تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 229 از 461 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بچه ها اصلا نمیتونم درس بخونم تمرکز داشته باشم
    دلشوره ثبتنام دارم و مشکلم
    اگه مشکلم حل میشد خیالم راحت بود

---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------

اینجا دختر نیست؟ چرا همه پسرننننننن

عزيز من دخترم
    ----------------------------------
    امروز صبح شيمی پيش يک رو که روش مسلطم دوره کردم کلی وقت طول کشيد نميدونم چرا با اينکه شيم رو يادم بود دوره کردنش زمان زيادی ميبره
    ----------------------------------
    تمامی هفته ی آينده رو امتحان ترم داريم و هنوز چند تا از امتحانای ترم رو نداديم
    مجبورم زبان رو سفيد بذارم و گسسته رو نصفه و تحليلی يکی دو تا بحلم
    متأسفانه تمامی هفته ی آينده رو امتحان ترم داريم
    چه جوری ميتونم پايه هام رو مرور کنم و بخش هاييش رو که نرسيدم بخونم؟!!!!
    ---------------------------------------------
    من آخرش نفهميدم که چه جوری ميشه 16 ساعت درس خوند
    اگه زمان خواب و استراحت (هر 1/5 پانزده دقيقه استراحت) و غذا خوردن رو از شبانه روز کم کنيم عدد کمتری بدست مياد!
    يعنی اين افراده از خوابشون ميزنند؟
    -------------------------------------------
    نميدونم چرا اکثرا" نقش استعداد رو مهم ميدونند
    من پيش روانشناس تست ای کيو دادم 135 شده اما از خيلی از کسانی که آی کيوی کمتر دارند عقب ترم!!!
    و خيلی از دبيرايی که از ابتدايی تا الا" داشتم بر اين تست صحه گذشتند

2. این کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

چه خوب یه دختر هست
    شما سال اولتونه؟

اره 16 ساعت غیرمنطقیه
    ذهن ادم خسته میشه خوب
    تازه مخصوصا کسائی که مدرسه میرن
    من تا 10 ساعت تونستم درس بخونم بیشتر دیگه نمیتونم

4. این کاربر از sanijoon92 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pink oak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    in sky

پيش فرض

شما اگه روزی 6 ساعت بخوابین و 1 ساعت واسه نهار و شام. و 1 ساعت هم بین درساتون استراحت کنین میتونین روزی 16 ساعت درس بخونین.البته اگه فس مختون در نرفتبه نظر من این همه خر خونی لازم نیست روزی 10 ساعت خیلی عاااااااالیه.من دخترم پارسال کنکور دادم

6. 3 کاربر از pink oak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

راستی میشه برای من بگین اموزش دیف رمزینه
    چه جوریه ؟ میگن مثل کتاب بهمن بازرگانیه
    اگه مثل اون توضیح داده باشه فکر کنم خیلی خوب میشه فهمید چون من شیمی 2 هیچی بلد نبودم با بازرگان فهمیدم

بعد این 2 جلد کتابش اموزش فقط مشتق و انتگراله؟؟ چیزی ریاضیات پایه نداره؟ مثلا تابع و دامنه و لگاریتم

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

راستی میشه برای من بگین اموزش دیف رمزینه
    چه جوریه ؟ میگن مثل کتاب بهمن بازرگانیه
    اگه مثل اون توضیح داده باشه فکر کنم خیلی خوب میشه فهمید چون من شیمی 2 هیچی بلد نبودم با بازرگان فهمیدم

بعد این 2 جلد کتابش اموزش فقط مشتق و انتگراله؟؟ چیزی ریاضیات پایه نداره؟ مثلا تابع و دامنه و لگاریتم
    من چاپ جدیدش رو دیدم شبیه بازرگانی هست نه پایه رو نیاورده ولی پیش رو مفصل توضیح داده خوب اشاراتی هم به پایه داشته ولی مستقیم نیاورده تا جایی که من دیدم!

9. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

تمامی هفته ی آينده رو امتحان ترم داريم و هنوز چند تا از امتحانای ترم رو نداديم
    مجبورم زبان رو سفيد بذارم و گسسته رو نصفه و تحليلی يکی دو تا بحلم
    متأسفانه تمامی هفته ی آينده رو امتحان ترم داريم
    چه جوری ميتونم پايه هام رو مرور کنم و بخش هاييش رو که نرسيدم بخونم؟!!!!
    ---------------------------------------------
    من آخرش نفهميدم که چه جوری ميشه 16 ساعت درس خوند
    اگه زمان خواب و استراحت (هر 1/5 پانزده دقيقه استراحت) و غذا خوردن رو از شبانه روز کم کنيم عدد کمتری بدست مياد!
    يعنی اين افراده از خوابشون ميزنند؟
    -------------------------------------------
    نميدونم چرا اکثرا" نقش استعداد رو مهم ميدونند
    من پيش روانشناس تست ای کيو دادم 135 شده اما از خيلی از کسانی که آی کيوی کمتر دارند عقب ترم!!!
    و خيلی از دبيرايی که از ابتدايی تا الا" داشتم بر اين تست صحه گذشتند

برنامه کانون که میرفتیم این طوری بود که توی امتحانا پیش دانشگاهی فقط پیش دانشگاهی رو میخوندیم تا مسلط بشیم. پیش یک رو که کامل مسلط باشین میمونه پیش 2 و پایه. پایه رو توی عید میخوندیم. پیش یک رو هم باز توی عید مرور میکردیم. پیش 2 هم توی اردیبهشت میخوندیم.
    فعلا اگه پیش یک رو برا امتحانا بخونید هم امتحانا نمرتون خوب میشه هم برا کنکور هم مقداری از مبحث ها رو خوندین. و با یه تیر دو نشون زدین...
    همکلاسی من تا سال سوم یه دانش آموز معمولی بود بعد پیش دانشگاهی این قدر خوند شد دو رقمی کنکور! سال پیش دانشگاهی عادت داده بود خودشو به کم خوابیدن و 4 تا 5 ساعت بیشتر نمیخوابید. ساعت 22 شب میخوابید. ساعت 4 یا 3 صبح بلند میشد تست میزد! بعد ساعت 7 میومد مدرسه تا یک (اگه کلاس تست و ... هم داشتیم که تا 3 طول میکشید) مدرسه تموم میشد تو راه ساندویچ میخورد که میاد خونه وقتش هدر نره مینشست پای درس دوباره تا 11 شب!اینو خودش میگفت و هفته ای راحت 70 ساعت میخوند. یک ماه مونده به کنکور هفته ای 90 ساعت میخوند. رتبش دو رقمی شد اما من اگه سرم رو هم میزدن حاضر نبودم این طوری درس بخونم و زندگی کنم! اصلا اگه کم میخوابیدم یا بعد کلاس کمی استراحت نمیکردم سردرد میگرفتم! اون کلا کم خواب شده بود! به هر حال عجیب غریب بود!
    استعداد چندان اهمیتی نداره! تلاش و پشتکار و اراده مهمه! استعداد کمی کمک کننده است! اما نباشه هم با موردهای قبلی میشه جبرانش کرد! اما برعکسش امکان پذیر نیست!

بهانه ها الکی نیارین! کامیپوتر و اینترنت و ... رو بذارید کنار. روی درس تمرکز کنید.
    ..............
    شاید الان فکر کنید خیلی مونده تا کنکور. ولی چشم به هم بزنید عید شده. بعدش اردیبهشت خیلی سریع میگذره. خرداد میشه میبینید خیلی درسها مونده! خوندین یادتون رفته! نخوندین هنوز! و ... بعد تیر میشه و تا میاید به خودتون بجنبید صبح کنکور شده میرید سر جلسه فرم نظر خواهی پر میکنید و ساعت 8 سوال ادبیات رو شروع میکنید تا حدودا 12 و میاید خونه!
    به این فکر کنید که چه بخواید چه نخواید چند ماه دیگه میرید سر جلسه کنکور و سوال باید حل کنید. الان از وقتتون استفاده کنید و طوری درس بخونید و برنامه ریزی کنید که وقتی نتیجه کنکور اومد پشیمون نشید که چرا فلان کار رو نکردید. یا صبح کنکور بدونید هر کاری میشده انجام دادید و دیگه استرس نداشته باشید و با آرامش برسد سر جلسه.
    زمان خیلی سریع میگذره. به قول انیشتین زمان نسبیه و فعلا برای شما سریع میگذره ولی شما متوجه نمیشید! کاری به بقیه نداشته باشین که رتبه یک چیکار کرد و فلانی چیکار کرد الکی وارد حاشیه نشید کار خودتونو بکنید. با خودتون رقابت کنید و خودتونو قوی تر کنید. از زمانتون درست استفاده کنید که بعدا پشیمون نشید.
    کامپیوتر و ... رو بذارید کنار و تو نت کمتر بیاید اگه میخواید یه دانشگاه خوب و رشته ای که دوست دارین قبول شین. میخواید چهار تا کتاب بخونید و یاد بگیرید و تست بزنید! موشک که نمیخواید هوا کنید این قدر سوال میپرسین!
    به هر حال. قدر زمانتون رو بدونید.
    موفق باشید.

11. این کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مرسی فعلا شبتون بخیر دوستای گلم

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------

بهونه نیست جدی مشکل دارم بلاتکلیفم تو این 2 3 هفته ببینم حل میشه یا نه
    فعلا عمومیارو میخونم

من دیگه برمممم بای

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

9

چه خوب یه دختر هست
    شما سال اولتونه؟

اره 16 ساعت غیرمنطقیه
    ذهن ادم خسته میشه خوب

صحبت سر کيفيت نيست سر امکان هست

برنامه کانون که میرفتیم این طوری بود که توی امتحانا پیش دانشگاهی فقط پیش دانشگاهی رو میخوندیم تا مسلط بشیم. پیش یک رو که کامل مسلط باشین میمونه پیش 2 و پایه. پایه رو توی عید میخوندیم. پیش یک رو هم باز توی عید مرور میکردیم. پیش 2 هم توی اردیبهشت میخوندیم.
    فعلا اگه پیش یک رو برا امتحانا بخونید هم امتحانا نمرتون خوب میشه هم برا کنکور هم مقداری از مبحث ها رو خوندین. و با یه تیر دو نشون زدین...
    همکلاسی من تا سال سوم یه دانش آموز معمولی بود بعد پیش دانشگاهی این قدر خوند شد دو رقمی کنکور! سال پیش دانشگاهی عادت داده بود خودشو به کم خوابیدن و 4 تا 5 ساعت بیشتر نمیخوابید. ساعت 22 شب میخوابید. ساعت 4 یا 3 صبح بلند میشد تست میزد! بعد ساعت 7 میومد مدرسه تا یک (اگه کلاس تست و ... هم داشتیم که تا 3 طول میکشید) مدرسه تموم میشد تو راه ساندویچ میخورد که میاد خونه وقتش هدر نره مینشست پای درس دوباره تا 11 شب!اینو خودش میگفت و هفته ای راحت 70 ساعت میخوند. یک ماه مونده به کنکور هفته ای 90 ساعت میخوند. رتبش دو رقمی شد اما من اگه سرم رو هم میزدن حاضر نبودم این طوری درس بخونم و زندگی کنم! اصلا اگه کم میخوابیدم یا بعد کلاس کمی استراحت نمیکردم سردرد میگرفتم! اون کلا کم خواب شده بود! به هر حال عجیب غریب بود!
    استعداد چندان اهمیتی نداره! تلاش و پشتکار و اراده مهمه! استعداد کمی کمک کننده است! اما نباشه هم با موردهای قبلی میشه جبرانش کرد! اما برعکسش امکان پذیر نیست!

اگر مدرسه نرم ميتونم 13 ساعت مطالعه داشته باشم از خواب و خوراکم هم نزنم
    من هم ميگرن دارم و هم از داروهای کورتون استفاده ميکنم شايد برای همين هست که پس و پيش کردن خواب برام واقعا" سخت هست و بازده ام رو پايين مياره
    پ ن: داروهای کورتون خواب آور اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا مشکلت چیه خواهر؟

اره 16 ساعت غیرمنطقیه
    ذهن ادم خسته میشه خوب
    به مقدار ساعت مطالعه نیس،کیفیت مطالعه خیلی مهمتره
    شما هرچقد خودتو محدود کنی که باید n ساعت درس بخونی،بدتره
    البته نباید یه پشت کنکوری از روزی 8 ساعتم کمتر بخونه
    اصلا 8 ساعت خواب،8 ساعت درس و 8 ساعتم تفریح که تا جایی که امکان داره تو سال کنکور از تفریح کاسته و به ساعات درس اضافه میکنیم
    Last edited by alone one; 13-01-2012 at 05:56.

15. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

عزيزاني كه انقد خوب مشاوره ميدن يكي بياد به من بگه من براي دارو سازي سراسري يا حتي پيام نورش بايد چه رتبه اي بيارم ؟
    پليز يكي كمك كنه كه ميخوام عجيب بجنگم واسش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •