[QUOTE=ambdhm;7911401]دوست عزیز
از برد تان مخصوصا آن قسمت که مد نظر است عکس بگیرید و به ایمیلم ارسال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=ambdhm;7911401]دوست عزیز
از برد تان مخصوصا آن قسمت که مد نظر است عکس بگیرید و به ایمیلم ارسال کنید
[QUOTE=matinpour;7912062]سلام آقای متین پور عکس مورد نظر را به ایمیلتان ارسال کردم
[QUOTE=ambdhm;7912578]دوست عزیز
آی سی مورد نظر همان است پایه 5و 8 را طبق دستورالعمل اتصال دهید اگر بدین صورت که تلویزیون باید خاموش باشد بعد با یک سیم مفتولی مسی نه سیم افشان پایه 5و8 را نگه می دارید و سپس تلویزیون را روشن می کنید و آنقدر نگه می دارید حدودا 5 تا 20 ثانیه که تلویزیون عگس العمل نشان می دهد بعد سیم را جدا و تلویزیون را با کنترول خاموش می کنید بعد به تلویزیون فرصت می دهید تا از طریق cpu تلویزیون آی سی eeprom را پروگرام کند . بعد تلویزیون را روشن می کنید که از شما آیتمهای را می خواهد وارد منوی مخفی می شوید و آن آیتمها را فعال می کنید
[QUOTE=matinpour;7912847]آقای متین پور من نفهمیدم پایه 5 و 8 کدوم پایه ها هستن عکس آی سی رو بزارید با شماره گذاری پایه ها
Last edited by ambdhm; 04-10-2013 at 13:00.
[QUOTE=ambdhm;7912915]دوست عزیز
علامت مثلث کوچک سفید شروع شماره پایه از آنجا ست و به همان ترتیب پایه پهلوی شماره 2 و پهلوی 3 و 4وروبروی چهار 5و6 و 7 و 8 که روبروی مثلث سفید است
![]()
Last edited by matinpour; 04-10-2013 at 13:42.
[QUOTE=matinpour;7912955]پایه ها رو وصل کردم و زدم به برق چراغ اسنتد بای روشن شد و روشن ماند و آهنگ خوش آمدگویی پخش نشد
بعد از 20 ثانیه اتصال رو قطع کردم فورا آهنگ خوش آمدگویی پخش شد ولی نه چراغ استند بای خاموش شد نه تصویر و صدایی . بعد از پانزده ثانیه باز آهنگ پخش شد
مثل اینکه روشن میشه فقط آهنگ پخش میشه نمیتونه بیاد بالا ریستارت میشه
ببینید مراحل رو درست انجام دادم یا نه
[QUOTE=ambdhm;7913004]دوست عزیز
اگر مراحل را درست انجام دادید و تلویزیو نتان اینگونه عمل می کند این به منزله این است که آی سی eeprom تان پرگرام نمی شود و باید مدل آن آی سی را از بازار تهیه و یا همان آی سی را ببرید پیش کسانی که آی سی پرگرام می کنند آن را پرگرام کنید و یا اینکه مین بردتان را تعویض کنید.
با سلام من led سامسونگ دارم داخل منو مخفی بودم برق رفت دیگه روشن نشد حتی چراغ جلو ش خواهشن راهنمای کنید .چطوری خودم درستش کنم.مدل ue40 eh5000
دوست عزیز
باید قاب پشت تلویزیون را باز کنید و از مطلب این پست استفاده کنید و همچنین از مطالب پستهای این صفحه
فایده نداشت هر کاری کردم روشن نشد که نشد بردش را کسی داره چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)