تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 421 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یه سوال دیگه .
    من الان ultimate 32 بیت نصب کردم .
    بعضی موقعا هنگ می کنه .
    اگه 64 بیتی نصب کنم حل میشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

اصولا هنگ 64 بیت بیشتره چون برنامه ها باهاش ناسازگارن!
    Last edited by HAMID.MCI; 08-01-2011 at 00:45.

3. 3 کاربر از HAMID.MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

به نظر من این برق که میگین همون ولتاژ 20ولت آداپتوره و حس کردنش به سختی امکان پذیره، مثلا اگه پشت انگشت اشارتون رو به قسمت استیل رنگه دور کیبورد بزنید میتونید احساسش کنید، نگران نباشین 20 ولت هیچ خطری نداره
    یه احتمالی که من میدم عدم وجود سیم ارت هست ، اگه توجه کنین دوشاخه اصلی 3 شاخست که یکیش باید به زمین وصل شه ولی در ایران این مورد رعایت نمیشه، بنظرم اگه وصل شه دیگه این برق احساس نمیشه
    راستی اگه میخواین برق رو بیشتر احساس کنید در همون حین که قسمت استیل رو لمس میکنید، یه دستتون رو به دیوار برنید، فکر کنم بیشتر احساس شه
    شاید موقعیت شما اونجا که بودید طوری بود که یه قسمت بدنتون با زمین(که رساناست) تماس داشت
    میگم چجوریه؟؟؟؟قضیه این برق گرفتن ها چیه؟؟؟؟؟بنده تا الان هیچگونه برق گرفتگی نداشتم.

5. این کاربر از asemanekavir38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

مطمئنی دوست عزیز؟؟؟؟
    من خیلی وقته از 64 بیت استفاده میکنم اما تا الان هنگ نداشته!!!!!

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مطمئنی دوست عزیز؟؟؟؟
    من خیلی وقته از 64 بیت استفاده میکنم اما تا الان هنگ نداشته!!!!!
    همیشه مشکل هنگی از نرم افزار نیست! الان دیگه اکثر نرم افزارها با 64 سازگاری دارند!! ولی خب بالاخره هرزگاهی پیش میاد بعضا یه نرم افزار خاصی توی 64 اذیت کنه! ولی صرف دلیل هنگی نرم افزارها نیستند! چون منم چند ساله از 64بیت استفاده میکنم و مشکلی نداشتم!!

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

حمید جون من 64 بیت نصب کردم مشکل نداشته ردیفه.

داره خودمونی میشه guzga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    back street

پيش فرض

اگه ناسازگار باشه که اصلا نصب نمیشه حمید جان
    زقتی مصب بشه دیکه چرا باید هنگ کنه!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام به اساتید محترم:حقیر یه لب تاب دل 5010 دارم که چند روز پیش خواستم یه نرمافزار رو پاک کنم گویا اشتبا ها کارت گرافیک و پاک کردم یکی از دوستام امروز اینجا بود گفت کارت گرافیک نیست تو 3دی دستگاه و پاک کردی و تو ایران نیست لب تاب رودو هفته نیست 800 هزار خریدم میگه من نصفه قیمت میخرم خواستم ببینم راهی هست این 3دی رو وصل کرد نه دیگه کره زمین رو میشه دید نه دیکشنری وصل میشه نه رو صفحه اون شهر برفی میاد

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام به اساتید محترم:حقیر یه لب تاب دل 5010 دارم که چند روز پیش خواستم یه نرمافزار رو پاک کنم گویا اشتبا ها کارت گرافیک و پاک کردم یکی از دوستام امروز اینجا بود گفت کارت گرافیک نیست تو 3دی دستگاه و پاک کردی و تو ایران نیست لب تاب رودو هفته نیست 800 هزار خریدم میگه من نصفه قیمت میخرم خواستم ببینم راهی هست این 3دی رو وصل کرد نه دیگه کره زمین رو میشه دید نه دیکشنری وصل میشه نه رو صفحه اون شهر برفی میاد
    درود
    مبارکتون باشه!! من متوجه نشدم یعنی ویندوز داشتید اومدید یک نرم افزار unistall کنید اشتباهی درایور کارت گرافیک پاک کردید؟؟ خب اینکه با نصب مجدد گرافیک قابل رفع هستش!!

قسمت دوم صحبتتون در رابطه با cd دستگاه هست!! مگه cd و میشه پاک کرد؟؟ اخه اصلا دستگاه cd ای جز یک راه انداز داس یا نهایتا یک سیستم عامل اوبنتو همراه خودش نداره!!

به نظرم شما یک دی وی دی ویندوز هفت تهیه کنید باهاش اقدام به نصب ویندوز کنید، در قسمتی که باید درایو مشخص کنید دوباره درایور c و d بسازید و روی c ویندوز نصب کنید و سپس درایورهارو از سایت دل بگیرید ( و یا اگر در حال حاضر داریدشون ) بعد از نصب ویندوز ، اونارو هم نصب کنید همه چی آروم میشه شما چقدر خوشحال میشی

12. 2 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

اگه ناسازگار باشه که اصلا نصب نمیشه حمید جان
    زقتی مصب بشه دیکه چرا باید هنگ کنه!!!
    حمید جون من 64 بیت نصب کردم مشکل نداشته ردیفه.
    همیشه مشکل هنگی از نرم افزار نیست! الان دیگه اکثر نرم افزارها با 64 سازگاری دارند!! ولی خب بالاخره هرزگاهی پیش میاد بعضا یه نرم افزار خاصی توی 64 اذیت کنه! ولی صرف دلیل هنگی نرم افزارها نیستند! چون منم چند ساله از 64بیت استفاده میکنم و مشکلی نداشتم!!
    ممنون از نظراتتون

همونطور که خودتون میدونید نرم افزار های ساخته شده برای سری سیستم عاملهای ویندوز به دو سری 32 بیت و 64 بیت تقسیم میشن. دلیل اونم اینه که ممکنه آدرس دهی های زبان اسمبلی به کار رفته در یک برنامه در 64بیت و 32 بیت متفاوت باشه که این امر کاملا" طبیعیه! وقتی شما آنتی ویروسنود 32 64بیت رو برای ویندوز 64 بیت نصب میکنید کاراییش بیشتره چرا؟

چون میتونه از بیت های بالاتری بری استفاده ی خودش آدرس دهی کنه (همون بیت هایی که ویندوز 64 بیت میتونه بیشتر ساپورت کنه)

پس به طور حتم کارایی برنامه های 64بیت روی ویندوز 64 بیت خیلی خیلی بیشتره تا برنامه های 32بیت روی ویندوز 64 بیت و بلعکس!

وقتی یه برنامه ای رو نصب میکنید میتوید انو توی قسمت Task Manager ویندوزتون ببینید و اطلاع پیدا کنید که این برنامه با ویندوز 64 بیتی شما سازگاره و آلگوریتم برنامه نویسیش طوری هست که کارایی کامل رو روی سیستم شما بده یا نه. میتونید از علامت *32 اینو متوجه بشید.

پس مطمعنا" یه تفاوتی بین برنامه ی 32 بیت و 64بیت هست که جدا کردنشون حتی واسه ویندوزم مهمه.

وقتی برنامه ی WinRAR 32BIT رو روی ویندوز 64 بیتی خودتون نصب کنید میبینید که در پایان پیغام میده که این برنامه برای ویندوز 32 بیتیه و امکان کاهش کارایی روی ویندوز شما وجود داره این چه معنی داره؟ برنامه نصب شده , قابل استفاده هم هست ولی اون کارایی کامل رو نداره! حالا ممکنه هیچوقت به چشم نیاد و شما هم هیچوقت متوه اون نشید و بعضا ممکنه به خاطر همون با مشکلات زیادی روبرو بشید!

چند روز پیش که برنامه ی IDM رو به ورژن جدید آپدیت کردم توی مشخصات نوشته بود : رفع ناسازگاری با ویندوز 64 بیت!

این هم دلیل دیگه ای هست که میتونه دال بر این باشه که برنامه های 32 بیتی روی ویندوز 64 بیتی فاقد کارایی کاملن!

حالا ممکنه شما هیچوقت م حتی یه هنگ با این ویندوزتون نداشته باشیدا اما به طور حتم گر برید و برنامه های 64 بیتی رو به طور کامل روی سیستمتون نصب کنید متوجه افزایش کارایی ویندوز میشید!

حالا این کارایی هم چی میتونه باشه: گاها با هنگ کردن سیستم یا کاهش سرعت سیستم یا عدم اجرای یک برنامه یا اصلا عدم نصب اون برنامه! و.......

پس توی ناسازگاری ((برخی)) برنمه های 32 بیتی با ویندوز 64 بیتی به هیچ وجه شک نکنید.

ویندوز خوبیه, هنگ زیادی نداره , سرعتش بالاس , ولی وقتی این دوستمون اومدن و درحواست مقایسش با مدل 32 بیتی رو کردن به طور حتم باید بگم که ناسزگاری ((نسبت به مدل 32 بیتی)) بیشتره اگرچه ممکنه هیچوقت به چشم نیاد

---------- Post added at 10:16 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------

hاون دوستتون هرکی که بوده یا اطلاع دقیقی نداشته یا خواسته باهاتون شوخی بکنه

سی دی کارت گرافیک ممکنه وجود نداشته باشه ولی غیر ممکنه که شما اونو پاک کنی!

میتونید ار سایت دل درایور کارت گرافیکیتونو بگیرید نخواستیدم من دی وی دی تمامی درایوراشو دارم میتونم براتون بفرستم

پس تو ایران هست!

14. این کاربر از HAMID.MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •