باشه تو راست میگی![]()
جالبه همین 4 5 روز پیش داشتیم تو تاپیک مقایسه سنسیشن و گلکسی بحث میکردم و گفتی سنسیشن بهتره ولی من گلکسی میخرم چطور تا 4 5 روز پیش میخاستی بخری و حالا 7 روزه که داریش
لطفاً وقتی میخاید ببندید یکم دقت کنید که اینجوری ضایع نشید![]()
![]()
باشه تو راست میگی![]()
جالبه همین 4 5 روز پیش داشتیم تو تاپیک مقایسه سنسیشن و گلکسی بحث میکردم و گفتی سنسیشن بهتره ولی من گلکسی میخرم چطور تا 4 5 روز پیش میخاستی بخری و حالا 7 روزه که داریش
لطفاً وقتی میخاید ببندید یکم دقت کنید که اینجوری ضایع نشید![]()
![]()
مشکل من با این بود :
تگرا بعد مالی قوی ترینه... اما ساپورتش فوق العاده از مالی قوی تره... اختلاف قدرت هم نهایتا 2-3 فریم هست... اما مساله ساپورت خیلی مساله مهمیه که مالی به شدت توش داغونهMALI400 رو احتمالا بردارند و Tegra 2 روش بزارند
دیگه Full HD هم فیلمبرداری نمیکنهبه همین دلیل می گم که تگرا به نظر من به مالی می ارزه... و اینکه اصلا دلیل نمیشه تگرا بیاد رو گوشی 1080 نتونه فیلم بگیره... مشکل من با همین بود...
mali خیلی از tegra یا در واقع Geforce ULP قویتره و اختلافش خیلی بیشتر از 2 3 فریمه
منظورت از ساپورت چیه ؟ اگه منظورت tegra zone هست که با یه نرم افزار خیلی راحت میتونی رو همه گوشیها با هر پلتفرمی بازیهاشو اجرا کنی
دوستانی که این گوشیو دارن:
میشه بگید بزرگترین ایراداش چیه؟؟از هر نظر!!!
من دیگه دارم میمیرم![]()
خیلی هم قوی نیس... من خودم یه مدت خیلی رو این موضوع مونده بودم اما زیاد دنبالش رفتم... و توی بنچ های خیلی سنگین اختلاف در حد همون 2-3 فریمه...
ساپورت هم اینه که الان گیم لافت اکثر بازیای جدیدشو واس تگرا میده و نرم افزارایی هم که این محدودیتو ور میدارن هنوز از مالی ساپورت نمی کنن...
ok
قبلا از این بحث از دیجی کالا سفارش داده بودم . رسیدشو اپلود میکنم .گفتم میخوام گالاکسی بخرم
لینک فروشش تو موبایلستان :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sansa; 01-07-2011 at 16:34.
دوست عزیز بازی بلد نیستی نصب کنی چرا به گوشی گیر میدی؟بازی های گیم لا فت همیجوری کلی دردسر دارن یه بار یه ورژن واسه یه گوشی اجرا میشه یکی نمیشه....
معلومه لینکی که دادیو کامل نخوندی ... پست سومشو بخون
نوشته فروخته شد جالبه که تاریخش 2011/6/25 هست یعنی 6 روز پیش فروخته شده رفته بعد شما امروز اومدی میگی میخام بفروشم یا با سنسیشن تعویض کنم
![]()
سلام عزیز من قبلا دیزایز اچ دی - دیزایز - گالاکسی اس HTC HERo1 رو داشتم .
من جز اولین کسایی هستم که سیستم عامل اندروید رو به محض ورودش تجربه کردم.
خودم عشق بازی هستم از 10 تا سایت SD گرفتم.
تا فرصدا صبر کنید یه فیلم تو y*outu*be اپلودمیکنم تک تک بازی ها رو جلوی چشمتون اجرا میکنم .
لامثب اصل بازی هایی که دوست دارم اجرا نمیکنه .......
از گالاکسی 1 بیشتر از این راضی بودم.
هر چند می خواستم دیگه تو این تاپیک پست ندم ولی نشد
شما صبر کن ورژن مخصوص توسط گیم لافت ارائه میشه
لیست بازیهایی که تا امروز ریلیز شده:
Assassin's Creed™ Altaïr's Chronicles HD v1.0.2
Brothers In Arms® 2: Global Front HD v1.0.1
Dungeon Hunter HD v1.0.2
James Cameron’s Avatar HD v1.0.1
Gangstar: Miami Vindication HD v1.0.0
GT Racing: Motor Academy HD v3.2.8
Hero of Sparta HD v1.0.3
Let’s Golf 2 HD v1.0.3
Modern Combat 2 Black Pegasus HD v1.0.2
N.O.V.A. - Near Orbit Vanguard Alliance HD v4.0.5
Real Football 2011 HD v3.1.0
Shrek Kart™ HD v3.1.1
Spider-Man: Total Mayhem HD v1.0.2
همشون هم تست شدن .. سنسیشن بخری پشیمون می شی من جفتشو همزمان داشتم و سنسیشن رو فروختم.. تو اجرای بازیها خیلی ضعیف تر از جی اس2 هست.
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)