تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 449 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام علی اقای گل
    من پست ایشون!! رو خوندم ولی اصلا نپرسیده بودند کومودو چرا شرکت نکرده.مگه شما نمیگید که کومودو رد شده!!پس شرکت کرده دیگه!!
    نگفتم که رد شده گفتم ضعف داره تا حالا هرچی ویروس فرستادم توتال کمودو تشخیص نداده یه وقت بحث رو نبری سر اجرای ویروس ها منم گفتم فقط دیتا بیس و اسکنش نه شناسایی به هر طریقی
    کومودو در آخرین تست ویروس بولتن نشان VB100% را بدست آورده.(اینم یک دلیل دیگه در مورد اینکه کومودو توی تستها شرکت میکنه)
    البته تا الان در تست AV نبوده ولی در آینده شرکت میکنه.ولی شما فرمودید تست ها!!
    همونطوری که میدونید کمپانی Avtest تست های مختلفی از قبیل ان دمند داینامیک پرفرمنس ریموال و.. انجام میده که منظورم از اون لحاظ بود نه vb100 و
    avtest

ون لینکی که شما گذاشتید :کسپر و کومودو هر دوتا %96 بودند :31چطوری فهمیدید که کسپر قویتر بوده؟؟

اینم ببینید بد نیست (مهمش Ability of the firewall to protect against advanced hacker attacks هست که فقط کومودو و آنلاین آرمور تونستند نتیجه excellent, یعنی عالی رو بدست بیارند):
    گر چه این سایت هم سایت مطرحی نیست در زمینه تست
    اما بد نبود به رتبه کسپر هم نگاهی مینداختین
    همچنین قسمتProportion of people who buy the product یعنی هر کس که این محصولات رو بخره به این انذازه محافظت میشه!
    به نظر شما غیر معقولانه نمیاد؟
    اون تست چه ربطی به Selfe-Defense داره؟؟
    خب حالا شد باگ باشه من کاری به اونم ندارم پس دیتابیس چی؟ حتی همون دوستی هم که داره ازش استفاده میکنه
    اینو قبول داره

دیتابیس کومودو ضعیفه تقریبا و این رو من هم قبول دارم
    اینم پستش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ویرایش هم نشده! اگر شد...
    اینم بگم خدای نکرده توهین نشه ولی نه دست من نه دوست اون عزیز و نه دست شما این طوریه! پس دیتا بیسش کمی ضعیه که با قسمت های دیگه مثله اتو شند باکس defece + (نمیدونم ) تونسته تا حدودی این مشکلو رفع کنه اما همونطور که میدونید دیتا بیس معتبر ترین راه برای شناخت ویروسه . و قسمت های دیگه صرفابرای پیشگیری هستن مثله hips بازم کاری به هوش مصنوعی و proactive ندارم مد نظرم Hips هست .

2. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام مهدی جان

بالاخره میخواهی ثابت بکنی که دیتابیس کومودو ضعف داره.
    آنتی ویروسی که نشان VB100 را داره را نمیشه گفت ضعیف.البته من قبول دارم دیتابیس عالی ندارد ولی اگر بخواهم منصفانه نظر بدم باید بگم قدرت شناساییش خوب است.ضمنا در همان تست AV-Test قدرت شناسایی کومودو ٪97 بوده.ضمناً اگه شما از هر آنتی ویروس دیگه ای هم استفاده بکنی با فرض اینکه قویترین قدرت شناسایی را داشته باشه، باز هم نباید به دیتابیس متکی باشی.(البته اینجا نظرات متفاوته،ولی من طرفدار این نظرم)
    ضمناً اینکه اعتقاد دارم کومودو به سرعت در حال پیشرفته. . . + اینکه من دارم از COMODO Internet Security استفاده میکنم.

===

تا حالا هرچی ویروس فرستادم توتال کمودو تشخیص نداده

===
    تا یادم نرفته: من تو پست قبلیم از شما 2 سوال پرسیدم ولی جواب ندادید!!!اگر قراره در پست بعدی توضیحاتی بدی ،قبلش حتما باید به سوالام جواب بدی. { دقیقا جلوی اون 2 سوال، علامت سوال(؟) گذاشتم }

4. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اون لینکی که شما گذاشتید :کسپر و کومودو هر دوتا %96 بودند :31چطوری فهمیدید که کسپر قویتر بوده؟؟
    خب نمودار رو نگاه کردم! دیدم بالاتر بوده در هر صورت حتی اگرم الان فایروال کمودو رتبه بهتری داره اما فایورال کسپر هم رتبه خوبی داره!
    و کسپرسکی خیلی امکانات وسیعی هم داره . البته همونطور که گفتین کمودو در حال پیشرفته! وقتی که پیشرفت کرد و کامل شد! یه قیمت نجومی براش در نظر میگیره در اصل الان سیاست کاریشه که سوییت مجانی داده بیرون اخه زیاد جور در نمیاد که یه سوییت کامل بدون دریافت هیچ هزینه ای به کاربرا داده شه
    البته به گفته خودتون در حال پیشرفته و وقتی که همه باگ هاش رو برطرف کرد پولی میشه چیزه دیگه ای هم که زیاد به عقل جور در نمیاد سوییت امنیتی peremium ش فقط ساپورت انلاین داره به گفته خیلی ها تویه این تاپیک! و هیچ امکان دیگه ای نداره که اگر به ساپورت باشه
    خودش هم فروم داره هم مشکلا بررسی میشن و هم به سوالات کاربراش پاسخ داده میشه در هر صورت در این زمینه زیاد اطلاعی ندارم . و نمیدونم نسخه اینترنت سکیوریتی کمودو از کی تا الان به صورت مجانی در دسترسه و فقط نظر شخصیمو گفتم
    اون تست چه ربطی به Selfe-Defense داره؟؟
    من خودم تویه فروم کمودو خوندم که گفته بودن میشه راحت فایل های موجود در پوشه نصب کمودو رو پاک کرد!! البته با مالور بایت و ..:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    I found some programs like MBAM can delete Comodo files without any alarm form CIS!

After that I found that you can delete Comodo files manually without any alarm and broke AV so easy !

I thinks it is wrong and must correct it ... Why :

If some vendor like MBAM do mistake and detect some files of Comodo and delete it and break CIS guard , what do you ?

If children or someone go on your pc and try delete some files of your av , what do you ?

If you have a program and you think it is useful program and make it whitelist ,
    but after install that program attack to your anti-virus , what do you ?

I think antivirus vendors must protect themselves against human and other programs mistakes

Like kaspersky , avast & many Anti-Virus vendors that they don't allow to delete their files (Only you can delete files of them if you disable self-defense)

I think Comodo must do that ... I means when we active Comodo self-defense nothing that can not make changes in Comodo files (any files)

If we need to change or delete some file we can disable self-defense and make our job

I think this way make Comodo stronger against future malwares

What you think?
    Last edited by wordship; 24-04-2011 at 19:17.

6. 3 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض COMODO Complete Care

اول سلام کنم به دوست عزیز جناب مهدی خان و در ادامه هم عرض سلام و احترام دارم به همه دوستان

اول چند نکته کوچیک را بگم .. :در باره نمودار چیزی نمیگم.؛؛؛و در مورد اون تست هم . . . منظورم تست AV-Test بود،،،در باره اون مطلب که نقل قول کردید:من موضعم مشخصه،قبلا گفتم،،،و مطلب بعدی اینکه من ندیدم که مدیران کومودو اون تست (AV-Test) را قبول نداشته باشن و مثلا بگن تقلب شده و از این حرفها..(شاید من ندیدم)

نکته1:از اینکه دیر جواب میدم عذر میخوام،با توجه به شرایط سنی و مشغله کاری و زندگی ... زیاد اینجا نیستم،پس ببخشید
    نکته2:اگر حرفی،جمله ای،... از من باعث ناراحتی شما شد عذر میخوام.بنده را عفو کنید.

================================================== =========
    ================================================== =========

COMODO Complete Care

با سلام مجدد به دوستان، ظاهراً شرکت کومودو در حال تهیه محصولی جدید جهت امنیت کاربران خانگی است.اسمش هم فعلا همونیه که بالا نوشتم،اینجوری که تا حالا مشخص شده ظاهراً برنامه پنج بخش مختلف داره : { Internet Security-PC Care&Protection-Backup&Restore-PC Support-Other Tools } ولی اینکه چه محصولاتی را شامل میشه و کومودو قصد داره از چه امکانات و ویژگیها و ماژولهایی در اون استفاده بکنه هنوز دقیقا مشخص نیست. و فعلا هم دارن GUI اونو تنظیم میکنن! ،،نکته بعدی اینکه ظاهراً برنامه رایگان هم هست!

