نه فرقی نداره من خودم از این کرک استفاده میکنم همینو بریزید بزارید برم اون پستمم تغییر بدم
کافیه اسم فایل اصلی بازی Mafia2 باشه چون اون کنسول برنامه نویسی case sensitive هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه فرقی نداره من خودم از این کرک استفاده میکنم همینو بریزید بزارید برم اون پستمم تغییر بدم
کافیه اسم فایل اصلی بازی Mafia2 باشه چون اون کنسول برنامه نویسی case sensitive هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونم اجرا کردم ، ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد!!!
روو ویندوز 7...
اصلا چرا باید همچین اروری بده؟!
مشکل از کجاست؟!
سلام شما دقیقا عکس بگیرید ببینم مشکلتون چیه؟ اصلا ببینید ارور هاتون یکسان هست؟ آخه اون فایل خیلی ارور داره
به خاطر Bink Video codec created by RAD Game Tools هست که اون ارور رو میده شاید کامپیوتر شما RAD games tool رو نداره روی ویندوزش اونم نصب کنید
اگه خواستی من میتونم لینک دانلود اون dll رو بدم ولی خیلی بده که به جای پیدا کردن دلیل یه ارور فقط اون فایل لازمه رو دانلود کنیم - (به ویندوز ضرر داره)
در ضمن توی مکانی که mafia2.exe هست ببین binkw32.dll هم هست ؟ باید اونجا باشه اگه جای دیگه ای هست ببرش اونجا
اگه بازم مشکل داشتی و کلا بازی بازم اجرا نشه کارت گرافیکتو آپدیت کن
کلا binkw32 یک ارور مربوط به تصویر هست
توصیه: همیشه قبل از مدینگ از فایل های ارجینال بک آپ بردارید
خب این مدی که الان معرفی میکنم رو باید به Mafia II\pc\sds_en\text بریزید (و از فایل اصلی بک آپ بردارید)
این مد اسم ماشین هارو واقعی میکنه (یعنی دیگه از شر اسم های الکی خلاص)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من وقتی mafia.exe رو اجرا میکنم این ارور رو میده
دوستان لطفا داستان بازی رو لو ندید!
اگر کسی میزاره ، توی اسپویلر باشه
شاید بعضی ها نخوان داستان بازی لو بره![]()
من این کارایو که گفتیو همرو انجام دادم.
اصلا فایلی به نام binkw32.dll تو پوشه بازی نیست . و توی پوشه system32 هم نیست.
من این فایلو دانلود کردم. ریختم هم توی فولدر بازی و هم توی فولدر سیستم 32 ولی بازم همون ارور رو میده.
آره ، آیکون اصلی رو که اجرا کردم هیچ اتفاقی نیوفتاد.نه اروری داد نه وارد بازی شد.exe ش رو که اجرا کردم این پیغامو داد...
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
ممنون!
بازیش حوصلمو سر برد حذفش کردم!
فردا دوباره نصب میکنم ببینم چطور میشه.عکس ارور رو هم میزارم!
پس هم مشکل هستیم
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
من فردا رو 7 نصب میکنم ببینم چی میشه
سلام و تشکر بابت توضیحاتت
من قبلا با کرک غیر اسکرول بازی کردم ولی چون dlcها رو نیاورد مجبور شدم کرکم رو عوض کنم الانم از کرک فیکس جیمی استفاده کردم که اپدیت 1 هستش اما در همون اول بازی تو چپتر1 که تیراندازی میکنی خیلی افت فریم دارم چون با کرک قبلیم با فیزیک high هم افت فریم نداشتم میشه بگی با فیزیک افت فریم داره این کرک یا نه
ممنون
سلام
من که نتونستم دانلود کنم ممنون میشم دوباره لینک رو چک کنین
لینک درسته ! برید تتو صفحه چند ثانیه صبر کنید بعد روی click here to start download کلیک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)