تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 416 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

آقا من نمیدونم شما این احساس رو دارین یا نه. من البته بازی دیشب رو ندیدم. چند هته ای هست داور ها بد جوری به پرو پای بچه های رئال میپیچن و اشتباه (؟) های عجیب و غریب میکنن. و تیم هایی هم که جولوی رئال بازی میکنن کثیف ترین کارها رو میکنن تا امتیاز بگیرن. آخرین نمونش هم که یادمه اوساسونا هست که هی توپ جمع کنا توپ مینداختن تو زمین و قبل از اون هم با اتلتیکو مادرید تو جام حذفی که اون آگرو (آشغال) هی بیخود و بیجهت خودش رو پرت میکرد اینور اونور انگار تریلر بهش خورده در حالی که صحنه آهسته ها نشون میداد کسی بهش نخورده.
    ما که دیگه باید عادت کنیم به این جور چیزا ! تا بوده همین بوده ! تا تونستن اینا زوور گفتن به ما دیگه ! نمونش هم همین اقایون بسکتبالیست که تو فوتبال هستن ! اصلا همیشه از موقعیتاشون سوء استفاده می کنن !
    همه ی جهان همین جوریه ! همه از موقعیتاشون سوء استفاده می کنن !

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

Barça B: FC Barcelona 3-0 FC Cartagena

J. Soriano, 19′
    Nolito, 67′
    Nolito, 93′

/[/code]‎February
    نوليتو .... اسمش به نابغه ها ميخوره ببينيم چي ازش در مياد
    یحتمل ستاره ی دیگری خواهد شد ، به شرطی که بیش از اندازه فشار ذهنی روش وارد نشه .
    +
    اسپانیایی هست ؟

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

اسپانیول صفر – رئال مادرید 1: کاسیاس در دقیقه 2 اخراج شد!

سایت گل – گل زیبای مارسلو، پیروزی مهمی برای رئال مادرید در خانه اسپانیول رقم زد. این برد در حالی به دست آمد که ایکر کاسیاس در همان ابتدای بازی اخراج شده بود.

به این ترتیب فاصله رئال مادرید با بارسلونا کمتر شد.

در همان دقیقه 2، خوسه کایخون با ایکر کاسیاس تک به تک شد و با خطای کاسیاس در بیرون محوطه جریمه سرنگون شد. هرچند تصاویر آهسته نشان می‌داد تماس چندانی بین دو بازیکن نبوده، اما داور کارت قرمز مستقیم خود را درآورد و به کاسیاس نشان داد. سپس آنتونیو آدان، دروازه بان 23 ساله مادرید به جای آنخل دی ماریا وارد میدان شد.

دو تیم در دقایق ابتدایی نیمه اول دست به حملات گسترده زدند تا این که در دقیقه 24، روی پاس کریستیانو رونالدو در لبه محوطه جریمه اسپانیول، در حالی که به نظر می‌رسید توپ از مارسلو می‌گذرد، این مدافع برزیلی شوتی مهارنشدنی را روانه دروازه اسپانیول کرد که با رسیدن به سقف دروازه، به گل تبدیل شد. این گل در حالی به ثمر رسید که مارسلو در زاویه‌ای کاملا بسته قرار داشت.

سپس امانوئل آدبایور دو موقعیت خوب را از دست داد. او یک بار پس از آن که اسپانیولی‌ها توپ را از دست دادند، فاصله‌ای 30 متری را با توپ پیمود ولی در نهایت ضربه‌اش را کارلوس کامنی دفع کرد.

اسپانیول هرگز نتوانست از یک بازیکن بیشتر داشتن خود استفاده کند و رئال مادرید در حالی به پیروزی رسید که می‌توانست گل‌های بیشتری هم بزند.

رئال با این برد 57 امتیازی شد و در فاصله 5 امتیازی بارسای صدرنشین قرار گرفت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مورینیو راضی از عملکرد داوری:کاش بازهم لائوس داور ما باشد

سایت گل- رئال مادرید یکشنبه شب با نتیجه 0-1 مقابل اسپانیول به برتری رسید و در دقیقه 2 این دیدار داور مسابقه ایکر کاسیاس را به خاطر برخوردی که با خوسه ماریا کایخون داشت از زمین مسابقه اخراج کرد

با این وجود ژوزه مورینیو در پایان مسابقه زبان به تمجید از عملکرد داوری گشود و اعلام کرد که امیدوار است که در هر بازی، لائوس را به عنوان داور میدان ببیند.

در پایان این مسابقه مورینیو گفت:«دوست دارم لائوس را در هر بازی ببینم. البته شاید او در دادن کارت قرمز و یا پنالتی احتمالی اشتباه کرد ولی در کل داور بزرگی است و فلسفه اش را دوست دارم.او در مسابقاتی که سوت زده، به موفقیتهای فراوانی رسیده.»

مورینیو در ادامه صحبتهایش به تمجید از عملکرد تیمش که باعث کسب سه امتیاز این بازی شد پرداخت و صحبتهای دلنشینی در مورد په په و آدبایور داشت:« په په بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشت و آدبایور هم عملکرد خوبی داشت.تک تک بازیکنان بافداکاری بازی کردند و مسابقه فوق العاده ای را به نمایش گذاشتند.»

کد:

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------

اسپانیول صفر – رئال مادرید 1: کاسیاس در دقیقه 2 اخراج شد!

سایت گل – گل زیبای مارسلو، پیروزی مهمی برای رئال مادرید در خانه اسپانیول رقم زد. این برد در حالی به دست آمد که ایکر کاسیاس در همان ابتدای بازی اخراج شده بود.

به این ترتیب فاصله رئال مادرید با بارسلونا کمتر شد.

در همان دقیقه 2، خوسه کایخون با ایکر کاسیاس تک به تک شد و با خطای کاسیاس در بیرون محوطه جریمه سرنگون شد. هرچند تصاویر آهسته نشان می‌داد تماس چندانی بین دو بازیکن نبوده، اما داور کارت قرمز مستقیم خود را درآورد و به کاسیاس نشان داد. سپس آنتونیو آدان، دروازه بان 23 ساله مادرید به جای آنخل دی ماریا وارد میدان شد.

دو تیم در دقایق ابتدایی نیمه اول دست به حملات گسترده زدند تا این که در دقیقه 24، روی پاس کریستیانو رونالدو در لبه محوطه جریمه اسپانیول، در حالی که به نظر می‌رسید توپ از مارسلو می‌گذرد، این مدافع برزیلی شوتی مهارنشدنی را روانه دروازه اسپانیول کرد که با رسیدن به سقف دروازه، به گل تبدیل شد. این گل در حالی به ثمر رسید که مارسلو در زاویه‌ای کاملا بسته قرار داشت.

سپس امانوئل آدبایور دو موقعیت خوب را از دست داد. او یک بار پس از آن که اسپانیولی‌ها توپ را از دست دادند، فاصله‌ای 30 متری را با توپ پیمود ولی در نهایت ضربه‌اش را کارلوس کامنی دفع کرد.

اسپانیول هرگز نتوانست از یک بازیکن بیشتر داشتن خود استفاده کند و رئال مادرید در حالی به پیروزی رسید که می‌توانست گل‌های بیشتری هم بزند.

رئال با این برد 57 امتیازی شد و در فاصله 5 امتیازی بارسای صدرنشین قرار گرفت.

کد:
    مورینیو راضی از عملکرد داوری:کاش بازهم لائوس داور ما باشد

سایت گل- رئال مادرید یکشنبه شب با نتیجه 0-1 مقابل اسپانیول به برتری رسید و در دقیقه 2 این دیدار داور مسابقه ایکر کاسیاس را به خاطر برخوردی که با خوسه ماریا کایخون داشت از زمین مسابقه اخراج کرد

با این وجود ژوزه مورینیو در پایان مسابقه زبان به تمجید از عملکرد داوری گشود و اعلام کرد که امیدوار است که در هر بازی، لائوس را به عنوان داور میدان ببیند.

در پایان این مسابقه مورینیو گفت:«دوست دارم لائوس را در هر بازی ببینم. البته شاید او در دادن کارت قرمز و یا پنالتی احتمالی اشتباه کرد ولی در کل داور بزرگی است و فلسفه اش را دوست دارم.او در مسابقاتی که سوت زده، به موفقیتهای فراوانی رسیده.»

مورینیو در ادامه صحبتهایش به تمجید از عملکرد تیمش که باعث کسب سه امتیاز این بازی شد پرداخت و صحبتهای دلنشینی در مورد په په و آدبایور داشت:« په په بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشت و آدبایور هم عملکرد خوبی داشت.تک تک بازیکنان بافداکاری بازی کردند و مسابقه فوق العاده ای را به نمایش گذاشتند.»

کد:

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

شما احيانا اشتباهاتي كه به نفع رئال هم ميشه ديدين؟
    من بازي رو نديدم ولي اگه كاسياس نفر آخر باشه حتي اگه مهاجم رو نازش هم كرده باشه بايد اخراج بشه
    به نظر من يا نبايد در مورد اشتباهات داوري حرف بزنيم يا اگه حرف ميزنيم بايد انصاف داشته باشيم و به اشتباهاتي كه به نفع ما هم ميشه اشاره كنيم
    از اون حرف ها بودا!. خوب من هم ندیدم. اگه خطا نکرده باشه، برای چی باید اخراج بشه؟ هر برخوردی که خطا نیست! در ضمن، اینکه توپ جمع کن های یه باشگاه 3-4 بار توپ رو موقع حمله حریف بندازن تو زمین، درسته؟ به داوریم تازه ربطی نداره. اینکه آگرو اونکار ها رو بکنه درسته؟ امیدوارم صحنش رو دیده باشین. صحنه آهسته نشون داد که مارسلو توپ رو زده بود و پاش هم حد اقل 30 سانتیمتر باهاش فاصله داشت اما آگرو اندازه قدش خودش رو پرت کرده بود هوا! تازه بعدش هم بلند شد انگار نه انگار و 10 ثانیه بعدش هم توپ رو با دست انداخت جلوش. اینها همه تو بازی رفت رئال-اتلتیکو بود. بازی برگشت هم کم مسخره بازی در نیاوردن. اشتباه داوری وجود داره. مثل اون توپی که از خط دروازه رئال رد شد ولی داور نگرفت. بین دو نیمه دروازه بان اون تیم داشت با کمک داور صحبت میکرد و ... این به خاطر خطای انسانی هست. اما اینکه یه نفر یه کاری بکنه که هیچ جوری توجیه نمیشه، اون دیگه یه بحث دیگست. مثل پپه که پارسال یا سال قبل به اون بدبخت اونطوری لگد زد. غیر قابل توجیح.

رئال و اوساسونا دو سال قبل یادتون میاد، دفاع رئال خطا کرد ولی داور تمارض بازیکن اوساسونا رو گرفت. و بهش کارت زرد دوم رو داد و اخراجش کرد. اشتباه کاملاً واضح بود. الان دو سال از اون موقع گذشته و اون بازیکن تو اتلتیکو مادرید هست. اما هنوز هم سر بازی با رئال مسخره بازی در میاره. همین 1 ماه پیش که جام حذفی با هم بازی کردن. باید میدیدین که چکار میکرد. من منظورم بیشتر این موارد هست. کسی هم که رسیدگی نمیکنه.

نه آقا این حرفا چیه...ندیدی بازی قبل واسه بارسلونا 2 تا آفساید رو نگرفته بودن...حالا رئال هم دقیقه 2 یه اخراجی بده چی میشه مگه...خصوصا وقتی که شدیدا به امتیاز این بازی نیاز داره.

نمی دونم چرا دیشب کاکا رو بازی نداد...باید بیشتر بازی کنه که آماده شه
    من منظور این پست شما رو متوجه نمیشم. من بازی بارسلون رو ندیدم که 2 تا آفساید رو اشتباه کرده. ولی اینکه حالا دقیقه دو هم اخراجی بده چی میشه؟؟ اخراج اشتباه دقیقه 2 میشه احتمال باختن میره بالا و علاوه بر اعصاب خوردی که برای هوادار میمونه پای 200--300 ملیون دلار پول در میونه.

من باز مثل اینکه باید مثال بزنم تا ببینین وقتی همچین اشتباهی پیش میاد چی میشه. فینال 2006 اروپا رو یادتون بیاد. آرسنال و بارسلون. اول بازی بازیکن بارسلون اومد تک به تک شد با ینس لمن و پشت سرش هم یه بازیکن دیگه بارسلون بود. ینس لمن روش خطا میکنه اما هنوز یک ثانیه هم نشده بود که اون یکی اومد و توپ رو زد تو گل و خوشحالی و ... اما در کمال ناباوری داور بازی رو قطع کرد، پنالتی گرفت و به لمن کارت قرمز داد. این با چه منطقی توجیح پذیره؟؟ اگه باید کارت قرمز بگیره، خوب بهش بده؟ اگه گل شده که گل شده دیگه پنالتی برای چی که ممکنه حتی توپ گل نشه و یک ADVANTAGE از تیم حمله کننده گرفته میشه. تازه همه اینها در حالی بود که قبل از اینکه توپ رو دومی بزنه سوت نزده بود. به این ترتیب یه تیمی که شاید میتونست یه تلاشی بکنه و مساوی کنه و بازی هیجان انگیز باشه، همون اول بازی 10 نفره شدو بارسلون قهرمان شد و تمام.

من منظورم این نیست که تقصیر بارسلون بود. اما یکم اگه از دورتر نگاه کنین، میبینین که این اتفاقات عجیب و غیر قابل توجیه چه قدر به نفع بارسلون میفته و چه تعداد و با چه حالت خشن و همراه با نفرتی در مورد رئال میفته. همونطور که مشخصه اهالی باسک ورزش رو با سیاست قاطی کردن . دیگه همه دیدن که تو فینال جام جهانی ژاوی و پویول پرچم باسک رو گرفتن و یهو خبر نگار ها ریختن رو سرشون.

اصلاحیه:
    من منظور اصلی malkemid رو متوجه نشده بودم. الان اومدم که ویرایش کنم ولی دیگه از پستم نقل قول گرفته شده. جوابی که الان به پست ایشون میدم:: "آره " . اما واقعاً فکر میکنم کلاً تو فوتبال اسپانیا داوری خوب انجام نمیشه. البته این فقط و فقط نظر منه. این کشور البته چند پاره هست که به زور زیر یک پرچم جمع شدن. اگه کسی از پست من ناراحت شده ازش معذرت میخوام. امیدوارم همه از ورزش لذت ببریم
    Last edited by powerslave; 14-02-2011 at 18:09.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لاپورتا: تمدید قرارداد گواردیولا، افتخاری برای بارسایی هاست

رئیس سابق باشگاه بارسلونا تمدید قرارداد پپ گواردیولا برای یک فصل دیگر را تبریک گفت

سایت گل- خوان لاپورتا، رئیس سابق باشگاه بارسلونا در گفت و گو با اروپا پرس گفت: «تمدید قرارداد گواردیولا، افتخاری برای تمام بارسلونایی هاست. از دیدن پپ بر روی نیمکت مربیگری بارسا احساس خوشبختی می کنم.»

رئیس سابق باشگاه کاتالان اطمینان دارد که بارسای کنونی: «تیمی برای سالهای طولانی است و بازیکنان این تیم همچنان هواداران را شاد خواهند کرد.»

لاپورتا معتقد است که نباید فشار بیش از حدی بر روی رختکن این تیم گذاشت و یا از آنها خواست تا تمام جامهای ممکن، مثل رقابتهای دو فصل پیش، را کسب کنند: «این آرزویی است که همه ما آن را در سر داریم ولی نباید فشار بیش از حدی بر روی تیم گذاشت.»

سران باشگاه بارسلونا با پپ گواردیولا به توافق رسیدند تا قرارداد این مربی جوان را برای یک سال دیگر تمدید کنند و گواردیولا روز بیست و دوم فوریه دست به قلم شده و قرارداد جدیدش را به امضا خواهد رساند.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/2/14

ویا: خیخون یکی از سخت ترین بازی های فصل را برای ما رقم زد

ویا که دوران حرفه ای اش را از تیم شهرش، خیخون، آغاز کرد، نمایش بازیکنان این تیم را مورد ستایش قرار داد

سایت گل- داوید ویا، مهاجم بارسلونا، پس از تساوی 1-1 شب گذشته تیمش مقابل اسپورتینگ خیخون، بازیکنان حریف را مورد ستایش قرار داد.

در این دیدار ابتدا بازیکنان خیخون با گل داوید باراس پیش افتادند، گلی که بازیکنان بارسا را بسیار شوکه کرد. شاگردان پپ گواردیولا موقعیت های زیادی ایجاد کردند و در نهایت ویا در 10 دقیقه پایانی بازی گل تساوی تیمش را به ثمر رساند.

ویا که دوران حرفه ای اش را از تیم شهرش، خیخون، آغاز کرد، نمایش بازیکنان این تیم را مورد ستایش قرار داد.

"من برای آنها احترام زیادی قائل هستم. آنها یکی از سخت ترین دیدارهای فصل را برای ما رقم زدند. آنها در سراسر دیدار بسیار سرسخت بودند. نمره آنها 10 از 10 است.

از اینکه توانستیم حداقل یک امتیاز به دست بیاوریم، خوشحالم. من از اینکه بازیکن بارسلونا هستم، خوشحالم و این مسئله در بازی من نیز نمود دارد."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/2/14

مالک راسینگ سانتاندر: می توانیم قدرت سوم فوتبال اسپانیا باشیم

علی سید، مالک هندی باشگاه راسینگ سانتاندر خواهان آن است تا تیمش پس از بارسلونا و رئال مادرید، قدرت سوم فوتبال اسپانیا باشد

سایت گل- سید علی، مالک هندی باشگاه راسینگ سانتاندر در صحبتهایی پس از پیروزی 2-3 تیمش مقابل سویا در دیدار شنبه شب اعلام رد که قصد دارد تا تیمش را مبدل به قدرت سوم فوتبال اسپانیا کند.

رئیس باشگاه راسینگ از گل دیرهنگام آرانا که پیروزی ارزشمندی را برای تیمش به هرماه داشت غرق در شادی بود. این اولین بازی راسینگ پس از روی کار آمدن مارسلینو بود که با پیروزی همراه بود.

در پایان این مسابقه علی سید به خبرنگار آ.اس گفت: «وقتی همه درمورد لیگ اسپانیا صحبت می کنند، اولین چیزی که به ذهن می رسد، بارسلونا و رئال مادرید هستند. همان طور که قبلا هم گفتم نهایت تلاشم را به کار می گیرم تا راسینگ را رشد داده و به سطح فوتبال دنیا برسانم.»

علی سید ادامه داد: «مطمئنم فضای لازم برای مبدل شدن به تیم سوم اسپانیا وجود دارد. احتمالات زیادی هست تا راسینگ بتواند با این دو تیم به رقابت بپردازد. زمانی که در تابستان زمان بیشتری داشته باشیم، بازیکنان بامهارت بیشتری را به رختکن تیم خواهیم آورد ولی این قطعا بدان معنا نیست که تیم عملکرد فوق العاده ای خواهد داشت. می خواهم شخصا در این باشگاه رشد کنم تا بتوانم برای سالیان سال در این جایگاه بمانم. من برنامه هایی برای بازار نقل و انتقالات دارم ولی همان طور که قبلا هم گفتم نمی خواهم عجله کنم. می خواهم مهارت و استعداد را به رختکن تیم بیاورم ولی در مورد کمیت این ماجرا، کارشناسان تصمیم خواهند گرفت.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/2/14

یحتمل ستاره ی دیگری خواهد شد ، به شرطی که بیش از اندازه فشار ذهنی روش وارد نشه .
    +
    اسپانیایی هست ؟
    +
    آره. از پدرو بزرگتره!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از اون حرف ها بودا!. خوب من هم ندیدم. اگه خطا نکرده باشه، برای چی باید اخراج بشه؟ هر برخوردی که خطا نیست! در ضمن، اینکه توپ جمع کن های یه باشگاه 3-4 بار توپ رو موقع حمله حریف بندازن تو زمین، درسته؟ ...
    درسته؟

Sporting de Gijon 1-1 Barcelona

ظاهرا تو بازی دیشب هم، خیخون از همون تکنیک اوساسونا استفاده کرد: توپ جمع کنا!!!!

بازی خشنی هم بود، نیمه اول رو خیلی خوب بازی کردن، اما نیمه دوم همه رفتن تو لاک دفاعی.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    14.02.2011

کد:
    February 14, 2011

The Front: El Mundo Deportivo
    14.02.2011

کد:
    February 14, 2011

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من منظور این پست شما رو متوجه نمیشم. من بازی بارسلون رو ندیدم که 2 تا آفساید رو اشتباه کرده. ولی اینکه حالا دقیقه دو هم اخراجی بده چی میشه؟؟ اخراج اشتباه دقیقه 2 میشه احتمال باختن میره بالا و علاوه بر اعصاب خوردی که برای هوادار میمونه پای 200--300 ملیون دلار پول در میونه.

من باز مثل اینکه باید مثال بزنم تا ببینین وقتی همچین اشتباهی پیش میاد چی میشه. فینال 2006 اروپا رو یادتون بیاد. آرسنال و بارسلون. اول بازی بازیکن بارسلون اومد تک به تک شد با ینس لمن و پشت سرش هم یه بازیکن دیگه بارسلون بود. ینس لمن روش خطا میکنه اما هنوز یک ثانیه هم نشده بود که اون یکی اومد و توپ رو زد تو گل و خوشحالی و ... اما در کمال ناباوری داور بازی رو قطع کرد، پنالتی گرفت و به لمن کارت قرمز داد. این با چه منطقی توجیح پذیره؟؟ اگه باید کارت قرمز بگیره، خوب بهش بده؟ اگه گل شده که گل شده دیگه پنالتی برای چی که ممکنه حتی توپ گل نشه و یک ADVANTAGE از تیم حمله کننده گرفته میشه. تازه همه اینها در حالی بود که قبل از اینکه توپ رو دومی بزنه سوت نزده بود. به این ترتیب یه تیمی که شاید میتونست یه تلاشی بکنه و مساوی کنه و بازی هیجان انگیز باشه، همون اول بازی 10 نفره شدو بارسلون قهرمان شد و تمام.

من منظورم این نیست که تقصیر بارسلون بود. اما یکم اگه از دورتر نگاه کنین، میبینین که این اتفاقات عجیب و غیر قابل توجیه چه قدر به نفع بارسلون میفته و چه تعداد و با چه حالت خشن و همراه با نفرتی در مورد رئال میفته. همونطور که مشخصه اهالی باسک ورزش رو با سیاست قاطی کردن . دیگه همه دیدن که تو فینال جام جهانی ژاوی و پویول پرچم باسک رو گرفتن و یهو خبر نگار ها ریختن رو سرشون.
    شما رو ارجاع می دم به این پست:

کد:
    که دوستان اثبات کردن اشتباهات کاملا تصادفی هست!!! یعنی اشتباهات در یک مقیاس واسه هر دو طرف اتفاق می افته و شکایت از داوری معنیش شلوغ کردن و لا پوشونی ضعف رئال هست!

روی سخن پست قبلیم با دوستانی بود که الان که اشتباهات داوری اگه نگیم 100...واقعا 90 درصد به نفع بارسلونا هست میان 2 تا آفساید رو در مقابل اینهمه ضرری که رئال از داوری کرده قرار میدن....

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

یک مادرید با نمره 10

دیگر پیشخوانها:

اسپانیول 0-1 رئال مادرید

مادرید به فاصله 5 امتیازی بارسا رسید در حالی که از دقیقه 2 با یک بازیکن کمتر بازی میکرد

مارسلو با به ثمر رساندن یک گل زیبا تعیین کننده بود

په په بعد از بازگشتش به خط دفاعِ مادرید یک حال و هوای دیگر داد

اخراجِ بسیار سختگیرانه ی کاسیاس

ایکر با کایخون برخورد داشت ولی موقعیت کامل گل نبود

هتریکِ موراتا در ششمین پیروزی متوالیِ کاستیا

(این موراتا حیفه اگه حواسمون بش نباشه دوباره یکی دیگه از محصولاتِ خیلی خوبمون رو از دست میدیم)

پیش نمایه آاس:

پیشخوانِ برجسته:

تقدس از نوعِ مادریدیستا

دیگر پیشخوانها:

اسپانیول 0-1 رئال مادرید

مادرید با یک یار کمتر بیشتر از هر زمانِ دیگری هواداران را از خود راضی و خوشحال کرد

والدانو:برای این لیگ تا آخرین نفس میجنگیم

// با تشکر از مرتضی عزیز بابت ترجمه

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

صحبتهاي كاسياس و په په پس از برد مقابل اسپانيول

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

پس از برد 1- 0 سفيدها مقابل اسپانيول كاسياس و په په در خصوص اين بازي با خبرنگاران به مصاحبه پرداختند

په په :

"ما مقابل حريف قدرتمندي قرار گرفته بوديم .ما ثابت كرده ايم كه ميتوانيم با تمرينات زياد و تلاش به بارسا در صدر جدول نزديك تر شويم .ما هنوز بايد در خانه خودمان با انها روبرو شويم و اگر پيروز شويم ميتوانيم قهرمان شويم"

"اگر ما بر روي بازيهاي باقي مانده سخت تمركز كنيم نشان خواهيم داد كه ميتوانيم به قهرماني اميدوار باشيم .ما ميخواهيم صدر جدول را از بارسا پس بگيريم"

"بازي كردن در ليست شروع 11 نفره برايم يك پاداش بود و شانسي برايم بود كه سرمربي نااميدم نكرد و من نيز سخت تمرين ميكنم تا رضايت مورينيو را جلب كنم.من از عملكرد خودم در بازي ديشب و همتيميهايم بسيار خوشحال هستم"

"اسپانيول بازيكنان بسيار خوبي دارد و گل زدن به انها برايمان سخت بود .بازي دشواري بود ولي از اينكه توانستيم 3 امتياز اين بازي مهم را بدست بياوريم بسيار خوشحاليم"

كاسياس:

"اخراج من مشكوك بود ولي داور تصميمش اين بود و من نيز آن را پذيرفتم .مهمترين چيز بازي بسيار خوب تيم بود كه با 10 نفره شدن عملكرد فوق العاده به نمايش گذاشتند"

"بازي دشواري بود ولي كسب 3 امتياز در خانه اسپانيول برايمان بسيار اهميت داشت .ادان عملكرد خوبي داشت و به خوبي در اين بازي حساس دروازه باني كرد .او آينده درخشاني خواهد داشت"

کد:
    ادان : "مورينيو هميشه به من اعتماد به نفس ميدهد"

كاسياس در دقايق اول بازي مقابل اسپانيول با كارت قرمز اخراج شد و ادان جايگزين وي شد و عملكرد بسيار خوبي هم به نمايش گذاشت .او در خصوص عملكرد خود با رسانه ها به مصاحبه پرداخت

"ميخواهم از مورينيو تشكر كنم و از اينكه او به من گفت كه كارت خيلي خوب بوده بسيار خوشحالم .مورينيو هميشه به من اعتماد به نفس داده است .او به من كمك ميكند تا راحت باشم .همتيميهايم نيز به من گفته بودم تا آرام باشم و من نيز به خوبي كار كردم"

"پس از اخراج كاسياس ما كنترل بازي را در دست گرفتيم و با مديريت توانستيم يك پيروزي بسيار مهم را بدست بياوريم "

"ليگ هنوز تمام نشده است .ما 7 امتياز از بارسا عقب بوديم كه حالا به 5 امتياز رسيده است .من شروع خوبي در اين بازي داشتم و از عملكردم بسيار راضي هستم و بيشتر خوشحالم كه تيم توانسته فاصله امتياز خود را با صدر جدول كمتر كند"

"وقتي كاسياس اخراج شد ميدانستم كارم در درون دروازه سخت خواهد بود ولي من آماده بودم و مشكلي نداشتم .من تمركز خوبي داشتم "

"شما بايد در ليگ سخت تلاش كنيد و ماندن در ليست 11 نفره و تركيب ثابت بسيار سخت است چون شما بهترين دروازه بان جهان را در اختيار داريد.با اين حال من سخت تمرين ميكنم و اميدوارم براي تيم تاثيرگذار باشم"

"اسپانيول تيم بسيار خوبي است .آنها از بازيكنان بزرگي بهره مند هستند ولي ما در بازي ديشب عملكردي بهتري نسبت به آنها داشتيم و چند فرصت گلزني ديگر نيز به وجود آورديم .با اين حال كسب 3 امتياز برايمان بسيار مهم و حياتي بود كه از اين بابت خوشحاليم"

کد:
    صحبتهاي خورخه والدانو پس از برد 1-0 رئال مقابل اسپانيول

پس از پيروزي 1-0 رئال مقابل اسپانيول خورخه والدانو در خصوص اين بازي با سايت رسمي به مصاحبه پرداخت

"بازي محكم و خوبي به نمايش گذاشتيم .مجموعه ما تلاش ميكند تا لايق بهترين ها باشد و تلاش هاي بازيكنان در اين بازي قابل ستايش است"

"بازي دشواري بود ولي ما ميدانستيم چطور بازي را كنترل كنيم و حتي ميتوانستيم گلهاي بيشتري نيز به ثمر برسانيم .ما شانسهاي گلزني زيادي بوجود آورديم ولي آنها را از دست داديم با اين حال بازيكنان ما سخت تلاش كردند "

"اخراج سختگيرانه بود اما نمي خواهم تصميمات داور را نقد كنم .رئال مادريد هميشه تا لحظه آخر خواهد جنگيد اين ويژگي هميشگي ما بوده است . هيچ گاه عقب نخواهيم كشيد "

"ما ديشب ثابت كرده ايم كه آماده هستيم و ميتوانيم موفقيتهاي زيادي بدست بياوريم .اين نوع مسابقات هميشه رقابت مهمي بوده است و ما توانستيم به خوبي مديريت كنيم .ما بازيكنان بزرگي در تيم داريم و تا آخر خواهيم جنگيد"

"ما بازيكنان مهمي در تيم داريم كه ميتوانند نتيجه را تغير دهند .اين بازيكنان بسيار باكيفيت و در سطح بالايي هستند و په په در بازي ديشب ثابت كرد كه چرا بازيكن مهمي براي تيم محسوب ميشود"

صحبتهاي پوچتينو سرمربي اسپانيول در خصوص بازي ديشب مقابل رئال

پس از باخت 1-0 اسپانيول مقابل رئال پوچتينو سرمربي اين تيم در خصوص بازي شاگردانش در بازي ديشب مقابل رئال با خبرنگاران به مصاحبه پرداخت

پوچتينو به Marca گفت:

"نتيجه شرم آوري بود و اميد زيادي به اين مسابقه داشتيم .با اخراج كاسياس فشار زيادي روي دروزاه آنها بوجود آروديم ولي ما بايد از اين بازي چيزهاي زيادي ياد بگيريم و تجربه بيشتري كسب كنيم"

"اين باخت بر روي روحيه تيم اثر منفي نخواهد گذاشت و بازيهاي بعدي در خانه خودمان با انگيزه بيشتري كار خواهيم كرد .تيم در نيمه اول خوب كار نكرد ولي در نيمه دوم بهتر شديم و فرصتهاي گلزني بيشتري به وجود آورديم.وقتي گل خورديم دوست داشتم تا ببينم شاگردانم چه واكنشي براي گل خورده تلاش ميكنند"

پوچتينو در خصوص آدبايور و رونالدو نيز گفت:

"ما در اينجا درباره بازيكنان بزرگ صحبت ميكنيم .آدبايور و رونالدو از لحاظ فيزيكي و سرعت در سطح بسيار بالايي قرار دارند "

رئال مادريد با اين پيروزي فاصله امتياز خود را با بارسلونا به 5 كاهش و با تيم سوم جدول يعني والنسيا به 10 امتياز افرايش داد

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •