سلام دوستان
کسی که قصد داره تو دانشگاه درس بخونه، باید روابط اجتماعیش با هم کلاسی ها تا چه حد باشه؟
امروز دانشگاه رفتم با پسرا گرم گرفتم که مثلا اجتماعی باشم!! امروز با سه نفر رفتیم بیرون، یکیشون سیگار آوردن بیرون گفت شما نمی کشید؟ گفتم نه!! یهو دیدم یکی دیگه از پسرا سیگار آوردن بیرون!! آقا منو میگی از بیرون دانشگاه تا خود دانشگاه من زیاد باهاشون حرف نزدم رفتیم داخل تونستم یجوری از دستشون فرار کنم!

بعد رفتم پیش اون پسره سومی ولی تصمیم گرفتم از اون سومی هم فاصله بگیرم چون ممکنه مثل من نباشه که بخواد از اونا فاصله بگیره (این سه نفر از قبل همدیگرو نمی شناختن!)
تو راهرو یکی از اون 2نفر از اول امروز بهم هی دستور میده که وسایل هاش رو براش بیارم 2نفر اومد بالا گفتن وسایل های ما رو آوردی منم با قاطعیت گفتم نه خودتون برید بیارید! بعد رفتم تو کلاس! نشستم جلو کنار پسر سومی و دیگه به عقب برنگشتم با بغل دستیم هم کم صحبت کردم!!
این برام تجربه شد که همون اول تا کسی رو نشناختم باهاش گرم نگریم و رفتاری که تمایلم رو به دوستی نشون میده!!
تصمیم دارم کلا رفاقت رو تعطیل کنم و با بچه های مثبت دانشگاه هم در حد ضرورت دوستی کنم.
من آدم قاطعی نیستم ولی امروز رفتار های قاطعانه انجام دادم چون اگه اینطوری نمیکردم ممکن بود تا آخر ترم/دانشگاه روم سوار بشن یا هر چیز دیگه ای!
به نظرتون تصمیم خوبی گرفتم؟
موقع برگشت از دانشگاه به خونه. به خودم میگفتم چرا پیام نور نرفتم!! حداقل اون کلاس زیاد نداره
.gif)
(الان غیر انتفاعی میرم رشته حسابداری که از شانس من پسراش تا الان همه منفی بودن!)
موقع برگشت با این حرف به خودم روحیه میدادم "مثه یه جنگجو، بدون ترس بجنگ!"
پ.ن: گیر ندین که چرا هفته اول رفتم دانشگاه :دي