8. 11 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ول چند نکته کوچیک را بگم .. :در باره نمودار چیزی نمیگم.؛؛؛و در مورد اون تست هم . . . منظورم تست AV-Test بود،،،در باره اون مطلب که نقل قول کردید:من موضعم مشخصه،قبلا گفتم،،،و مطلب بعدی اینکه من ندیدم که مدیران کومودو اون تست (AV-Test) را قبول نداشته باشن و مثلا بگن تقلب شده و از این حرفها..(شاید من ندیدم)
    سلام
    خب منم که گفتم فعلا فایروال کمودو بهتره .
    خب منم نمیگم که قبول نداره اونجا هم که اینطوری گفتم منظورم شرکت در تست ها بود نه اینکه بگه تقلب میکنه >این شرکت
    ولی خب من کلا تست خاصی ندیدم که روی کمودو صورت گرفته باشه نمیدونم خودش شرکت نمیکنه! یا ...

10. 3 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض ترفند

با سلام

همینطور که دوستان میدونند کومودو دارای یک لیست سفید بلند بالا از برنامه های سالم است, که به آنها اجازه میده به راحتی نصب و اجرا شوند. مسیرش هم اینه:

Defense+ = Computer Security Policy = Trusted Software Vendor

فرض کنیم من بخواهم برنامه CCleaner را دانلود و نصب بکنم, اگر بخواهم قبل از این کار، ببینم که این برنامه در لیست سفید کومودو هست یا نه ، اول باید اسم شرکت تولید کننده اش را بدونم و بعد باید به مسیر ذکر شده بروم و شروع کنم به گشتن و گشتن . . .

ولی یک راه ساده تر هم وجود داره:

اول به مسیر بالا میرم یعنی در این قسمت:

بعد در این قسمت کلید Ctrl را نگه میدارم و کلید F را میزنم و بعد در قسمتی که نشان دادم:

اسم کمپانی مربوطه را تایپ میکنم (Piriform Ltd) و بعد اینتر را میزنم:

و این هم نتیجه:

بعد با خیال راحت میرم و برنامه را دانلود و نصب میکنم.

یک احتمال و یک سوال:من وقتی میخوام برنامه CCleaner را نصب کنم کومودو اونو میبره تو سندباکس!! چرا؟؟

خب چون این برنامه در لیست سفید قرار دارد نباید بره تو سندباکس ،بنابراین یا فایل ستاپ مشکل داره و آلوده است یا اینکه اون فایلی که من قصد اجرا و نصب دارم، اصلا ستاپ CCleaner نیست و . . . (شاید یک مخرب باشه شاید . .)

12. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام دوستان. خسته نباشید.
    من یه سوالی داشتم.
    من کومودو روی سیستمم نصبه (آنتی ویروس+فایروال)
    خواستم بگم بهتر نیست یک آنتی ویروس دیگه رو به جای آنتی ویروس کومودو استفاده کنم؟
    مثلا F-Secure؟
    و آنتی ویروس کومودو رو Disable کنم.
    ممنون

14. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

سلام دوستان. خسته نباشید.
    من یه سوالی داشتم.
    من کومودو روی سیستمم نصبه (آنتی ویروس+فایروال)
    خواستم بگم بهتر نیست یک آنتی ویروس دیگه رو به جای آنتی ویروس کومودو استفاده کنم؟
    مثلا F-Secure؟
    و آنتی ویروس کومودو رو Disable کنم.
    ممنون
    شما باید اینترنت سکیوریتی را ریمو کنید و یک انتی ویروس که مورد انتخاب خودتون هست ار نصب و بعدش فایروال خالی کومودو را در کنارش نصب کنید.

16. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

شما باید اینترنت سکیوریتی را ریمو کنید و یک انتی ویروس که مورد انتخاب خودتون هست ار نصب و بعدش فایروال خالی کومودو را در کنارش نصب کنید.
    اگه کومودو رو پاک کنم و فقط فایروالش رو نصب کنم بخش Defence+ هم هستش؟
    شما با فایروال کومودو چه ترکیب امنیتی رو پیشنهاد میدین؟

18. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

اگه کومودو رو پاک کنم و فقط فایروالش رو نصب کنم بخش Defence+ هم هستش؟
    شما با فایروال کومودو چه ترکیب امنیتی رو پیشنهاد میدین؟
    گزینه دیفنس در فایروال هم موجود هست.

اوست نسخه رایگان با فایروال کومودو

اویرا رایگان یا نسخه پریمیوم انتی ویروس با فایروال کومودو

نود انتی ویروس با فایروال کومودو.

20. 4 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •