هشت پا فقط پیشگویی میکنه اونم اگر درست باشه وگرنهبه هر حال منتظر جناب هشت پای عزیز هستیم
هرچی اون بگه که همون نمیشه
آلمان حداقل 2.0 میبره بازیرو
اسپانیا همین چند دیقه پیش شانس اورد که حذف نشد
فینال هلند و آلمانن
هشت پا فقط پیشگویی میکنه اونم اگر درست باشه وگرنهبه هر حال منتظر جناب هشت پای عزیز هستیم
هرچی اون بگه که همون نمیشه
آلمان حداقل 2.0 میبره بازیرو
اسپانیا همین چند دیقه پیش شانس اورد که حذف نشد
فینال هلند و آلمانن
والا ماهم اصلا خوشمون نمیاد به مارادونا حرفی بزنیم چون اون بنده خدا که جوابشو با 4تا خوردن گرفت
ولی وقتی حریف از نظر فوتبالی کم میاره و شروع میکنه به چرت و پرت گفتن آدم اعصابش قاطی میکنه شروع میکنه به چرت گفتن
به هر حال مارادونا یه اسطوره بودن در زمین بازی ولی از نظر زندگی شخصی بهتره ازش حرفی نزنیم و بزاریم که همون بازیکنی توی ذهن همه باشه که از وسط زمین دریبل زد و به انگلیس گل زد
باید خودمونو برای اسپانیا آماده کنیم.
انشالله که غرور بچه ها رو نگیره و اسپانیا رو هم بتونیم شکست بدیم.
ولی کاش مولر بود
آلمان حریفش رو دست کم خواهد گرفت و از اسپانیا شکست مفتضحانه ای خواهد خورد ...بدون شک
پ.ن:دلتون رو هم به پیشگوتون خوش کنین...![]()
خوب جوابشون رو ندید بهتر نیست کلا ؟والا ماهم اصلا خوشمون نمیاد به مارادونا حرفی بزنیم چون اون بنده خدا که جوابشو با 4تا خوردن گرفت
ولی وقتی حریف از نظر فوتبالی کم میاره و شروع میکنه به چرت و پرت گفتن آدم اعصابش قاطی میکنه شروع میکنه به چرت گفتن
به هر حال مارادونا یه اسطوره بودن در زمین بازی ولی از نظر زندگی شخصی بهتره ازش حرفی نزنیم و بزاریم که همون بازیکنی توی ذهن همه باشه که از وسط زمین دریبل زد و به انگلیس گل زد
باید خودمونو برای اسپانیا آماده کنیم.
انشالله که غرور بچه ها رو نگیره و اسپانیا رو هم بتونیم شکست بدیم.
ولی کاش مولر بود
+
آره واقعا ! کاش کارت نمیگرف ! داور نامرد :(
تبریک من رو هم با تاخیر بپذیرید
دیشب جایی بودم که نمی تونستم بیام تو سایت
بعضیا اینقدر پررو هستند که احتمالا بعد بازی آرژانتین هم بیان بگن آلمان هنوز به تیم قوی نخورده
تبریک واسه کلی چیز:
1- یه 4 تایی دیگه واسه اونایی که برد مقابل استرالیا و حتی انگلیس رو هم کوچک میدیدند
2- گل 200 ام آلمان در دقیقه3 به آرژانتین
3- 14 امین گل کلوزه در جامها - یک گل مانده تا به بهترین گلزن تاریخ جام برسه-
4- -در اولین بازی جام 2014 در برزیل، آلمان در سمت مدافع عنوان قهرمانی، اولین تیم تاریخ میشود که در جام جهانی به رقم 100 بازی میرسد
من اینجام داداش..
خبری شده...داشتم بازی رو نیگا میکردم این تیمی که من دیدم حداقل با اختلاف 3 گل کارش تمومه..
منو باش با کلی امید وآرزو اومدم ببینم چی برامون فرستادی....پس سفارشای ما چی شد؟؟
حیف که وقت نشد شعر بسازم ولی فردا(یا بهتره بگم امروز) حتما" یه شعر ناقابل مخصوص بازی آلمان _آرژانتین تقدیمتون میکنم![]()
wow
نمیدونم چیکار کنم
فقط میتونم بخندم
هه هه هه
آرژانتینم له شد
نظرتون در مورد اسپانیا چیه دوستان؟
هیچی اسپانیا هم له میشه![]()
اسپانیا که کلآ توی هر بازی یه گل به زور میزنه ! بازی قبلیش که همون یه گل هم آفساید بود , اینجا هم که یه گل خوردن و داور الکی آفساید گرفت ! فقط کافیه داوود جون مهار بشه تا همون یه گل هم نزنن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)