لاپورتا: تمدید قرارداد گواردیولا، افتخاری برای بارسایی هاست
رئیس سابق باشگاه بارسلونا تمدید قرارداد پپ گواردیولا برای یک فصل دیگر را تبریک گفت
سایت گل- خوان لاپورتا، رئیس سابق باشگاه بارسلونا در گفت و گو با اروپا پرس گفت: «تمدید قرارداد گواردیولا، افتخاری برای تمام بارسلونایی هاست. از دیدن پپ بر روی نیمکت مربیگری بارسا احساس خوشبختی می کنم.»
رئیس سابق باشگاه کاتالان اطمینان دارد که بارسای کنونی: «تیمی برای سالهای طولانی است و بازیکنان این تیم همچنان هواداران را شاد خواهند کرد.»
لاپورتا معتقد است که نباید فشار بیش از حدی بر روی رختکن این تیم گذاشت و یا از آنها خواست تا تمام جامهای ممکن، مثل رقابتهای دو فصل پیش، را کسب کنند: «این آرزویی است که همه ما آن را در سر داریم ولی نباید فشار بیش از حدی بر روی تیم گذاشت.»
سران باشگاه بارسلونا با پپ گواردیولا به توافق رسیدند تا قرارداد این مربی جوان را برای یک سال دیگر تمدید کنند و گواردیولا روز بیست و دوم فوریه دست به قلم شده و قرارداد جدیدش را به امضا خواهد رساند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By Ghazal Ziari
2011/2/14
ویا: خیخون یکی از سخت ترین بازی های فصل را برای ما رقم زد
ویا که دوران حرفه ای اش را از تیم شهرش، خیخون، آغاز کرد، نمایش بازیکنان این تیم را مورد ستایش قرار داد
سایت گل- داوید ویا، مهاجم بارسلونا، پس از تساوی 1-1 شب گذشته تیمش مقابل اسپورتینگ خیخون، بازیکنان حریف را مورد ستایش قرار داد.
در این دیدار ابتدا بازیکنان خیخون با گل داوید باراس پیش افتادند، گلی که بازیکنان بارسا را بسیار شوکه کرد. شاگردان پپ گواردیولا موقعیت های زیادی ایجاد کردند و در نهایت ویا در 10 دقیقه پایانی بازی گل تساوی تیمش را به ثمر رساند.
ویا که دوران حرفه ای اش را از تیم شهرش، خیخون، آغاز کرد، نمایش بازیکنان این تیم را مورد ستایش قرار داد.
"من برای آنها احترام زیادی قائل هستم. آنها یکی از سخت ترین دیدارهای فصل را برای ما رقم زدند. آنها در سراسر دیدار بسیار سرسخت بودند. نمره آنها 10 از 10 است.
از اینکه توانستیم حداقل یک امتیاز به دست بیاوریم، خوشحالم. من از اینکه بازیکن بارسلونا هستم، خوشحالم و این مسئله در بازی من نیز نمود دارد."
کد:
By Behnam Jafarzadeh
2011/2/14
مالک راسینگ سانتاندر: می توانیم قدرت سوم فوتبال اسپانیا باشیم
علی سید، مالک هندی باشگاه راسینگ سانتاندر خواهان آن است تا تیمش پس از بارسلونا و رئال مادرید، قدرت سوم فوتبال اسپانیا باشد
سایت گل- سید علی، مالک هندی باشگاه راسینگ سانتاندر در صحبتهایی پس از پیروزی 2-3 تیمش مقابل سویا در دیدار شنبه شب اعلام رد که قصد دارد تا تیمش را مبدل به قدرت سوم فوتبال اسپانیا کند.
رئیس باشگاه راسینگ از گل دیرهنگام آرانا که پیروزی ارزشمندی را برای تیمش به هرماه داشت غرق در شادی بود. این اولین بازی راسینگ پس از روی کار آمدن مارسلینو بود که با پیروزی همراه بود.
در پایان این مسابقه علی سید به خبرنگار آ.اس گفت: «وقتی همه درمورد لیگ اسپانیا صحبت می کنند، اولین چیزی که به ذهن می رسد، بارسلونا و رئال مادرید هستند. همان طور که قبلا هم گفتم نهایت تلاشم را به کار می گیرم تا راسینگ را رشد داده و به سطح فوتبال دنیا برسانم.»
علی سید ادامه داد: «مطمئنم فضای لازم برای مبدل شدن به تیم سوم اسپانیا وجود دارد. احتمالات زیادی هست تا راسینگ بتواند با این دو تیم به رقابت بپردازد. زمانی که در تابستان زمان بیشتری داشته باشیم، بازیکنان بامهارت بیشتری را به رختکن تیم خواهیم آورد ولی این قطعا بدان معنا نیست که تیم عملکرد فوق العاده ای خواهد داشت. می خواهم شخصا در این باشگاه رشد کنم تا بتوانم برای سالیان سال در این جایگاه بمانم. من برنامه هایی برای بازار نقل و انتقالات دارم ولی همان طور که قبلا هم گفتم نمی خواهم عجله کنم. می خواهم مهارت و استعداد را به رختکن تیم بیاورم ولی در مورد کمیت این ماجرا، کارشناسان تصمیم خواهند گرفت.»
کد:
By Ghazal Ziari
2011/2/14
یحتمل ستاره ی دیگری خواهد شد ، به شرطی که بیش از اندازه فشار ذهنی روش وارد نشه .
+
اسپانیایی هست ؟
+
آره. از پدرو بزرگتره!