تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 451 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حسن جان یه زحمتی دارم.

اولا شما قبلا دما رو تست کرده بودی با ان 61 فکر کنم اون موقع هم دمای سیستمت از مال من خیلی کمتر بود. شرایط تست انگار فرقایی داره ...
    تو نوت بوک چک که شرایط یکسانه برای همه نوت بوکا من به این نتیجه رسیدم که دمای لوونوی شما باید 3 4 درجه از ان 61 کمتر باشه. هم تو گرافیک و هم سی پی یو.

حالا اون زحمته:
    کرایسیس رو با آخرین رزولوشن اجرا میکنی عکس بگیری ؟
    میخوام ببینم فریم ریت چنده. تو صحنه ی شروع بازی بدون اینکه تکون بخوری چند لحظه وایسا که همه سربازا ساکن بشن. تنظیمات همه چی رو تو بازی تا آخر بزار. تو کاتالیست کنترل سنتر هم بخش تنظیمات 3d یه دکمه دیفالت سمت راست پااین داره ، اون رو بزن که همه چیمون با هم برابر باشه. بعد ببین تو صحنه ی شروع بعد از 10 20 ثانیه واستادن بی حرکت فریم ریت چند میشه؟

تاکید کنم کاتالیست رو دیفالت و تو بازی همه چی تا آخر. بدون آنتی الیاسینگ ها !!!! تو صحنه ی شروع بی حرکت بدون هیچ چرخش دوربین با موس. رو های پرفورمنس بزار سیستم رو.

این خیلی برام مهمه چون تا حالا هر کی تو یه شرایطی اومده فریم ریت رو گفته و عملا نمیشه مقایسه ای کرد.

بقیه دوستان هم اگه تونستن تست کنن بگن چه طوریه ... عکس هم نمیخواد ... فقط شرایط دقیقا همین باشه.
    رزولوشن اخر که همون 1333 در 768 هست . باشه الان میرم این کارو میکنم . عکس از بعد و قبلش میزارم همه چیزم رو high میزارم فقط این فیزیک رو اگه خاموش کنم راحت ترما........ اخه این کارت های ati همونطور که میدونی ندارن اما من در 2 حالت نتیجرو با عکس میزارم ....... این ÷ست ویرایش میشود................. والا میترسم یک چیزی بگم دوباره صدای بچه ها در بیاد . من تو این تا÷یک به چند مورد برخورد کردم که حتی دما به 89 رسیده بود یک هم که میگفت خاموش شده . الان با hamed یکی از بچهه ای همین تا=یک گفتگویی داشتم میگفت n82jq دماش در حالت معمول 56! در صورتی که مال من حدود 43 42 44 . نمیدونم والا نه کولری روشنه . نه تو شمالم . بنده شیرازم .
    Last edited by hasanoooooooo; 18-09-2010 at 18:07.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

رزولوشن اخر که همون 1333 در 768 هست . باشه الان میرم این کارو میکنم . عکس از بعد و قبلش میزارم همه چیزم رو high میزارم فقط این فیزیک رو اگه خاموش کنم راحت ترما........ اخه این کارت های ati همونطور که میدونی ندارن اما من در 2 حالت نتیجرو با عکس میزارم ....... این ÷ست ویرایش میشود................. والا میترسم یک چیزی بگم دوباره صدای بچه ها در بیاد . من تو این تا÷یک به چند مورد برخورد کردم که حتی دما به 89 رسیده بود یک هم که میگفت خاموش شده . الان با hamed یکی از بچهه ای همین تا=یک گفتگویی داشتم میگفت n82jq دماش در حالت معمول 56! در صورتی که مال من حدود 43 42 44 . نمیدونم والا نه کولری روشنه . نه تو شمالم . بنده شیرازم .

همین دیگه ... خیلی دماش عجیبه. قبلا ان 61 داشتی هم نتایج عجیب بود. با برنامه ی coretemp ببین چند نشون میده. سرچ کنی پیداش میکنی ... فری هم هست کرک لازم نداره.

ببین همه چی رو های نه ... همه چی رو اون درجه بیشتر از های ... انثوزیست enthusiast
    ممنون.

راستی او نفیزیک رو هم تست کن دستت درد نکنه. در مورد اون فیزیک یه چیزی هست بعدا میگم ...

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

سلام حسن آقا.اون 89 درجه مربوط به زمان بازی و کارهای سنگینه. در هنگام بازی دمای cpu لپ تاپ خودم تا 93 هم رفت.(GTA IV)اون خاموش شدن دوستمون مای هم مربوط به نرم افزار خود سی پی یو هست که قبل از رسیدن دما به نقطه بحرانی و خطرناک لپ تاپ را خاموش میکنه.من هم تا قبل از آپ دیت بایوس(209) دمای لپ تاپم در حالت عادی 53-54 بود.ولی الان که بایوس را 212 کردم دما حدود 58 هست.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

علیرضا جان این core temp مشکلی باگی چیزی نداره؟دمای سی پی یو من را 50 نشون میده ولی اورست 58 نشون میده.جریان چیه؟کدوم درست تره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

علیرضا جان این core temp مشکلی باگی چیزی نداره؟دمای سی پی یو من را 50 نشون میده ولی اورست 58 نشون میده.جریان چیه؟کدوم درست تره؟

ببین coretemp سه تا عدد میده. مین و ماکس و دمای لحظه به لحظه. شاید دمای مینیمم رو نگاه کرده باشی ...

به هر حال خیلی عجیبه. موندم اشکال کار کجاست ولی صد در صد مشکل وجود داره چون این مدل سی پی یو رو هر لپ تاپی که باشه دماش تو حالت آیدل زیر 50 بعیده. حدود 55 طبیعی میشه. تو حالت فول لود هم باید بین 80 تا 95 باشه.

کرایسیس چی شد ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

ببین coretemp سه تا عدد میده. مین و ماکس و دمای لحظه به لحظه. شاید دمای مینیمم رو نگاه کرده باشی ...

به هر حال خیلی عجیبه. موندم اشکال کار کجاست ولی صد در صد مشکل وجود داره چون این مدل سی پی یو رو هر لپ تاپی که باشه دماش تو حالت آیدل زیر 50 بعیده. حدود 55 طبیعی میشه. تو حالت فول لود هم باید بین 80 تا 95 باشه.

کرایسیس چی شد ؟
    من دمای میانگین را گفتم. اولین دمایی که نشون میده میانگینه دیگه. بعد Low. بعد High .بعد Load. درسته؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

بچه هایی که میخواستن لپ تاپ بگیرن !!!!!

من حرفم رو پس میگیرم. شرمنده !!!
    داشتم در مورد دمای لپ تاپ حسن آقا سرچ میکردم مواجه شدم با انواع مشکلات دیسپلی این مدل !!!!

حسن آقا شانس آوردی انگار. اینجا رو ببینید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه فروم 35 صفحه ای که همه مشکلات دارن. یکی میگه با بایوس حل میشه.. .. یکی میگه دراویر آپدیت کنیم ... یکی میگه درایور رو با فلان روش آپدیت کنیم !!!!!

خود لنووو هم که میگه با آپدیت کاتالیست حله ولی مشتریها که تست کردن راضی نبودن و درست حسابی جواب نداده.

من میگم صبر کنید بار جدیدشون برسه قیمتش طبیعی بشه همون ایسوس بهتره.

ولی خداوکیلی من همیشه گفتم که همه ی برندها مشکلات خودشون رو داره. همه هم شاهدن. این ایسوس رو هم واسه این تائید میکنم که کمتر از بقیه مشکلات داشته ولی نمیگم نداره.

حسن آقا مشکل شما کلا حل شده ؟ تو اکسل 2010 شما این جاها که خط کشیده این شکلی نشده خدای نکرده ؟

---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------

من دمای میانگین را گفتم. اولین دمایی که نشون میده میانگینه دیگه. بعد Low. بعد High .بعد Load. درسته؟
    یه چیز جالب متوجه شدم. بزار چند دقه دیگه عکسش رو میذارم. خودم که شاخ در آوردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

بچه هایی که میخواستن لپ تاپ بگیرن !!!!!

من حرفم رو پس میگیرم. شرمنده !!!
    داشتم در مورد دمای لپ تاپ حسن آقا سرچ میکردم مواجه شدم با انواع مشکلات دیسپلی این مدل !!!!

حسن آقا شانس آوردی انگار. اینجا رو ببینید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه فروم 35 صفحه ای که همه مشکلات دارن. یکی میگه با بایوس حل میشه.. .. یکی میگه دراویر آپدیت کنیم ... یکی میگه درایور رو با فلان روش آپدیت کنیم !!!!!

خود لنووو هم که میگه با آپدیت کاتالیست حله ولی مشتریها که تست کردن راضی نبودن و درست حسابی جواب نداده.

من میگم صبر کنید بار جدیدشون برسه قیمتش طبیعی بشه همون ایسوس بهتره.

ولی خداوکیلی من همیشه گفتم که همه ی برندها مشکلات خودشون رو داره. همه هم شاهدن. این ایسوس رو هم واسه این تائید میکنم که کمتر از بقیه مشکلات داشته ولی نمیگم نداره.

حسن آقا مشکل شما کلا حل شده ؟ تو اکسل 2010 شما این جاها که خط کشیده این شکلی نشده خدای نکرده ؟

---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------

یه چیز جالب متوجه شدم. بزار چند دقه دیگه عکسش رو میذارم. خودم که شاخ در آوردم.
    آقا مگه لپ تاپو با گارانتی نمیگیریم خوب اگه این مشکلارو داشت که میریم پس میدیم دیگه اگه هم نداشت که دیگه پیدا نمیکنه؟؟؟ بعدم آخرین صفحه های همون تاپیکو بخونی اکثرا مشکلاشون حل شده.
    کسایی که منتظر سازگارن ، فکر نمیکنم حالا حالا ها بارشون برسه اینجوری که این رفیق من میگفت حالا اگه خبری شد مارو هم با خبر کنید...

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

داش حسن چیزی که میخواستی رو پیدا کردم. همون مموری شیر شده !!!!

سیستم شیر مموری توی ویندوز سون و ویستا بر خلاف ویندوز ایکس پی که مستقیما از بایوس دستور شیر رو دریافت میکنه به این صورته که خودش خودکار و بر اسا نیاز تصمیم میگیره.

یعنی تو xp شما تو بایوس میری اون گزینه ای که قدیما گذاشته بودن، یادتونه که، اسمش AGP Apperture Size بود رو تنظیم میکنی. ویندوز xp هم از همونجا دستور خودش رو میگیره و کار دیگه ای نمیکنه.

تو ویندوز 7 و ویستا ، ویندوز بسته به نیاز خودش و اینکه رم سیستم چه قدر هست تصمیم میگیره و مقداری از حافظه رو بر میداره. واسه همین اون آپشن دیگه تو مادر بوردای جدید دیده نمیشه (بی خود نیست هر چی میگردم پیداش نمیکنم)

خب حالا اگه برنامه های دیگه رم بخوان باید چی کار کنن ؟
    مشکلی وجود نداره. ویندوز این رو رم همون ابتدا که گرفت اصطلاحا الوکیت allocate نمیکنه. یعنی رم آزاده همچنان. اون عددی که ما تو بخش system shared memory میبینیم تنها نشون دهنده ی ماکسیسمم رمی هست که گرافیک اجازه داره استفاده کنه. در حالت معمول گرافیک اون رو که استفاده نمیکنه.

خب حالا سوال. تاثیرش تو بازیها چیه ؟
    سه نظر وجود داشت تو 10 20 تا فرومی که داشتم میدیدم.
    1- سیستمی که رم کم داره اگه رمش رو بده به گرافیک سرعت اجرای بازی به خاطر کمبود رم میاد پایین.
    2-اگه رم سیستم کم نباشه این رم میتونه به گرافیک کمک کنه و سرعت اجرا رو تا 10 درصد و گاهی بیشتر افزایش بده.
    3-این رم شیر شده از نظر سرعت و زمان تاخیر و .... مشابه رم کارت گرافیک نیست و میتونه سرعت رو کاهش بده.

نظر من اینه که اگه رم زیاد باشه و بازی هم طوری باشه که رم زیادی بطلبه این رم سرعت رو بیشتر میکنه. ولی معمولا رم مورد نیاز تو بازیها اونقدر نیست .... اگه بود انویدیا و ای تی آی رم کارت گرافیک رو خیلی زیاد میذاشتن که سرعت محصولاتشون زیاد بشه. قیمتش هم نسبت به کارت گرافیکای گرون قیمت بالا نیست که حیفشون بیاد.

ولی اینا نظریه هست همش
    من یه تست کردم. یه بازی نسبتا متوسط یا ضعیف. میخواستم اون ده درصد چشم گیر باشه. نمیتونم که برم کرایسیس رو بزارم رو آخر گرافیک بعد ببینم 10 درصد رو میشه تشخیص داد یا نه.

از بازی معروف و عالی Dragon Age Origins استفاده کردم. همه چی تا ته گذاشتم.
    رم 4 گیگ دی دی آر توی سیستمم ، 1.5 گیگش رو در اختیار گرافیک قرار میده. تنها راه جلوگیری از این کار استفاده از Ati Tray Tool بود. وقتی میزنم از سیستم رم شیر نکنه و ری استارت میکنم که اثر کنه، تو ععدی که ویندوز نشون میده فرقی نمیبینم. گفتم شاید باگ داره یا تو ویندوز سون کار نمیکنه ... ولی این طور نبود. کار میکنه ولی اعداد رو درست نمیبینیم. یعنی تا ویندوز میخواد رم بگیره متوجه میشه سیستم رم بده به گرافیک نیست که نیست یعنی سیستم خسیس شده.

خب بگذریم. نتیجه ی عملی:

با 1.5 گیگ مموری شیر شده سرعت اجرا 56 بود. هم با فرپس دیدم و هم خود ATI Tray Tool فریم ریت رو نشون میده.
    بدون رم شیر شده سرعت اجرا 60 بود.

این رو باورم نمیشد چند بار تغییر دادم و ری استارت کردم و تو همون صحنه که سیو کرده بودم فریم ریت رو تست کردم. از بازی اومدم بیرون و دوباره رفتم تو ... نتیجه همش تکرار میشد !!!!

فکر کنم میشه نتیجه گرفت که رم شیر شده خیلی مفید نیست و ممکنه گاهی یه کوچولو سرعت رو کم یا برعکس زیاد کنه. البته باید برای هر بازی و رو رمهای دی دی آر تری هم تست کرد ... شاید فرق کرد.

10. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sayyahico's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

آقا مگه لپ تاپو با گارانتی نمیگیریم خوب اگه این مشکلارو داشت که میریم پس میدیم دیگه اگه هم نداشت که دیگه پیدا نمیکنه؟؟؟ بعدم آخرین صفحه های همون تاپیکو بخونی اکثرا مشکلاشون حل شده.
    کسایی که منتظر سازگارن ، فکر نمیکنم حالا حالا ها بارشون برسه اینجوری که این رفیق من میگفت حالا اگه خبری شد مارو هم با خبر کنید...
    دوست عزيز
    شما كه بندر عباسيٍٍٍٍ دبي يه آشنا پيدا كن مدل n61jq-jx018v
    1280000 تومان در مي آد.
    با 2 سال گارانتي.
    Last edited by sayyahico; 18-09-2010 at 22:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •