یعنی تو این انجمن کسی ایستگاهی زدن بلد نیست ؟
یعنی تو این انجمن کسی ایستگاهی زدن بلد نیست ؟
این نکته ای بود که قبلا توی worldcup وجود داشت و کونامی تصمیم گرفته این بخشو (سرود ملی) امسال به بازیش اضافه کنهنمی دونم تاحالا کسی به این موضوع دقت کرده بود یا خیر ولی وقتی شما تیم ژاپن رو برمی داری(فرقی نداره برای خودت یا حریفت) قبل از شروع بازی قطعه ای از مارش ملی ژاپن رو پخش می کنه در حالیکه بازیکنان ژاپن رو نشون میده که در حال زمزمه سرود ملیشون هستند.
عزیزان نسخه اصلیه بازی اومده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
نخیر عزیزم خیلی هولی
تقریبا 9 روز دیگه میاد![]()
سلام دوستان
اون پچی که 30 تیم اضافه می کنه آخرین تغییرات تیم ها هست یا نه ؟ ضمنا دریبلی که یکی از دوستان در چند صفحه قبل گذاشته بود من هرکار می کنم با دسته نمیشه میشه بیشتر توضیح دهید . خیلی ممنون
بله توی نسخه 2006 جام جهانی هم پخش سرود ملی وجود داشت... البته تاکید می کنم این سرود فقط قطعه بی کلامی از مارش ملی ژاپن بود نه کامل در ضمن من برای اسپانیا که امتحان کردم پخش نمی کنه پس این احتمال وجود داره که این فقط برای ژاپن باشه اختصاصا چون اگه برای اسپانیا نباشه دیگه پس واسه کجا باشه اسپانیایی که فول لایسنس هست. فکر می کنم این حتی توی نسخه نهایی هم برای ژاپن باشه... به هر حال باید منتظر نسخه نهایی بود.
واقعا دروازبانی توی این دمو فاجعه هست پینتو رو گذاشته بودم دروازه سانتر هوندا رو به جای اینکه بگیر با دست انداخت جلوی پای بازیکن حریف اون هم راحت ترین کار ممکن رو انجام داد و بعد از اون گل دوم هم پینتو در حالیکه می تونست توپی از بالا به سمتش میاد بگیره با مشت کوبید به بدن سانچز و توپ رفت توی گل. واقعا وحشتناک هست هوش مصنوعی نمی دونم سازندگان بازی چی کار می کنن که این قدر هوش مصنوعی بازیکن ها اینقدر پائین هست![]()
آرمین فکر میکنم توی یکی از ویدیوهایی که قبل از انتشار دمو روی یوتوب بود در مورد سرود ملی تیم ها بحث میکرد که اتفاقا تیم آلمان رو نشون داد که داشتن با بلندگوی ورژشگاه همخوانی میکردن،پس به احتمال زیاد واسه بقیه تیم ها باید باشه
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
سایت آلمانی gameswelt هم بازی رو نقد کرده و نمره 88% رو داده به دموی بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راست میگی .قبلا سورد ملی بود . البته الانم هستش ولی خوب به نظرم بودنش الان با این همه مشکل یکم اغراق آمیزه که بخواد روی این مورد کار کنه. چیز مهمی نیست زیاد.
دوستان من نتونستم نمیدونم مشکل از من بود یا نه
توی بازی وقتی میخواد دو نفری بازی کنی نمیشه دو نفر برن توی یه تیم.
واسه شما هم اینطوریه؟ ( شایدم دمو این قابلیت رو نداره)!!!!
این مربیه که داد و بیداد می کنه کنار زمین دقیقا متناسب با موقعیت بازی حرف می زنه...مثلا وقتی داری ضد حمله می خوری هی داد می زنه get back!
البته یه چیزی که عجیب بود این که بسته به تیمی که داره بازی می کنه زبونش عوض میشه...من منچستر رو داشتم یارو انگلیسی حرف می زد...بایرن رو داشتم یه زبون دیگه...احتمالا آلمانی
من توی 10 میتونستم با ابراهیمویچ بزنم اما اینجا با هرکی از هرجا میزنم نمیشه فقط یکی دوبار شد اونم اون مدافعی که توپ از روی سرش رد شد نپریده بود
کلا سوالت رو زود پرسیدی یکم زمان میبره ادم دستش بیاد
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
من تا حالا تیم اینگلیسی نگرفتم اما هر تیمی گرفتم نتونستم بفهمم اون یارو چی میگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)