تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 309 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

داره خودمونی میشه mbioni66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran_shahrake valiasr

پيش فرض

دوستان اگه بخوام گوشیمو به کامپیوتر وصل کنمو با کامپیوتر اس ام اسامو بخونمو بفرستم از چه برنامه ای باید استفاده کنم؟
    Last edited by mbioni66; 17-08-2011 at 12:27.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

دوستان اگه بخوام گوشیمو به کامپیوتر وصل کنمو با کامپیوتر اس ام اسامو بخونمو بفرستم از چه برنامه ای باید استفاده کنم؟
    واسه فرستادن نمیدونم ولی وقتی گوشیو وصل میکنی کاکشنتو از رو گوشی moto phone portal بزار میتونی بخونی اس ام اس هاتو

چند وقت بود گوشیو انگولک کرده بودم خیلی هنگ میکرد اما الان یه wipe بعدم فلش زدم گوشی داره پرواز میکنه

باتریه دیفای پلاس 1700ه بیاد به اینم میخوره دیگه؟؟؟حدودن چند ساعت بیشتر باطری نگه میداره؟؟؟

3. این کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

سلام به همه
    موقعی که رام 2.1 رو گوشیم بود باهاش زندگانی میکردم اشتباه کردم 2.2 اپدیت کردم تاحالا 2تا رام 2.2 عوض کردم منتها هنوز گوشیم کند میشه و درصد سی پی یو میره رو 100 ! (وایپو و مایپو چایپم کردم فایده نداشت)
    کسی لینک فیلتر نشده سیانوژن نداره (هرچندتا هست البته ببخشید)برام بذارید چون اینترنتی که من دارم علاوه بر فیلترینگ اینترنت معمولی اکثر اپلودسنترها هم توش فیلترن

به نظر من دوستانی هم که دو دل هستن برای خرید گوشی تو این رنج اصلا شک نکن که موتورولا یه چیز دیگست(کیفیت،کارایی,خوش تیپی و خوش دستی)

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من گوشیم بازم ...
    صدای کسی که دارم باهاش میحرفم به صورت خش خش وار میاد! مثل اسپیکرا که میسوزه و صداش یه جوری میشه هاااا اونطوری شده
    چی کار کنم؟:-(
    باید بدم تعمیر فک کنم نه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran_shahrake valiasr

پيش فرض

سلام، میخواستم بدونم قاب طرحدار واسه پشت دیفای هست یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسی لینک فیلتر نشده سیانوژن نداره (هرچندتا هست البته ببخشید)برام بذارید چون اینترنتی که من دارم علاوه بر فیلترینگ اینترنت معمولی اکثر اپلودسنترها هم توش فیلترن
    با درود

خدمت شما
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بر گرفته شده از :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان رام miui رو نصب کردم مشکل زبان و آنتن دهی نداره و در مورد مصرف باتری تا الان دارم مینویسم تقریبا 30 ساعت از زمانی که شارژ کردم میگذره با توجه به اینکه از live wallpaper استفاده کردم + تقریبا 30 دقیقه مکالمه+ تقریبا 3 ساعت موزیک گوش کردن و همینطور در حین این کار با وایرلس وب گردی کردن 29% شارژ مونده
    فقط مشکلی که داره وایرلسش به صورت زمان راندوم وار قظع و وصل میشه ! و همچنین حروف فارسی رو بصورت جدا نشون میده
    ولی در آخر جالبه واسم سرعتش از rom قبلیم (foryo 2.2) خیلی بهتره .

8. 2 کاربر از roxxon_v2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه speedy3m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من برنامه ی go sms رو نصبیدم رو گوشی ولی دلیوری رو نشون نمیده. راهی هست که باهاش بشه دلیوری رو هم نشون داد؟

یه سوال دیگه اینکه. برنامه ای نیست که بشه باهاش بدون زدن کلید on-off گوشی رو لاک یا آنلاک کرد؟ آخه میترسم این همه که این دکمه رو میزنم کم کم خراب شه.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran_shahrake valiasr

پيش فرض

سلام دوست عزیز، برو تو قسمت settings\Receive Settings و تیک Delivery reports بذار.
    اس ام اسایی که میفرسی وقتی یه تیک کنارش زد یعنی دلیوری شد.

11. این کاربر از mbioni66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

بچه ها من گوشیم بازم ...
    صدای کسی که دارم باهاش میحرفم به صورت خش خش وار میاد! مثل اسپیکرا که میسوزه و صداش یه جوری میشه هاااا اونطوری شده
    چی کار کنم؟:-(
    باید بدم تعمیر فک کنم نه ؟
    مهران جان احتمالا اسپیکرش مشکل داره . کار تخصصی نیست تعمیرش . راحت برات عوضش میکنن . خرج زیادی هم فکر نکنم داشته باشه .

یکی از دلایلی که باعث شده تا الان دیفای نخرم این بود که توی سایت ها دیدم نوشته تاک تایم این گوشی 6 ساعت هست در حالی که خیلی از گوشی ها رو از جمله ایس نوشتن بالای 10 ساعت هست. حالا شما میفرمایید باطری ایس ضعیف هست و دیفای خوبه. گیج شدم.

دوستان میتونن بگن تقریبا با یه استفاده معمولی مثلا روزی حدود 1 ساعت صحبت و 3 ساعت اینترنت و 20 تا اس ام اس فرستادن چند روز یکبار باید باطری رو شارژ کرد؟
    روی کاغذ بعضی برندها حرف زیاد میزنن اما در عمل یک چیز دیگه هست .
    ایس یکی از اینها هست که خود فن بوی های سامسونگ هم میگن باطریش ضعیفه .
    مثلا" گوشی های اچ تی سی رو هم همه میدونن که آکثرشون باطری ضعیفی دارن . نمونه بارزش هم سری دیزایر
    .

داره خودمونی میشه speedy3m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز، برو تو قسمت settings\Receive Settings و تیک Delivery reports بذار.
    اس ام اسایی که میفرسی وقتی یه تیک کنارش زد یعنی دلیوری شد.
    مرسی به خاطر راهنماییت ولی ستینگ این برنامه ی go sms pro کجاشه؟ پیداش نمیکنم هیچجا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •