ممنون دوست عزیز از پاسختون
.gif)
بله، درست می فرمایید. هر چه قدر هم که هارد ضد ضربه باشه، باز هم احتمال خراب شدنش هست.
اما خب، هر چقدر این آستانه ی تحمل بالاتر باشه، بهتر هست. البته حالا من هم نمیخوام توی جنگ ازش استفاده کنم و درخواست یه هارد ضدگلوله داشته باشم.
میدونید، آخه آدم هر چقدر هم مواظب باشه، باز هم حادثه خبر نمیکنه! شاید باورتون نشه. چند وقت پیش با دوستم سر یه میز نشسته بودیم و دوستم هم هاردش (از نوع Western Digital) رو روی میز و کنار دیوار گذاشته بود. از قضا یک آینه هم به همون دیوار نصب شده بود. از شانس دوست ما همون لحظه، آینه به علت محکم نبودن، دقیقا افتاد رو هارد این بنده خدا.
.gif)
بیچاره کلی سکته زد. به کامپیوتر زدیمش و دیدیم هارد شناسایی میشه اما متاسفانه فاقد هر گونه اطلاعات هست.
.gif)
نزدیک به 9 تا نرم افزار مختلف رو تست کردیم، اما هیچ کدوم نتونستن اطلاعات رو برگردون. تا اینکه در عین ناباوری، آخرین نرم افزاری که داشتیم (GetDataBack) تونست اطلاعات رو برگردونه.
.gif)
حالا اگه این نرم افزار هم کار نمیکرد، دیگه نمیدونم چی میشد!
البته این رو به عنوان نمونه عرض کردم. اتفاقات خیلی زیادی میتونه اتفاق بیفته که حتی آدم فکرش رو هم نمیتونه بکنه.
گرچه همواره توصیه میشه، اگه اطلاعات مهمی داریم، حتما نسخه ی پشتیبان ازش داشته باشیم تا اگه خدای نکرده اتفاقی افتاد، غم از دست دادن اطلاعات رو نداشته باشیم. چون واقعا یک سری اطلاعات اون قدر ارزشمندن که شاید زحمات چندین ساله برای بازگشت اون ها چاره ساز هست. گرچه گاهی هم این طور نیست. مثلا آدم برای به دست آوردن عکس های 10 سال گذشته، باید 10 سال جوون شد، تا بتونه اونا رو تکرار کنه که عملا غیر ممکنه!