تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 320 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به قول ژاپنی ها اگه بلایی نازل نشه رئال قهرمان لالیگا میشه چون هم فاصله خیلی زیادی ایجاد کرده و هم اینکه احتمال امتیاز از دست دادن بارسلونا خیلی زیاده.(با این همه بازیکن مصدوم)

ولی من دوست دارم رئال تو لیگ قهرمانان هم موفق باشه و نسبت به قهرمان شدن رئال خیلی خوش بین هستم چون مورینیو تو این جام هم حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت.وقتی مربی اینتر بود سال اول تو جام قهرمانان خوب نتیجه نگرفت اما سال بعدی اینتر رو قهرمان کرد امیدوارم با رئال هم بتونه این موفقیت رو به دست بیاره کاری که انجام دادنش خیلی سخته اما غیرممکن نیست.

امیدوارم اگه این دفعه هم با بارسلونا افتادیم بازی رفت تو ورزشگاه نیوکمپ باشه خسته شدیم از بس بازی برگشت رو تو نیوکمپ بازی کردیم.

2. 6 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من که به شخصه اصلا خوشم نمیاد تو لیگ قهرمانان دور بعد با بارسا بیفتیم
    البته دلیلم این نیست که احتمال داره ببازیم و حذف بشیم !! نه !
    دوست دارم دور بعد با میلان یا بایرن مونیخ بیفتیم و ببینیم مقابل اونجور تیم رئال چطور بازی میکنه

پ.ن : خدیرا تو اون عکس بالایی چرا اونطوری افتاده !!!

4. 2 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سروش، به نظرم اگه هوادارا اون حمایت اولین روزای حضور خوزه رو ازش داشته باشن و مطبوعات مثلا رئالی اینقدر نامرد بازی در نیارن، خوزه سالها میمونه رئال چون همونطور که گفتی یه تیم ساخته در حد چی!
    این هوادارای برنابئو که ازشون انتظاری نمیره ، توی نظرمه کمپین 1 میلیون امضا ! برای حمایت از مو راه بندازم
    +
    نکته ی نگران کننده ، سرمای مسکو هست /

رئال باید تحت هر شرایطی به زسکا گل بزنه ، حتی اگه نتونه پیروز بشه حداقل تساوی با گل باید بدست بیاره / هرچند رئال مو کابوس حذف بدست این قبیل تیمها رو از بین برده اما اتفاقات غیرمنتظره همیشه رخ میده /

6. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

افزایش فشار به بارسا با رساندن احتمالی فاصله به سیزده

رئال مادرید ، فشار را روی بارسلونا به اوج خود رسانده است . پس از برد برابر راسینگ ، فاصله در جدول لالیگا با کاتالان ها به 13 امتیاز رسیده که رکورد فوق العاده ایست .
    حالا همه چیز به تیم گواردیولا بستگی دارد . بازی با والنسیا برای بارسا آسان نخواهد بود .. فشاری هم که حس می کنند می تواند استرسشان را به حداکثر برساند .
    ......................
    تونیو :" لالیگا در دستان رئال است "

تونیو رودریگز ، گلر راسینگ در مورد اختلاف رئال و بارسا در لالیگا صحبت کرد و گفت که قهرمانی " در دستان " رئال است .
    دروازه بان راسینگ گفت :" ده امتیاز فاصله است که امشب به سیزده رسید . لالیگا در دستشان است . دست مورینیوست . آنها آرام نمی گیرند و بی خیال نمی شوند . نمی دانم که کدام بهتر هستند . رئال و بارسا متفاوت هستند اما بالاتر از بقیه قرار دارند . رئال مادرید با ثبات تر از بارسلونا بوده است . "
    در مورد بازی با رئال گفت :" آنها در همه لحظه ها راحت بوند . موقعیت های زیادی داشتند . فاصله دو تیم نجومی بود . "
    ............................
    رائول 400 تایی شد

رائول به تاریخ پیوست . در دقیقه 10 نیمه اول بازی شالکه و ولفسبورگ ، کاپیتان اسبق رئال مادرید ، گل اول تیمش را زد .
    بدین ترتیب رائول شمار گلهایش در بازیهای رسمی را به عدد 400 رساند . او روی ارسال ماتیپ ، توپ رذا گرفت و گلزنی کرد . او 323 گل در رئال زده ، 44 ت ادر تیم ملی اسپانیا و 33 تا در دو فصل در گلزن کرشن .
    ..................................
    دی ماریا :"برگشتم ، گل زدم مصدوم شدم و تیم برد "

آنخل دی ماریا پس از برد برابر راسینگ با رئال مادرید تی وی صحبت کرد .
    بازی چطور بود ؟
    از همه نظر خوشحالم . پس از مدتها به زمین برگشتم ، گل زدم و تیم برد .

مورینیو گفت که می توانسته برابر لوانته بازی کنی ، چرا کمی بیشتر طول کشید ؟
    می توانستم برابر لوانته باشم اما بنا شد که یک هفته بیشتر با هم تیمی ها تمرین کنم .

یک گل هم زدی ...
    خب ، سعی کردم و جواب داد . دیدم که کریم حرکت می کند و این کارش قضا را برای من باز کرد و شوت زدم . فکر نمی کردم این قدر بلند بشود .

هیچ گلی نخوردید . مهم است که بالاخره در برنابئو دروازه تان باز نشد ؟

ما باید خوب عمل کنیم . این بازی هم سعی کردیم که در همه جهات توپ را حفظ کنید .

در رختکن در مورد فاصله سیزده امتیازی بارسا حرف زدید ؟
    نه ، ما فقط به خودمان فکر می کنیم . سه امتیاز دیگر کسب کردیم و لالیگا را دور نکردیم .

حالا نوبت چمپیونزلیگ است ، از زسکا بیشتر می ترسید یا سرما ؟

مشکل خواهد بود . باید با شرایط عادت کنیم و نتیجه خوبی بگیریم .

........................
    رئال به همه تیمهای لالیگا در این فصل گل زده است

روز شنبه ، رئال مادرید یک دوره کامل را با برد برابر راسینگ کامل کرد . رئال مادرید به استثنای بازی با بارسلونا ، همه تیمهای لالیگا را در این فصل شکست داده است . در واقع تیم از 19 بازی اخیر ، 18 تا را برده و فقط سه امتیاز را به کاتالان ها داده است .
    در واقع به جز تیم گواردیولا ، رئال مادرید همه حریفان را یک به یک شکست داده است . کسب 54 امتیاز از 57 امتیاز اخیر در لالیگا ، در نوع خود شایسته تحسین به نظر می رسد .
    تیم مورینیو در این فصل به هر کدام از تیمهای لالیگا ، حداقل یک گل را هم زده است که آمار جالبی به نظر می رسد .

8. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

متاسفانه دی ماریا بازم مصدوم شد!!
    چه شانسیه این آخه؟!
    بعد 1 ماه 30 دقیقه بازی کرد، دوباره مصدوم شد!
    امیدوارم فقط همین بازی لیگ قهرمانان رو از دست داده باشه و به بقیه بازیها برسه...
    اواخر بازی بود که مصدوم شد و رفت بیرون. بعدش که میخواست بیاد داخل زمین داور سوت پایان بازی رو زد که البته بعدش وارد زمین شد و بازیکنها خوش و بش کرد و رفت. فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه. په په هم انگار یه خرده مصدومیت داشته که تعویض شده.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نکته خوب درباره بازی با زسکا : اعضای کادر فنی به غیر کارانکا، فصل 2009-10 با اینتر به مسکو رفتن زمانیکه اینتر با همین زسکا بازی داشت. قطعا" با شرایط اونجا آشنایی بیشتری دارن ولی فکر کنم هوای امسال سردتر باشه.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Goalkeepers: Casillas, Adam and Thomas Mejias.
    Defenders: Arbeloa, Carvalho, Varane, Albiol, Pepe, Coentrão, and Marcelo Ramos.
    Midfielders: Khedira, Xabi Alonso, Ozil, Callejon, Sahin, Granero and Kaka.
    Forwards: Cristiano Ronaldo, Higuain and Benzema.
    Last edited by Majid393; 20-02-2012 at 07:44.

10. 7 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

بازي با زسکا دشوار است اما...

مورينيو: کاملا آماده و با انگيزه ايم

خوزه مورينيو سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا با اشاره به بازي با تيم زسکا مسکو گفت:مي دانيم که بازي در مسکو دشوار خواهد بود اما کاملا آماده و با انگيزه ايم.

وی در کنفرانس خبری بعد از برد 4 بر 0 این تیم مقابل راسینگ سانتاندر گفت: نگاه ما اکنون به لیگ قهرمانان اروپا است. همگی خوشحال هستیم و دو روز فرصت برای استراحت داریم. می دانیم که بازی در مسکو دشوار خواهد بود اما کاملا آماده و با انگیزه ایم.

سرمربی رئال همچنین تأکید کرد: برایمان خیلی مهم است که بازیکنان تا جایی که امکان دارد آماده باشند چون هر سه روز یکبار بازی داریم.
    وی در مورد نتیجه مسابقه با سانتاندر افزود: گل آخر را دوست داشتم اما آنچه بیشتر دوست داشتم کسب سه امتیاز دیگر بود.

مورینیو ادامه داد: دی ماریا ویژگی های خاصی را به تیم داده که قبل از او وجود نداشت. او بازی ما با توپ و در هنگام حمله را متفاوت کرده است. آمادگی او برای ما خیلی مهم است. خدیرا نیز انتخاب بسیار خوبی برای ما است ولی آلتینتوپ هنوز در حال بهبودی است. هیگوآین هفته گذشته را تمرین نکرد اما چون یک بازیکن حرفه ای است خواست که حضور داشته باشد. حضور او روی نیمکت مهم بود چون ما فقط دو مهاجم میانی داشتیم. اگر به او نیاز داشتیم بازی می کرد اما دلیل نداشت که وی را به خطر بیندازیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مصدومان رئال در ديدار مقابل زسکا مسکو

تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا بدون دي‌ماريا راهي مسکو شد تا ديدار رفت از مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا را تجربه کند.

به نقل از آس اسپانیا، کاروان سفید‌های مادرید در برودت ۱۲ درجه‌ زیر صفر مسکو بدون آنخل دی‌ماریا وارد خاک روسیه شد.

دی‌ماریا که پس از دو ماه استراحت و تمرین‌های حساب شده زیر نظر کادر پزشکی این هفته به ترکیب رئال مادرید اضافه شده بود یک گل زد و نقش بسزایی در موفقیت مادرید مقابل راسینگ سانتاندر داشت.

وی در همین دیدار مصدوم و بار دیگر نامش به فهرست بازیکنان در حال استراحت رئال مادرید افزوده شد.

جدا از دی‌ماریا، بازیکنانی چون لاسانا، شاهین و آلتین‌توپ نیز مدت‌ها است که در حال استراحت به سر می‌برند.

پرس: مردان مورينيو شايسته حضور در فينال اند

مديرعامل باشگاه رئال مادريد اسپانيا قهرماني تيم بسکتبال باشگاهش را به همه مردم مادريد تبريک گفت و تصريح کرد: اين شب بزرگ در تاريخ مادريديسمو ثبت شد.

به نقل از رویترز، فلورنتینو پرس پیروزی بسکتبال رئال مادرید مقابل بارسلونا را نشانه برتری تاکتیکی و مهره به مهره نسبت به حریف توصیف کرد و اظهار داشت: برای داشتن چنین شب باشکوهی زحمت زیادی کشیده شده و من تنها وارث این تلاش چندین ساله هستم.

وی افزود: بارسلونا قطب بسکتبال اسپانیا بوده و هست و برای این تیم احترام زیادی قایلم؛ اما این بار ما بودیم که به آنچه شایسته‌اش بودیم دست پیدا کردیم.

فلورنتینو پرس در این نشست خبری با اشاره به لیگ قهرمانان اروپا برای تیم فوتبال باشگاه رئال مادرید مقابل مسکو نیز آرزوی موفقیت کرد و مردان مورینیو را شایسته حضور در فینال لیگ قهرمانان اروپا دانست.

تیم بسکتبال رئال مادرید موفق شد با نتیجه ۹۱ بر ۷۴ از سد بارسلونا بگذرد و بعد از ۱۹ سال قهرمانی در لیگ حرفه‌ای بسکتبال اسپانیا را جشن بگیرد.

کارول ستاره بسکتبال رئال مادرید در این دیدار در ۱۴ دقیقه ۲۲ امتیاز کسب کرد تا رکورد جدیدی را در تاریخ بسکتبال اسپانیا به نام خود ثبت کند.

12. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

بـازی جـام بـاشگـاه هـا رو بـارسـا تـی وی نشـون میـده ؟!
    بـازی سـاعتِ 22 ــه رئـال رو نشـون نمیـدن ، بـازی سـاعت 12 ــه بـارسـا رو نشـون میـدن !
    تـی وی ــه داریـم ؟!

14. 5 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض پرس: این شب بزرگ در تاریخ مادریدیسمو ثبت شد

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه رئال مادرید اسپانیا قهرمانی تیم بسکتبال باشگاهش را به همه مردم مادرید تبریک گفت و تصریح کرد: این شب بزرگ در تاریخ مادریدیسمو ثبت شد. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از رویترز، فلورنتینو پرس پیروزی بسکتبال رئال مادرید مقابل بارسلونا را نشانه برتری تاکتیکی و مهره به مهره نسبت به حریف توصیف کرد و اظهار داشت: برای داشتن چنین شب باشکوهی زحمت زیادی کشیده شده و من تنها وارث این تلاش چندین ساله هستم. وی افزود: بارسلونا قطب بسکتبال اسپانیا بوده و هست و برای این تیم احترام زیادی قایلم؛ اما این بار ما بودیم که به آنچه شایسته‌اش بودیم دست پیدا کردیم. فلورنتینو پرس در این نشست خبری با اشاره به لیگ قهرمانان اروپا برای تیم فوتبال باشگاه رئال مادرید مقابل مسکو نیز آرزوی موفقیت کرد و مردان مورینیو را شایسته حضور در فینال لیگ قهرمانان اروپا دانست. تیم بسکتبال رئال مادرید موفق شد با نتیجه ۹۱ بر ۷۴ از سد بارسلونا بگذرد و بعد از ۱۹ سال قهرمانی در لیگ حرفه‌ای بسکتبال اسپانیا را جشن بگیرد. کارول ستاره بسکتبال رئال مادرید در این دیدار در ۱۴ دقیقه ۲۲ امتیاز کسب کرد تا رکورد جدیدی را در تاریخ بسکتبال اسپانیا به نام خود ثبت کند.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 18:00.

16. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیشب در فینال کوپا د ری بسکتبال اسپانیا، رئال مادرید موفق شد با درخشش Llull و Carroll تیم بسکتبال بارسلونا را با تنتیجه 74-91 شکست دهد. تیم بسکتبال مادرید بعد از 19 سال موفق به کسب این جام شد. سپیدها تمام فینال های کوپا د ری که در بارسلونا برگزار شده است را برده اند.

18. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مورینیو: آینده من هیچ ارتباطی به نتیجه‌گیری در لیگ قهرمانان ندارد

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا در آستانه بازی تیمش مقبال زسکا مسکو گفت: آینده من هیچ ارتباطی به نتیجه‌گیری در لیگ قهرمانان ندارد. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا که در سرمای منفی ۱۲ درجه سانتیگراد تیمش را به مسکو آورده به فکر یک پیروزی قاطعانه در خانه حریف است. وی تصریح کرد: رئال مادرید برای تساوی به روسیه نیامده و هدف ما یک پیروزی قاطعانه در زمین حریف است. بازی حریف را دیده‌ایم و برای مقابله با آن‌ها برنامه ریزی خوبی داریم. مورینیو در خصوص اظهارات اخیر مدیرعامل باشگاه مبنی بر کسب دهمین قهرمانی در اروپا ادامه داد: آینده من هیچ ربطی به نتیجه‌گیری در لیگ قهرمانان اروپا ندارد و من کار خودم را انجام می‌دهم، رسانه‌ها حرف‌های پرس را تحریف کردند و به سود خود تغییر دادند، او از من خواسته تا دهمین قهرمانی در اروپا را کسب کنم اما این شرط تمدید قرارداد من یا مجوز ترک رئال مادرید نیست. رابطه خوبی بین ما است و استرسی در این باره ندارم. رئال مادرید فردا شب میهمان زسکا مسکو روسیه است.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:41.

20. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •