خنک و تند------شبیهه اترنیتی کلوین هست.
امروز رفتم بلک بری رو تست کردم که بوش شبیه تق هرمس بود.
رانگلر هم تست کردم.خیلی خوشم اومد ازش.رفت تو لیسته خرید.![]()
خنک و تند------شبیهه اترنیتی کلوین هست.
امروز رفتم بلک بری رو تست کردم که بوش شبیه تق هرمس بود.
رانگلر هم تست کردم.خیلی خوشم اومد ازش.رفت تو لیسته خرید.![]()
نه دوست عزیز 125 میل رو زده 52 تومن نه 75 میلو !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامیعنی 1 میلیون از مارک ریو بوده ؟! به نظرت بوی خوبی داشت ؟
بعله
اتفاقا چون تازه خریده بود .جعبش هم همراهش بود!
باور ندارین عکسشو بذاره توی تاپیک!(البته باید دوباره بیاد! اگه جعبش باهاش باشه بگیرم با گوشیم عکس بندازم.بعد تازه آپ کنم بذارم تاپیک.
خب چه کاریه باور کنین! تموم شه بره پی کارش)![]()
تلاش میکنیم ولی باورش سخته شمارش رو بگیر بده ما باهاش هماهنگ میکنیم
ولی آلبالو فکر نکنم بوی جالبی باشه![]()
من اینو گفتم:
این بنده خدا فعاله هر روز تغییرات میده سایتشو اونی که شما لینک دادی فکر کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز نسخه جدیده سایته !!!!!
بوش چطوره محمد ؟ عجیب رفتی تو نخش ها سلیقه هامون شبیه همه ( البته فقط در زمینه عطر نه در زمینه گوشی ) لالیکو تموم کردی ؟
راستی اون راکی مارتین رو هم تست کردم ( به توصیه علی و امین)به نظر دقیقا بوی چوب سوخته میداد با غلظت زیاد من خوشم نیومد به نظر بوی لالیک کلا خیلی بهتر از اونه بوی این جان وارتوس چطوره ؟
راستی بچه ها عطر های ادیداس کدوم یکیش بهتره فقط واسه زمان تمیرن تو باشگاه میخوام تا 1.30 ساعت موندگاری و پخش بو دارن ؟
Last edited by 63.boy; 02-11-2011 at 17:26.
آدیداس موندگاری تعطیل.فقط همون موقع که میزنی, تو هوا بوش رو حس میکنی 2-5 دقیقه.بدرده افترشیو
میخوره.
ولی در کل شرایط آب و هوایی و پوسته آدم خیلی تاثیر داره.
.................................................. .................
راستی بویه آلبالو هم خیلی خوبه.طرفدارایه خودشو داره-حسه شادابی به آدم میده.یه ادکلن داشتم به اسمه
مونت کریستو اونم بویه توتونه آلبالو میداد.خیلی دوسش داشتم.
میشه عکس گرون ترین ادکلن موجود تو ایران رو بذارین؟
سلام من فقط قیمتشو گفتم تستش نکردم !
----------------------------------------------------------
خب امروز رفتم اون 3 تا عطری رو که میخواستم تست و قیمت کنم
متاسفانه جان وارواتوس رو نداشتن ! ولی این وود راکی مارتین و اسمیت اند وسون رو داشتن !
قیمت ها هم متاسفانه بالا بود مثلا وود رو 80 تومن و اسمیت رو 65 تومن میدادن ! ( البته تو سایت ها هم اسمیت همینه قیمتش ولی وود پایین تره )
خلاصه هر دو تا رو تست کردم و هر دو تاشون بوی خوبی میدادن ولی من احتمالا همون اسمیت رو بگیرم چون واقعا بوی خوب و خاصی داره
هر وقت گرفتم یه عکس ازش میزارم
فعلا
![]()
واوووووووو
من تا حالا اسمیت اند وسون رو بو نکردم اما عاشقشمچون یه خانم که خودش ادکلن باز تیری بود میگفت این ادکلن بین ادکلنهای مردونه جادوگری میکنه ! البته از بعضیا هم شنیدم که بوش اصلا خاص نیست .
در هر صورت اگه خریدی حتما بیا بوش رو توصیف کن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)