اول شهريور تستهاى اين تاپيك ديدن داره ، سرعتها محدود به ٥١٢ كه به خاطر زيادبودن مشترك ايرانسل پايينتر از رايتل خواهد بود، هر گيگ اضافه اينترنت موبايل هم طبق مصوبه رگلاتورى ١٠٠٠٠ تومن .
اول شهريور تستهاى اين تاپيك ديدن داره ، سرعتها محدود به ٥١٢ كه به خاطر زيادبودن مشترك ايرانسل پايينتر از رايتل خواهد بود، هر گيگ اضافه اينترنت موبايل هم طبق مصوبه رگلاتورى ١٠٠٠٠ تومن .
اين پست مربوط به تاپيك ايرانسل بود![]()
من نگفتم برای خودش نداره!
گفتم وقتی 3g همراه اول با تعداد مشترکین زیادی که داره ،راه افتاد باید دید میتونه سرعت بالایی رو تامین کنه؟
من فکر میکنم ((البته شاید هم اشتباه میکنم)) که رایتل با تعداد مشترکین کمتر ساپورت بهتری یا حداقل در حد همراه اول یا ایرانسل در زمینه 3g خواهد داشت چون دوتا اپراتور دیگه (همراه اول و ایرانسل) مشترکین به مراتب بیشتری دارند و خب وقتی مصرف کننده بیشتر بشه سرعت پایین میاد
پستی هم که ارسال کردم بیان همین امر بود که به سرعتهای ایرانسل در حالت ازمایشی نباید دلخوش کرد(به همین دلیل)
رایتل یه شرکت کاملا نوپاست. اپراتورهای نوپا هم معمولا تا بخوان جا بیافتن زمان میبره. یادتون بیاد سر پوشش همراه اول و ایرانسل چی کشیدیم... پیر شدیم تا پوشش سراسری بشه! هنوزم پوششون کامل نیست!یادمه اون موقع که ایرانسل میخواست گسترش بده خودشو، سازمان تنظیم مقررات رادیویی پیشنهاد داد که هر دو اشتراکی از دکل همراه اول استفاده کنن تا هم پوشش ایرانسل سریع سراسری بشه، هم پا به پای هم پوششون زیاد بشه، هم این که دیگه شاهد این همه دکل پر از ضرر BTS در سطح شهرها و روستاها و مناطق بکر و طبیعی نباشیم! ولی همراه اول ناز کرد و عملا نذاشت این اتفاق بیافته. حالا باز خوبه برای رایتل موافقت کردن (البته چاره ای نداشتن! فرض کنید رایتل میخواست سراسر کشور دکل های خودشو بزنه!!!
چی میشد!!!!!)
الآن شماها از کجا میدونید رایتل همینجوری میمونه؟ اگر اینجور بمونه که ورشکسته میشه سه سوت! حساب کنید که همراه اول و ایرانسل که این همه مشترک دارن در کنار رایتل میان 3g عرضه میکنن. خب مردم که خل نیستن وقتی ایرانسل یا همراه اول دارن برن رایتل هم بخرن. اونم سیمکارتی که پوشش ملی نداره و از اپراتورهای دیگه به عنوان رومینگ استفاده میکنه!اونایی هم که میخوان خط بگیرن میرن همون ایرانسل و همراه اول رو میخرن که قیمتش از رایتل بعضا بهتره.
من احتمال میدم بعد از یه مدت رایتل میشه انحصار نسل 4البته عقل اینجور حکم میکنه. وگرنه بدتر از تالیا سرش میاد!
Last edited by DariushGreat; 19-08-2014 at 15:46.
مشکل رایتل حماقت بیش از اندازه مسولاش هست شرکتی که هزار تا مشکل داره توی چند ماه اخیر فقط وقت و هزینه اش رو گذاشته رو تبلیغات. فقط چند ده میلیارد توی تبلیغات تلویزیونی ایام جام جهانی هزینه کرد دیگه بقیه اش بماند
این کارا تنها یه معنی میده ورشکستگی. دقیقا همون کاری که بانک هایی که مشکل دارند و نقدینگیشون کمه انجام میدن شروع می کنند به تبلیغات گسترده و دادن سودهای 45-50 درصد. مطمئن باشید اگه باز هم دولت به دادش نرسه بلایی صدبرابر بدتر از تالیا سرش میاد
طبق گفته های وزیر هم دوران انحصار طلبی تکنلوژی هم گذشته و دیگه قرار نیست به هیچ اپراتوری بخاطر اوردن تکنولوژی جدید انحصار بدن. همین الان تکنولوژی های نسل 3و 4 رو باهم به ایرانسل دادن. تازه قراره نسل 4 رو هم به شرکت های اینترنتی و وایمکس
هم بدن که خبرهاش تا مهر میاد.
مشکل رایتل نبود شریک خارجیه، ایرانسل پشتش به ام تی ان گرمه از نظر تکنولوژی.
مثل ترکیه که اپراتور تل سیم با وودافون ادغام شد رایتل هم باید با یک اپراتور خارجی درست و حسابی ادغام بشه تا بتونه رقابت کنه.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
خب... ابهاماتمون برطرف شد!
ولی دلم میسوزه برای شرکتش... میتونست خیلی خوب کار کنهولی نامردا نذاشتن...
![]()
رایتل برای تامین اجتماعیه و چون سال پیش بخور بخورهای تامین اجتماعی رو شد رایتل در ادامه پوشش به مشکل خورد .و هزینه ها براش تامین نشد .!!!!
اما اینکه بگیم ورشکسته شده خیلی قضاوت سریع می باشد . رایتل الان داره دکل هاشو تا اونجایی که من می دونم نصب می کنه ولی خیلی کند این کار رو انجام میده !!!! مشتریشم جمع کرده !!! در مورد ایرانسل هم اگه از حالت تست در بیاد و قرار باشه مثل وایمکسش بشه که اصلا بعید هم نیست من ترجیح میدم جایی باشم که سرعت بهتری رو بده تا اینکه به اسم 2 مگ بهم ربعشم ندن!!!
در کل هم رقابتی شدن اپراتور ها به نفع مصرف کنندست البته به شرط رقابتی شدن !!!!!!!!
چون در این کشور رقابت وجود نداره!!! اول شهریور هم چند جا راه میوفته وکلی هم سرعت به ملت میدن بعد هم تا اخر سال و 22 بهمن و...اینا که سراسری شد و 40 تا 50 میلیون سیم کارت رو به نت وصل کردن اون مقع این 150 گیگ پهنا باند کلی کشور هم کفاف نمیده ولو اینکه همین الانم این رقم فاجعست!!!! در مقایسه با همسایه ها فقط !!!!
به امید روزهایی که به ما مردم ...من و شما همشون احترام بگذارند !!!
سلام الان قیمت سیم اعتباری رایتل چنده؟ می خوام از نمایندگی بخرم مدارک چی می خواد؟
راستی سرعت اینترنت رو خودمون میتونیم انتخاب کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)