اگه خودم چشم نزنم سرعتم تغییری نکرده البته روزانه،شبانه نمیدونم خیلی وقت چک نکردم یه مدتی بود خراب شده بود
اصفهان
اگه خودم چشم نزنم سرعتم تغییری نکرده البته روزانه،شبانه نمیدونم خیلی وقت چک نکردم یه مدتی بود خراب شده بود
اصفهان
قطعی احتمالی شبکه به علت ارتقاء فنی سیستم
به اطلاع کلیه کاربران محترم شرکت صبانت می رساند به علت ارتقاء فنی سیستم در راستای بهبود در خدمات رسانی احتمال قطعی در شبکه در روز شنبه مورخه 30/11/89 از ساعت 7 صبح تا ساعت 11 وجود خواهد داشت. در صورت عدم توانایی در اتصال به شبکه بعد از ساعت مذکور با بخش پاسخگویی به شماره تلفن 83852 تماس حاصل فرمایید . پیشاپیش از شکیبایی شما کمال تشکر را داریم .
Preferred DNS server
Alternate DNS server
اصفهان چنده؟؟؟
یوزر و پس شبانه چنده؟؟؟؟عوض شده؟؟؟؟؟
من نمی تونم شبانه وصل بشم؟؟؟؟
سلام
دیشب شبانه کسی وصل شده بود ؟
سلام.
دیشب گذاشته لپ تاپم رو ست کرده بودم که ساعت 3 روشن بشه و شروع به دانلود کنه اما وقتی ساعت 8 از خواب بیدار شدم دیدم هیج چی دانلود نکرده و همش ارو 734 گرفته بوده.
یعنی اینکه دیشب کامل قطع بوده(شیراز)
سلام
من کامپیوترم هرشب روشن میشه چی خونه باشم چی نه
منم مشکل شما رو داشتم پس سراسری بوده چون من مشهد هستم
بچه ها کی سرویس 64 صبا رو داره؟ سرعتش چجوریاست؟![]()
سلام
صبانت این سرویس رو خیلی وقت هست برداشته که
سلام .
دیشب کلا قطع بوده ( کرج )
من واسه داداشم گرفتم . شبانه که همون 1 مگ هستش . روزانه م حداکثر سرعت دانلود 13 هستش . صفحات هم بد باز نمیکنه ولی خب یه کم اعصاب خورد کنه .بچه ها کی سرویس 64 صبا رو داره؟ سرعتش چجوریاست؟![]()
مخلصیم .
من وصل بودم تا 8 !
البته چون PPPoE بود، نمی دونم که کی و بعد از چند بار Reconnect متصل شده بود؛ فقط صبح 5:30 دیدم چراغ internet مودم روشنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)