تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 364 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه yaldagilda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اصلا غصه این چیزا رو نخورید
    چه با گارانتی بگیرید چه از بانه
    چه سونی
    چه ال جی
    سامسونگ
    همشون یه آشغالن
    باید شانس بیارید اون جنسی که میارید خونه تو پروسه تولید نقصی نداشته باشه
    فقط شانس
    وگرنه رو مخه
    اصولا دیگه دوره ی جنس های با کیفیت گذشته
    سلام دوست عزیز

من هم کاملا باگفته شما موافق هستم که با این قطعات درجه 2 و 3 چینی و مونتاژ بعضی از برند ها در ایران دیگر دوره لوازم باکیفیت و با دوام به پایان آمده.

با تشکر

داره خودمونی میشه yaldagilda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوسته عزیز خوبی ؟ خبری ازت نیست؟
    راستش اگر اون جواب من رو با دقت نگاه کرده بودی متوجه میشدی من هیچ حمایتی حتی همون موقع هم از گلدیران نکردم ، این عین فرمایشات شما بود:

و اینم جواب من به شما:

من که حمایتی از گلدیران و یا تمسخری نسبت به شما نمیبینم؟!
    الانم میگم
    تکنولوژی و کلیت تلوزیون حرف نداره ولی این ایرادی هست که ممکنه پیش بیاد و شرکتی که گارانتی میکنه موظف هست به این موارد رسیدگی کنه
    من از ال جی شکایتی ندارم و اگرم داشته باشم فقط اینه که چرا به نحوه کار گلدیران رسیدگی نمیکنن؟!
    سلام دوست عزیز

من باید خدمت شما عرض کنم که من دائم مسائل مطرح شده اعضاء را در این تاپینگ دنبال میکنم و با وجود راهنمایی شما ودیگر استادان محترم من هم به عنوان یک عضو از راهنمایی شما و دیگر دوستان استفاده میکنم

باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه s a j j a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

من كه همون اولش رفتم چهل و هفت ال جي 5700 رو از بانه 500 كمتر از گارانتي گرفتم تخم مرغ شانسيم هم خوب از آّب در اومد
    اونجا تستش كردم مشكل نبود 4 تا عينك و كنترل جادويي هم داشت اما اينترنت نداشت بعدش هم اگه احيانا ايراد پيدا كنه از اون 500 خرجش مي كنم منت گلديرانم نمي كشم
    الانم مي خواهم يه سينماي LG HX996TS از بانه بگيرم بازم بدون گارانتي
    فقط مشكل فعليم اينه كه تو نت اطلاعات كمي در موردش پيدا كردم دوستان اگه اطلاعاتي دارند عنايت فرمايند
    در ضمن بعضي بيمه ها دستگاههاي صوتي تصويري رو بيمه مي كنند اونم با مثلا 50 تومن يا 75 تومن
    Last edited by s a j j a d; 08-04-2012 at 11:41.

4. این کاربر از s a j j a d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mamad611's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

دوست عزيز ممنون از راهنمائيت . اصلا" هم كه معلوم نيست الجي جشنواره داشته باشه يا نه و با اين اوضاع افزايش قيمت كه بقيه برندها دارن الجي هم شايد ببره بالا.
    اگه دوستان كسي قيمت بانه رو داره ممنون ميشم اعلام كنه يا شماره تماس بده. چون اي سايتاي بانه اي مثل بانه ويترين و ماركت و.. قيمت هاشون ك ماشااله از بازار داخل هم بيشترن

6. این کاربر از mamad611 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزيز ممنون از راهنمائيت . اصلا" هم كه معلوم نيست الجي جشنواره داشته باشه يا نه و با اين اوضاع افزايش قيمت كه بقيه برندها دارن الجي هم شايد ببره بالا.
    اگه دوستان كسي قيمت بانه رو داره ممنون ميشم اعلام كنه يا شماره تماس بده. چون اي سايتاي بانه اي مثل بانه ويترين و ماركت و.. قيمت هاشون ك ماشااله از بازار داخل هم بيشترن
    یادش بخیر تابستون خرید از بانه خیلی می صرفید ولی الان با این وضعیت دلار و وابستگی کامل بازار بانه به نرخ دلار، دیگه خرید از بازار بانه صرف نمی کنه.

8. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوسته عزیز من یکی از دوستام فروشنده و نصاب سونی هست البته بانه ای
    اون میگفت همه تی وی های سونی این ایراد رو دارن
    با توجه به edge led بودن سونی میشه توجیهش کرد
    ولی 98000 full led هست و نباید اینطور باشه
    اگر همه گوشه ها اینطور بود بازم من میگفتم طبیعی هست
    ولی فقط یک گوشه هست و نسبتا هم شدید هستش
    سر فرصت عکسی رو که گرفتم میگذارم تا ببینید چی میگم
    باز برای شما اومدن دیدن ولی برای من حتی زحمت ندادن بیان یه نگاه بکنن

sent from my xperia ray ST18i using tapatalk

رفیق من با حرف محمد رضا موافقم tv محمد full led هست و نباید این نشت رو داشته باشه و باید گلدیران بیاد رسیدگی کنه ولی tv خوده ما 57000 هست و چون edge-led هست این نشت رو داره که زیادم به چشم نمیاد و منم زیاد روش تمرکز نمی کنم با این که فیلم بازمو کیفیت و این چیزا مهمه

---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------

Hx925 فول ال ای دی هست رفیق و ازین مشکلات زیاد داره متاسفانه با این که از مدلای گرون سونی هست و اصلا مثل LED های ال جی مونتاژ داخلم نیست که پیچاش شل و سفت بشه به قول ما.

رفیق یه شرکتی مثل ال جی نمیاد tv هشا رو بدنام کنه واسه این که نیروی کار توی ایران زیاد بشه و این رو هم بگم کیفیت tv های مونتاژ داخل البته من ال جی رو میدونم با دستگاه های تموم اتوماتیکه چون جز قاب tv که با دو تا پیچ بسته میشه که همینم توی کل دنیا همینه چون قبلش باید tv تست بشه و این مشکلات توی تموم دنیا هست مشکل اصلی اینه بیشتر کشورا گارانتی هاذ قابل پیگیری هستن حتما واستون تعویض می کنن ولی ایران زیاد روش تمرکز ندارن

10. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اصلا غصه این چیزا رو نخورید
    چه با گارانتی بگیرید چه از بانه
    چه سونی
    چه ال جی
    سامسونگ
    همشون یه آشغالن
    باید شانس بیارید اون جنسی که میارید خونه تو پروسه تولید نقصی نداشته باشه
    فقط شانس
    وگرنه رو مخه
    اصولا دیگه دوره ی جنس های با کیفیت گذشته

رفیق چرا نظر رو با بی اطلاع بودن و فقط واسه این که مشکل پیدا کردین میگین عزیه من جنس چینی کجا بوده این ها بارکد داره بار کد بین المللی داره جراتش رو ندارن توی ایران رو مارک های معروف قطعات چینی بندازن پس این نماینده های خارجی که از شرکتاشون میفرستن کشکن یا میان کنترل کنن من که به شخصه تونستم پنل اصلی و اطلاعاتش رو بخونم و فهمیدم که پنل tvایم اصل کره هست.
    حالا نمیدونم شما چه مارکی رو از چه کهکشانی سفارش میدین بیارن واستون که آشغال نیست و روش زده
    MADE IN ... galaxy

---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------

من كه همون اولش رفتم چهل و هفت ال جي 5700 رو از بانه 500 كمتر از گارانتي گرفتم تخم مرغ شانسيم هم خوب از آّب در اومد
    اونجا تستش كردم مشكل نبود 4 تا عينك و كنترل جادويي هم داشت اما اينترنت نداشت بعدش هم اگه احيانا ايراد پيدا كنه از اون 500 خرجش مي كنم منت گلديرانم نمي كشم
    الانم مي خواهم يه سينماي LG HX996TS از بانه بگيرم بازم بدون گارانتي
    فقط مشكل فعليم اينه كه تو نت اطلاعات كمي در موردش پيدا كردم دوستان اگه اطلاعاتي دارند عنايت فرمايند
    در ضمن بعضي بيمه ها دستگاههاي صوتي تصويري رو بيمه مي كنند اونم با مثلا 50 تومن يا 75 تومن

رفیق بیمه کنی به نفعته چون خراب بشه باید بندازی دور جنسی که ثبت نشده باشه تعمییر نمی کنن.یعنی توی ایران گمرک نخورده باشه.چون قاچاق محسوب میشه اگه مثلا یه تعمییر گاه واسش پیدا کنی که اونم عمرا باشه

12. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه s a j j a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

یادش بخیر تابستون خرید از بانه خیلی می صرفید ولی الان با این وضعیت دلار و وابستگی کامل بازار بانه به نرخ دلار، دیگه خرید از بازار بانه صرف نمی کنه.
    من قبل از افزايش قيمت دلار 47 اينچ5700 رو 1570000 خريدم ولي هنوز هم قيمتها به اندازه افزايش دلار بالا نرفته

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

رفیق من با حرف محمد رضا موافقم tv محمد full led هست و نباید این نشت رو داشته باشه و باید گلدیران بیاد رسیدگی کنه ولی tv خوده ما 57000 هست و چون edge-led هست این نشت رو داره که زیادم به چشم نمیاد و منم زیاد روش تمرکز نمی کنم با این که فیلم بازمو کیفیت و این چیزا مهمه
    اگه یه سر به تاپیک سونی Hx925 بزنین،(من 2ماهه اونجارو دنبال می کنم) متوجه میشین که Full array هام ازین مشکلات عدم توازن نور زیاد دارن.
    درضمن گارانتی سونی هم همونطور که دوستان گفتن این موارد رو شامل گارانتی نمیدونه، حتی در بقول ما Full LED ها.

رفیق یه شرکتی مثل ال جی نمیاد tv هشا رو بدنام کنه واسه این که نیروی کار توی ایران زیاد بشه و این رو هم بگم کیفیت tv های مونتاژ داخل البته من ال جی رو میدونم با دستگاه های تموم اتوماتیکه چون جز قاب tv که با دو تا پیچ بسته میشه که همینم توی کل دنیا همینه چون قبلش باید tv تست بشه و این مشکلات توی تموم دنیا هست
    مهدی جون میشه بگی چه ربطی به پست من داشت؟
    جریان پیچ یه چیز دیگه بود داشتیم شوخی می کردیم تو صفحات قبل، چرا به من گیر میدی بین این همه آدم آخه؟
    بعدم پژو که پژو هست و مال فرانسه فعلا می دونه اینجا چکار کردن با ماشیناش(پژو RD و Roa و...) اما هنوز واسه سود داره قطعه می فروشه به ایران.
    LG و شرکتای نوپای کره ای جای خود دارند برادر من

مشکل اصلی اینه بیشتر کشورا گارانتی هاذ قابل پیگیری هستن حتما واستون تعویض می کنن ولی ایران زیاد روش تمرکز ندارن
    بله ولی قیمت گارانتی هاشونم نجومیه، با دلار 2 هزار تومن آخه یه 2 2 تا 4 تا اگه کنیم میبینیم این شرکتا فقط پول واردات و تبلیغات دارن می گیرن.
    پیشنهاد می کنم یه نگاهی به گارانتی های معتبری مثل اتصالات امارات بندازین، ببینین روی یه گوشی 300 دلاری داره 100 تا 150 دلار فقط واسه گارانتی میکشه رو محصولش، خوب براش می صرفه از هر 2 تا گوشی اصلا یکیشم تعویض کنه، اونم تو گوشی که با یه تعمیر حل میشه و تعویض لازم نیست.
    Last edited by parham511; 08-04-2012 at 16:54.

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مخلصیم مهدی جان
    انشااله که درست میشه
    امروز رفتم مغازه ای که خریدم گفت میفرسته یکی رو از گلدیران که
    انشااله برطرفش کنن
    در ضمن دوستان من نمیدونم سونی 929 فول led هست یا نه
    ولی اینو میدونم full led نباید نشت نور یا همون light bleeding رو
    داشته باشه
    من رفتم فروشگاهی که خرید کرده بودم و اونجا یه 98000 بود چک کردم اینطوری نبود
    یه نکته جالب هم این دوسته مغازه دارم بهم گفت
    کلا 7-8 تا tv تو مغازه بود و ویترینشون هم نیمه خالی بود
    میگفت جنس کلا ندارن و اینطور که بوش میاد قیمتها بیشتر هم بالا خواهد
    رفت , جالبه که میگفت الان مشتری بیاد همین ها که تو ویترین.داریم رو اگر بخواد بهش میفروشیم
    اینطور که من دیدم و شنیدم احتمالا افزایش قیمت بیشتر هم خواهد بود و فک نکنم جشنواره ای در کار باشه?!
    متاسفانه هر حرفی که مقامات میزنن دودش فورا باید تو چشم.مصرف کننده ها بره
    فک کنم از این به بعد کسی بخواد tv بخره باید یا صنام بگیره یا xvision
    چون سال حمایت از تولید ملی و .... هست
    sent from my xperia ray ST18i using tapatalk

16. 3 کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •