سلام.
سپاسگزارم. لطفا منبع را نیز قید کنید.
![]()
بله
خير
سلام.
سپاسگزارم. لطفا منبع را نیز قید کنید.
![]()
سلام.
درسته، قبول دارم یکسری بحثها میشه که شاید بشه «سرمربی نشدن» کلمنته رو از اونها استخراج کرد. ولی من میگم مشکلات کمی احتمالا بر سر شرایط قرارداد پدیدار شده که بزودی حل خواهد شد.
خیالتون راحت، کلمنته سرمربی خواهد شد؛ ولی مسئله اینجاست که حق تیم ملی ما و استعداد بازیکنانمان، بسیار بیشتر از مردیست که در 22 سال گذشته - که فوتبال در آن تغییرات بسیاری کرده - به هیچ جامی دست نیافته.
از گزینههایی که مطرح شدن، خیلی دوست داشتم دیدیه دشام گزینه نهایی بشه. چون موفقیتهاش خیلی بیشتر و بهتر بودن.
پیروز و شادکام باشید.![]()
کجایید ای طرفداران طرفداران که پرسپلیس ترکید !!!!!
(من هیچ طرفی هستم)
بی خیال بابا ...
مگه می رسی فوتبال هم نگاه کنی ؟؟؟
![]()
نه بابا دلت خوشه
رادیو دفتر روشن بود بی اختیار شنیدم
ولی جالب بود برام
تبریک به جامعه داوری که همچین داورهای با استعدادی رو تربیت میکنه .
عجب قشر مظلومی هستند این داورها...بمیرم براشون .
Last edited by m_r1986; 10-02-2008 at 17:44.
کاش نیمه دوم رو هم می دیدی بعد این تاپیک رو میزدی![]()
باخت استقلال رو تبریک میگم !![]()
پیدا کنید پرتغال فروش رو...
تابناك:
كلمنته سر مربیگری ایران را پذیرفت
تاج نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال اعلام كرد كلمنته سرمربیگری تیم ملی كشورمان را پذیرفت .
به گزارش شبكه خبر ، مهدی تاج نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال گفت : مدیر برنامه های خاویر كلمنته صبح امروز در تماس تلفنی با فدراسیون فوتبال اعلام كرد این مربی اسپانیایی هدایت تیم ملی ایران را قبول كرده است .
مهدی تاج افزود : حالا ما منتظریم كلمنته تا فردا قرارداد رسمی سرمربیگری تیم ملی ایران را كه به همراه برده است امضا و به فدراسیون فوتبال ارسال كند.
وی ادامه داد : كلمنته فرد با هوشی است و فرصت هدایت تیم ملی بزرگی چون ایران را از دست نخواهد داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)