بچه ها یه سایتی پیدا کردم که انگار کرک بازی رو گذاشته حجم فایل هم 33MB هستش.
اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه سایتی پیدا کردم که انگار کرک بازی رو گذاشته حجم فایل هم 33MB هستش.
اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by amiran1000; 30-10-2012 at 23:14.
یکی که بازیش مشکل داره اینو تستش کنه ببینه سالمه کرک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم بااین نرم افزار زیاد فیلمبرداری کردم خیلی باکیفیت فول اچ دی فیلمبرداری میکنه
دوست من همش سرکاریه پسورد میخوا د یه لینک دانلود پسوردم داده که معلقه پولیه اگه کرکی وجود داشته باشه تو همه سایتها قرار میدن
چند هفته پیش اسم یورو تراک 2 بود ولی از دانلودش خبری نبود الان ولی لینک دانلودش تو همه سایتا هستش این کرکم همینطور اگه باشه محاله من پیدا نکنم
دانلود نکنین از این سرکاریاس !
یه فایل زیپ هست توش ک پسوور داره ! میگه برو تو این لینک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تا پسوورد بهت داده شه ! تو فایل زیپ هم فایل ETSim2 Patch هستش ! البته نمیشه باز کرد چون پسوورد نداریم !!!
مثل همون قبلیاس ! سرکاریه !
بچه ها این ماشینی که خریدم چطوری بفروشم؟
نه هیچ وقت باز نمیشه! به نظر من نیازی هم به بز شدنش نیست نقشه ی بازی به اندازه ی کافی بزرگ هست!
صدای کابین با اینکه مد صفحه ی قبل رو نصب کردم بهتر شد ولی بازم مثل نسخه ی قبل بازی نیست.
برو تو قسمت truck management بعد کامیونی که میخوای بفروشی رو انتخاب کن یه گزینه ای داره بنام sell اونو بزنی میتونی کامیونت رو بفروشی . اگه کامیونی که الان خودت داری ازش استفاده میکنی رو میخوای بفروشی یکی دیگه بخری برو تو یه فروشگاه و یه کامیون انتخاب کن و اگه اشتباه نکنم trade نوشته اونو بزن .
هر کاری میکنم نمیشه اصلا سوال نمیپرسه میتونین یه اسکرین شات بذارین که دقیقا کجا سوال میکنه؟ یا یه توضیحی بدین که شما دقیقا چی کار میکنین؟
بازم اگه کس دیگه ای تونست به سوال من جواب بده.کسی میتونه یه توضیح مختصری در مورد استخدام راننده بده؟
وقتی میخوام راننده ای بخرم اول راننده رو انتخاب میکنم بعد وقتی میخوام واسش ماشین انتخاب کنم بعد از خرید ماشین اون سوار ماشین قبلی من میشه منم سوار ماشین جدیدی میشم که میخواستم واسه اون بخرم میشم.
بعد مجبور میشم ماشین ها رو تعویض کنم که اینجوری بازی خراب میشه اگه متوجه شدین چی گفتم یه راهنمایی بکنین. ممنون!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)