درسته کیفیت عکسها خوب نیست
ولی ببینید که چقدر تمیزه !
اگه تمیزش بکنی از ته هم میزنه !
درسته کیفیت عکسها خوب نیست
ولی ببینید که چقدر تمیزه !
اگه تمیزش بکنی از ته هم میزنه !
تو تهران بازار براون و فیلیپس کجاست؟
قیمت مناسب همراه با گارانتی
دوست عزیز
همین دیجی کالا هم داره میتونی بگیری !![]()
دیجی کالا که قیمت هاش نسبت به سایر سایتها 30-40 تومن بالاتره ه برسه به بازار
نمونش قیمت گوشی ها رو از یه سایت دیگه هم بگیر
حدودا باید طرفای جمهوری باشه دقیقش کجاست دوستان؟
من ﯾﻪ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ﺧﺮﯾﺪﻡ. ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺭﯾﺸﻢ ﺭﻭ ﺯﺩﻡ، ﺍﻣﺎ ﺑﻌﺪﺵﻫﺮﭼﯽ ﻭﺍیستاﺩﻡ تو خیابون ﻫﯿﭻ دختری ﻧﯿﻮﻣﺪ ﺍﺯ ﭘﺸﺖﺑﻐﻠﻢ ﮐﻨﻪ ﻭ ﺩﺳﺖ ﺑﻪﺻﻮﺭﺗﻢ ﺑﮑﺸﻪ……..!! ﯾﻌﻨﯽ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺗﺒﻠﯿﻐﺎﺕ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ ﻓﻘط ﺩﺍﺭﻥ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻦ..!!
![]()
فیلیپس کلأ خالی بنده ، اجناسش هم خیلی بیخود شده ، فقط پاناسونیک سری لمدش عالی در عالیه![]()
فقط PANASONIC![]()
دوست عزیز
من خودم دارم ، از تیغ هم بهتره و از ته هم میزنه !![]()
سلام به همه ی بچه های گل پیج.آقا من یه مشکل بزرگ دارم.اصن در حد فاجعه...میدونید از بدشانسی من بصورت ژنیتیکی پوستم خیلی حساس هست.در اثر کوچکترین تحریکی قرمز و ملتهب میشه.حالا من خیلی رعایت میکنم و زیاد در معرض محرک ها نمیرم.ولی یکی از این محرک ها اصلاح صورته.یعنی وقتی صورتمو اصلاح میکنم (با تیغ یا ریش تراش) خیلی ملتهب و قرمز میشم.طوری که از کرده ی خودم پشیمون میشم.حجم ریشم هم زیاده و چون زود به زود درمیاد تصمیم گرفتم که اصلا قید از ته زدن ریش رو بزنم.تصمیم گرفتم با موزر کوتاه کنم فقط.ولی از بدشانسی به فلزی که تیغه ی موزر ازش ساخته شده هم آلرژی دارم.یعنی وقتی موزر روی پوستم قرار میگیره بعد از چند ساعت پوستم به شدت قرمز میشه و تا چند روز همونطوری می مونه.چند نوع موزر هم که تو آرایشگاه ها استفاده میشه امتحان کردم ولی به همشون آلرژی داشتم.همینطور به خط زن ماشین ریش تراش هم آلرژی دارم و از اون هم نمیتونم برای کوتاه کردن ریشم استفاده کنم.
میخواستم از بچه های پیج اگه کسی هست که اطلاعی از یه نوع موزر که برای پوستهای آلرژیک ساخته شده داره بهم بگه.واقعا ممنون میشم.من یه نوع Trimmer میخوام که تیغه هاش از یه جنسی باشه که آلرژی ایجاد نکنه یا حتی مثلا تیغه هاش غیر فلزی باشه.خودم گشتم و به REMINGTON PG 410 رسیدم.ولی نمیدونم آیا میشه بهش اعتماد کرد یا نه.اگه کسی اطلاعی داره یا مورد بهتری سراغ داره خیلی ممنون میشم اگه بهم بگید.![]()
عزیز شما سری st25 به بعد پاناسونیک رو که بخرید همگی ضد آلرژی هستند و هیچ مشکلی برا پوستتون پیش نمیارن. مدلای بالای پاناسونیک جنس تیغه هاشون هم با بقیه ریش تراش ها فرق میکنه و آلیاژ نقره هستند.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)