دوستان اگه بخوام گوشیمو به کامپیوتر وصل کنمو با کامپیوتر اس ام اسامو بخونمو بفرستم از چه برنامه ای باید استفاده کنم؟
دوستان اگه بخوام گوشیمو به کامپیوتر وصل کنمو با کامپیوتر اس ام اسامو بخونمو بفرستم از چه برنامه ای باید استفاده کنم؟
Last edited by mbioni66; 17-08-2011 at 12:27.
واسه فرستادن نمیدونم ولی وقتی گوشیو وصل میکنی کاکشنتو از رو گوشی moto phone portal بزار میتونی بخونی اس ام اس هاتو
چند وقت بود گوشیو انگولک کرده بودم خیلی هنگ میکرد اما الان یه wipe بعدم فلش زدم گوشی داره پرواز میکنه
باتریه دیفای پلاس 1700ه بیاد به اینم میخوره دیگه؟؟؟حدودن چند ساعت بیشتر باطری نگه میداره؟؟؟
سلام به همه
موقعی که رام 2.1 رو گوشیم بود باهاش زندگانی میکردم اشتباه کردم 2.2 اپدیت کردم تاحالا 2تا رام 2.2 عوض کردم منتها هنوز گوشیم کند میشه و درصد سی پی یو میره رو 100 ! (وایپو و مایپو چایپم کردم فایده نداشت)
کسی لینک فیلتر نشده سیانوژن نداره (هرچندتا هست البته ببخشید)برام بذارید چون اینترنتی که من دارم علاوه بر فیلترینگ اینترنت معمولی اکثر اپلودسنترها هم توش فیلترن
به نظر من دوستانی هم که دو دل هستن برای خرید گوشی تو این رنج اصلا شک نکن که موتورولا یه چیز دیگست(کیفیت،کارایی,خوش تیپی و خوش دستی)
بچه ها من گوشیم بازم ...
صدای کسی که دارم باهاش میحرفم به صورت خش خش وار میاد! مثل اسپیکرا که میسوزه و صداش یه جوری میشه هاااا اونطوری شده
چی کار کنم؟:-(
باید بدم تعمیر فک کنم نه ؟
سلام، میخواستم بدونم قاب طرحدار واسه پشت دیفای هست یا نه؟
با درود
خدمت شما
بر گرفته شده از :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان رام miui رو نصب کردم مشکل زبان و آنتن دهی نداره و در مورد مصرف باتری تا الان دارم مینویسم تقریبا 30 ساعت از زمانی که شارژ کردم میگذره با توجه به اینکه از live wallpaper استفاده کردم + تقریبا 30 دقیقه مکالمه+ تقریبا 3 ساعت موزیک گوش کردن و همینطور در حین این کار با وایرلس وب گردی کردن 29% شارژ موندهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط مشکلی که داره وایرلسش به صورت زمان راندوم وار قظع و وصل میشه ! و همچنین حروف فارسی رو بصورت جدا نشون میده
ولی در آخر جالبه واسم سرعتش از rom قبلیم (foryo 2.2) خیلی بهتره .
من برنامه ی go sms رو نصبیدم رو گوشی ولی دلیوری رو نشون نمیده. راهی هست که باهاش بشه دلیوری رو هم نشون داد؟
یه سوال دیگه اینکه. برنامه ای نیست که بشه باهاش بدون زدن کلید on-off گوشی رو لاک یا آنلاک کرد؟ آخه میترسم این همه که این دکمه رو میزنم کم کم خراب شه.
سلام دوست عزیز، برو تو قسمت settings\Receive Settings و تیک Delivery reports بذار.
اس ام اسایی که میفرسی وقتی یه تیک کنارش زد یعنی دلیوری شد.
مهران جان احتمالا اسپیکرش مشکل داره . کار تخصصی نیست تعمیرش . راحت برات عوضش میکنن . خرج زیادی هم فکر نکنم داشته باشه .
روی کاغذ بعضی برندها حرف زیاد میزنن اما در عمل یک چیز دیگه هست .
ایس یکی از اینها هست که خود فن بوی های سامسونگ هم میگن باطریش ضعیفه .
مثلا" گوشی های اچ تی سی رو هم همه میدونن که آکثرشون باطری ضعیفی دارن . نمونه بارزش هم سری دیزایر
.
مرسی به خاطر راهنماییت ولی ستینگ این برنامه ی go sms pro کجاشه؟ پیداش نمیکنم هیچجا.سلام دوست عزیز، برو تو قسمت settings\Receive Settings و تیک Delivery reports بذار.
اس ام اسایی که میفرسی وقتی یه تیک کنارش زد یعنی دلیوری شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)