تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 311 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

داره خودمونی میشه pouyaabiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

والا من که یادم نمیاد ولی اگه شما می گی لابد بوده دیگه .
    ولی فکر نکنم انقدرم شدید بوده باشه یه تیم 13 تا بازی یکی 12 و .... همینجوری به ترتیب تا 8.
    تازه اگه اونجوری هم باشه قاعدتا باید نزدیک ژانویه اینجوری بشه نه هفته هشتم .
    بازم اگه وسط فصلم باشه برنامه ی تیمهایی نباید همخونی داشته باشه که بازیاشون تو جامهای مختلف فرق داشته باشه نه منچستر و چلسی که تو همه ی جامها همزمان حضور دارن .
    کلا به نظر من ای کاش روی Career mode بیشتر کار می کردن خیلی ضعیفه .
    اون مشکل هم که یا جزو 11 تایی یا اصلا تولیست نیستی هنوزم با اینکه پیشرفت کردم وجود داره .

این که توی هفته های اول اینطوریه کاملا حق با شماست و نباید اون موقع تا این حد اختلاف وجود داشته باشه
    من خودم هنوز تو هفته 15 فصل اولم و همه تیمها به یک اندازه بازی کردند(ماشالله فیفا خوری که فصل دومی)
    در مورد career کاملا موافقم ( نسبت به منیجر 10 یه سری پیشرفتها دیده میشه )ولی خیلی از قسمتهای جذاب حذف شده که هنوز موندم چرا ؟!!!!!!!!!!
    در کل مود جالبیه ولی به نظر من اگه یه سری مشکلات منیجر پارسال و رفع میکردند بهتر بود (تو منیجر واقعا مدیر بودن رو حس میکردم ولی اینجا.............

دوستان یه مورد رو امروز فهمیدم ( تو نسخه های قبلم وجود داشته ولی من........)
    من کنسولو به مانیتور 23 اینچ وصلیدم ولی اصلا کیفیتی که رو lcd tv ها داشت رو نداره
    داشتم بازی میکردم که وسط بازی یهو رفتم تو game setting یه قسمتی وجود داره واسه تنظیم کنتراست و روشنایی( که من کنتراست رو آخرین حد گذاشتم و روشنایی رو 1 درجه بالا بردم که کیفیت خیلی بالا رفت و چمن سبز تر و جزییاتش بیشتر نمود پیدا کرد) شماهم یه بار امتحان کنید

2. این کاربر از pouyaabiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تو فیفا 10 میشد دستیاران رو ارتقاء داد مثلاً مربی بدنسازی که ارتقاء پیدا می کرد بازیکنان دیرتر خسته می شدند اما تو فیفا 11 من چنین گزینه ای ندیدم.

کسی نمی دونه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

analog sprint رو رو چی بزارم on باشه یا of دقیقا کارش چیه اطفا دقیق بگین
    چطوری auto save رو بردارم

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

VS

تحلیلی بر نمرات دو بازی :

خوب نمرات بازی ها در متا دارن کاملتر میشن .
    PES بر اساس 16 نقد میانگین نمرات 79 رو در هر دو کنسول داره . (نسخه قبلی این بازی میانگین 78 رو داشت .)
    FIFA بر اساس 27 نقد نمره 89 رو داره .(نسخه قبلی این بازی نمره عالی 91 رو داشت .)
    تعداد نقد هایی که PES رو مستحق نمره ای بیش از 90 دونستن 2نقد هست .تعداد نقد هایی که FIFA رو مستحق نمره ای بیش از 90 دونستن 16 نقد هست !!
    تعداد نقد هایی که PES رو مستحق نمره ای کمتر از 80 دونستن 4 نقد هست (نام VideoGamer هم در این بین به چشم میخوره )
    تعدا نقد هایی که FIFA رو مستحق نمره ای کمتر از 80 دونستن یک نقد هست (سایت 1up)
    FIFA از حدود هفته پیش نمره ای ثابت داشته (علی رغم نقد های بیشتر نسبت به PES )
    PES از هفته پیش با سیر نزولی مواجه بوده و طی دو روز اخیر نمرش از 82 به 79 رسیده

6. 14 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

پس این تاپیک برای چی درست شده؟ باید اینجا بگی دیگه

ولی اون باگه که قبلا یکی از بچه ها گفته بود رو منم دیدم.قبل از اینکه بازی شروع بشه دوتاتیم جاشونو بسرعت عوض کردن بعد داور خطا گرفت دیگه نفهمیدم چی شد
    1- توی این نسخه قبل از تعویض صحنه ای از بازیکنا رونشون میده که انگار دارن بر میگردن دفاع ... حالا من کاری ندارم

کجا میرن ... توی یکی از این صحنه ها بازیکنی که میخواست تعویض بشه و بیاد تو رو دیدم که توی اون فیلمه یهو

ظاهر میشه و انگار جای بازیکنی که میخواست بره بیرون اومد ... یعنی توی بازی بود بازیکنه قبل از تعویض !!!

2- میدونید که وقتی بازیکنی که روی زمین میوفته بازیکن پشت سرش از روش میپره ... یه بار این اتفاق برای دروازه بان

افتاد که روی خط 18 قدم ( خط محوطه جریمه ) از روی بازیکنی که جلوش افتاد پرید و 1 متر جلوتر توپ رو گرفت ولی

نامرد سریع رفت توی محوطه جریمه !!!

اگه متوجه نشدین بگین دوباره کامل توضیح بدم !!! ؟؟؟

8. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

1- توی این نسخه قبل از تعویض صحنه ای از بازیکنا رونشون میده که انگار دارن بر میگردن دفاع ... حالا من کاری ندارم

کجا میرن ... توی یکی از این صحنه ها بازیکنی که میخواست تعویض بشه و بیاد تو رو دیدم که توی اون فیلمه یهو

ظاهر میشه و انگار جای بازیکنی که میخواست بره بیرون اومد ... یعنی توی بازی بود بازیکنه قبل از تعویض !!!
    این تایید میشه . منم تو نسخه دمو اینو دیدم امیدوار بودم مشکل از دمو باشه اما بازی هم همین مشکلو داره اما انصافا تعداد باگ هابرای یه بازی ورزشی که هر لحظش یه انیمیشن جدید وحرکت جدید خیلی مطلوبه .
    +
    قسمت دومو درست نفهمیدم !دی:

10. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

این تایید میشه . منم تو نسخه دمو اینو دیدم امیدوار بودم مشکل از دمو باشه اما بازی هم همین مشکلو داره اما انصافا تعداد باگ هابرای یه بازی ورزشی که هر لحظش یه انیمیشن جدید وحرکت جدید خیلی مطلوبه .
    +
    قسمت دومو درست نفهمیدم !دی:
    به طور خلاصه بگم (البته گفته بودم کامل) که دروازه بان توپ رو 1 متر بیرون از محوطه جریمه با دست گرفت !!!

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

( البته من هنوز تویه بازی هایه دوستانه ی اوله فصلم دیدم اینو نداره گفتم دیگه بازی نکنم ، ممکنه بعدا بیاد؟ )
    نه دیگه نیست تا آخر
    +
    در مورد این Scout هم خیلی خوب شد که حذفش کردند.... آخه کجای دنیا به این راحتی میشه یه بازیکن خرید و عرض یکی دو سال به یک بازیکن خوب تبدیلش کرد؟!
    ا

13. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

این که توی هفته های اول اینطوریه کاملا حق با شماست و نباید اون موقع تا این حد اختلاف وجود داشته باشه
    من خودم هنوز تو هفته 15 فصل اولم و همه تیمها به یک اندازه بازی کردند(ماشالله فیفا خوری که فصل دومی)
    در مورد career کاملا موافقم ( نسبت به منیجر 10 یه سری پیشرفتها دیده میشه )ولی خیلی از قسمتهای جذاب حذف شده که هنوز موندم چرا ؟!!!!!!!!!!
    در کل مود جالبیه ولی به نظر من اگه یه سری مشکلات منیجر پارسال و رفع میکردند بهتر بود (تو منیجر واقعا مدیر بودن رو حس میکردم ولی اینجا.............

دوستان یه مورد رو امروز فهمیدم ( تو نسخه های قبلم وجود داشته ولی من........)
    من کنسولو به مانیتور 23 اینچ وصلیدم ولی اصلا کیفیتی که رو lcd tv ها داشت رو نداره
    داشتم بازی میکردم که وسط بازی یهو رفتم تو game setting یه قسمتی وجود داره واسه تنظیم کنتراست و روشنایی( که من کنتراست رو آخرین حد گذاشتم و روشنایی رو 1 درجه بالا بردم که کیفیت خیلی بالا رفت و چمن سبز تر و جزییاتش بیشتر نمود پیدا کرد) شماهم یه بار امتحان کنید
    من فیفا خور نیستم کلا بازی کامپیوتری خورم .
    کلا Career mode رو به نظر من ضعیف ساختن ، می تونستن از این بهترم بسازن .

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان یک آموزش از ساخت چهره از طریق اینترنت که بشه عکس صورت هم انداخت برام بزارید
    منظورم EA SPORTS Game Face

16. این کاربر از underali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •