تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 421 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

من جدیداً شدیداً درگیر تیکه کلام "خسته نباشید " شدم!!!!
    مشکلی داره؟
    زنگ میزنم هرجا میگم سلام خسته نباشید
    مثلا 118 سلام خسته نباشید
    هرجا میرم سلام خسته نباشید
    چیکار کنم این عادتم رو اصلاً خوبه یا بد؟
    سلام .

چیز بدی نیست

اما اگه دوست دارین از جملان مختلف استفاده کنین باید در ذهنتون تعارفها و احوالپرسیهای دیگه رو تمرین کنین تا مغزتون برنامه ریزی بشه برای انواع جمله ها
    انسان هر چیزی بخواد بگه و هر کاری بخواد انجام بده اول اون رو در مغز تخیّل میکنه
    وقتی میخواین جمله ای بگین , مغز اون جمله رو اول در ذهن تکرار میکنه
    وقتی نشستین و دست دراز میکنین و لیوانِ آب رو از روی میز برمیدارین و مبنوشین , مغز در کسری از ثانیه همه ی حرکات و مسیر رو از ذهن میگذرونه بعدش اجرا میکنه
    برای همینه که میگن تمرین کنین تا کاری رو یاد بگیرین چون با تمرین مغز برنامه ریزی میشه

شما باید انواع جمله های تعارفی و احوالپرسی رو در ذهن تمرین کنین
    سلام , خوبی ؟
    سلام , حال شما ؟
    سلام , میبخشید ....
    سلام علیکم , صبحتون بخیر ,
    سلام , چطورید
    سلام
    صبح بخیر
    صبح شما بخیر
    سلام , خوبید إن شاء الله
    سلام , چه خبر ؟ سلامتید ؟
    آقا سلام
    استاد سلام
    سلام جناب
    در گفتن عجله نکنین . یک ثانیه صبر کنین و جمله ی مناسب رو انتخاب کنین

2. 9 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان وقتی کسی میره زیارت . چه جملاتی باید به اون طرف بگیم ؟
    وقتی کسی میگه نایب الزیاره شما هستیم . این جوابش چیه ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض تنها تو را میپرستیم و تنها از تو یاری میجوئیم

سلام
    دوستان وقتی کسی میره زیارت .
    چه جملاتی باید به اون طرف بگیم ؟
    وقتی کسی میگه نایب الزیاره شما هستیم .
    این جوابش چیه ؟
    سلام
    اول از همه بگین :
    به هر چی دست زدی یادت باشه آلوده به انواع میکروبها و ویروسها هست . بعدش دستت رو به دهانت یا چشمت یا بینیت نزن
    چیزی رو هم نبوس چون آلوده به بزاق دهان و اشک چشم و آب بینی هزاران نفره و همچنین آلوده به چندین نوع ویروس و باکتری .
    اگر بچه داره بگین مراقبش باش تا اینها رو رعایت کنه .

2- بهش بگین اگر نماز خوان هستی , یادت باشه حداقل روزی 10 بار میگی
    خدایا تنها تو را میپرستیم و تنها از تو یاری میجوئیم
    پس از بندگان خدا چیزی نخواه مگر اینکه اول خواسته ات رو از خدا خواسته باشی
    3- هرگز نگو میرم تا فلان امام شفا بده یا مشکلم رو حل کنه بلکه بگو خدایا از این مکانِ مقدس و به حقّ این بنده ی مخلص و صالحت از تو میخواهم که حاجتم را اگر مصلحت میدانی روا کنی .
    4- مراقب پول و اشیاء قیمتیت باش و حدالامکان اونها رو با خودت نبر و آس و پاس برو اونجا چون عده ای از خدا غافل در انتظارت هستند تا کیفت رو بزنند و جیبهات رو برات تمیز کنند
    5- پولی چیزی توی حرم ننداز چون تا حالا هیچکدوم از کسانی که این پولها رو جمع میکنند حاضر نشدند آمار دقیقِ ماهیانه بدند که با این پولهای هنگفت چکار میکنند .
    6- اگر خواستی صدقه بدی , خودت بگرد یک نفر که دلت راضی هست پیدا کن و مخفیانه و با احترام بهش کمک کن و در دل بگو
    خدایا ای برترین روزی دهنده , این صدقه از خودت بود که به من روزی دادی و برای تو هست . از من بپذیر این صدقه رو چون میدانم یکی از علامتهای ایمان به تو , انفاق از روزی هست ( پول , علم دانش , مال و منال ) .

7- پس از بازگشت دست و صورت کاملاً با آب و صابون شسته بشه چون حفظ جان و سلامتی از ضروریات هست .
    8- بهش بگین اگر یادت موند از خدا برای من هم حاجتم را بطلب چون میدونم درخواست کردن از او از زبانِ دیگران موثر هست .
    9 - وقتی برگشت بهش بگین
    رسیدن به خیر , زیارت قبول , حاجت روا باشید
    ============
    کسی که میگه نائب الزیاره هستیم , یعنی از طرف و به نیابت از شما هم زیارت میکنیم
    بهش بگین
    التماس دعا , إن شاء الله به سلامت برید و برگردید و حاجت روا بشید

5. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من جدیدا شدیدا درگیر تیکه کلام "خسته نباشید" شدم!!!!
    مشکلی داره؟
    زنگ میزنم هرجا میگم سلام خسته نباشید
    مثلا 118 سلام خسته نباشید
    هرجا میرم سلام خسته نباشید
    چیکار کنم این عادتمو اصلا خوبه یا بد؟
    به نظرم هر حرفی جاش گفته نشه، حتی اگر تاثیر بدی نزاره، حداقل بی تاثیره

من دیدم بعضی اول صبح چه داخل ادارات و چه تلفنی و ... میگن خسته نباشید. خوب اول صبح چرا کسی باید خسته باشه؟
    دیگه تا قبل از ظهر خستگی خیلی معنی نداره!!! بله اگر دیدید کسی 2-3 ساعت کار سنگین داشت، اونموقع معنی داره

برای اول صبح همونطور که دوستان گفتن صبح بخیر و خوبی؟ و احوال شما؟ و ....
    برای ساعات کاری مخصوصا هر چی به سمت اواخر وقت میره خسته نباشید برای فردی که کار داره میکنه، خیلی کلمه ارزشمندیه. هیچوقت تکراری نمیشه
    حالا ظهر بخیر خیلی مرسوم نیست ولی شب بخیر مرسومه بعد از تاریک شدن هوا!

برای تلفن هم الزاما لازم نیست بعد سلام چیز خاصی بگید ولی همون خسته نباشید هم به افرادی که در حال کار هستن بگید کافیه... در مورد سایر افراد هم احوالپرسی بهتره

اینکه از کلمات بهتر استفاده کنید که خیلی سخت نیست. قبل از تلفن یا رفتن داخل مغازه و دیدن کسی و .... یک مرور داشته باشیم خوبه. از ابتدا تا انتهای حرفها و خواسته ها

7. 2 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirtehrani93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

به نظرم هر حرفی جاش گفته نشه، حتی اگر تاثیر بدی نزاره، حداقل بی تاثیره

من دیدم بعضی اول صبح چه داخل ادارات و چه تلفنی و ... میگن خسته نباشید. خوب اول صبح چرا کسی باید خسته باشه؟
    دیگه تا قبل از ظهر خستگی خیلی معنی نداره!!! بله اگر دیدید کسی 2-3 ساعت کار سنگین داشت، اونموقع معنی داره

برای اول صبح همونطور که دوستان گفتن صبح بخیر و خوبی؟ و احوال شما؟ و ....
    برای ساعات کاری مخصوصا هر چی به سمت اواخر وقت میره خسته نباشید برای فردی که کار داره میکنه، خیلی کلمه ارزشمندیه. هیچوقت تکراری نمیشه
    حالا ظهر بخیر خیلی مرسوم نیست ولی شب بخیر مرسومه بعد از تاریک شدن هوا!

برای تلفن هم الزاما لازم نیست بعد سلام چیز خاصی بگید ولی همون خسته نباشید هم به افرادی که در حال کار هستن بگید کافیه... در مورد سایر افراد هم احوالپرسی بهتره

اینکه از کلمات بهتر استفاده کنید که خیلی سخت نیست. قبل از تلفن یا رفتن داخل مغازه و دیدن کسی و .... یک مرور داشته باشیم خوبه. از ابتدا تا انتهای حرفها و خواسته ها
    جالبه خسته نباشید اصلا به عنوان تشکر فیزیکی رو ذهنم جا نیفتاده!!!
    باور کنید خودمم نفهمیدم چی گفتم
    بذارید یه مثال بزنم
    مثلا زنگ میزنم 118 میگم سلام خسته نباشید اصلا و ابدا ذهنم به این سمت نمیره که شخص مورد نظر کار سختی کرده و خسته است
    یجوری به عنوان احترام گذاشتن از کلمه خسته نباشید استفاده میکنم!
    کم کم دارم ترکش میکنم ولی خدایی خیلی سخته : دی

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

جالبه خسته نباشید اصلا به عنوان تشکر فیزیکی رو ذهنم جا نیفتاده!!!
    باور کنید خودمم نفهمیدم چی گفتم
    بذارید یه مثال بزنم
    مثلا زنگ میزنم 118 میگم سلام خسته نباشید اصلا و ابدا ذهنم به این سمت نمیره که شخص مورد نظر کار سختی کرده و خسته است
    یجوری به عنوان احترام گذاشتن از کلمه خسته نباشید استفاده میکنم!
    کم کم دارم ترکش میکنم ولی خدایی خیلی سخته : دی

به نظر من استفاده از خسته نباشید ایرادی نداری برای مثال شما از یه نفر میپرسی « خوبی ؟ » اونم اگه بگه « خوبم » یعنی واقعا خوبه؟
    تو یه سری احوال پرسی ها نباید اینقدر حساسیت به خرج داد حالا ما دقیقا نمیدونیم فلانی خسته است یا نه ولی برای احترام این کلمه رو میگیم یه جورایی مثل « خدا قوته » .

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی که قصد داره تو دانشگاه درس بخونه، باید روابط اجتماعیش با هم کلاسی ها تا چه حد باشه؟
    امروز دانشگاه رفتم با پسرا گرم گرفتم که مثلا اجتماعی باشم!! امروز با سه نفر رفتیم بیرون، یکیشون سیگار آوردن بیرون گفت شما نمی کشید؟ گفتم نه!! یهو دیدم یکی دیگه از پسرا سیگار آوردن بیرون!! آقا منو میگی از بیرون دانشگاه تا خود دانشگاه من زیاد باهاشون حرف نزدم رفتیم داخل تونستم یجوری از دستشون فرار کنم! بعد رفتم پیش اون پسره سومی ولی تصمیم گرفتم از اون سومی هم فاصله بگیرم چون ممکنه مثل من نباشه که بخواد از اونا فاصله بگیره (این سه نفر از قبل همدیگرو نمی شناختن!)
    تو راهرو یکی از اون 2نفر از اول امروز بهم هی دستور میده که وسایل هاش رو براش بیارم 2نفر اومد بالا گفتن وسایل های ما رو آوردی منم با قاطعیت گفتم نه خودتون برید بیارید! بعد رفتم تو کلاس! نشستم جلو کنار پسر سومی و دیگه به عقب برنگشتم با بغل دستیم هم کم صحبت کردم!!
    این برام تجربه شد که همون اول تا کسی رو نشناختم باهاش گرم نگریم و رفتاری که تمایلم رو به دوستی نشون میده!!
    تصمیم دارم کلا رفاقت رو تعطیل کنم و با بچه های مثبت دانشگاه هم در حد ضرورت دوستی کنم.
    من آدم قاطعی نیستم ولی امروز رفتار های قاطعانه انجام دادم چون اگه اینطوری نمیکردم ممکن بود تا آخر ترم/دانشگاه روم سوار بشن یا هر چیز دیگه ای!
    به نظرتون تصمیم خوبی گرفتم؟

موقع برگشت از دانشگاه به خونه. به خودم میگفتم چرا پیام نور نرفتم!! حداقل اون کلاس زیاد نداره (الان غیر انتفاعی میرم رشته حسابداری که از شانس من پسراش تا الان همه منفی بودن!)
    موقع برگشت با این حرف به خودم روحیه میدادم "مثه یه جنگجو، بدون ترس بجنگ!"

پ.ن: گیر ندین که چرا هفته اول رفتم دانشگاه :دي
    Last edited by Iloveu-ALL; 22-09-2014 at 21:35.

11. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی که قصد داره تو دانشگاه درس بخونه، باید روابط اجتماعیش با هم کلاسی ها تا چه حد باشه؟
    امروز دانشگاه رفتم با پسرا گرم گرفتم که مثلا اجتماعی باشم!! امروز با سه نفر رفتیم بیرون، یکیشون سیگار آوردن بیرون گفت شما نمی کشید؟ گفتم نه!! یهو دیدم یکی دیگه از پسرا سیگار آوردن بیرون!! آقا منو میگی از بیرون دانشگاه تا خود دانشگاه من زیاد باهاشون حرف نزدم رفتیم داخل تونستم یجوری از دستشون فرار کنم! بعد رفتم پیش اون پسره سومی ولی تصمیم گرفتم از اون سومی هم فاصله بگیرم چون ممکنه مثل من نباشه که بخواد از اونا فاصله بگیره (این سه نفر از قبل همدیگرو نمی شناختن!)
    تو راهرو یکی از اون 2نفر از اول امروز بهم هی دستور میده که وسایل هاش رو براش بیارم 2نفر اومد بالا گفتن وسایل های ما رو آوردی منم با قاطعیت گفتم نه خودتون برید بیارید! بعد رفتم تو کلاس! نشستم جلو کنار پسر سومی و دیگه به عقب برنگشتم با بغل دستیم هم کم صحبت کردم!!
    این برام تجربه شد که همون اول تا کسی رو نشناختم باهاش گرم نگریم و رفتاری که تمایلم رو به دوستی نشون میده!!
    تصمیم دارم کلا رفاقت رو تعطیل کنم و با بچه های مثبت دانشگاه هم در حد ضرورت دوستی کنم.
    من آدم قاطعی نیستم ولی امروز رفتار های قاطعانه انجام دادم چون اگه اینطوری نمیکردم ممکن بود تا آخر ترم/دانشگاه روم سوار بشن یا هر چیز دیگه ای!

موقع برگشت از دانشگاه به خونه. به خودم میگفتم چرا پیام نور نرفتم!! حداقل اون کلاس زیاد نداره (الان غیر انتفاعی میرم رشته حسابداری که از شانس من پسراش تا الان همه منفی بودن!)

بهترین تصمیم رو گرفتی علی جان،
    یه توصیه بهت میکنم تو هر مقطع سنی و تحصیلی اگه رعایتش کنی حتما موفق میشی شک نکن:

خوبی داشتن رفیق به دو چیزه:
    تعداد کم - اخلاق و رفتار خوب دوست

یعنی شما اگر یه دوست داری این یکی بشه دوتا اطمینان داشته باشه ۲۰ درصده ممکنه منفعت باشه و بقیه اش ضرره. اون بیست درصد هم در صورتی که دوست نه مثبت باشه، نه ! اخلاق و رفتارش به رفتار خودت بخوره. من یه آشنایی داشتم تو درسش تجدید شده بود، خدا شاهده این جمله رو بهم گفت:

« هر چی اومد سرم از رفیق بازی اومد »

حال دیگه خود دانی.

ورودتم به دانشگاه تبریک میگم. صفری بودن خوش بگذره : دی

13. 3 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام دوستان

برعکس ادم تا با کسی گرم نگیره نمیتونه بشناستش . البته حد گرما رو هم توجه داشته باش زیاد باهاشون گرم نشو . در همین حد که فقط بشناسیشون .
    این که یک نفر بچه خوب و مثبتیه یا منفی ، چند درجه هم که باهاش گرم بشی معلوم میشه . پس اگه به نظرت دوست خوبی بود دما رو ببر بالاتر و باهاش بجوش ولی اگه دیدی بدردت نمیخوره باهاش مثل یخ رفتار کن .

دانشگاه من بدبخت جایی که بود که چیزی به اسم دوست وجود نداشت . همه فقط اسمشون دوست بود . البته بعضی ها خوب بودن انصافا و معرفت داشتن . اما اکثرا جوری بودن که میدیدی چند ترمه که دارن با هم میچرخن به اصطلاح با هم best friend شدن اما واسه یه حل تمرین زیر اب هم رو میزدن و از هم متنفر میشدن .

به نظرم کار خوبی کردی که دیگه باهاشون گرم نگرفتی . اما اینکه بخوای حتی با بچه مثبتها هم فقط در حد ضرورت دوست باشی خوب نیست . دوست ها تو دانشگاه خیلی بدرد میخورن .
    کسایی رو پیدا کن که با معرفت باشن . البته خودت هم باید معرفت به خرج بدی (برعکس خود من که زیاد نمیتونم معرفت خرج کنم) . خوب دقت کن ، معرفت . نه اینکه طرف یه چیز غیر معقول ازت بخواد و مجبور بشی اون کار رو انجام بدی رو حساب معرفت و در واقع رو در وایسی . چون هستن کسایی که فقط به چشم سو استفاده ازت نگاه میکنن . پس در انتخاب این افراد دقت کن .

15. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان

تجربه نشون داده توی دانشگاه دوستی (معمولی) و صمیمی شدن با دخترا مفید تره (از نظره موفقیت درسی...)
    توی جزوه ، توی تقلب ، تو همه چی معرفتشون از پسرا بهتره ....
    دوست پسر برای همون که باهاش سیگار بکشی خوبه ...
    دخترا فقط یه بدی دارند! (مسایل عشقی و خیانت و این حرفا ...)

17. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •