اصلا فلش نمیشه
اصلا فلش نمیشه
ببین عزیزم من یه روز بیدار شدم و خواستم گوشیم رو روشن کنم دیدم همینجوری شده. روشن نمیشه. یعنی روشن میشه اما بالا نمیاد و خاموش میشه. شارژر رو هم که بهش وصب می کردم شروع می کرد به شارژ و دوباره قطع می شد و چراغش هم خاموش.
با راهنمایی هایی که تو فروم دیگه ای گرفتم، در همون حالت خاموش با برنامه فینیکس فلشش کردم و درست شد.
دوست عزیز اگه میشه راهنمایی رو برای من هم بذارید...الان 5 روزه که گوشیم خاموشه. ممنون میشم
فیلم رو از لینک زیر دانلود کن و تماشا کن
بعد گوشیت رو به روشی که توی فیلم گفتم فلش کن
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام درایو c گوشی من بی جهت پر شده من باید چکار کنم درست بشه و اینکه چطوری میتونم اس ام اس هامو بریزم داخل کامپیوتر و بعد دوباره بخوام برگردونم به مشکل نخورم.
مرسی
سلام
دوستان این امکان وجود داره که بشه روی n8 نرم افزارهای اندروید نصب کرد؟
ممنون
خیر
N8 سیستم عامل سیمبین داره و نرم افزارهای اندروید روش نصب نمیشه.
سلام به نظرتون میصرفه n8 رو بفروشم و یه گوشی اندروید دار همین حول و حوش قیمت بگیرم....الان حدود دو ساله من این گوشی رو دارم اما دریغ از یه برنامه درست حسابی....به نت هم میخوای وصل بشی یه مرورگر درست براش نیست!
از اون طرف اندروید انواع و اقسام برنامه ها رو داره!!
بعد به نظرتون قیمتی که به من گفتند 650 هزار تومن برای فروشش قیمت خوبیه یا نه؟
خودم 500 خریدمش سال 90
ممنون
سلام به همه دوستان . اگرچه دیر ولی منم به جمع ان 8 ی ها پیوستم .
سوالی که از خدمتتون دارم اینه که من آسفالت 6 رو روش نصب کردم و وقتی می زنی باز میشه و منو و انتخاب ماشین و این چیزاش میاد . ولی وقتی می خواد بازی شروع شه ، می پره بیرون . میشه کمکم کنید ؟ این بازی رو خیلی دوست دارم .
سوال بعدی هم اینکه دوربین گوشی اصلا در حد انتظار نیست . با اینکه سیستم گوشی رو با فونیکس به belle refresh pack 111.040 ارتقا دادم ولی این دو مشکل رو داره . منتظر کمکتون هستم . متشکرم .
قبل از ان 8 ، ال جی kc910 با دوربین 8 مگاپیکسل داشتم که واقعا عکس های عالی می گرفت . ولی ان 8 نا امیدم کرده . برچسب لنز رو برداشتم . کیفیت رو هم روی 12 گذاشتم ولی فرقی نکرده .
تا منظور شما از کیفیت دوربین چی باشه!
ببین حسگر cmos بسیار بزرگ دوربینش باعث کیفیت نوردهی بیشتر و کیفیت بالاتر عکسها مخصوصاٌ در نور کم میشه
اما شاید توقع دارید اشباع رنگها مث آیفون اپل بیشتر باشه که باید برید داخل تنظیمات گوشی و بصورت دستی یکسری تنظیمات رو اعمال کنید تا راضیتون کنه
البته برنامه های جانبی دوربین هم میتونید استفاده کنید مثل Camera Pro
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)