سلام من تو این مرحله S.O.G گیر کردم از اونجا هست که از اون چاله پایین میره بعد باید شروع کنی به کشتن من هرچی میکشم تموم نمیشه و به اون محلی که زرد رنگ نشون داده هم میرم اما هیچ اتفاقی نمی افته ممنون میشم راهنمایی کنید.![]()
سلام من تو این مرحله S.O.G گیر کردم از اونجا هست که از اون چاله پایین میره بعد باید شروع کنی به کشتن من هرچی میکشم تموم نمیشه و به اون محلی که زرد رنگ نشون داده هم میرم اما هیچ اتفاقی نمی افته ممنون میشم راهنمایی کنید.![]()
بچه ها کسی نیست جواب بده !
من هر دو تا لینک save ها رو دانلود کردم ام نمیدونم کجا بریزم . البته تو فولدر player تو همان محل نصب بازی ریختم اما جواب نداد
منم همين مشكل رو دارم و اعصابمو خرد كرده هي فريز ميشه لطفا لينك كرك يا آپديت سالموش رو بزاريد ممنون از شما
من آخرین ورژن Directx11 رو هم دانلود کردم نصب کردم . توی بازی هم صدای گلوله ها میاد فقط حرف زدن افراد با هم اصلآ نیست . یعنی صدای آدمها انگار بسته است !
سلام
من آخرای بازیم یه جا گیر کردم نمیدونم باید چکار کنم
عکس رو ببینید
اینجا باید چکار کنم؟
هر چی صبر میکنم اتفاقی نمیفته همه جا رو هم سر زدم باز چیزی پیدا نکردم
نکنه به باگ خوردم یا مشکل کرک؟
از اول بازی تا حالا هیچ مشکلی نداشتم
لطفا راهنمایی کنید ممنون
اینجام:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باگ بود
یه بار بازی رو از آخرین سیو دوباره رفتم درست شد
بازی رو هم تموم کردم
خیلی خوب بود
البته تموم کردنش 2 ماه طول کشید چون دیگه خیلی کم بازی میکنم
سلام من تو این مرحله S.O.G گیر کردم از اونجا هست که از اون چاله پایین میره بعد باید شروع کنی به کشتن من هرچی میکشم تموم نمیشه و به اون محلی که زرد رنگ نشون داده هم میرم اما هیچ اتفاقی نمی افته ممنون میشم راهنمایی کنید.
شما اگه بری اونجایی که بهت نشون داده تمومه. یه کانال نسبتاً درازی اون پایین هست که وقتی سربازهای دشمن میان اول میرن اون جا و کمین می گیرن. اگر اون کانال رو تا آخرش (سمت راستش) بری حل می شه و ادامه مرحله شروع می شه.
سلام
یه سئوال:
چطوری می شه وسط بازی بازی رو سیو کرد؟؟ این کلیدF5 که واسه quick save گذاشته وسط بازی هیچ کاری نمی کنه!!
حتی کلید جدیدی براش تعریف کردم ولی باز هم فایده ای نداشت.
یعنی نمی شه بازی رو سیو کرد؟؟؟
یه سئوال دیگه:
من وقتی از بازی خارج می شم سیو و خروج رو انتخاب میکنم. اما دفعه بعد که میخوام وارد بازی بشم از ابتدای آخرین مرحله ای که توش بودم میاره!!!
یعنی نمی شه از آخرین Check point که بازی کردم یا از جایی که سیو کردم و خارج شدم بیاره؟؟؟
به خاطر همین مجبورم وقتی یه مرحله رو شروع می کنم تا آخر اون مرحله بازی کنم و بعد از بازی خارج شم!!!!!! )-:
یه کمکی هم به ما بکنین بی زحمت.
این بازی نیاز به دایرکت 11 داره؟
این نبودن Resume یک باگه که واسه رفعش از منو وارد Campaign میشین. بعدش ESC رو میزنین و دوباره Campaign رو انتخاب میکنین.
فقط و فقط نصب آخرین آپدیت که فعلا 4 اش هست توصیه میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددایرکت ایکس 11 اصلا دانلود کردنی نیست. به طور پیش فرض روی ویندوز 7 قرار داره.
هر جا هم دیدین لینک دانلودش هست باور نکنین.
تازه این بازی به دایرکت ایکس 11 احتیاجی نداره. دایرکت ایکس 9 براش لازمه.
در مورد رفع مشکلات صدا این روش ها توصیه میشه:
* مسیر زیر رو (در ویندوز 7) طی کنین:
تب Control Panel > Sound > Communications
و گزینه Do Nothing رو انتخاب کنین.
* مسیر زیر رو (در ویندوز Vista یا 7) طی کنین:
تب Speakers > Properties > Advanced < تب Control Panel > Sound > Playback
و گزینهi24 bit, 48000 Hz (Studio Quality)iرو انتخاب کنین. (بعضی جاها i16 bitهم عنوان شده.)
البته قبل از بررسی این موارد چک کنین که DXSETUP که در محل نصب بازی وجود داره رو اجرا شده باشه! ( Call of Duty - Black Ops\Redist\DirectX )
سلام ببخشید باز مزاحم شدماین مرحله VICTOR CHARLIE رو که بعد از شکستن در باید از غار خارج بشم رو چه جوری باید رد کرد حتی با Trainer هم سرعت دویدن رو بالا بردم اما نشد اصلا به اون خروجی نمیرسه . ممنون میشم راهنمایی کنید.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)