سلام دوست عزیز
من هم کاملا باگفته شما موافق هستم که با این قطعات درجه 2 و 3 چینی و مونتاژ بعضی از برند ها در ایران دیگر دوره لوازم باکیفیت و با دوام به پایان آمده.
با تشکر
![]()
سلام دوست عزیز
من هم کاملا باگفته شما موافق هستم که با این قطعات درجه 2 و 3 چینی و مونتاژ بعضی از برند ها در ایران دیگر دوره لوازم باکیفیت و با دوام به پایان آمده.
با تشکر
![]()
سلام دوست عزیز
من باید خدمت شما عرض کنم که من دائم مسائل مطرح شده اعضاء را در این تاپینگ دنبال میکنم و با وجود راهنمایی شما ودیگر استادان محترم من هم به عنوان یک عضو از راهنمایی شما و دیگر دوستان استفاده میکنم
باتشکر
![]()
من كه همون اولش رفتم چهل و هفت ال جي 5700 رو از بانه 500 كمتر از گارانتي گرفتم تخم مرغ شانسيم هم خوب از آّب در اومد
اونجا تستش كردم مشكل نبود 4 تا عينك و كنترل جادويي هم داشت اما اينترنت نداشتبعدش هم اگه احيانا ايراد پيدا كنه از اون 500 خرجش مي كنم منت گلديرانم نمي كشم
الانم مي خواهم يه سينماي LG HX996TS از بانه بگيرم بازم بدون گارانتي
فقط مشكل فعليم اينه كه تو نت اطلاعات كمي در موردش پيدا كردم دوستان اگه اطلاعاتي دارند عنايت فرمايند
در ضمن بعضي بيمه ها دستگاههاي صوتي تصويري رو بيمه مي كنند اونم با مثلا 50 تومن يا 75 تومن
Last edited by s a j j a d; 08-04-2012 at 11:41.
دوست عزيز ممنون از راهنمائيت . اصلا" هم كه معلوم نيست الجي جشنواره داشته باشه يا نه و با اين اوضاع افزايش قيمت كه بقيه برندها دارن الجي هم شايد ببره بالا.
اگه دوستان كسي قيمت بانه رو داره ممنون ميشم اعلام كنه يا شماره تماس بده. چون اي سايتاي بانه اي مثل بانه ويترين و ماركت و.. قيمت هاشون ك ماشااله از بازار داخل هم بيشترن
یادش بخیر تابستون خرید از بانه خیلی می صرفید ولی الان با این وضعیت دلار و وابستگی کامل بازار بانه به نرخ دلار، دیگه خرید از بازار بانه صرف نمی کنه.
رفیق من با حرف محمد رضا موافقم tv محمد full led هست و نباید این نشت رو داشته باشه و باید گلدیران بیاد رسیدگی کنه ولی tv خوده ما 57000 هست و چون edge-led هست این نشت رو داره که زیادم به چشم نمیاد و منم زیاد روش تمرکز نمی کنم با این که فیلم بازمو کیفیت و این چیزا مهمه
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
رفیق یه شرکتی مثل ال جی نمیاد tv هشا رو بدنام کنه واسه این که نیروی کار توی ایران زیاد بشه و این رو هم بگم کیفیت tv های مونتاژ داخل البته من ال جی رو میدونم با دستگاه های تموم اتوماتیکه چون جز قاب tv که با دو تا پیچ بسته میشه که همینم توی کل دنیا همینه چون قبلش باید tv تست بشه و این مشکلات توی تموم دنیا هست مشکل اصلی اینه بیشتر کشورا گارانتی هاذ قابل پیگیری هستن حتما واستون تعویض می کنن ولی ایران زیاد روش تمرکز ندارن
رفیق چرا نظر رو با بی اطلاع بودن و فقط واسه این که مشکل پیدا کردین میگین عزیه من جنس چینی کجا بوده این ها بارکد داره بار کد بین المللی داره جراتش رو ندارن توی ایران رو مارک های معروف قطعات چینی بندازن پس این نماینده های خارجی که از شرکتاشون میفرستن کشکن یا میان کنترل کنن من که به شخصه تونستم پنل اصلی و اطلاعاتش رو بخونم و فهمیدم که پنل tvایم اصل کره هست.
حالا نمیدونم شما چه مارکی رو از چه کهکشانی سفارش میدین بیارن واستون که آشغال نیست و روش زده
MADE IN ... galaxy
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
رفیق بیمه کنی به نفعته چون خراب بشه باید بندازی دور جنسی که ثبت نشده باشه تعمییر نمی کنن.یعنی توی ایران گمرک نخورده باشه.چون قاچاق محسوب میشه اگه مثلا یه تعمییر گاه واسش پیدا کنی که اونم عمرا باشه
من قبل از افزايش قيمت دلار 47 اينچ5700 رو 1570000 خريدم ولي هنوز هم قيمتها به اندازه افزايش دلار بالا نرفته
اگه یه سر به تاپیک سونی Hx925 بزنین،(من 2ماهه اونجارو دنبال می کنم) متوجه میشین که Full array هام ازین مشکلات عدم توازن نور زیاد دارن.
درضمن گارانتی سونی هم همونطور که دوستان گفتن این موارد رو شامل گارانتی نمیدونه، حتی در بقول ما Full LED ها.
مهدی جون میشه بگی چه ربطی به پست من داشت؟
جریان پیچ یه چیز دیگه بود داشتیم شوخی می کردیم تو صفحات قبل، چرا به من گیر میدی بین این همه آدم آخه؟
بعدم پژو که پژو هست و مال فرانسه فعلا می دونه اینجا چکار کردن با ماشیناش(پژو RD و Roa و...) اما هنوز واسه سود داره قطعه می فروشه به ایران.
LG و شرکتای نوپای کره ای جای خود دارند برادر من
بله ولی قیمت گارانتی هاشونم نجومیه، با دلار 2 هزار تومن آخه یه 2 2 تا 4 تا اگه کنیم میبینیم این شرکتا فقط پول واردات و تبلیغات دارن می گیرن.
پیشنهاد می کنم یه نگاهی به گارانتی های معتبری مثل اتصالات امارات بندازین، ببینین روی یه گوشی 300 دلاری داره 100 تا 150 دلار فقط واسه گارانتی میکشه رو محصولش، خوب براش می صرفه از هر 2 تا گوشی اصلا یکیشم تعویض کنه، اونم تو گوشی که با یه تعمیر حل میشه و تعویض لازم نیست.
Last edited by parham511; 08-04-2012 at 16:54.
مخلصیم مهدی جان
انشااله که درست میشه
امروز رفتم مغازه ای که خریدم گفت میفرسته یکی رو از گلدیران که
انشااله برطرفش کنن
در ضمن دوستان من نمیدونم سونی 929 فول led هست یا نه
ولی اینو میدونم full led نباید نشت نور یا همون light bleeding رو
داشته باشه
من رفتم فروشگاهی که خرید کرده بودم و اونجا یه 98000 بود چک کردم اینطوری نبود
یه نکته جالب هم این دوسته مغازه دارم بهم گفت
کلا 7-8 تا tv تو مغازه بود و ویترینشون هم نیمه خالی بود
میگفت جنس کلا ندارن و اینطور که بوش میاد قیمتها بیشتر هم بالا خواهد
رفت , جالبه که میگفت الان مشتری بیاد همین ها که تو ویترین.داریم رو اگر بخواد بهش میفروشیم
اینطور که من دیدم و شنیدم احتمالا افزایش قیمت بیشتر هم خواهد بود و فک نکنم جشنواره ای در کار باشه?!
متاسفانه هر حرفی که مقامات میزنن دودش فورا باید تو چشم.مصرف کننده ها بره
فک کنم از این به بعد کسی بخواد tv بخره باید یا صنام بگیره یا xvision
چون سال حمایت از تولید ملی و .... هست
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)