفر بازار 4 الی 5 درصد قیمت کل ماشین در هر سال کسر می شه. اگه بازار خوبی نداشته باشه تا 10 درصد هم سالی کسر می شه دوست عزیز.
    ممنون بابت پاسخ گویی و راهنمایی شما دوست عزیز.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام به دوستان
    من یه مشورتی خواستم بگیرم از دوستان و ببینم این چیزی که توی فکرمه شدنیه یا نه
    من پراید صبا برج 3 89 دارم و قبلا هم از دوستان قیمت گرفته بودم ولی بدلیل مشکل مالی از تغییر ماشین پشیمون شدم
    بیمش تا برج 3 سال دیگست و درب شاگرد و گلگیر همون سمت رنگ داره و لاسنیکاشم فابریکه ( نمیدونم چند درصد حساب میشه؟! ) ، دزدگیر و کفپوش و ضبط و ... هم داره که البته بیشتر افراد اینا رو کم تاثیر میدونن روی قیمت و حدود 500 لیتر بنزینم داره
    حالا فکر من اینه که اینا الان یا توی بازار قبل از عید بفروشم و ثبت نام کنم واسه یه ماشین صفر (هنوز انتخاب ماشین قطعی نشده و شاید بازم 131 بگیرم!) ولی منظورم از این معامله اینه که الان توی این بازار آشفته که قیمت آزادش بالاست و کارخونه هم ماشینی نمیده من بفروشم و ثبت نام کنم واسه سال بعد ؟؟
    البته میترسم اون موقع هم وقت تحویل خودرو سازا قیمتا رو خیلی بیشتر از قیمت سایت بالا ببرن؟ ، اصلا فرق پیش فروش معمولی و قطعی چیه ؟ فروشی هست که کل پول رو الان بپیره و قیمتش دیگه ثابت باشه ؟؟؟ (نوع کارخونه و ماشین زیاد مهم نیست و تا حدود 30 میلیون باشه)
    ببخشید که طولانی شد ولی ممنون که وقت گذاشتین و خوندین و جواب میدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    206 تیپ 2
    درب عقب سمت شاگرد توسط دیلم خم شده بوده اما صاف کاری شده .
    ماشین خط و خش دارد .
    کارکرد 30 هزار تا .
    قیمت چند می خوره ؟

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام بر همه عزیزان.
    خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟
    آقا یه پراید 131 sl مدل 90 ، 30000 کار کرده و گلگیر جلو سمت شاگرد تصادف و رنگ داره چقدر ار قیمتش کم میشه ؟ الباقی بدنه سالمو تمیز هستش.
    با تشکر.
    حداقل 2 میلیون زیر فی بازار

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    206 تیپ 2
    درب عقب سمت شاگرد توسط دیلم خم شده بوده اما صاف کاری شده .
    ماشین خط و خش دارد .
    کارکرد 30 هزار تا .
    قیمت چند می خوره ؟
    20 تیپ 2 مدل چه سالی ؟
    کارکردش؟
    بیمه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام به دوستان
    من یه مشورتی خواستم بگیرم از دوستان و ببینم این چیزی که توی فکرمه شدنیه یا نه
    من پراید صبا برج 3 89 دارم و قبلا هم از دوستان قیمت گرفته بودم ولی بدلیل مشکل مالی از تغییر ماشین پشیمون شدم
    بیمش تا برج 3 سال دیگست و درب شاگرد و گلگیر همون سمت رنگ داره و لاسنیکاشم فابریکه ( نمیدونم چند درصد حساب میشه؟! ) ، دزدگیر و کفپوش و ضبط و ... هم داره که البته بیشتر افراد اینا رو کم تاثیر میدونن روی قیمت و حدود 500 لیتر بنزینم داره
    حالا فکر من اینه که اینا الان یا توی بازار قبل از عید بفروشم و ثبت نام کنم واسه یه ماشین صفر (هنوز انتخاب ماشین قطعی نشده و شاید بازم 131 بگیرم!) ولی منظورم از این معامله اینه که الان توی این بازار آشفته که قیمت آزادش بالاست و کارخونه هم ماشینی نمیده من بفروشم و ثبت نام کنم واسه سال بعد ؟؟
    البته میترسم اون موقع هم وقت تحویل خودرو سازا قیمتا رو خیلی بیشتر از قیمت سایت بالا ببرن؟ ، اصلا فرق پیش فروش معمولی و قطعی چیه ؟ فروشی هست که کل پول رو الان بپیره و قیمتش دیگه ثابت باشه ؟؟؟ (نوع کارخونه و ماشین زیاد مهم نیست و تا حدود 30 میلیون باشه)
    ببخشید که طولانی شد ولی ممنون که وقت گذاشتین و خوندین و جواب میدین
    قیمت ها دیگه مشخص شده و شرکت ها فعلا دیگه گرون تر نمیکنن.
    شما اگر قصد فروش دارین میتونی بفروشی و برای سال دیگه ثبت نام کنید
    مشکلی هم نیست چون شرکت ها میخواستم قیمت هارو بالا ببرن که بردن دیگه.
    شما اگر میخوای ماشین ثبت نام کنی تا 30 میلیون تومان خودروهایی مثل 405 با موتور tu5 مناسبه که متاسفانه
    الان تو لیست فروش نیست اما انواع سمند lx ef7 رو میتونی برای سال آینده ثبت نام کنی
    در مورد شرایط و سایر توضیحات اگر به نمایندگی مراجعه کنی راحت تر به جواب میرسی

13. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •