البته به جای cms باید بنویسن cmd .![]()
البته به جای cms باید بنویسن cmd .![]()
نمی دونم
من هر چی نوشته بودو ترجمه کردم
نکته رو هم نوشته بود
در ضمن میدونم لن بازی کردن یعنی چی
ولی شدن و نشدنش رو دیگه نمیدونم
البته من خودم دلم میخواد که بشه
چون میخوام تو گیم نت دوستم اجراش کنم
به به چه جای با صفایی:
محتوای مخفی: جای با صفا :دی
اینم دو اتفاق جالب در بازی بتل فیلد 3، شاید بشه بهش گفت باگ !!:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میدونم میدونیتوضیخات بود
اگه شد به پ.خ بده چون خودش که زیاد حال نداد خداقل بشینیم مولتی بازی کنیم ....
دوستان من اینجا چکار کنم ؟ این دو تا جنبنده رو چه جوری باید زد ؟ هر کاری می کنم نمیشه. حتی جوری هدف رو تنظیم می کنم که بخوره بهشون ، باز هم از بین نمیرند.
من اون کوچیک رو می زنم اما اونی که می چرخه نمیشه.
صفحات قبل رو هم خوندم و دکمه 3 و 2 و 1 رو هم زدم اما نمیشه. خیلی اعصاب خورد کنه. اگه راه دیگه ای نداره ، کسی سیو بعد این رو نداره ؟
Last edited by amirpers; 05-11-2011 at 02:39.
این از سیو خودم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
باید دقیق بری رو نشونه هایی که هست طبق راهنمایی تفنگ عوض کنی و بزنی هدف ها رو
و ..
سیو را هم بریز توی My documents - documents
بچه های شیراز
کسی این بازی را دارد به ما هم برساند ثواب داره به خدا![]()
اين صحنه مثل بازي اي جي اي 2 ميمونه
به جرات ميتونم بگم بهترين بازي در سبك IGI همينه
![]()
من بازی روو تو لب تاپ ریختم بازی روو میکشه ولی وسط بازی گیر میکنه کسی میدونه چرا
graphic 1g 460gt
intel R core i7-2630Qm
ram 4
خب، منم بازی رو تموم کردم و باید اعتراف کنم بازی خیلی کوتاه تر از اون چیزی بود که فکرشو میکردمو این همه انتظار برای همچین بازی کوتاهی اصلا نمی ارزید
حالا شروع به نقد کوتاهی در مورد این بازی میکنیم و سپس خداحافظی با این بازی و این تاپیک:
گرافیک :
از اون جایی که بتل فیلد 2 در زمان خودش با مقایسه با بازی های هم رده ی خودش گرافیک خارق العاده ای داشت و تا مدت ها (تا قبل از کرایسیس 2) خفن ترین گرافیک بازی اول شخص PC محسوب میشد، انتظار میرفت که این بار بتل فیلد 3 هم این موفقیت رو تکرار کنه و با یه گرافیک خیره کننده ای به بازار بیاد تا با بازی های هم رده ی خودش رقابت کنه.
اما این اتفاق نیفتاد !! بازی گرافیک خیلی خوبی داشت ولی اتفاق تازه ای در صنعت گیم سازی نبود و این نشون میده که سازنده های Frostbite باید تلاش های زیادی رو کنن تا انجینشون قابل رقابت با انجینی مثل Cry Engine 3 باشه.
گیم پلی :
متاسفانه هنگام بازی کردن به باگ های زیادی برمیخوریم که البته شاید کمتر تو روند بازی به چشم بیاد ولی به هر حال بی توجهی سازنده هارو نسبت به ساخت بازی نشون میده. گیم پلی بازی نسبت به نسخه ی قبلی بهتر و طبیعی تر شده. دید اول شخص خیلی خوب طراحی شده و این احساس به شما دست میده که دقیقا دارید از نمای چشم یک نفر بازی رو دنبال میکنید !
صداگذاری :
یکی از نکته های عالی این بازی صداگذاری اونه. دقیقا مثل نسخه ی قبلی در این نسخه هم شاهد صداگذاری خیلی خوبی هستیم. تو لیست صداگذاران این بازی کسی که ایرانی باشه نمیبینیم ! به احتمال زیاد حرف های فارسی که بین تروریستا تو بعضی از مراحل رد و بدل میشه کار خودشونهیه نکته ی جالب صداگذاری این بود که وقتی ال-بشیر که ایرانیه انگلیسی حرف میزد، جوری بود که دقیقا احساس میکردی یه آدم ایرانی داره انگلیسی حرف میزنه !
داستان :
روایت داستان خیلی تقلیدی بود باید یه فکر بهتر براش میکردن ! نمیدونم چرا تو این زمینه تصمیم گرفتن مثل نسخه ی قبلی رقیب خودشون یعنی Call Of Duty : Black Ops عمل کنن ! خود داستان و بهانه برای حمله به تهران و کشورهای دیگه هم زیاد دلچسب نبود و به قول گیم اسپات "داستان احمقانه"ای داشت
هوش مصنوعی :
هوش مصنوعی یارهای خودمون نسبت به نسخه ی قبلی بهتر شده و الان باهوش تر شدن ! هوش مصنوعی دشمنا توی ایران هم خیلی بهتر نسبت به جاهای دیگه بود. اما بازم نکاتی دیده میشه که جز ضعف های هوش مصنوعی حساب میشه. مثلا شما نزدیک دشمنی ولی اون اصلا شما رو نمیبینه !! یا این که خیلی دیر عکس العمل نشون میده
طراحی مراحل و صحنه ها :
طراحان مرحله های این بازی واقعا شاهکار کردن. تمام صحنه ها با جزئیات طراحی شده با اینکه حتی گیمر شاید توجهی به اونا نکنه. صحنه های خلوت توی بازی کمتر دیده میشه و هر جایی رو با جزئیات شلوغ پلوغ کردن
بهترین پارتیکل ها (آتیش،مه،دود،بارون و... ) رو توی این بازی دیدم مخصوصا آتیشش که خیلی طبیعی بود !
تنها ایرادی که میشه از طراحی مراحل و جزئیات گرفت نوشته های عربی توی تهران و بی معنی بودن نوشته های فارسی بود! اگه اینو درست میکردن تهران دیگه واقعا خود تهران میشد![]()
مروری بر باگ های بازی :
از یه طرف سبکی بازی و لود سریع و بهینه سازی خوب بازی رو میشه جز نقاط قوتش حساب کرد. اما از یه طرف هم بازی با تنظیمات Ultra ممکنه هر نیم ساعت یا یه ساعت با هنگ کردن رو به رو بشه و مجبور بشید بازی رو قطع کنید و از اول بازی کنید که این نشون دهنده ی ضعف انجین بازیه
در بعضی جاها مدل ها و تکسچر ها وقتی پلایر بهش نگاه نمیکنه از صحنه حذف میشن تا پردازش بازی بهتر بشه ولی در بعضی مواقع انگار سازنده ها به این مسئله بی توجهی کردن و وقتی پلایر رو به روی یک مدل یا تکسچر قرار داره و یه کم میره اون ور تر اون مدل ها و تکسچر ها غیب میشن. البته خیلی کم این دیده میشه
در بعضی مواقع شاهد هنگ کردن دوستانمون سر جای خودشون هستیم !!
اینجور موقع ها دو اتفاق ممکنه بیفته، یا همونجوری هنگ میکنه سر جاشیا اینکه به هوش میاد و به کارش ادامه میده
ایراد های هوش مصنوعی هم که در بالا گفته شد.
یک سری خودم با یه باگ خیلی جالب رو به رو شدم که متاسفانه نشد ازش فیلم بگیرم. توی صحنه های اکشن بازی که میگه دکمه ی E رو بزن، من دکمه ی E رو دیر زدم و بنابراین پیغام Mission Failed ظاهر شد !! اما بازی هنوز ادامه داشت ! یعنی بازم اون پایین گفت E رو بزن و من این بار این دکمه رو زدم و همینجوری که صفحه سیاه سفید بود و این پیغام روی صفحه بود من داشتم با طرف مبارزه میکردمتا اینکه بازی تموم شد و از لود قبلی اومد.
و این هم یه باگ جالب دیگه که فیلمشو گرفتم !!
اینجا دقت کنید در حین مبارزه پلایر از دو تا دستاش استفاده میکنه و هیچ تفنگی دستش نیست !! ولی اگه دکمه ی چپ موس رو بزنید صدای تیر اندازی میاد و میتونید تیر بزنید!
عکس زیر رو ببینید تا بهتر متوجه منظورم بشید :
محتوای مخفی: سوتی سوتی سوتی :دی
پلایر از دو تا دستاش داره استفاده میکنه واسه مبارزه ولی شما میتونید تیر بزنید
از این جا میتونید فیلمشو دانلود کنید :
اینم پستی که قبلا زده بودم و عکس های بازی توش بود برای کساییکه میخوان ببینن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوی این پست هم عکس داره و دو تا فیلم از باگ هایی که ذکر شد ! :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب ... دیگه خیلی زیاد حرف زدم ببخشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
Last edited by 3Dmajid; 05-11-2011 at 11:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)