تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 827 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329729 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

داداش هر هاردی اگه ضد ضربه هم باشه امکان خراب شدنش در ضربه خوردن هست.
    اینقدر لازم نیست فکر کنی.یکیش رو بخر.
    ممنون دوست عزیز از پاسختون
    بله، درست می فرمایید. هر چه قدر هم که هارد ضد ضربه باشه، باز هم احتمال خراب شدنش هست.
    اما خب، هر چقدر این آستانه ی تحمل بالاتر باشه، بهتر هست. البته حالا من هم نمیخوام توی جنگ ازش استفاده کنم و درخواست یه هارد ضدگلوله داشته باشم.

میدونید، آخه آدم هر چقدر هم مواظب باشه، باز هم حادثه خبر نمیکنه! شاید باورتون نشه. چند وقت پیش با دوستم سر یه میز نشسته بودیم و دوستم هم هاردش (از نوع Western Digital) رو روی میز و کنار دیوار گذاشته بود. از قضا یک آینه هم به همون دیوار نصب شده بود. از شانس دوست ما همون لحظه، آینه به علت محکم نبودن، دقیقا افتاد رو هارد این بنده خدا.
    بیچاره کلی سکته زد. به کامپیوتر زدیمش و دیدیم هارد شناسایی میشه اما متاسفانه فاقد هر گونه اطلاعات هست. نزدیک به 9 تا نرم افزار مختلف رو تست کردیم، اما هیچ کدوم نتونستن اطلاعات رو برگردون. تا اینکه در عین ناباوری، آخرین نرم افزاری که داشتیم (GetDataBack) تونست اطلاعات رو برگردونه.
    حالا اگه این نرم افزار هم کار نمیکرد، دیگه نمیدونم چی میشد!

البته این رو به عنوان نمونه عرض کردم. اتفاقات خیلی زیادی میتونه اتفاق بیفته که حتی آدم فکرش رو هم نمیتونه بکنه.

گرچه همواره توصیه میشه، اگه اطلاعات مهمی داریم، حتما نسخه ی پشتیبان ازش داشته باشیم تا اگه خدای نکرده اتفاقی افتاد، غم از دست دادن اطلاعات رو نداشته باشیم. چون واقعا یک سری اطلاعات اون قدر ارزشمندن که شاید زحمات چندین ساله برای بازگشت اون ها چاره ساز هست. گرچه گاهی هم این طور نیست. مثلا آدم برای به دست آوردن عکس های 10 سال گذشته، باید 10 سال جوون شد، تا بتونه اونا رو تکرار کنه که عملا غیر ممکنه!

2. 2 کاربر از armin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از پاسختون
    بله، درست می فرمایید. هر چه قدر هم که هارد ضد ضربه باشه، باز هم احتمال خراب شدنش هست.
    اما خب، هر چقدر این آستانه ی تحمل بالاتر باشه، بهتر هست. البته حالا من هم نمیخوام توی جنگ ازش استفاده کنم و درخواست یه هارد ضدگلوله داشته باشم.

میدونید، آخه آدم هر چقدر هم مواظب باشه، باز هم حادثه خبر نمیکنه! شاید باورتون نشه. چند وقت پیش با دوستم سر یه میز نشسته بودیم و دوستم هم هاردش (از نوع Western Digital) رو روی میز و کنار دیوار گذاشته بود. از قضا یک آینه هم به همون دیوار نصب شده بود. از شانس دوست ما همون لحظه، آینه به علت محکم نبودن، دقیقا افتاد رو هارد این بنده خدا.
    بیچاره کلی سکته زد. به کامپیوتر زدیمش و دیدیم هارد شناسایی میشه اما متاسفانه فاقد هر گونه اطلاعات هست. نزدیک به 9 تا نرم افزار مختلف رو تست کردیم، اما هیچ کدوم نتونستن اطلاعات رو برگردون. تا اینکه در عین ناباوری، آخرین نرم افزاری که داشتیم (GetDataBack) تونست اطلاعات رو برگردونه.
    حالا اگه این نرم افزار هم کار نمیکرد، دیگه نمیدونم چی میشد!

البته این رو به عنوان نمونه عرض کردم. اتفاقات خیلی زیادی میتونه اتفاق بیفته که حتی آدم فکرش رو هم نمیتونه بکنه.

گرچه همواره توصیه میشه، اگه اطلاعات مهمی داریم، حتما نسخه ی پشتیبان ازش داشته باشیم تا اگه خدای نکرده اتفاقی افتاد، غم از دست دادن اطلاعات رو نداشته باشیم. چون واقعا یک سری اطلاعات اون قدر ارزشمندن که شاید زحمات چندین ساله برای بازگشت اون ها چاره ساز هست. گرچه گاهی هم این طور نیست. مثلا آدم برای به دست آوردن عکس های 10 سال گذشته، باید 10 سال جوون شد، تا بتونه اونا رو تکرار کنه که عملا غیر ممکنه!
    خوب خودتون دارین میفرمایید.
    بنظر من اگه از هارد نسخه پشتیبان میگیرین همون سیلیکان پاور بهتره.در غیر این صورت یک مارک بهتر با کیفیت بهتر.

4. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

البته کیف ضد ضربه هم هست 12 تومان!
    نمیدونم تا چه حد اثر داره!
    ولی خوب به اندازه ی سیستم مقاومت داخلی سیلیکان پاور نمیشه!

6. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    اتفاقا وسترن يه كيف ضد ضربه هم ساخته كه مخصوص هارهاي پرتابل هست .
    لازم نيست براي استفاده هارد رو از كيفش بيرون بياريد انتهاي اين كيف مخصوص سوراخي داره كه ميتونين كابل رو وصل كنين.

8. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام دوستان
    اتفاقا وسترن يه كيف ضد ضربه هم ساخته كه مخصوص هارهاي پرتابل هست .
    لازم نيست براي استفاده هارد رو از كيفش بيرون بياريد انتهاي اين كيف مخصوص سوراخي داره كه ميتونين كابل رو وصل كنين.

منم دیدم.ولی کلا چه این کیف ها چه عادی ها باعث گرم تر شدن و در نتیجه کم عمر شدن هارد در حین مصرف نمیشه؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

عطاخان این کیف توی ایران هم اومده؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که اطلاع دارن میشه بگن My Book Essential Edition 2TB Black طول کابلش چقدره؟
    میترسم مثل My Passport Essential SE کوتاه باشه!
    در ضمن آیا سوکتش از همون نوع Micro B هست؟
    سلام

طول كابل مدلهاي دسكتاپي فكر نميكنم از يك متر كمتر باشه !!!

از اونجايي كه اين هاردي دسكتاپي usb3 هست قسمتي كه به پشت هارد ميخوره مثل عكس زير هست از نوع Micro-B

و اون قسمتي كه به لپتاپ يا pc وصل ميشه مثل عكس زير هست . يعني Type-A

---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------

منم دیدم.ولی کلا چه این کیف ها چه عادی ها باعث گرم تر شدن و در نتیجه کم عمر شدن هارد در حین مصرف نمیشه؟!
    والا اگر مشكلي براي هارد به خاطر پيش ميومد كه كمپاني وسترن اونو نميساخت ، ولي خودم هم يكمي شك دارم
    عطاخان این کیف توی ایران هم اومده؟
    اين تازگيها ساخته شده بعيد ميدونم موجود باشه ولي ميرم بازار خبرشو ميدم !!!

12. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    بنده قصد خرید هاردی به ظرفیت 750GB دارم.
    تعدادی از صفحات قبل رو مطالعه کردم و خصوصا از مطالب جناب عطا استفاده بردم. اما همچنان بین دومدل A80 و My Passport Essential SE موندم.
    از لحاظ قیمتی، تفاوت خاصی ندارن که تو تصمیم گیری موثر باشه. همین طور، از لحاظ سرعت، باز هم نتایج خیلی نزدیک به هم هست.
    اون طور که من چند تا مطلب در مورد A80 خوندم و از ظاهر امر به نظر میاد، از لحاظ "ضد ضربه بودن" A80 خیلی جلوتر هست و رقیبش رو به راحتی کنار میزنه. (که از نظر من، این خیلی موضوع مهمیه. چرا که، این قبیل هاردها حساسیت خیلی زیادی دارند و با A80 آدم میتونه تا حدی خیالش از ضربه های احتمالی و غیرمنتظره راحت باشه.)
    اما خب مسلما این تمام ماجرا نیست. موضوع دیگه کیفیت خود هارد (طول عمر و همین طور خرابی هایی که بدون هیچ گونه ضربه یا آسیب به وجود میاد) هست. اینکه بی خود و بی جهت، به خاطر مسائلی همچون اختلاف ولتاژ، سوختن سیلندر و ... هارد نابود نشه. در این زمینه، فکر میکنم چون Western Digital سابقه ی خیلی بیشتری داره، قابل اعتمادتر هست. (گرچه موارد زیادی بوده چه در محصولات سخت اقزاری و چه در محصولات نرم افزاری، شرکتی به تازگی پا در عرصه ای نو قرار میده و الحق هم گوی سبقت رو از رقیبان دیرینه و چندین و چند ساله ربوده.)
    یک مورد دیگه که ذهنم رو به خودش مشغول کرده، این هست که اگه هارد A80 این قدر خوب هست و کیفیت بالایی داره و تاییدیه ی ارتش آمریکا رو هم به همراه داره، پس چرا اختلاف قیمت خاصی با Essential SE نداره؟ آیا این موضوع، به تازه کار بودن شرکت سیلیکون پاور در زمینه ی "هارد" برمیگرده یا چیز دیگه ای هست که من ازش بی خبرم؟

دوستان، شما اگه جای من بودید، چه میکردید؟
    آرمین خان چرا 750 وسترن؟!
    به نظر من بین a80 و سیگیت 750 pro یکی رو انتخاب کن:
    چون
    در سیگیت 750 پرو: 16مگ کش+7200دور
    در وسترن8:750 مگ کش+5400 دور

البته در سیگیت معمولی که 750 هم موجود هست:8مگ کش+5400دور که این منظورم نیست!
    تذکر!:در مورد سیگیت هم با اداپتورusb3 و هم با اداپتور usb2 بصورت جداکانه بفروش میرسد که باید با اداپتور usb3 رو بخری تا بتونی تفاوت را احساس کنی)(روی جعبه کلیه این اطلاعات نوشته شده)
    با تشکر از عطا که این اطلاعات رو داد.
    Last edited by aref10; 16-07-2011 at 12:21.

14. 3 کاربر از aref10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lonely--boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض درخواست دوباره

سلام دوستان خسته نباشين

ميخوام يه هارد اكسترنال پرتابل بگيرم حداقل حجم 1 ترابايت باشه تا قيمت 150 تومن ظاهر خوبي هم داشته باشه سرعت هم كه خيلي مهمه

لطف كنين لينك هاردي رو كه معرفي ميكنين هم بگين پيشاپيش ازتون ممنونم

سوال همرو جواب دادين الا من بابا يه نگاهي هم به سوال من بندازين

آقا عطا لطف كنين راهنماييم كنين
    يه كوتاه هم درمورد كش هارد توضيح بدين كه چيه اگه بيشتر باشه خوبه يا كم باشه؟ تعداد دور هارد هرچي بيشتر باشه سرعت دسترسي به اطلاعات بيشتر ميشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سوال همرو جواب دادين الا من بابا يه نگاهي هم به سوال من بندازين

آقا عطا لطف كنين راهنماييم كنين
    يه كوتاه هم درمورد كش هارد توضيح بدين كه چيه اگه بيشتر باشه خوبه يا كم باشه؟ تعداد دور هارد هرچي بيشتر باشه سرعت دسترسي به اطلاعات بيشتر ميشه؟

توقعات از ما خيلي بالا رفته ، هركي سوالي داره ميگن عطا بدو بدو

توضيح خيلي خلاصه در مورد cach : مكاني هست موقتي ، براي اطلاعاتي كه به دفعات زياد فراخواني ميشود تا هارد مجبور نشود براي يه اطلاعات جزئي كل فضا رو جستجو كند ، اين باعث دسترسي سريعتر به اطلاعات ميشود .
    مسلمه كه هرچه اين فضاي موقتي بيشتر باشه امكان ذخيره نمودن اطلاعاتي كه به دفعات زياد فراخواني ميشه بيشتر ميشه و در نتيجه براي اون اطلاعات هارد كمتر مجبوره كل فضا رو بگرده .

والا دوست من سليقه منو بخواين دو انتخاب عمده دارين
    وسترن پرتابل My Passport Essential SE كه فقط 750 گيگ و يك ترابايت رو داره فقط به كلمه SE دقت كنين چون مدلهاي عادي يك ترابايت رو نداره اين مدل usb3 هم داره !!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سيگيت مدل FreeAgent GoFlex كه تا 1.5 ترا هم موجوده و با توجه به اينكه سرعت بالا براي شما مهمه اجبارا بايد با آداپتر usb3 بخريد .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قسمت انتهايي هاردهاي سيگيت قابل جدا شدنه و ميتوان انواع اينترفيس رو نصب كرد .

به غير از دو مدل بالا برندهاي ديگه اي هم هست مثلا ميتونين هارد سيليكون پاور مدل Stream S20 رو بخريد كه يك ترابايت هم داره و زيبا هم هست و با يه كيف هم فروخته ميشه . البته چون از سري armor نيستن ضد ضربه هم نيستن.

با كيف

Last edited by ata.royalfalcon; 16-07-2011 at 14:22.

17. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •