تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 284 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

درسته کیفیت عکسها خوب نیست

ولی ببینید که چقدر تمیزه !

اگه تمیزش بکنی از ته هم میزنه !

2. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

تو تهران بازار براون و فیلیپس کجاست؟
    قیمت مناسب همراه با گارانتی

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

تو تهران بازار براون و فیلیپس کجاست؟
    قیمت مناسب همراه با گارانتی
    دوست عزیز
    همین دیجی کالا هم داره میتونی بگیری !

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دوست عزیز
    همین دیجی کالا هم داره میتونی بگیری !
    دیجی کالا که قیمت هاش نسبت به سایر سایتها 30-40 تومن بالاتره ه برسه به بازار
    نمونش قیمت گوشی ها رو از یه سایت دیگه هم بگیر

حدودا باید طرفای جمهوری باشه دقیقش کجاست دوستان؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من ﯾﻪ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ﺧﺮﯾﺪﻡ. ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺭﯾﺸﻢ ﺭﻭ ﺯﺩﻡ، ﺍﻣﺎ ﺑﻌﺪﺵﻫﺮﭼﯽ ﻭﺍیستاﺩﻡ تو خیابون ﻫﯿﭻ دختری ﻧﯿﻮﻣﺪ ﺍﺯ ﭘﺸﺖﺑﻐﻠﻢ ﮐﻨﻪ ﻭ ﺩﺳﺖ ﺑﻪﺻﻮﺭﺗﻢ ﺑﮑﺸﻪ……..!! ﯾﻌﻨﯽ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺗﺒﻠﯿﻐﺎﺕ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ ﻓﻘط ﺩﺍﺭﻥ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻦ..!!

7. این کاربر از hiden93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

فیلیپس کلأ خالی بنده ، اجناسش هم خیلی بیخود شده ، فقط پاناسونیک سری لمدش عالی در عالیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستان لطفا یه ماشین معرفی کنین که هم از ته بزنه هم ته ریش بتونه بزنه و هم بشه باهاش خط ریش و سبیل رو صاف کرد (یعنی خطی داشته باشه) و ضد آب و کف هم باشه
    قیمت هم مهم نیست
    میخوام یچی بگیرم که تا ده سال دیگه کار کنه
    فقط PANASONIC

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

فیلیپس کلأ خالی بنده ، اجناسش هم خیلی بیخود شده ، فقط پاناسونیک سری لمدش عالی در عالیه
    دوست عزیز
    من خودم دارم ، از تیغ هم بهتره و از ته هم میزنه !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به همه ی بچه های گل پیج.آقا من یه مشکل بزرگ دارم.اصن در حد فاجعه...میدونید از بدشانسی من بصورت ژنیتیکی پوستم خیلی حساس هست.در اثر کوچکترین تحریکی قرمز و ملتهب میشه.حالا من خیلی رعایت میکنم و زیاد در معرض محرک ها نمیرم.ولی یکی از این محرک ها اصلاح صورته.یعنی وقتی صورتمو اصلاح میکنم (با تیغ یا ریش تراش) خیلی ملتهب و قرمز میشم.طوری که از کرده ی خودم پشیمون میشم.حجم ریشم هم زیاده و چون زود به زود درمیاد تصمیم گرفتم که اصلا قید از ته زدن ریش رو بزنم.تصمیم گرفتم با موزر کوتاه کنم فقط.ولی از بدشانسی به فلزی که تیغه ی موزر ازش ساخته شده هم آلرژی دارم.یعنی وقتی موزر روی پوستم قرار میگیره بعد از چند ساعت پوستم به شدت قرمز میشه و تا چند روز همونطوری می مونه.چند نوع موزر هم که تو آرایشگاه ها استفاده میشه امتحان کردم ولی به همشون آلرژی داشتم.همینطور به خط زن ماشین ریش تراش هم آلرژی دارم و از اون هم نمیتونم برای کوتاه کردن ریشم استفاده کنم.
    میخواستم از بچه های پیج اگه کسی هست که اطلاعی از یه نوع موزر که برای پوستهای آلرژیک ساخته شده داره بهم بگه.واقعا ممنون میشم.من یه نوع Trimmer میخوام که تیغه هاش از یه جنسی باشه که آلرژی ایجاد نکنه یا حتی مثلا تیغه هاش غیر فلزی باشه.خودم گشتم و به REMINGTON PG 410 رسیدم.ولی نمیدونم آیا میشه بهش اعتماد کرد یا نه.اگه کسی اطلاعی داره یا مورد بهتری سراغ داره خیلی ممنون میشم اگه بهم بگید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام به همه ی بچه های گل پیج.آقا من یه مشکل بزرگ دارم.اصن در حد فاجعه...میدونید از بدشانسی من بصورت ژنیتیکی پوستم خیلی حساس هست.در اثر کوچکترین تحریکی قرمز و ملتهب میشه.حالا من خیلی رعایت میکنم و زیاد در معرض محرک ها نمیرم.ولی یکی از این محرک ها اصلاح صورته.یعنی وقتی صورتمو اصلاح میکنم (با تیغ یا ریش تراش) خیلی ملتهب و قرمز میشم.طوری که از کرده ی خودم پشیمون میشم.حجم ریشم هم زیاده و چون زود به زود درمیاد تصمیم گرفتم که اصلا قید از ته زدن ریش رو بزنم.تصمیم گرفتم با موزر کوتاه کنم فقط.ولی از بدشانسی به فلزی که تیغه ی موزر ازش ساخته شده هم آلرژی دارم.یعنی وقتی موزر روی پوستم قرار میگیره بعد از چند ساعت پوستم به شدت قرمز میشه و تا چند روز همونطوری می مونه.چند نوع موزر هم که تو آرایشگاه ها استفاده میشه امتحان کردم ولی به همشون آلرژی داشتم.همینطور به خط زن ماشین ریش تراش هم آلرژی دارم و از اون هم نمیتونم برای کوتاه کردن ریشم استفاده کنم.
    میخواستم از بچه های پیج اگه کسی هست که اطلاعی از یه نوع موزر که برای پوستهای آلرژیک ساخته شده داره بهم بگه.واقعا ممنون میشم.من یه نوع Trimmer میخوام که تیغه هاش از یه جنسی باشه که آلرژی ایجاد نکنه یا حتی مثلا تیغه هاش غیر فلزی باشه.خودم گشتم و به REMINGTON PG 410 رسیدم.ولی نمیدونم آیا میشه بهش اعتماد کرد یا نه.اگه کسی اطلاعی داره یا مورد بهتری سراغ داره خیلی ممنون میشم اگه بهم بگید.
    عزیز شما سری st25 به بعد پاناسونیک رو که بخرید همگی ضد آلرژی هستند و هیچ مشکلی برا پوستتون پیش نمیارن. مدلای بالای پاناسونیک جنس تیغه هاشون هم با بقیه ریش تراش ها فرق میکنه و آلیاژ نقره هستند.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

13. این کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •