افزایش فشار به بارسا با رساندن احتمالی فاصله به سیزده
رئال مادرید ، فشار را روی بارسلونا به اوج خود رسانده است . پس از برد برابر راسینگ ، فاصله در جدول لالیگا با کاتالان ها به 13 امتیاز رسیده که رکورد فوق العاده ایست .
حالا همه چیز به تیم گواردیولا بستگی دارد . بازی با والنسیا برای بارسا آسان نخواهد بود .. فشاری هم که حس می کنند می تواند استرسشان را به حداکثر برساند .
......................
تونیو :" لالیگا در دستان رئال است "
تونیو رودریگز ، گلر راسینگ در مورد اختلاف رئال و بارسا در لالیگا صحبت کرد و گفت که قهرمانی " در دستان " رئال است .
دروازه بان راسینگ گفت :" ده امتیاز فاصله است که امشب به سیزده رسید . لالیگا در دستشان است . دست مورینیوست . آنها آرام نمی گیرند و بی خیال نمی شوند . نمی دانم که کدام بهتر هستند . رئال و بارسا متفاوت هستند اما بالاتر از بقیه قرار دارند . رئال مادرید با ثبات تر از بارسلونا بوده است . "
در مورد بازی با رئال گفت :" آنها در همه لحظه ها راحت بوند . موقعیت های زیادی داشتند . فاصله دو تیم نجومی بود . "
............................
رائول 400 تایی شد
رائول به تاریخ پیوست . در دقیقه 10 نیمه اول بازی شالکه و ولفسبورگ ، کاپیتان اسبق رئال مادرید ، گل اول تیمش را زد .
بدین ترتیب رائول شمار گلهایش در بازیهای رسمی را به عدد 400 رساند . او روی ارسال ماتیپ ، توپ رذا گرفت و گلزنی کرد . او 323 گل در رئال زده ، 44 ت ادر تیم ملی اسپانیا و 33 تا در دو فصل در گلزن کرشن .
..................................
دی ماریا :"برگشتم ، گل زدم مصدوم شدم و تیم برد "
آنخل دی ماریا پس از برد برابر راسینگ با رئال مادرید تی وی صحبت کرد .
بازی چطور بود ؟
از همه نظر خوشحالم . پس از مدتها به زمین برگشتم ، گل زدم و تیم برد .
مورینیو گفت که می توانسته برابر لوانته بازی کنی ، چرا کمی بیشتر طول کشید ؟
می توانستم برابر لوانته باشم اما بنا شد که یک هفته بیشتر با هم تیمی ها تمرین کنم .
یک گل هم زدی ...
خب ، سعی کردم و جواب داد . دیدم که کریم حرکت می کند و این کارش قضا را برای من باز کرد و شوت زدم . فکر نمی کردم این قدر بلند بشود .
هیچ گلی نخوردید . مهم است که بالاخره در برنابئو دروازه تان باز نشد ؟
ما باید خوب عمل کنیم . این بازی هم سعی کردیم که در همه جهات توپ را حفظ کنید .
در رختکن در مورد فاصله سیزده امتیازی بارسا حرف زدید ؟
نه ، ما فقط به خودمان فکر می کنیم . سه امتیاز دیگر کسب کردیم و لالیگا را دور نکردیم .
حالا نوبت چمپیونزلیگ است ، از زسکا بیشتر می ترسید یا سرما ؟
مشکل خواهد بود . باید با شرایط عادت کنیم و نتیجه خوبی بگیریم .
........................
رئال به همه تیمهای لالیگا در این فصل گل زده است
روز شنبه ، رئال مادرید یک دوره کامل را با برد برابر راسینگ کامل کرد . رئال مادرید به استثنای بازی با بارسلونا ، همه تیمهای لالیگا را در این فصل شکست داده است . در واقع تیم از 19 بازی اخیر ، 18 تا را برده و فقط سه امتیاز را به کاتالان ها داده است .
در واقع به جز تیم گواردیولا ، رئال مادرید همه حریفان را یک به یک شکست داده است . کسب 54 امتیاز از 57 امتیاز اخیر در لالیگا ، در نوع خود شایسته تحسین به نظر می رسد .
تیم مورینیو در این فصل به هر کدام از تیمهای لالیگا ، حداقل یک گل را هم زده است که آمار جالبی به نظر می رسد .